ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:00. ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟ-ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΤΟ ΚΕΛ...;

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας καλούμε να προσέλθετε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, που θα γίνει στις 31 Οκτωβρίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 8:00 μ.μ., για συζήτηση επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:
1.      Λήψη απόφασης για έγκριση πρακτικών Δημοτικού Συμβουλίου των Συνεδριάσεων: α) 11-07-2011, β) 28-07-2011, γ) 31-08-2011 & δ) 06-09-2011.
2.      Λήψη απόφασης για τροποποίηση Π.Υ. και Τ.Π.Ε. οικονομικού έτους 2011.
3.      Λήψη απόφασης για έγκριση πληρωμής των δεδουλευμένων αποδοχών του μεταφερόμενου προσωπικού της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σπάτων Κ.Ε.ΔΗ.Σ. καθώς και της καταβολής των υποχρεώσεων σε ασφαλιστικά ταμεία και Ελληνικό Δημόσιο που απορρέουν από τις ανωτέρω αποδοχές.
4.      Λήψη απόφασης για τροποποίηση της υπ΄αριθμ.2/2010 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Σπάτων με θέμα “Προγραμματισμός σύναψης συμβάσεων μίσθωσης έργου του Δήμου, των Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου καθώς και της Κοινωφελούς Επιχείρησης (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) του Δήμου, για το έτος 2010”.
5.      Λήψη απόφασης για την διαγραφή τελών καθαριότητας χωρίς ρεύμα (των κ.κ. Μόσχου Κων. και Μωραΐτου Νίκη).
6.      Λήψη απόφασης για διακανονισμό οφειλών σε δόσεις (των κ.κ.Λυμπέρη Κων/νας, Χατσαρίδου Αλεξ., Αλεξανδράκη Κων., Λαφιάτη Στυλ. και Ζωΐδη Κων.).
7.      Λήψη απόφασης για έγκριση επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών (κ.κ.Κερασιώτη Γεωργ., Τρευλοπούλου Παναγ., Νοταρίδη Σταύρ. και Τσώνου Δημ.).
8.      Λήψη απόφασης για την χορήγηση άδειας ασκήσεως υπαίθριου στάσιμου εμπορίου (στάσιμος μικροπωλητής) στον κ. Αγγελόπουλο Παύλο.
9.      Λήψη απόφασης για έγκριση της 1ης Τριμηνιαίας Έκθεσης υλοποίησης του προϋπολογισμού.
10.  Λήψη απόφασης για έγκριση της 2ης Τριμηνιαίας Έκθεσης υλοποίησης του προϋπολογισμού.
11.  Λήψη απόφασης για την συγκρότηση επιτροπής παραλαβής ειδών παντοπωλείου, τροφίμων κλπ ειδών διατροφής σύμφωνα με τον ΕΚΠΟΤΑ (άρθρο 28 της 11389/8-3-1993 αποφ. Υπ. Εσωτερικών) για το έτος 2011.
12.  Λήψη απόφασης για παράταση της συμβατικής προθεσμίας ολοκλήρωσης των εργασιών του έργου «Εργασίες διαμόρφωσης – διάνοιξης οδών» έως 31/12/2011.
13.  Λήψη απόφασης για ορισμό εκπροσώπου του Δήμου για την συγκρότηση Δευτεροβαθμίου Συμβουλίου Επιθεώρησης Θεάτρων και Κινηματογράφων Περιφέρειας Αττικής για το έτος 2011.
14.  Λήψη απόφασης για έγκριση μεταφοράς νερού στον καταυλισμό των αθίγγανων (Αριθ.Μελ.19/11).
15.  Λήψη απόφασης για κατεδάφιση κεραίας κινητής τηλεφωνίας επί της οδού Σύμης 7 στην περιοχή Αγ. Κυριακής.
16.  Λήψη απόφασης για καθορισμό ανώτατου ποσοστού αποζημίωσης Δημοτικών εισπρακτόρων λόγω απασχόλησης εκτός έδρας ή γραφείου.
17.  Λήψη απόφασης για έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων οικον.έτους 2011 (ΑΔΣ.10/11) του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος “Ο ΞΕΝΟΦΩΝ”».
18.  Λήψη απόφασης για έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων οικον.έτους 2011 (ΑΔΣ. 23/11 & 25/11) του Ν.Π.Δ.Δ. «Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος “Η ΑΡΤΕΜΙΣ”».
19.  Λήψη απόφασης για έγκριση κανονισμού λειτουργίας του Ν.Π.Δ.Δ. «Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος “Η ΑΡΤΕΜΙΣ”» (ΑΔΣ. 30/11).
20.  Λήψη απόφασης για έγκριση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Ν.Π.Δ.Δ. «Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος “Η ΑΡΤΕΜΙΣ”» (ΑΔΣ. 31/11).
21.  Λήψη απόφασης για τροποποίηση της υπ’ αριθ. 63/2011 Α.Δ.Σ. για τη συγκρότηση επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων για το έτος 2011.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΓΚΙΚΑΣ

5 σχόλια:

  1. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ , ΥΠΗΡΞΕ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΕΙ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ , ΣΑΝ ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ ΓΑΤΕΣ . Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ , ΕΞΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ .
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ,ΚΑΙ ΑΠΕΧΕΙ . ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ . ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΦΘΑΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το παρατήρησα και εγώ!
    Μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθιζαν να στοιβάζονται στην εξέδρα στην εξέδρα και στο Δημαρχείο μετά.
    Φέτος πλήθος Δημοτικών και κυρίως τοπικών συμβούλων παρακολούθησε την παρέλαση από κάτω στην εξέδρα ανέβηκαν ελάχιστοι Δημοτικοί και τοπικοί άρχοντες. Μετά από το Δημαρχείο πέρασαν ελάχιστοι ούτε καν οι ίδιοι οι αιρετοί!
    Υποσχέθηκαν πολλά στον κόσμο ενώ ήταν ήδη γνωστά τα οικονομικά προβλήματα του Δήμου! Στον Δήμο και στα Σπάτα δεν κινείται τίποτα εδώ και καιρό!
    ΥΠΝΟΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΣΗ .ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΕΓΑΑΛΑΑ ΕΡΓΑ , ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάμε στοίχημα ότι δεν θα επιμείνει η ανντιπολίτευση για έκτακτο δημ. συμβούλιο που αφορά τη τμηματική οριοθέτηση του Μεγ Ρέματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε παιδες να ρωτησω και εγω ,η παιδιοθεν Λουτσαια και νυν ξενομεριτισσα του πορτο κουφο της Ραφηνος?
    Εκεινο το ρεμα ραφηνας, απο το σπιτι μου περναει ,εδω ξεχειλιζει ,εδω ριχνει στην θαλασσα ολουνων μας ,τον ποδονιφτη που ερχεται απο Νεα Ιωνια καλη τους ωρα ,την μιση Αττικη θα ριξουνε εδω,ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ?ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΜΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ?ΟΣΟ ΡΕΜΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΟΡΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ,ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ,ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΕΜΑ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ?ΘΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΤΟΝ ΞΕΡΞΗ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΕΞΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΖΕΡΒΑ, ΠΟΤΕ ΛΟΥΤΣΑ ΠΟΤΕ ΡΑΦΗΝΑ ΟΠΩΣ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΙΟΛΟΣ? Δεν μου τα λετε καλα ,ουτε οι αφενταδες σας μου τα λενε καλα.ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΦΑΝΕΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ,εγω που δεν γουσταρω αφεντη στην κεφαλη μου ,θελω να μιλαω μαζι σας ,να μαθαινω κατα που το πανε.ΓΙΑΤΙ με το συμπαθειο ,εγω θα το φαω το σ....της μισης αττικης και θελω να ξερω ....ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας