ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

20 σχόλια:

  1. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ, ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης. ΑΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε μου τι δεν καταλαβαίνετε ακριβώς?
    1. ο χαιρετισμός που αναφέρεστε είναι αρχαιοελληνικός!
    2. Αυτοί που χαιρετούσαν έτσι τον Μεταξά πολεμήσαν τους Γερμανούς και όχι τα κοματόσκυλα του ΚΚΕ που έλεγαν οτι ο πόλεμος είναι επεκτατικός μονο κ μονο γιατι η "μαμα" Ρωσία είχε σύμφωνο μη επιθεσεως με την Γερμανία του Χίτλερ

    Διαβάστε λίγη ιστορία και αφήστε τη γνωστή καραμέλα!!!

    Ο κόσμος εχθές μας αποθέωσε γιατί ήμασταν οι μόνοι που δώσαμε το βροντερό και εθνικό παρόν από όλα τα κόμματα ενώ σε όλη την υπολοιπη Ελλάδα όλους τους πολιτικούς τους πήραν με τις πέτρες! τυχαίο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Ηλιόπουλε μάλλον έχεις μπερδευτεί. Τα κομματόσκυλα του ΚΚΕ πήραν τα βουνά κι ελευθέρωσαν την πατρίδα από τους κατακτητές. Για να την ξαναρίξετε εσείς οι " πατριώτες" σε άλλους κατακτητές. Βλέπε Άγγλους, Γάλλους, Αμερικάνους κλπ. Και τα κομματόσκυλα του ΚΚΕ θα είναι αυτά που αν χρειαστεί πάλι στην πρώτη γραμμή θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πραγματι ηταν βροντερο το παρον οπως ηταν και οι αποδοκιμασιες για το πασοκ την στιγμη της καταθεσης των στεφανιων στο μνημειο εξισου βροντερη ομως ηταν και η σιωπη ? της χρυσης αυγης οταν ο προεδρος της τοπικης ΝΔ κατεθεσε στεφανι - 182 δις δανεια ο μπουλης την 5ετια χωρις ουτε ενα εργο - γιατι σιωπη ? αυτοι ξεκινησαν και τουτοι συνεχιζουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποια πατρίδα ελευθερώσατε κύριε μου?

    διαβάστε λίγο ριζοσπαστη τι έλεγε οταν ο στρατος πολεμουσε στα βουνα...να λιποτακτησουν ελεγε!!!

    μετά ξεκινησε την υποτιθεμενη αντισταση οταν ο Χιτλερ επιτεθηκε στην Ρωσία και μονο τοτε!!!!

    πριν σιωπη....

    και αντισταση οταν λεμε...σκοτωσε πολλαπλασιους Ελληνες απ οτι Γερμανους!!!Αυτη ηταν η αντισταση του ΚΚΕ και περιμενω με στοιχεια να με διαψεύσετε οχι με αερολογιες!!!

    Και εμεις δεν πουλησαμε καμια πατριδα σε κανεναν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντι να εριζετε ποιος πουλησε και ποιος πολεμησε για την πολύπαθη πατριδα μας ΔΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ. ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ. Αγωνιστές Αριστεροι και Χρυσαυγιτες και όλος ο κοσμος. ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ σαν οργανώσεις και πολιτικές παρατάξεις σε συνεργασία με τις άλλες οργανωσεις και παρατάξεις να πάρει ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΕΣΗ η Δημοτική Αρχή για τη σημερινή κατάσταση και να την κοινοποιήσει στην Προεδρία της Δημοκρατίας σαν την βούληση του λαού της Αρτέμιδας. Έχουμε ένα από τα πιο δυνατά Σωματεία Υπαλλήλων στο Δήμο μας το οποίο όμως είναι δέσμιο των αποφάσεων μιας εγκληματικής Κυβέρνησης, αλλά και της αφασίας που έχουμε περιέλθει όλοι σ' αυτό το παραθεριστικό προάστιο της Αττικής.Βοηθήστε τους κι αυτούς στον αγώνα που δίνουν.Στηρίξτε τους και συνεργαστείτε μαζί τους.
    Αφου λοιπόν είμαστε τόσοι πατριώτες μαζεμένοι εδώ ας οργανωθούμε και ας υποχρεώσουμε τους αιρετούς τοπικούς άρχοντες να πάρουν θέση και απόφαση Δημοτικού συμβουλίου ότι ο λαός της Αρτέμιδας ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ και να το κοινοποιήσουν στον Καρολο Παπουλια που με δάκρυα στα μάτια μας υπενθύμισε πως πολέμησε κι αυτός για την Πατρίδα. ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΠΡΟΕΔΡΕ! Διάλυσε την παρούσα Κυβέρνηση, ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 301 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ και σχημάτισε Νεα Κυβέρνηση από πατριώτες. Υπάρχουν πολλοί ΑΞΙΟΙ οι οποίοι βρίσκονται στο περιθώριο και έχουν αφήσει αυτά τα ανθρωπόμορφα να ασελγούν στο ημιθανές κορμί της Πατρίδας μας.
    Αφήστε τα λόγια και ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ απ' αυτούς που τους έχουμε εκλεξει υποτίθεται γαι να μας κάνουν τη ζωή καλύτερη.
    Αλλιώς την 25η Μαρτίου ούτε εξέδρα να μη βάλουν...

    Διγενής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς ο εμφύλιος συνεχίζεται γιατί είναι μέσα μας τόσα χρόνια μετά.Αυτό το συμπέρασμα βγάζω και ότι δεν διδαχθήκαμε τίποτε αποτα λάθη και τα πάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παναγιώτης Ηλιόπουλος29 Οκτωβρίου 2011 στις 7:10 μ.μ.

    Διγενή συμφωνούμε μαζί σου 100% και είμαστε ανοιχτοί σε κάθε είδους τέτοια πρόταση

    Μπορείς να περάσεις από τα γραφεία μας τα οποία λειτουργούν κάθε Πέμπτη 7-9 (Αγίας Μαρίνας 10- Αγία Μαρίνα) και να συζητήσουμε πως μπορεί να γίνει αυτό που λες οργανωμένα

    υγ. "Φαπες-μαπες" δεν νομίζω οτι προκαλέσαμε κανεναν ουτε στη παρέλαση ουτε εδω...Απεντατίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. προοδος στο χωριο μας μπραβο μπραβο ολα τα χαμε τα χρυσα αυγα μας λειπανε..ρε δε ντρεπομαστε λεω εγω λιγο..σε λιγο θα κανουν παρελαση και οι κλεφτες και οι δολοφονοι και οι κακοποιοι..αλλα ξεχασα η παρελαση ουτως η αλλως τις ριζες της στο φασισμο τις εχε..οποτε μια χαρα κανανε οι πατριωτες και παρελασαν..συγχαρητηρια του χρονου αβτι για την γαλανολευκη να υψωσουμε και μια σημαια με τη σβαστικα για να ειμαστε στο κλιμα..εν δυο εν δυο εμπρος με βημα ταχυ και τα λοιπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. διγενη που ηταν το πολυ δυνατο σωματειο σου οταν οδηγοι χρησιμοποιουσαν φορτηγα με καυσιμα του δημου δικα μας δηλαδη για ιδιωτικες εργασιες , οταν υπαλληλοι του δημου δεν πατανε στην υπηρεσια τουσ ,οταν υπαλληλοι του δημου κανουν τα στραβα ματια στα αυθαιρετα οταν πρεπει να εχεισ μεσον για να αλλαχτει μια λαμπα στο δρομο οταν ....τοσα πολλα και αλλα τοσα μην μιλατε καθολου οταν το χερι σασ ειναι ολο μεσα στο βαζο με το μελι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν αναφέρομαι στην παρέλαση και σε προκλήσεις αλλά στα επεισόδια και στα εμπόδια να γίνεται η παρέλαση αυτή την ημέρα μνήμης.
    Υπάρχουν άλλες μέρες όπου μπορεί ο οιοσδήποτε να διαδηλώσει για αυτά που θεωρεί είτε άδικα έιτε για ότι θεωρεί σωστό.
    Λάθος μέγα η προσπάθεια και ο σκοπός πως με κάθε τρόπο και μέσο να μην γίνονται παρελάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παναγιώτης Ηλιόπουλος29 Οκτωβρίου 2011 στις 10:02 μ.μ.

    Fapes-mapes Σαφώς και είμαστε υπέρ των παρελάσεων!

    Στη Θεσσαλονίκη παράδειγμα ήταν άθλιο οτι επειδή βρίσαν τον προδότη παπουλια δεν έγινε η παρέλαση!

    οι πολιτες καλα εκαναν και διαμαρτυρήθηκαν απλά οι στρατιωτικοι επρεπε να κανουν την παρελαση με καθε τροπο κ ο κοσμος θα τους αποθεωνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παναγιωτης Ηλιοπουλος29 Οκτωβρίου 2011 στις 10:06 μ.μ.

    Εσύ γελοίε ανώνυμε 7:13μμ που μιλας για χρυσα αυγα και σβαστικες θα σου περάσει με λίγο ξυδακι...θα σε πειραξε ακομα περισσοτερο φανταζομαι που ο κοσμος μας υποδέχτηκε με ενθουσιασμο και οχι με πετρες οπως θα εκανε αν εβγαινες εσυ με την συμμορία σου εστω και για βολτα εκεινη τη μερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κι ο Αδόλφος εν μέσω ανεργίας και οικονομικής κρίσης στη Γερμανία αναδείχτηκε...
    Έχετε λοιπόν και πάλι πιθανότητες να συγκεντρώσετε τη δυσαρέσκεια, τη μιζέρια και τη φτωχολογιά.
    Εύγε σας, αν και πάντοτε συνεργάτες των κατακτητών και των σφετεριστών ήσασταν.
    Πότε το λέγατε εθνικοσοσιαλιστικό, πότε πατριωτικό πότε αντιαλβανικό μέτωπο κ.ο.κ.

    Άντε κι εσείς κατεστημένο είστε, πιονάκι στα χέρια κάποιου λωποδυτάκου καταραχιά που θα σας χρησιμοποιήσει για να αναδειχθεί και να κονομήσει.
    ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κατ' αρχήν είναι μεγάλη ηλιθιότητα - επιτρέψτε μου να πω - ο διοργανωτής Δήμος να επιτρέπει σε πολιτικά κόμματα να παρελαύνουν και ιδού τα αποτελέσματα, σε μια επέτειο κατά του φασισμού και του ναζισμού, παρέλασαν οι υμνητές του! Ας απολογηθούν τώρα οι υπεύθυνοι..... να μην πω.
    Απευθυνόμενη στους αναγνώστες που διαβάζουν εδώ για αρχαιοελληνικά σύμβολα κλπ., τους λέω ότι είτε είναι αρχαιοελληνικά είτε χριστιανικά είτε οτιδήποτε, εφόσον συνδέθηκαν με αποτρόπαιες πράξεις, όπως το Δίστομο, τα κρεματόρια και χιλιάδες άλλες κηλίδες του "ανθρωπίνου" γένους, το λιγώτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τα παραδώσουμε στη λήθη της Ιστορίας.... Σημειωτέον ότι ακόμη και στη μεταπολεμική Γερμανία εξαιτίας αυτού του ά γ ο υ ς, για πολλά χρόνια απέφευγαν ιδιαίτερη αναφορά ακόμη και στα (νέα) εθνικά σύμβολα στα σχολεία τους εξαιτίας του καταστρεπτικού παρελθόντος.
    Όσο για τις παρελάσεις, η προσωπική μου άποψη είναι ότι τελικά τίποτα δεν προσέθεσαν στη γνώση της ιστορίας μας και στ εθνικό μας φρόνημα, κατάντησαν δε ένα πανηγυράκι κατά την επιεικέστερη έκφραση. Χρειάζονται σύγχρονα μέσα και αρκετή δουλειά από τους εκπαιδευτικούς για τον εορτασμό και το νόημα των εθνικών επετείων.
    Ενδεικτικά σας λέω ότι μέχρι πρότινος αρκετοί φορούσαν τις εθνικές μας στολές και στις απόκριες! Φυσικά ούτε λόγος να τις φορέσει κανείς σε οικογενειακές γιορτές, όπως γάμους κλπ. Μη σας φαίνεται καθόλου παράξενο, σε πολλές δυτικές χώρες τις τιμούν φορώντας τες (Τις έχω δει Αυστρία, Νορβηγία, πρόσφατα δε σε δεξίωση γάμου στην Ελλάδα, ο συμφοιτητής του γαμπρού από το Χάρβαρντ, ήρθε με τη στολή της Πατρίδας του-Σκωτίας-προκειμένου να τιμήσει το φίλο του!).
    Θέλω να πω, ότι η φιλοπατρία ουδόλως ενισχύεται με στρατιωτικού τύπου παρελάσεις και γιαυτό άλλωστε δεν γίνονται σχεδόν πουθενά στο δυτικό κόσμο. Εκτός αν πιστεύετε ότι όλοι οι Ευρωπαίοι π.χ. είναι απάτριδες και μόνο εμείς αγαπάμε την Πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΥΜΦΩΝΏ ΑΠΌΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΩΝ 12:28
    Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.
    ΟΤΑΝ ΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ Θ' ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΙ' ΑΛΛΑ!!
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΟ ΟΤΑΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ (ΜΑΡΚΟΥ-ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. γελοιος κυριε Ηλιοπουλε ειστε εσεις και η ιδεολογια που υποστηριζετε..ο κοσμος σας χειροκροτησε αν σας χειροκροτησε γιατι μπορει να ξεχαστηκαν προς στιγμην και να νομιζαν πως βρισκονται στο καρναβαλι της Πατρας και περναει το αρμα που σατιριζει τον Αδωνη..επιπλεον δυστυχως για σας δεν ανηκω σε κανενα κομμα η συμμορια διοτι δεν διακατεχομαι απο υπαρξιακα ουτε απο κομπλεξ κατωτεροτητας οπως εσεις και το συναφη σας..τελος ειναι γνωστο οτι κανετε παρελασεις οπου σας "παιρνει" διοτι Αρτεμιδα και Σπατα ειναι γνωστο στην τραγικη τους πλειοψηφια οτι εχουν μεσα τους καποια καταλοιπα απο την κατοχη οπου καναν πολυ καλη παρεα με τους Γερμανους..τωρα αντε να κυνηγησετε κανενα Πακιστανακι γιατι μεχρι εκει φτανει η πολιτικη και εθνικη σας υποσταση οπως την ονομαζετε και αφηστε τις παρελασεις για τα σχολεια που ισως ακομα κατι να μαθαινουν για την Ελλαδα μας τα παιδακια..εσεις αλλωστε φαινεται οτι ουτε παιδεια εχετε ουτε μορφωση και πολυ περισσοτερο επιπεδο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΓΑΠΗΤΗ 12:28,EXEIΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΗΟ!Ο ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ,ΑΦΗΣΤΕ Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΤΗΣ 'ΠΑΛΗΚΑΡΙΑΣ'ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΩΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Ξ Ε Π Ο Υ Λ Ι Ε Τ Α Ι ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑ!!!ΕΜΕΙΣ,ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΡΑΜΕ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.....ΕΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΑΤΕ ΑΔΙΚΑ,ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΗΡΩΙΚΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ,ΕΙΤΕ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιατί κάποιοι όταν ακούν Χρυσή Αυγή...βγάζουν σπυράκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας