ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΠΑΧ - ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ. ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ








12 σχόλια:

  1. Μπράβο σε όποιον το διέρρευσε ! Πληροφορούμεθα απίστευτα πράγματα που συμβαίνουν στην πόλη μας.
    Είμαι μεν δημότης, αλλά εγκατεστημένη μόνιμα σχετικά πρόσφατα και έχω γνωριστεί με το Δήμαρχο, για τον οποίο δεν είχα αρνητική άποψη. Τώρα, τί να πώ ; Ίσως είναι νωρίς και θα έπρεπε να του δώσουμε λίγο χρόνο. Από την άλλη, η κατάσταση δείχνει να έχει ξεφύγει. Στο κάτω- κάτω δεν τρελάθηκαν ξαφνικά οι άνθρωποι και ξεκινάνε δικαστήρια, έξοδα ... Και στον Άγιο Νικόλαο φίλοι, μου λένε ότι συμβαίνουν παρόμοια.Προσωπικά πιστεύω ότι ο Δήμαρχος είναι έντιμος, όμως πρέπει μάλλον να πάρει γρήγορα την κατάσταση στα χέρια του.Είναι ντροπή να συμβαίνουν αυτά στην πόλη. Αν και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα στη γειτονιά μου,νοιώθω φόβο αλλά και οργή. Η δημοτική αρχή ας λάβει τα μέτρα που πρέπει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε ανωνυμε γιατι εβγαλες τα ονόματα απο την εξώδικη διαμαρτηρία ?????? αφου στην εκθεση επίδωσης υπάρχουν τα ονοματα αυτών που την υπογράφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ24 Αυγούστου 2011 στις 12:37 π.μ.

    Έχετε δίκιο... τα αφαιρέσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΙ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΑΤΕ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΕΤΕ????????? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να φτάσουν τα πράγματα εκεί, σημαίνει ότι η νέα Δημοτική Αρχή κυριολεκτικά "τα έχει κάνει θάλασσα"! Όλες αυτές οι ιστορίες δεν είναι θέμα ούτε Αστυνομίας ούτε κάποιων άσχετων, που θέλουν να γίνουν μαγαζάτορες φτύνοντας την κοινωνία με θράσος ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Γνωρίζω ότι στο Δήμο υπάρχουν άτομα αξιοπρεπή και ικανά να δράσουν προς αυτή τη κατεύθυνση, αρκεί να κάνουν πέρα λίγους χαλασμένους.Σε περιπτώσεις σαν κι αυτές, είναι ντροπή να ταλαιπωρούνται οι πολίτες. Υπάρχουν Δήμοι στην Αττική που ούτε κατά διάνοιαν θα τολμούσαν κάποιοι να κάνουν τέτοια αίσχη, αλλά, βλέπετε, εδώ είναι Λούτσα και βρήκαν πρόσφορο έδαφος..
    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι "κύριοι" και οι "κυρίες" που υπογράψαν το παραπάνω εξώδικο θα πρέπει το λιγότερο να ντρέπονται αφού δημιουργούν οι ίδιοι πρόβλημα σε ένα μαγαζί αξιοπρεπέστατο που απασχολεί άτομα που το μόνο που κάνουν είναι να εργάζονται για να ζήσουν τις οικογένειές τους και δεν ενόχλησαν ποτέ κανέναν.
    Η συγκεκριμένη γειτονιά αποτελείται αποό πολλά διαμερίσματα με πολλούς κατοίκους και απορώ γιατί μόνο 8 άτομα έχουν ενοχληθεί σε τέτοιο βαθμό που να καταξοδεύονται κάνοντας μηνύσεις και εξώδικα ενώ κανένας άλλος δεν έχει πρόβλημα!
    Μήπως τα "λεξοτανίλ" δεν είναι η λύση στη δικομανία και εμμονή που σας έχει πιάσει?
    Για δοκιμάστε τα "ζιμπρέξα".
    Για την περίπτωσή σας είναι ότι πρέπει...
    Kathy-Doors

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΤΟΥ ΣΑΜΠΑΧ .ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΕΤΟΥΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΘΑΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΗΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΑΣΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ.Ο ΠΕΡΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ ΟΟ.30 π.μ.οι δε θαμονες εφεραν το 100 για τον γειτονα με τα γεματα μπουκαλια νερο που πετουσε μπορουσε καποιος να τραυματιστη.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΡΙΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όχι μάγκες, μη λέτε ότι σας κατέβει! Ημουνα στον Περίδη με την παρέα μου και πράγματι ακούστηκε δυνατή ροκ μουσική και τσαντισμένοι κάποιοι, δίπλα μου κιόλας, άρπαξαν τα πράσινα μπουκάλια μπύρας, πλησίασαν την πολυκατοικία και τα πέταγαν στο α'όροφο γιατί τους φάνηκε ότι από κεί ερχόταν θόρυβος και μερικοί μπουκάρανε μέσα νομίζω.Επειδή ήξερα μερικούς από τους γείτονες που αντιδρούσαν τους είπα να δώσουν τόπο στην οργή,δε βαριέσαι για μια συναυλία μες το καλοκαίρι δε χάθηκε ο κόσμος...Ήταν ανένδοτοι και οι ίδιοι κάλεσαν το 100 διότι μας είπανε ότι παραβιάστηκαν μπαλκονόπορτες από κάποιους νεαρούς. Εξάλλου στη πολυκατοικία υπάρχει μόνιμα κάμερα και έχει γράψει το περιστατικό,οπότε....μή φτάνετε να λέτε και χοντρά ψέμματα αν υποθέσουμε ότι έχετε κάποιο δίκιο θα το χάσετε κι αυτό.
    Προσωπικά είμαι της γνώμης ότι μπορούμε να δείχνουμε λίγη ανεκτικότητα στις καλοκαιρινές συναυλίες. Βέβαια οι άνθρωποι είναι μόνιμοι κάτοικοι και όχι παραθεριστές σαν εμάς.
    Καλό είναι και σεις παιδιά να κάνετε νόμιμα πράγματα στο μαγαζί σας.Συγκρατείστε την πίκρα και την οργή που δε σας δώσανε άδεια. Διαβάζω στα μπλογκς ότι υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση για το μαγαζί. Κρίμα. Βρείτε τα με τη γειτονιά κάποια λύση θα υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΜΑΙ Ο 2.56μ.μ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΡΟΚ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΕΞΑΓΡΙΩΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΑΡΕΙΕΣ ΑΠ"ΟΤΙ ΜΑΘΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΙΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΠΕΡΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΤΙ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΑΤΕ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΕΤΕ????????? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΑΤΕ. ειδα οτι βγαλατε την σελιδα με τα ονοματα του εξωδικου ομως εγω τα εχω κοπιαρει ολα και αυτα που εβριζες τους συμβουλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ28 Αυγούστου 2011 στις 12:42 π.μ.

    Όταν λες για βρισιές προς τους συμβούλους;;;;
    Αναφέρεσαι σε εμάς;;; Μάλλον κάτι έχεις μπερδέψει.
    Όσο και εάν προσπαθείς ανώνυμε, όσοι παρακολουθούν το blog ξέρουν εάν βρίζουμε η όχι.
    Όλα τα άλλα είναι αερολογίες γιατί σε πονάει η ύπαρξη του blog.
    Κακός βέβαια γιατί εάν σε ενδιέφερε το καλό του τόπου θα είχες αντιληφθεί ότι έχουμε βοηθήσει το έργο της Δημοτικής αρχής ασκώντας κριτική.
    Σου λέμε μόνο... αν βέβαια μπορείς να αντιληφθείς, ότι όταν πλέον πάνε στα γραφεία των αντιδημάρχων για να ζητήσουν ρουσφέτια αυτοί τους λένε "δε μπορώ γιατί θα μου το βγάλουν στο blog".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας