ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Προς Αθλητικό Σύλλογο «ΓΑΙΑ»

Ύστερα από την άκομψη παρέμβαση του Αντιδημάρχου Σπάτων κ. Μαργέτη, στην κόντρα που έχει ξεσπάσει για τις γυναικείες ομάδες βόλεϊ των Σπάτων, ο Αθλητικός οργανισμός αναγκάστηκε να πάρει την παρακάτω θέση. Περιμένουμε σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες...
Άρτεμις, 14/10/2011 
Κυρίες,Κύριοι,
Σε απάντηση της από 21/9/2011 επιστολής σας προς τον πρόεδρο του αθλητικού οργανισμού του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα.
Παραβλέποντας το ύφος της επιστολής σας που δεν αρμόζει σε έναν αθλητικό «σύλλογο» που υπηρετεί το ήθος, την ευγενή άμυλα και τον σεβασμό, σας γνωστοποιούμε ότι είναι θεμιτό εκ μέρους σας προτού προχωρήσετε σε οποιαδήποτε κοινοποίηση επιστολής με «απειλητικό» ύφος προς την διοίκηση του αθλητικού οργανισμού, να προβείτε στην κοινοποίηση των εγγράφων αυτών που θα μας γνωστοποιήσουν την νομική σας υπόσταση (πχ καταστατικό) καθώς επίσης θα ήταν εξίσου χρήσιμο το να μας «συστηθείτε» ως νόμιμοι εκπρόσωποι του συγκεκριμένου συλλόγου (ως διοικούσα του επιτροπή ή διοικητικό συμβούλιο). Θα επιθυμούσαμε να γνωρίζουμε ποιοι συμπολίτες μας εκπροσωπούν ποιους και ποιοι συμπολίτες μας αιτούνται τα «νόμιμα» με αυτό το «ύφος και ήθος». Στοχός του νομικού προσώπου στο οποίο απευθύνεστε δεν είναι η επικοινωνία μέσω νομικών εκπροσώπων των εκάστοτε «αιτούντων» και η αντιδικία, αλλά η συνεργασία μας με όλους τους αθλητικούς φορείς του δήμου μας με σκοπό την ανάπτυξη του αθλητισμού, την ενίσχυση των αθλητικών συλλόγων του δήμου μας, την εύρυθμη λειτουργία και εκμετάλλευση των αθλητικών χώρων των Σπάτων και της Αρτέμιδας με τελικό σκοπό την κοινωνική προσφορά μέσω της κάθε μορφής αθλητικής δραστηριότητας προς τους συμπολίτες μας, ανεξαρτήτως ηλικίας. Ως εκ τούτου σας καλούμε να αναθεωρήσετε την μέχρι στιγμής στάση σας ως προς τον τρόπο αλλά και την ιεράρχηση της επικοινωνίας σας προς τον αθλητικό οργανισμό και σας καλούμε να μας κοινοποιήσετε όλα εκείνα τα νόμιμα έγγραφα που χαρακτηρίζουν την νομική σας υπόσταση αλλά και τους εκπροσώπους σας, καθώς και σας προτείνουμε την κατ ιδίαν συνάντηση της διοίκησης του συλλόγου σας με την διοίκηση του αθλητικού οργανισμού, με σκοπό την συζήτηση των θεμάτων που σας απασχολούν. 

1 σχόλιο:

  1. ... 2 πρόεδροι τσακώνονται στον αχυρώνα των αθλητών τους... για την δόξα ... αλλά και για το χρήμα ???
    καλή μας συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας