ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Το τοπικό συμβούλιο Αρτέμιδος είχε πάρει μία ξεκάθαρη απόφαση, ΟΧΙ ΚΕΛ στο πλατύ χωράφι - ΟΧΙ ΑΓΩΓΟΙ στην θάλασσα της Αρτέμιδος.

Αυτή η απόφαση χαλάει την "σούπα" στην δημόσια διαβούλευση και ο δήμαρχος θα επιχειρήσει να την ανατρέψει στο προσεχές τοπικό συμβούλιο, ώστε πλέον να μπορεί ανεμπόδιστα να δημοπρατηθεί το ΚΕΛ Β. Μεσογείων. Το ερώτημα είναι, τί θα ψηφίσουν οι τοπικοί σύμβουλοι; Θα αλλάξουν την απόφασή τους;





32 σχόλια:

  1. Γίνονται και τα δύο Τοπικά μαζί 17/01/2012 και 1900. Ο κόσμος των Σπάτων και της Αρτέμιδος επέλεξε την Νέα Πόλη για να ξεφύγει από τον παλαιοκομματικό τρόπο λειτουργίας των Δήμων. Πάλι τα ίδια μόνο η καταφανή σκοπιμότητα που ο καθένας μας καταλαβαίνει θα έκανε να γίνουν και τα δύο συμβούλια μαζί! Νέοι άνθρωποι παλιά μυαλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
  2. Ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αρτέμιδος πέταξε τη μάσκα. Εφόσον τα νερά του ΚΕΛ δεν θα εκβάλλουν στην Αρτέμιδα, ας γίνει το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι και με τεχνητή λίμνη για τα βοθρολύματα.
    Ξεχνάει όμως ότι το Πλατύ Χωράφι και οι οικισμοί γύρω από αυτό ανήκουν στον ενιαίο δήμο, τους κατοίκους των οποίων εκπροσωπεί και από τους οποίους πληρώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την μάσκα του μπογιατζή; Τέτοιους θέλατε τέτοιους βγάλατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΜΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ "ΟΧΙ ΑΓΩΓΟΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ". ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΟΧΙ ΑΓΩΓΟΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΑΝΩ? ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η εξαπάτηση δε θα περάσει.Η λύση είναι Ψυτάλλεια ή αεροδρόμιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να είναι βέβαιοι οι εντολοδόχοι του αμερικάνου με τις λίμνες ,ότι ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ,γιατί και η ξεφτίλα έχει όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς η ξεφτίλα κάποιων επικεφαλής και παρατρεχάμενων μάλλον δεν έχει όρια. Ελπίζω να διαψευστώ.
    Πικερμιεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η παρουσία μας στην Αρτέμιδα και στα Σπάτα, την Τρίτη, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Κυρίως στην Αρτέμιδα διότι στο προηγούμενο τοπικό για το θέμα του ΚΕΛ, με την αίθουσα γεμάτη κόσμο να φωνάζει να παρθεί απόφαση, ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ-ΟΧΙ ΑΓΩΓΟΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ο Ρήγας προσπαθούσε να περάσει μια δική του πρόταση, μέχρι και την τελευταία στιγμή της ψηφοφορίας, για να παρθεί μια απόφαση που άφηνε ανοικτό το θέμα της χωροθέτησης. Μετά από λίγες ημέρες στο δημοτικό συμβούλιο για το ίδιο θέμα, την ώρα της ψηφοφορίας ο Ρήγας βγήκε από την αίθουσα για να μην ψηφίσει. Αναιρούσε με τη στάση του την απόφαση του συμβουλίου στο οποίο προεδρεύει. Στα επόμενα σχετικά συμβούλια ψήφιζε ευθαρσώς αποφάσεις που δεν έλεγαν ΟΧΙ στο ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ. Στον κάλαθο των αχρήστων η απόφαση του τοπικού. Τζάμπα και τα 40€ ανά συμβούλιο. Η κρίση δική σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για ένα ταξίδι στην ηλιόλουστη Καλλιφόρνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι το βάρος πρέπει να πέσει στο τοπικό της Αρτέμιδος. Εκεί δεν έχουν τηνπαιδεία να καταλάβουν τι ψηφίζουν. Στα Σπάτα κάνει κουμάντο ο Γιαννάτος και δεν πρόκειται να αλλάξει την γνώμη του, αλλά και οι σύμβουλοι εκεί είναι πιο ανεξάρτητοι και με παιδεία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΝ "ΦΙΕΣΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΗΜΑΡΧΩΝ" ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ-ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ. ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ , Ε.Υ.Δ.Α.Π. ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΙΠΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ < ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΟΥΜΑΙ ΝΕΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 3ο ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΕΣΙΟ (Γ΄Κ.Π.Σ.) ΑΚΟΜΑ.ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 2003.> ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ, ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ. ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ << ΚΟΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ>> ΚΑΙ <> ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γίνεται τα τοπικά να γίνουν ντήλερ πωλητές βιολογικών, δεν γίνεται να ψηφίζουν βασισμένα σε διαφημιστικά φυλλάδια εταιριών που έρχονται ως εισηγήσεις! Γιατί όχι στην Ψυτάλλεια όπως η Παλλήνη ή ο Δήμος Σαρωνικού, γιατί όχι υπόγεια στο Βενιζέλος, η εταιρία αυτή υποστηρίζει ότι έχει κάνει ανάλογη κατασκευή υπόγεια στο Αεροδρόμιο του Μονάχου! Οι πολίτες θέλουν εναλλακτικές λύσεις βασισμένες σε μελέτες! Εάν αποδειχτεί ότι τελικά η μελέτη της συγκεκριμένης εταιρίας είναι προβληματική, θα έχει μείνει μόνο η αποδοχή της χωροθέτησης στο Πλατύ Χωράφι και θα μας φυτέψουν την «Νέα Ψυτάλεια»! Φέρτε στα τοπικά εισηγήσεις με μελέτες και όχι ευχολόγια!

      Διαγραφή
  14. ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ << ΚΟΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ>> ΚΑΙ <> ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕ ΚΑΣΙΜΗ ΚΑΙ ΣΥ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΧΕΔΙΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΠΩΣ ΦΙΕΣΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΕ ΚΑΣΙΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΜΗ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! ΕΔΩ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟ 2003, ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ,ΣΤΟ ΣτΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 3743/2008 ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ Κ.Ε.Λ.,ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΛΑΖ ΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ,ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΜΕ ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ , !!!!!!!!!!!!!.ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η πρόσκληση του τοπικού Αρτέμιδας λέει για υποβολή μελέτης για χρηματοδότηση δικτύου αποχέτευσης Αρτέμιδος.Πότε πάρθηκε απόφαση για να γίνει μελέτη με τι στοιχεία που συζητήθηκε ,ποσο στοιχίζει που θα πάνε τα λύμματα;
    Δεν ντρέπονται καθόλου οι εκλεγμένοι,μαγειρεύουν στα σκοτεινά ΘΥΈΣΤΙΑ ΔΕΙΠΝΑ για τους δημότες.Τα θυέστια δείπνα όμως έχουν τραγική εξέλιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αγαπουλα..την κουκουλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι πρόεδροι και οι σύμβουλοι, (μόνο) των ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, δεν πληρώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χθες (16-01-2012) στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Ραφήνας πάρθηκε απόφαση να συνδεθεί και η Ραφήνα με την Ψυτάλλεια. Στην χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ (16-01-2012) πάρθηκε ομόφωνη απόφαση για σύνδεση του Δήμου Παλλήνης και Δήμου Σαρωνικού στην Ψυτάλλεια! Εσύ Ρήγα υπόγραφε εισηγήσεις για την δημιουργία ΚΕΛ «φάντασμα» με το εαυτό μας! Άλλη μια φορά ο Δήμος μας ανημέρωτος και εκτός πραγματικότητας! Γίναμε ρεζίλι!

      Διαγραφή
  21. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ "ΝΙΚΗΣΕ" ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ. ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ,ΠΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ. ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ, Ο ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΣΤΟ ΡΗΓΑ, ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ -ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ-. ΤΟ ΑΛΛΟ "ΩΡΑΙΟ" ΉΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΟΤΙ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΧΙ ΚΕΛ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ ΗΤΑΝ "ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ". ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΕΛ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ. Γ Ι Α Τ Ι !!!ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ????? ΟΧΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΠΑΤΩΝ;ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΑΤΟ. ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ. ΤΙΜΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ "ΚΙΤΣΟΜΑΡΚΟ" ΔΕΝ ΠΤΟΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ.
    ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ κ.ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΙΕΨΕΥΣΕ.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΕΝΤΙΜΗ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτος ο Μιχαλοπουλος ρε παιδια τι ρολο παιζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πώς ψήφισε η "διαπλοκή "στην Αρτέμιδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 6 ΝΑΙ , 3 ΟΧΙ ΚΑΙ 2 ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΝΑΒΟΛΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ BLOGS, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΕΙ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΨΗΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΩΘΕΝ.
    ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΙΑ ΜΕΣΗΛΙΚΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΕΙΧΕ ΤΟΣΗ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΝΑΙ" ΩΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΕΥΠΕΙΘΩΣ- ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ- ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑΙ.
    ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΝΤΡΟΠΗ ! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ;ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΝ ..ΟΙ "ΑΔΕΛΦΟΙ ΝΤΑΛΤΟΝ"..ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ Ο ΚΑΤΣΑΛΥΡΟΣ...ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΕΤΣΙ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝΕ.ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΧΩΡΟ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΘΟΥΝ..ΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΛΕΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΤΑΝ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΜΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΕΠΙΣΙΜΑ ΕΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΠΡΟΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Η ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΙΑΛΛΑ ΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ, ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΙΕΣΤΙΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Η ΣΚΑ..ΛΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΛΟΓΙΚΑ ΨΑΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΚΡΙΜΑ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΔΩΠΑΝΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Α Κ Υ Ρ Η ΑΦΟΥ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ.ΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΗΠΩΣ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας