ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ... ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΚΑΙ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ. ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ, ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ.





15 σχόλια:

  1. Αυτή είναι εκδήλωση για την προώθηση του ΚΕΛ στο ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ η παρόμοια ακατάλληλη λύση με συμμετοχή όλων όσων με κάθε τρόπο θεμιτό και αθέμιτο εργάζονται εναντίον των συμφερόντων των δημοτών και χρειάζεται άμεση κινητοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όι τοποθετήσεις και οι αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων και οι τοποθετήσεις της μειοψηφίας πρέπει να ΠΡΟΤΑΧΘΟΎΝ και μετά και αφού υπάρχει χρόνος να τοποθετηθεί κάθε ενδιαφερόμενος επιστήμονας με συγκεκριμένο χρόνο στο πλαίσιο των αποφάσεων που έχουν ληφθεί και όχι για επαναφορά προτάσεων που εχουν απορριφθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σκάνδαλο που το είδατε; Τόσο καιρό τοποθετούνται σύλλογοι, φορείς και πολίτες. Λύσεις όμως δεν προτείνουν.Και εν πάση περιπτώσει ως πότε θα ζούμε κάτω από το εφιαλτικό καθεστώς των βόθρων που οι περισσότεροι εκβάλουν στην θάλασσα και μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα; ΑΡΚΕΤΑ με την παραφιλολογία και την παραπληροφόρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΛ,ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΗΝ Χ... ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΣΙΡΩΤΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απο τον οργανωτη του "σοου" καταλαβαινουμε περι τινος προκειται...

    το σιγουρο ειναι πως θα μας πρηξουν,με το ποσο γαργαρο νερακι θα τρεχει απο το κελ...

    αλλα το σωστο θα ηταν να τους βαλουμε να το πιουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πως μας βλέπει άραγε ο κ. Gregory Claffey;

    Στην ημερίδα θα μας μιλήσει ως διακεκριμένος επιστήμων ή ως διακεκριμένος πωλητής;


    Ας δούμε τις τις πληροφορίες που βρήκαμε στο διαδίκτυο, όπου διακρίνεται όχι μόνο για τις γνώσεις του και το πτυχίο του που αναπτύσονται με λίγα λόγια σε μια γραμμή, αλλά διακρίνεται επίσης για την εμπειρία του και τις γνώσεις του στην αγορά, τις πωλήσεις..... και πάντα σύμφωνα με όσα γράφονται στο διαδίκτυο, είναι πρωτοπόρος στις νέες αγορές, δημιουργώντας τεράστια αξία για την εταιρεία και τους μετόχους.

    M2 Renewables Hires Gregory Claffey as Vice President of Sales ..



    Claffey brings sales experience in industrial and municipal wastewater markets


    M2 Renewables announced that Greg Claffey has joined the company as vice president of sales. Claffey has more than 13 years experience in selling capital equipment for wastewater treatment, working across all levels of the sales process from inside sales to executive level sales management in both the industrial and municipal wastewater markets.


    "Mr. Claffey's knowledge of our market and its stakeholders, his technical expertise and drive are second to none. Greg Claffey will foster existing markets and pioneer new ones, creating tremendous value for our company and our shareholders," said M2 Renewables CEO Gerhard Forstner.


    As vice president of sales, Claffey will develop both internal and external sales personnel in addition to handling all functions related to sales, including firm proposal generation, pricing strategies and setting up a top tier manufacturer representative network to help build local relationships with potential customers.


    Claffey began his career as a sales engineer at WEDECO and rose to industrial sales manager for engineered products in North America, where he helped increase sales by 500% over eight years. From there, he joined Huber Technology as a regional sales manager and soon was promoted to director of sales in charge of municipal and industrial markets for more than 50 different products within the Huber group. In his four years at Huber, Claffey was heavily involved in building a strong sales force both internally and externally, helping grow sales by 250%. Claffey received his Bachelor of Science degree in mechanical engineering from Boston University.

    Και η εταιρεία ....

    M2 Renewables, Inc. develops and supplies wastewater filtration systems and renewable energy programs. The company specializes in the treatment of domestic wastewater, as well as in the conversion of captured organic solids into usable forms of energy. It offers a process that delivers irrigation-quality reusable water directly from raw sewage using a physical and chemical process. The company’s applications and processes include replacement of existing wastewater treatment plant, modular treatment process additions, solids separators with gasification, sewer mining for reclaim water, pipeline life extension through solids removal, and new planned project development; and solids characteriza...



    rafinastage/KΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκάνδαλο πρώτου μεγέθους που θα γυρίσει μπούμεραγκ για τους εμπνευστές.Ακόμα δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι οι παλιές καλές μέρες της σιωπής πέρασαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να δούμε τι θα δούμε!
    Ελπίζω να μην είναι προπαγάνδα της ΕΥΔΑΠ και του ΥΠΕΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σίγουρα η όποια λύση θα είναι πολύ καλύτερη από τις μυρωδιές του "αχόρταγου" που μας ξυπνάνε όπου και αν κατοικούμε.
    Αν φύγουν τα λύματα από τους δρόμους ίσως η περιοχή μας αρχίζει να "καθαρίζει" γενικά, μιας και η "σαβούρα" με τη βρώμα πάνε παρέα συνήθως.
    Ωραίο και βολικό να λέμε σε όλα ΟΧΙ αλλά κάποια στιγμή πρέπι να δούμε την πραγματική ζωή και να έχουμε τα κότσια να πάρουμε θέση. Η αντίθεση δεν είναι θέση, η άρνηση των πάντων αφορα μόνο στους αναχωρητές και όχι στους ανθρώπους της δημιουργίας και της ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "ΟΠΟΙΑ ΛΥΣΗ" , ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΚΕΛ 2ΟΥ ΒΑΘΜΟΥ,ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΡΟ 40 ΕΤΩΝ;;;;ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΕΛ ,ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ,ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΛΕΤΗ...ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΟΦΕΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕς ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ενέργεια είναι αθλιότητα άνευ προηγουμένου.Κάνουν οι δήμοι ημερίδα για να διαφημίσουν ορισμένοι εκπρόσωποι εταιρειών το προιόντα τους;Είναι κατάφωρη παραβίαση και των εμπορικών νόμων η παράνομη προβολή έναντι άλλων εταιρειών.Πρέπει να γίνει καταγγελία στο ΕΒΕΑ και στον Σ.Α.Τ.Ε. για αθέμιτο ανταγωνισμό και βέβαια να ενημερωθεί και ο αρμόδιος κοινοτικός επίτροπος για τις μεθοδεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όσο για τον 10.08 δεν βαρέθηκε την εργολαβία;
    Όλα τα σχόλια που κάνει είναι σαν έχουν υπογραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εάν δεν αντιδρούσαν οι κάτοικοι το 200,3 θα είχε φτιαχτεί στην περιοχή μας ένα ΚΕΛ 2ΟΥ βαθμού, που κατά κοινή ομολογία ούτε η μελέτη κατασκευής και λειτουργίας του δεν ήταν σωστή! Θα είχαμε στη περιοχή μας, άλλο ένα αντίγραφο της Ψυτάλλειας!
    Πάρα πολλοί βιολογικοί στην Ελλάδα, αντί να καθαρίζουν, ρυπαίνουν κατά ομολογία και των ιδίων των υπευθύνων του Υπουργείου(βλέπε συνεδριάσεις υποεπιτροπής υδάτινων πόρων της Βουλής), εξαιτίας της βιασύνης στην κατασκευή τους, των λάθος μελετών, των «δώρων» σε ημετέρους, αλλά κυρίως εξαιτίας του γνωστού φαινομένου στην χώρα μας, που κατασκευάζουμε κάτι και το εγκαταλείπουμε μετά. Όταν το 2004 έμαθα για τα λάθη στοιχεία της μελέτης για το ΚΕΛ και τι σημαίνει βιολογικός 2ου βαθμού, για την εγγύς θαλάσσια περιοχή στην οποία εκβάλει, δεν το πίστευα! Δεν πίστευα, ότι σκόπευαν να φτιάξουν ένα ΚΕΛ, μόνο για να το φτιάξουν! Να πέσουν τα λεφτά από την ΕΕ και δεν τους ενδιέφερε, εάν θα δημιουργούσε πρόβλημα στην περιοχή!
    Θέλω βιολογικό, αλλά ότι τελειότερο υπάρχει! Έχω το δικαίωμα να είμαι υποψιασμένος, γιατί το κράτος διαχρονικά δεν έχει «δείξει και ότι καλύτερο», σε όλους τους τομείς!
    Ειδικότερα για το ΚΕΛ
    Πρώτον, εξαιτίας της παλαιότερης κίνησης του Κράτους να μας φορτώσει το 2003 ένα προβληματικό ΚΕΛ 2ου βαθμού, με προβληματική μελέτη!
    Δεύτερον, το 2003 η Ελλάδα μεσουρανούσε στην Ευρώπη, μια χώρα με ανάπτυξη που προετοιμαζόταν για τους Ολυμπιακούς, με τεράστιες προοπτικές(έτσι τουλάχιστον μας έλεγαν)! Παρόλα αυτά, πήγε να φτιάξει ένα προβληματικό ΚΕΛ!
    Σήμερα το 201,1 που η χώρα μας βρίσκεται σε τέτοια οικονομική κρίση και υποανάπτυξη, με ένα κρατικό μηχανισμό υπό διάλυση, τι ΚΕΛ θα κάνουν!
    Ήδη το πρώτο δείγμα το έχουμε, μια μελέτη για την τμηματική οριοθέτηση του ρέματος της Ραφήνας, που ούτε τα τεχνικά στοιχεία δεν ήταν σωστά(κοινός το μέτρημα)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΟΙ ΤΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ , ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ.ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ..!ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ Ν Α Ι ΣΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ
    Π Ρ Ε Π Ε Ι .ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ,ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΟΙΩΝ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ,ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ΟΧΙ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ 10.08 Δεν βλεπεις την ωρα να βουτηξεις τα χερια στο μελι φιλε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας