ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΜΙΑ< ΛΙΜΝΗ> ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΙ ΔΑΣΟΥΣ(ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΣΟΒΑΡΔΑ)

 

Είμαι μόνιμος κάτοικος Αρτέμιδος εδώ και 2 χρόνια. Στην οδό Σωτήρος τα τελευταία 4 χρόνια έχουν φτιαχτεί ωραίες μεζονέτες που αναβαθμίζουν την περιοχή και τον Δήμο.





Το αντίτιμο βέβαια είναι τα υψηλά δημοτικά τέλη, για τους καλοσυντηρημένους δρόμους της περιοχής . Ένα κομμάτι της Σωτήρος περίπου 70μ όταν βρέχει, δημιουργείται μια απέραντη λίμνη όμβριων νερών με λάσπη. Πεζός δεν μπορείς να περπατήσεις ,και όταν είναι ο δρόμος στεγνός είναι γεμάτος βαθιές λακκούβες. Το πρόβλημα είναι γνωστό στο Δήμο, αλλά τίποτα άλλο από υποσχέσεις και κοροϊδία. Σας επισυνάπτω 3 φωτογραφίες για το αληθές του προβλήματος. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας ,
Καλές γιορτές σε όλους και Χρόνια πολλά.
Σ.Β.

2 σχόλια:

  1. τριτοκοσμικές καταστάσεις δυστυχώς !
    Ας το πάρουμε απόφαση.Ζούμε σε υποβαθμισμένη περιοχή.
    Έχουμε άχρηστους επικεφαλής.
    Καλή χρονιά και σε σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατοικω εδω και λιγο καιρο στο τερμα της οδου Δημοκρατίας. Ο δρομος αυτος σε αυτο το σημειο ειναι προνομιακα φαρδυς. Ομως για να φτασει κανεις μέχρι εκει πρεπει να σπασει το αυτοκινητό του σε λασπωμενους χωματοδρομους με βαθιες λακουβες (Οδοι Δασους και Κρητης) ή από τη ΛΙΜΝΗ της οδου Σωτήρος. Παρακαλω ας ακουσει κανεις κι ας κανει κατι ωστε η "Λουτσα" να μη θυμίζει Αλβανία. (Προς Θεου, δεν εχω κατι με τη χώρα. Απλα καποιοι εργατες μου ειπαν οτι οι δρομοι τους θυμιζουν τη χωρα τους)
    Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας