ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν του έδωσαν την καρέκλα…

Αγωνιζόταν τόσα χρόνια.
Προσπαθούσε να συμμετέχει σε όσες περισσότερες Δημοτικές Επιτροπές.
Έβαλε υποψηφιότητα στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές και βγήκε με την παράταξη της πλειοψηφίας.
Έγινε Αντιδήμαρχος και ανέλαβε ένα πολύ καίριο πόστο.
Δημιούργησε και δύο Δημοτικές Επιτροπές, στις οποίες να ηγείται,τις οποίες έχει αφήσει στο στάδιο συναντήσεων καιανταλλαγλης απόψεων αλλά δεν έχουν πάρει σάρκα και οστά με καταστατικό, ώστε να είναι χρήσιμα εργαλεία.
Τελικά, η παράταξη, δεν τον προτίμησε για μια συγκεκριμένη θέση. Πικράθηκε και αντιμετώπισε με εχθρότητα αυτόν που πήρε την θέση.

Είναι αλήθεια ότι περιγράφω ένα χαρακτήρα πολύ συνηθισμένο στα Ελληνικά πράγματα. Αλλά κάθε φορά που συναντάμε κάτι αντίστοιχο, παραμένει να μας ενοχλεί.
Ας αφήσουμε, κατά μέρος την προσωπική μικρο-προβολή και ας ασχοληθούμε, επιτέλους με το καλό του τόπου…

Εμείς έχουμε να καταθέσουμε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου. 10 - 6 για τους υποψήφιους εκπροσώπους στην ΚΕΔΕ της συμπολίτευσης και σίγουρα αυτό το "6" ήταν ένα ισχυρό πολιτικό μήνυμα για τα "εσωκομματικά" της διοικούσας παράταξης. Με 10 στους 10 ψήφους και κλίμα σύμπνιας, εξελέγει ο εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης, με μόνο 1 μέλος του συμβουλίου να απέχει από την διαδικασία της ψηφοφορίας.

1 σχόλιο:

  1. ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ;;;;ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΑΚΛΙΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΜΕ ΑΝΑ ΤΑΣ ΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΛΕΩΝ...ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ;ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒLOG ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας