ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Η «κατσαρίδα» στις 17 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Παπάγου

Το εξωφρενικό, ντανταϊστικό μιούζικαλ(δρόμου) του Βασίλη Μαυρογεωργίου, «Κατσαρίδα», στις 17 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Το Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού παρουσιάζει την θεατρική παράσταση «Κατσαρίδα» από το Θέατρο του Νέου Κόσμου, στις 17 Σεπτεμβρίου, με τους Θοδωρή Πετρόπουλο και Σεραφείμ Ράδη.
Το εξωφρενικό, ντανταϊστικό μιούζικαλ(δρόμου) του Βασίλη Μαυρογεωργίου, με ιδιαίτερη απήχηση και στο νεανικό κοινό, έχει βάλει σκοπό να ταξιδέψει έξι χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση! Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις απίθανες περιπέτειες της μικρής κόκκινης κατσαρίδας, που αγωνίζεται να κατακτήσει έναν στόχο ζωής, να ανέβει στο φεγγάρι.

Η κατσαρίδα περιπλανιέται στα τρίσβαθα των υπονόμων αλλά και σε αφιλόξενους δρόμους, διασχίζει ωκεανούς, χορεύει και τραγουδά μέσα σε δαιδαλώδεις αεραγωγούς, γνωρίζει άλλα έντομα, τρωκτικά και ανθρώπους (από την καλή και απ’ την ανάποδη) και ταυτόχρονα διατηρεί ακλόνητη την πίστη της στο μεγάλο όνειρο. Αυτή άλλωστε είναι και το μόνο μέσο που διαθέτει για να τα πραγματοποιήσει…
Συντελεστές: κείμενο - Σκηνοθεσία: Βασίλης Μαυρογεωργίου, Μουσική: Κώστας Γάκης, Κοστούμια: Γεωργία Μπαμπαλού, Σχεδιασμός φωτισμών: Γιώργος Φακούρας, Παίζουν οι : Θοδωρής Πετρόπουλος, Σεραφείμ Ράδης.

Πληροφορίες: «Κατσαρίδα», Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011, Κηποθέατρο Παπάγου (Κορυτσάς 6η στάση), ώρα έναρξης: 21.00, γενική είσοδος: 15 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: Δημoτική Κοινότητα Παπάγου-Γραφείο Φεστιβάλ: Αναστάσεως 90,Τηλ. 213-2027186,187 - εργάσιμες ημέρες, 8.00-14.00, Κατάστημα ΔΑΝΑΟΣ: Μεσογείων 230 - Χολαργός, Τηλ. 210-65 28 301&3 - εργάσιμες ημέρες και ώρες, Ταμείο Θεάτροu:Οδός Κορυτσάς, 6η στάση λεωφορείου Παπάγου, Τηλ. 210 65 20 412, την ημέρα της παραστάσεως από τις 18:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας