ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Προς τα μέλη της Δημοτικής

Κοινότητας Σπάτων – Λούτσας


Σας προσκαλούμε σε 13η Tακτική Συνεδρίαση την 14η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2011, ημέρα της εβδομάδος Τετάρτη και ώρα 6:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Σπάτων – Αρτέμιδος (Βασ. Παύλου & Φλέμινγκ - Σπάτα), με θέματα ημερήσιας διάταξης :

1.      Προέγκριση ίδρυσης & λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΥΠΑΙΘΡΙΟΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ», επ’ ονόματι της εταιρίας  VILLAGE ROADSHOW OPERATIONS ΕΛΛΑΣ Α.Ε.  για το κατάστημά  της,  που βρίσκεται στο Ο.Τ. Ε71 περιοχή Γυαλού – Αγ. Δημήτριος – Πύργος.
2.      Άδεια λειτουργίας μουσικής – μουσικών οργάνων και παράταση για  το έτος 2011, της εταιρείας “Δημ. Μπέλμπα & ΣΙΑ Ε.Ε”.
3.      Συζήτηση σχετικά με τη Σύνταξη Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου για το έτος 2012.
                                       


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

1 σχόλιο:

  1. κοιταξτε να λυσετε και κανενα σοβαρο ζητημα της πολης μας..τοσες μερες δεν εχετε αντικαταστησει μια ασφαλεια για να λειτουργουν τα φωτα στον πεζοδρομο που βρισκεται και το δημαρχειο στο ερειπωμενο κεντρο της πολης..κανετε που κανετε συμβουλια ηθελα να ξερα δεν το εχετε προσεξει οτι εξω απο τον χωρο που συνεδριαζετε επικρατει το απολυτο σκοταδι ? κοντευουν 2 εβδομαδες τωρα..οταν μια δημοτικη αρχη ειναι ανικανη να αλλαξει μια λαμπα(λες και θα την αλλαζατε με τα χερια σας) πως ειναι δυνατον να λυσετε ουσιαστικα προβληματα..τι συζητατε και ξανασυζητατε λοιπον..ελεος σε δουλεια να βρισκοσαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας