ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

........Δημοτική διαβούλευση για το ΚΕΛ μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος θα κάνει μέσα στην εβδομάδα 16-20/01/2012 τοπικό συμβούλιο - διαβούλευση, με αποκλειστικό θέμα το ΚΕΛ, στον χώρο που γινονται τα τοπικά συμβούλια της Αρτέμιδος. Μέχρι σήμερα πάντως δεν έχει ειδοποιηθεί κανείς. 
Ρωτάμε: Τι είδους δημόσια διαβούλευση (ή μεθόδευση) είναι αυτή;

2 σχόλια:

  1. Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012 στις 1900 έχει συνεδρίαση του Τοπικού Σπάτων για το θέμα! Οι φήμες λένε ότι η εισήγηση είναι αντιγραφή της ημερίδας που έγινε τον Δεκέμβριο του 2011 και που παρουσιάστηκε η πρόταση συγκεκριμένης εταιρίας που έφεραν οι Δήμοι Ραφήνας και Σπάτων Αρτέμιδος επίση λέγεται ότι η χωροθέτηση θα είναι στο Πλατύ χωράφι!
    Βέβαια πως ένας καταχρεωμένος Δήμος με τον εισαγγελέας εντός των πυλών με σοβαρότατα προβλήματα λειτουργίας και οργάνωσης μπορεί να εγγυηθεί κάτι τέτοιο??? Θα δούμε!!!!(Δεν είναι απόψεις δικές μου αλλά ειπώθηκαν από την εταιρία που έκανε τον έλεγχο της απογραφής) Πάντως υπάρχει ήδη θέμα γιατί η πρόταση παρουσιάζεται ως μοναδική ενώ υπάρχουν και άλλες προτάσεις από διάφορες εταιρίες που πρέπει και αυτές να αξιολογηθούν η αγορά έχει γεμίσει από ντίλερ βιολογικών το πλήθος των προτάσεων διασφαλίζει σε μεγάλο ποσοστό και το αδιάβλητο της διαδικασίας! Και φυσικά η μελέτη πρέπει μετά από διαγωνισμό να ανατεθεί σε ανεξάρτητη ομάδα ως προς τις εταιρίες. Γιατί ωραία τα λόγια αλλά χωρίς μελέτη που θα την ελέγξουν ειδικοί επιστήμονες είναι αέρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τοπικό Σπάτων είναι ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ και κατά της λύσης του Αμερικανού φίλου και δεν πρόκειται να αλλάξει.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας