ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ κ. Ν. ΜΑΡΚΟΥ

Σοβαρότατο επεισόδιο έγινε σήμερα, Σάββατο 22/10/2011 το πρωί, στο σπίτι του δημοτικού τοπικού συμβούλου κ. Ν. Μάρκου, με πρωταγωνιστή τον Αντιδήμαρχο κ. Π. Πουλάκη.
Συγκεκριμένα έγινε εισβολή στην οικεία του από τον Αντιδήμαρχο και πρόσωπο που τον συνόδευε, με αποτέλεσμα την χειροδικία σε βάρος επισκέπτη του που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην είσοδο.
Το περιστατικό θα είχε λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις εάν δεν επενέβαινε ο κ. Ν. Μάρκου για να διώξει τους επιτιθέμενους εισβολείς από την οικεία του.
Όλα ξεκίνησαν ύστερα από παρατήρηση του επισκέπτη προς τον Αντιδήμαρχο για την παράνομη οδήγηση από αυτόν του αυτοκινήτου του Δημάρχου, συνοδευόμενος από πρόσωπο χωρίς καμία υπηρεσιακή ιδιότητα.
Να σημειώσουμε ότι τα άτομα που οδηγούν υπηρεσιακά αυτοκίνητα πρέπει όχι μόνο να είναι κάτοχοι επαγγελματικού διπλώματος αλλά και να έχουν ειδική εξουσιοδότηση.
Ο ίδιος ο κ. Μάρκου δήλωσε:
«Σήμερα μπήκαν στο σπίτι μου και έφτασαν μέχρι την αυλή χειροδικώντας σε επισκέπτη μου.
Ως που θα φτάσουν ορισμένοι εκ της Δημοτικής Αρχής για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα;
Δηλαδή όσοι λέμε τα πράγματα με το όνομά τους θα πρέπει να φοβόμαστε και στα σπίτια μας, από τους τραμπουκισμούς τους;
Μήπως το επόμενο βήμα θα είναι να μπουν και μέσα στις κρεβατοκάμαρες μας;
Φυσικά δεν θέλω να πιστέψω ότι επακόλουθο των όσων λέω και γράφω , με αποκορύφωμα την χθεσινοβραδινή ανάρτηση και όχι μόνο, ήταν η σημερινή εισβολή στην οικεία μου και τα όσα διαδραματίστηκαν σε βάρος του επισκέπτη μου.
Τέλος επειδή παραβιάστηκε το οικογενειακό μου άσυλο μέχρις επίθεσης και χειροδικίας εντός αυτού, θέλω να δηλώσω ότι θα πάρω κάθε πρόσφορο νόμιμο μέτρο.»  

11 σχόλια:

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστυχώς, δεν εκπλήσουν τέτοιες συμπεριφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσχετο. Εμένα δεν με νοιάζουν οι τραμπούκοι. Έχει πολλούς το μέρος μας. Ξέρω όμως ότι σήμερα που έληξε η απεργία τα σκουπίδια μαζεύτηκαν από τα Σπάτα και στην Αρτέμιδα ήρθαν μόνο για να τα πάρουν μπροστά από το σπίτι του Μάρκου επειδή φωνάζει. Όλη η υπόλοιπη πόλη της Αρτέμιδας σκηλοβρομάει. Αυτό με θίγει σαν πολίτη και αποκαλύπτει άλλη μία φορά το πρόσωπο του δημάρχου και των ανθρώπων του. Ντροπή, είμαστε κι εμείς άνθρωποι και φορολογούμενοι και ψηφοφόροι και απαιτούμε ίση μεταχείριση. Εάν αύριο δεν μαζευτούν τα σκουπίδια σε όλη την πόλη θα αρχίσουμε τις μηνύσεις κ εμείς. Ίσως έτσι αντιληφθούν κάποιοι, ότι είμαστε και εμείς εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριοι έτσι ξεκαθαρίζουν τους λογαριασμούς τους οι συμμορίες της "Νάπολης". Σας ξέρουμε τι παιδιά είστε ......... και ασχολείστε και με τα κοινά. Ας τα βλέπουν αυτοί που σας ψήφισαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δήμαρχε, τι δουλειά έχεις εσύ με όλους αυτούς στην ίδια παράταξη. Διώξτους ή φύγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η παλιά σκουριά της Αρτέμιδος (καταγωγής Σπάτων, παρακαλώ) αλληλοσπαράζεται στον αγώνα για το ποιος θα επικρατήσει στην περιοχή. Τι θυμίζει το σκοινικό αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν αλληλοσκοτώνονται δυο αιρετά δημόσια πρόσωπα της αυτοδιοίκησης που εξελέγησαν μάλιστα με την ίδια δημοτική παράταξη, έχουμε την απαίτηση ως δημότες να μάθουμε ακριβώς τι συμβαίνει. Η δημοτική αρχή να πάρει θέση για το επεισόδιο. Επιτέλους ποιος κυβερνά αυτό το Δήμο, συμμορίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΑΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΑ (ΓΕΛΟΙΑ)ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΛΩΣΗΣ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ, ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ, ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΥΣ...ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.

    ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ. ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

    ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΨΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε 1:20 μ.μ., τι και ποιον εννοείς όταν λες "ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΨΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ...". Εννοείς και τον κ. Πουλάκη; Εκτός κι αν δεν μπορείς να πεις φοβούμενος μήπως μπουκάρει στο σπίτι σου με μ......ς; Βρε που φθάσαμε ...... Δεν μας έφθανε η κρίση μπλέξαμε και με την τοπική "μ...α" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΣΠΑΤΑΝΑΙΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΠΟΡΕΥΕΣΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ BACKROUND ΠΟΛΛΩΝ ΜΕ ΗΓΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ Ή ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΛΠ.
    ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ, ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ...
    ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΠΑΤΩΝ
    email: sg3dspaton@gmail.com http://sg3dspaton.wordpress.com
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Α.Π 91 Σπάτα 8/11/2011


    Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σπάτων , ευχαριστεί δημόσια όλους τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και προσέφεραν την εθελοντική τους εργασία ,για να βαφτούν εσωτερικά οι αίθουσες του Σχολείου μας. Πάνω από 30 γονείς θυσίασαν δύο Σαββατοκύριακα για να έχουν τα παιδιά μας και το διδακτικό προσωπικό ένα καθαρό και πολιτισμένο περιβάλλον.
    Επίσης με έξοδα του Συλλόγου αντικαταστάθηκαν οι φθαρμένες κουρτίνες και βάφτηκαν οι διάδρομοι και τα κλιμακοστάσια.
    Ευχαριστούμε την Δημοτική Σύμβουλο και Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής επιτροπής ,Κυρία Ζήση Μαρία για την αμέριστη συμπαράστασή της στο έργο αυτό αφού με δικές της ενέργειες και πρωτοβουλία, μας χορηγήθηκαν δωρεάν τα χρώματα το ίδιο επίσης και τους επιχειρηματίες που έκαναν αυτήν τη δωρεά.
    Θα ήταν παράληψη επίσης να μην ευχαριστήσουμε και τον Διευθυντή του Σχολείου μας Κον Γαρουφαλή Δημήτρη ,που διευκόλυνε όλη αυτήν την προσπάθεια.
    Θέλουμε να ενθαρρύνουμε όλους τους γονείς μελλοντικά για τέτοιες ενέργειες που δηλώνουν το υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλτρουισμού.

    Τα Μέλη του Δ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας