ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Εγκαίνια νέων γραφείων στην Αρτέμιδα και συνέντευξη Τύπου από τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής και δημοτικό σύμβουλο Αθηναίων κ. Νικόλαο Μιχαλολιάκο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης Ανατολικής Αττικής του κόμματός μας. Η νέα μας έδρα στεγάζεται στην Πλατεία Αγίας Μαρίνας στην Αρτέμιδα.
 Στην εκδήλωση είναι προσκεκλημένοι όλοι οι συμπολίτες μας, καθώς και οι εκπρόσωποι των τοπικών μέσων ενημέρωσης. Εκτός από τον καθιερωμένο αγιασμό, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση γύρω από τις θέσεις και τις προτάσεις του Κινήματός μας. Κεντρικός ομιλητής της βραδιάς θα είναι ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής και δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων κ. Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο κ. Μιχαλολιάκος θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου και θα δεχθεί ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης. 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 10 
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 
ΑΡΤΕΜΙΔΑ
ΤΗΛ.: 6947285718

3 σχόλια:

  1. Ουστ κοπρόσκυλα...στα υπουργεία σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχουμε πάρει υπουργεία ακόμα...Μη μπερδευεσαι με τον προδοτη Καρατζαφερη!!!Οταν θα παρουμε εμεις θα το καταλαβεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ότι πέρασαν οι χρυσαυγίτες χωρίς γιουχαίσματα στη παρέλαση κάτι σημαίνει.
    Το ότι η καλύτερη κυβέρνηση τα τελευταία 50 χρόνια, όπως αποδεικνύουν τα οικονομική στοιχεία, ήταν του Παπαδόπουλου κάτι σημαίνει.
    Μόνο έτσι καταλαβαίνεις που μας έφτασε η γενιά του Πολυτεχνείου και τα λαμόγια που ψηφίζαμε.
    Κατάντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας