ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ.


ΠΛΑΤΕΙΑ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ” ΑΡΤΕΜΙΔΑ
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες  μετέτρεψαν σε “χωματερή” την περιοχή!
Οι κάδοι αυτοί, που είναι και οι μοναδικοί, διότι οι “γαλαζοαίματοι” που κατοικούν σε άλλα δύο σημεία της πλατείας όπου υπήρχαν και εκεί κάδοι, φρόντισαν να απαλλαγούν από αυτούς.
Έτσι λοιπόν 4 κάδοι επί των οδών Αμφιτρίτης και Ανωνύμου εξυπηρετούν:


·            









   


-2 Ταβέρνες
-3 Καφετέριες
-1 Περίπτερο
-1 Ζαχαροπλαστείο
-1 Βιβλιοχαρτοπωλείο
-1 Κατάστημα Κιγκαλερίας – Χρωματοπωλείο 
-1 Αρτοποιείο 
-10 ακόμα Διάφορα καταστήματα
Επίσης περί τα 35 σπίτια, ίσως και περισσότερα, των Οδών: 
- Αμφιτρίτης 
- Κουντουριώτου 
- Λ. Αρτέμιδος 
- Ανωνύμου 
- Κανάρη

Παρά το γεγονός ότι επανειλημμένα ζήτησα από τους αρμόδιους αντιδημάρχους να επανέλθουν και οι άλλοι κάδοι εκεί που ήταν (στους γαλαζοαίματους) εις τρόπον ώστε να μοιραστεί το φορτίο των απορριμμάτων, το μόνο που εισέπραξα επί ένα μήνα ήταν ο χλευασμός!
 
Ελπίζω να μην είναι η αιτία το γεγονός ότι ανεξαρτητοποιήθηκα από “τον συνδυασμό που κυβερνά”!
Θλίβομαι, διότι αφού συμπεριφέρονται με αυτόν τον αυταρχικό τρόπο σε έναν Δημοτικό Σύμβουλο Εν Ενεργεία, φαντάζομαι τι θα γίνεται με τον απλό πολίτη.

Περιμένω στον ίδιο χώρο μίαν απάντηση από κάθε αρμόδιο, και ειδικότερα από τον αξιότιμο Κύριο Δήμαρχο.




ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΚΟΥ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

7 σχόλια:

  1. Πήγε ο τόσο ευαίσθητος τοπικός σύμβουλος κος Μάρκου Νίκος και έβαλε φωτο με τα σκουπίδια στους κάδους.
    Καλά ρε φίλε σύμβουλε τι ήθελες να έχουν οι κάδοι μέσα ΚΥΡΙΑΚΗ στις 19μμ; Άλλωστε η ημερομηνία φαίνεται και στην φωτογραφία.
    Τελικά πές μας, αυτή την ευαισθησία την είχες κι όταν ήσουν στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση ως υπάλληλος; Θα επανέλθω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρίσκω το προηγούμενο σχόλιο εξαιρετικά εμπαθές και άδικο.
    Ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται για οτιδήποτε, ακόμα και όταν είναι σύμβουλος. Ακόμα και αν δε συμφωνώ πάντα μαζί του,πρόκειται για άνθρωπο με συνεχές ενδιαφέρον για τα τοπικά προβλήματα.
    Όσο για τις αιχμές περί τυχόν πολιτικής αντεκδίκησης, κατά τη γνώμη μου,στη πόλη που ζούμε διόλου απίθανο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ ανώνυμε/η, 10:19 π.μ.
    Το σχόλιο σου είναι μία προσπάθεια να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Το καταλαβαίνουν όλοι όσοι το διαβάζουν. Εγώ θέλω μόνο να επισημάνω ότι στις φωτογραφίες δεν φαίνεται η ώρα που έχουν τραβηχτεί (επικαλείσαι ότι τραβήχτηκαν στις 19:00 μ.μ) αντιθέτως από τον φωτισμό μπορεί κανείς να αντιληφθεί ότι είναι τραβηγμένες πρωινή ώρα.
    Όσο για την Κυριακή, αυτό ακριβώς ήθελα να τονίσω.
    Τα καταστήματα όλο το Σαββατοκύριακο ρίχνουν τα σκουπίδια τους σε 4 κάδους που βρίσκονται σε απόσταση 50 μέτρων από το σπίτι μου και δεν είμαι ο μόνος που ενοχλείται από αυτήν την κατάσταση αλλά και όλοι οι περίοικοι.
    Παλαιότερα και επί σειρά ετών οι κάδοι ήταν 8 και διασπαρμένοι σε 3 σημεία, όπως προανέφερα και ουδέποτε είχαμε αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα.
    Να σημειώσω ότι δεν επιθυμώ να απομακρυνθούν οι κάδοι από το σπίτι μου αλλά να επανέλθει η προηγούμενη κατάσταση.
    Την ευαισθησία στην οποία αναφέρεσαι δεν την απέκτησα ως υπάλληλος της Νομαρχίας αλλά την είχα από ανέκαθεν και σε όλη την επαγγελματική μου καριέρα.
    Όσο για το αν ενοχλεί κάποιους τόσο η παλαιότερη όσο και η τωρινή ενασχόληση μου με τα θέματα του Αεροδρομίου καλά θα κάνουν να αρχίσουν να το συνηθίζουν.
    Επίσης θα σας παρακαλούσα να επανέλθετε όπως γράφετε και εφόσον επιθυμείτε επώνυμα.
    Τέλος συνεχίζω να περιμένω κάποια επίσημη απάντηση από τους αρμοδίους.

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΚΟΥ
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 7.00μ.μ.ΔΙΟΤΙ Η ΣΚΙΑ ΕΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΠΕΛΑΚΗ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΣΚΙΑ ΑΛΛΑ ΗΛΙΟ.Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΕΙΟ??????.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ!ΞΕΧΕΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΔΟΙ ΠΑΝΤΟΥ!ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΕΙΤΕ!ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΜΠΑΘΕΙΣ!ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!ΟΙ ΔΕ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΣΚΙΩΝ ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥΣ!ΔΙΥΛΥΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ!ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΩΜΑΣ ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΕΝΑΙ Ο ΑΝΘΩΠΟΣ, ΤΙ ΕΝΑΙ Ο ΑΝΘΩΠΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ? ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ.ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΩΣ ΦΕΡΟΝΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΤΕ? ΠΩΣ ΑΛΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ΟΤΕ.ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΥΙΖ! ΣΕ ΠΟΙΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΕ ΤΥΡΑΚΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ,ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΚΙΟΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ .ΤΙ ΣΚΕΥΤΟΝΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ?????????????.ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΡΙΧΝΑΝΕ ΚΑΥΣΤΙΚΑ ΥΓΡΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ, ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας