ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΆΙ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ...




8 σχόλια:

  1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΛΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!ΤΟ ΥΠΟΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΧΩΡΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΨΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι!ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.... ΓΙΟΡΤΟΥΛΕΣ,ΞΕΦΑΝΤΩΜΑΤΑ..ΠΟΙΗΣΗ!!!!ΣΚΙΖΕΙ!!!!ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΣΤΟ...ΡΙΟ!!!ΣΟΥ ΛΕΕΙ,Τ Ε Τ Ο Ι Α ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ''ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ''ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ....Κ Α Ν Ε Ι Σ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους αδικείτε αγαπητέ!
      Η εμπειρία στη διοργάνωση τέτοιων σημαντικών για τον τόπο εκδηλώσεων αποκτήθηκε μέσα από τη λαμπρή προσφορά σε τούτον τον τόπο της τριανδρίας (δύο τετραετίες) που τώρα μετεξελήχθηκε σε πεντανδρία. Τα πυροτεχνήματα που έχουν φωτήσει αυτή τη λαμπρή πορεία δεν έχουν πέσει ούτε σε όλη την Κίνα. Τα catering που τάϊζαν τους ψηφοφόρους και όλο το σόϊ δεν τα έχει δεί ούτε ο Λουδοβίκος στις Βερσαλλίες. Αυτά που μας προσφέρουν φέτος είναι μικρό δείγμα της πλούσιας εμπειρίας και των ικανοτήτων τους.
      Αλλά μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι αν στις εκλογές του 2014 γεμίσει πάλι ο τόπος κοψωχέρηδες θα μας προσφέρουν και πάλι μεγάλες συγκινήσεις, θα σύρουν πάλι το χορό στο Ριβιέρα και ο υδροβιότοπος της Αλυκής θα γίνει, από την ΕΟΜΑΚ, μια τεράστια πίστα με τον τενόρο Τερλέγκα να γαυγίζει και τον πρόεδρο εκστατικό να απολαμβάνει.

      Διαγραφή
  2. ΠΟΘΑΝΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ?
    ΘΕΟΣ ΣΧΩΡΕΣΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ....ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ...ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ακριβως ενα χρονο μετα.....ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ.
    Εννοειτε οτι ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ Η ,ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΘΑ .....ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2013
    Με καινουργια μυαλα ΚΥΡΙΩΣ.
    Με νεα προσωπα ,νεες ιδεες,νεα ηθη .
    ΜΕ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΚΕΨΗ,με ομαδικη δουλεια ,με αποκατασταση της ηθικης,της δικαιοσυνης,της παιδειας,γιατι χωρις αυτα ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.Αν δεν ανακαμψουμε σε αυτα,ουτε η οικονομια θα ανακαμψει,η αιτια δεν ειναι το οικονομικο .ΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ "ΞΕΚΑΤΙΝΑΣΜΑΤΑ" ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΟΔΟ, ΝΑ ΔΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ.
    ΕΛΠΙΖΩ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ , ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ?
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΗΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ -ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΟΙΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ -ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ -ΠΟΣΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ,ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας