ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ


ΔΙΑΛΟΓΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (από τα πρακτικά)
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Όπως διαμορφώθηκε τώρα η πρόταση από τον εισηγητή, δέχεται μόνο το ένα σημείο, ήτοι:
ΜΑΡΚΟΥ ΧΡ.: Να ψηφιστεί η εισήγηση ως έχει, με εξουσιοδότηση του Δημάρχου να απευθυνθεί στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο για την συμβουλή του σε όλη την διαδικασία της μελέτης και κατασκευής του βιολογικού καθαρισμού, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουμε θέσει.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αυτό έβαλε επιπλέον. Άρα ψηφίζουμε την πρόταση του εισηγητή, με αυτή την παρατήρηση.
Ψηφοφορία όπως προκύπτει από τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαργέτης Αθανάσιος του Δημητρίου.
ΜΑΡΓΕΤΗΣ: Ναι στην εισήγηση.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σερέτης Χρήστος.
ΣΕΡΕΤΗΣ: Ναι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  Μάρκου Χρήστος του Γεωργίου.
ΜΑΡΚΟΥ ΧΡ.: Ναι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πουλάκης Πέτρος.
ΠΟΥΛΑΚΗΣ: Ναι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κουλοχέρης Γεώργιος.
ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ: Ναι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γκινοσάτης Γεώργιος.
ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ: Ναι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μπέκας Γεώργιος του Σπυρίδωνα.
ΜΠΕΚΑΣ: Όχι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μάρκου Παναγιώτα.
ΜΑΡΚΟΥ Π.: Ναι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αποσπόρης Ευάγγελος.
ΑΠΟΣΠΟΡΗΣ: Ναι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γεωργάκης Αντώνιος.
ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ: Ναι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαργέτη Αφροδίτη.
ΜΑΡΓΕΤΗ: Ναι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο κύριος Κρόκος και ο κύριος Λιανός απουσιάζουν. Σωτηρόπουλος Αλκιβιάδης.
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ζήση Μαρία.
ΖΗΣΗ: Ναι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κασίμης Γεώργιος.
ΚΑΣΙΜΗΣ: Όχι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μποτζιολής Δημήτριος.
ΜΠΟΤΖΙΟΛΗΣ: Όχι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ραφαήλ Νικόλαος.
ΡΑΦΑΗΛ: Όχι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τσαντήλας Χρήστος.
ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ: Ναι στην εισήγηση, εκτός της ανάθεσης στην εταιρία.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μάρκου Δημήτριος του Σπυρίδωνα.
ΜΑΡΚΟΥ Δ.: Όχι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τούντας Αντώνιος.
ΤΟΥΝΤΑΣ: Ναι στην εισήγηση, με την παρατήρηση η χωροθέτηση να είναι αντικείμενο της μελέτης.  
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ραφτοπούλου Άννα.
ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ: Όχι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στάμου Δημήτριος;
ΣΤΑΜΟΥ: Ναι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κατραμάδος Σταύρος;
ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ: Όχι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δανέζης Ευάγγελος;
ΔΑΝΕΖΗΣ: Όχι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιαννάτος Σωτήριος.
ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ: Όχι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ρήγας Γρηγόριος.
ΡΗΓΑΣ: Ναι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Η πρόταση λοιπόν περνάει κατά πλειοψηφία.
Τέθηκε κατόπιν σε ψηφοφορία η πρόταση του κ.Κασίμη Γεωργίου: «Διεκδίκηση σύνδεσης του Δήμου  Σπάτων – Αρτέμιδος με το Κ.Ε.Λ.Ψυτάλλειας». Η πρόταση του κ. Γεώργ.Κασίμη, πήρε τις θετικές ψήφους των κ.κ.Μπέκα Γεώργιου, Κασίμη Γεωργίου, Μποτζιολή Δημητρίου, Τσαντήλα Χρήστου και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Σπάτων κ.Γιαννάτου Σωτηρίου και συνεπώς απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία.

32 σχόλια:

  1. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ κ.ΚΑΣΙΜΗ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΕΥΘΕΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΥΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΗΛΩΝΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ.
    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΓΕΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ κ. ΚΑΣΙΜΗ. Ο ΜΑΡΓΕΤΗΣ ΨΗΦΙΣΕ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ "ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤΣΟΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ". (ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΛΕΙΜΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ κ.ΚΑΣΙΜΗ).
    ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
    ΓΙΑ Θ Ρ Α Σ Ο Σ ΔΕ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ , ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ , ΟΤΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΣΙΜΗ , ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ . ΕΑΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ , ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ , ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΣΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ . ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΟΝΤΟΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΝ . ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΣΙΜΗ , ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΜΟΝΟ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΩΣΗ , ΚΑΙ Ο ΚΑΣΙΜΗΣ ΕΛΕΓΕ , ΟΧΙ ΤΟ ΞΕΡΩ , ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΣΠΑΣΙΜΟ . ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΧΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ . ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΑ , ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ , ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ , ( ΚΑΤΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ) ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΣΙΜΗ . ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ; ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΑΛΗΘΕΙΕΣ" ΠΟΥ ΛΕΤΕ .

      Διαγραφή
    2. Ναι, αλλά για τους πολίτες που δεν ήταν παρόντες , όχι ΠΑΡΩΝ ! Και επειδή λοιπόν η πρόταση του Κασίμη ήταν αντίθετη , αλλά σωστή και λογική, έπρεπε να ψηφίσουν ΟΧΙ στην Ψυττάλεια. Αίσχος

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ BLOG ΣΑΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΝΑ ΜΟΝΙΜΟ BANNER ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΙΑ ΛΙΜΝΗ ΜΕ ΓΑΡΓΑΡΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΛΥΜΑΤΑ.
    ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤΣΟΜΑΡΚΟΥ, Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΥΤΟ Ή ΕΣΤΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΗ "ΛΙΜΝΗ".

    ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ BLOG ΣΑΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ:
    ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΟΙΩΣΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΑΦΙΑ-ΑΜΠΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Ή ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΤΟ blog ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΚΑΣΙΜΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΤΟ ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H όλη υπόθεση αυτής της αππόφασης που θα έχει πλάκα να δούμε πως θα καταγραφεί,είναι αστεία ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    Το λυπηρό είναι ότι γίνεται σημείο αντιπαράθεσης, ενώ είναι μνημείο κακής λειτουργίας του Δημου και των υπηρεσιών του και ανεπάρκειας Συμβούλων και οργάνων του Δήμου ,που μπορούν δυνητικά να προκαλέσουν αγωγές αποζημίωσης εναντίον του Δήμου που τις πληρώνομε όλοι,όπως με τα παραθαλάσια οικόπεδα των Μυκηναικών Τάφων για τα οποία πληρώνουμε σαν δημότες ,ενώ μεταξύ των υπευθύνων είναι και τωρινοί Σύμβουλοι και αξιωματούχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά ποιο είναι το πρόβλημα με το βιολογικό καθαρισμό. Οι αντιρρήσεις είναι κινδυνολογικές και από ανθρώπους, που φαίνεται, δεν έχουν ιδέα πώς λειτουργεί ένας βιλογικός καθαρισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμένουμε να μας πεις εσύ πως λειτουργεί ένας βιολογικός με λίμνη και επαναχρησιμοποίηση υδάτων! Θα είμαστε οι πρώτοι στην Ελλάδα για εξήγησε μας! Γιατί επίσημη μελέτη δεν έχουμε δει!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΩΡΑΙΑ . ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΜΕΛΕΤΗ , ΤΗΣ M2R , ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ . ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΛΕΤΗΣ , ΔΕΚΤΗ .

      Διαγραφή
    3. Μάλιστα κύριε καθηγητά θα σας υποβάλλουμε τις μελέτες για να κρίνετε αυτά που έχετε ήδη αποφασίσει.Προφανώς είσθε πολυεπιστήμων και νομομαθής.
      Και προπαντός δωρεάν εκ φιλανθρωπίας που ως γνωστόν είναι και ο σκοπός λειτουργιας των επιχειρήσεων.
      Η γελοιοποίση του γελοίου στις δημοτικές υποθέσεις.

      Διαγραφή
    4. Να δούμε μελέτη που θα την κάνει η εταιρεία που θέλει να αναλάβει το έργο. Είσαι τελείος βλάκας. Η τοποθεσία πως αποφασίστηκε. Με μελέτη ή με τον αριθμό των ψηφοφόρων. Για την επέκταση που μένει ανοιχτή δεν το σκέφτηκες. Εάν θέλουν βιολογικό να τον κάνουν στο Νεο Βουτζά. Α ξέχασα τα Σπάτα είναι η χαβούζα τις Ανατολικης Αττικής. Μια ζωή πρόβατα θα είστε. Προσεχώς λύση και στο πρόβλημα των σκουπιδιών με εξαέρωση (καύση δηλαδη-το τι μπορεί να βγαίνει από την καύση κανείς δεν ξέρει). Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να μην πληρώνεται τον βοθρατζή και καταστρέφεται το όνομα της περιοχή σας.

      Διαγραφή
    5. Και για να μην ξεχάσω μόλις φτιαχτεί ο βιολογικός (και είναι όπως φαίνεται και επεκτάσιμος) θα έρθουν και άλλοι πελάτες που δεν θα έχουν βιολογικό καθαρισμό (Νέος Βουτζας, Νεα Μάκρη και όσοι αντιδρούν για να μην κάνουν τώρα). Ο δήμος και τα λαμόγια (ίδιοι είναι) θα τρώνε τα λεφτά και τα Σπάτα τα σκατά. Καλό πάσχα πρόβατα και προσοχή μην σας σουβλίσουν ποτέ δεν ξέρεις. Τουλάχιστον θα πίνεται καθαρό νερό ( η έτσι νομίζεται).

      Διαγραφή
  6. Ήθελα να 'ξερα δεν ντρέπονται ο δήμαρχος και οι παρατρεχάμενοί του να ψηφίζουν τη δημιουργία Κ.Ε.Λ. μέσα στο δήμο τους? Μόνο τα συμφέρονται λογαριάζουν? Πως νομίζουν ότι θα περάσει αυτή η πρόταση από το Υπουργείο Χωροταξίας και Περιβάλλοντος? Μόνο απ' αυτό καταλαβαίνει κι ένας ανίδεος τί παίζεται μέσα στο δήμο. Κοιτάξτε ποιοί άνθρωποι μας διοικούν. Δεν τους νοιάζει η υποβάθμιση του τόπου τους, αλλά η τσέπη τους. Κάνετε όνειρα θερινής νυκτός. Όχι μόνο δεν θα γίνει η δημιουργία του Κ.Ε.Λ. στο τόπο αυτό, αλλά όλοι οι υπεύθυνοι γι' αυτή την πρόταση και την ψήφισή της, θα πάνε εκεί που πρέπει να πάνε.
    Σημ. Τσοχατζόπουλος και παρατρεχάμενοι, μπήκαν μέσα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΤΖΙΟΛΗΣ13 Απριλίου 2012 στις 10:18 π.μ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Apr 11, 2012 09:17 PM

    ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ,Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΤΑΝ 100% ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο-Η ΚΥΡΙΟΣ-Α ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντως φίλε Μποτζιολή καλό θα είναι να ανατρέξεις στην εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ (Δημοσιεύματα 2006) και να διαβάσεις αυτούσια την από 13.7.2006 θετική εισήγηση του αρχηγού σου κ. Γ. Κασίμη (τότε Δημάρχου) στο Δ.Σ. του τότε Δήμου Αρτέμιδος, για τον κοινό Βιολογικό (ΚΕΛ) Σπάτων - Αρτέμιδος, στη συνέχεια να τα συγκρίνεις με αυτά που λέει και πράττει σήμερα ο ίδιος και εσείς ως δημοτική παράταξη (ΝΕΑ ΠΝΟΗ).
    Επίσης να διαβάσεις από την ίδια εφημερίδα τα ντοκουμέντα - αποκαλύψεις όσων έλεγε ο κ. Κασίμης, σε κλειστή σύσκεψη Δημάρχων το 2005 στην Παλλήνη, για το ΚΕΛ, γεγονός που αποδεικνύουν τα από 29.3.2005 Πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας (σελ. 52)
    Και αφού τα διαβάσεις όλα αυτά και δεις το μέγεθος της διαχρονικής υποκρισίας, ενημέρωσε και τον συνάδελφό σου κ. Τσαντήλα, θα του είναι χρήσιμα όλα αυτά.
    Τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να αναρτήσει το blog που μας φιλοξενεί αν θέλει να είναι πραγματικά αντικειμενικό και όχι μονόπλευρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ 2005-6 ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ;;; ΤΙ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΛΕΤΕ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ;;;;ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΙΛΑΣ;; ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 2012 ΜΑς ΛΕΝΕ ,ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ , ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ14 Απριλίου 2012 στις 5:54 π.μ.

    Ανώνυμε 12:55 PM , ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΣΚΈΦΘΗΚΕ Ο ΚΑΣΙΜΗΣ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ . Η ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011 . ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια και καλή να ξεχάσουν ΚΕΛ σε Πλατύ Χώραφι οι 100% ιδιοτελείς υπέρμαχοι και οι παρατρεχάμενοι.Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ, εκτός από το ότι είναι απαράδεκτο για τους δημότες.
    Ας ασχοληθούν με άλλες υποθέσεις ,όπως το γκαράζ του εκπτωτικού,τα τέλη του αεροδρομίου και τις αποζημιώσεις για τα παραθαλάσια οικόπεδα των Μυκηναικών Τάφων που πληρώνουμε οι δημότες και μάλιστα μπορεί να φορτωθούμε και νέο δάνειο 5 εκατομμύρια ευρώ για να πληρώσουμε τις αποζημιώσεις.
    Με την αποχέτευση στην Ψυτάλλεια και τα αντισταθμιστικά του Αεροδρομίου ευτυχώς θα ασχοληθούν από κοινού οι Δήμοι της περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφηστε τι θα κάνουν οι "ιδιοτελείς", πείτε μας εσείς "ανιδιοτελή" ΑΝΩΝΥΜΕ των 2:31,μήπως η άποψή σας είναι: ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ;

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ εκπρόσωπε των "ιδιοτελών" η γελοιότητα και το αδύνατον της θέσης στο Πλατύ Χωράφι δεν ακυρώνει την βέλτιστη λύση της Ψυτάλλειας που αν έχει απομείνει η ελάχιστη λογική στην Ελληνική Πολιτεία και στην Ευρωπαική Ένωση ,πρέπει να δρομολογηθεί άμεσα.
      Πέστε μας όμως εσείς οι εκπρόσωποι των "ιδιοτελών" και για τα παραθαλάσια των Μυκηναικών Τάφων, το πάρκιγκ του εκπτωτικού και τα τέλη του αεροδρομίου και τα διαφεύγοντα εκατομμύρια ευρώ του Δήμου και των Δημοτών.

      Διαγραφή
  12. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΞΥΠΝΟΙ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ...ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ "ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ", ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΓΑΝΟ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ "ΤΑΚΟΥΝΑΚΙΑ" ΚΑΙ "ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ "...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΙΝΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΙΤΛΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ:

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΛΙ ΣΚ@Τ@ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ!


    Διαβαζα ο καημενος και ξαναδιαβαζα για ΚΕΛ στο πλατυ
    χωραφι και δεν καταλαβαινα γρι ...

    Μεχρι που το ανεπηρεαστο και γεματο αντικειμενικοτητα blog
    με εβαλε στο τρυπακι να το ψαξω λιγακι...

    Εχουν δικιο νομιζω δημαρχουκο μου καλε και φωναζουν ολοι αυτοι
    που φωναζουν για το ΚΕΛ στο πλατυ χωραφι μιας και ο μοναδικος που
    εναντιωνεσαι στη λυση της Ψυταλειας εισαι εσυ αντε και ο γειτονικος προς
    τη Ψυταλεια δημαρχος Δραπετσωνας...

    Και το να φωναζει ο Δημαρχος Δραπετσωνας η αυτος του Πειραια εχει μια λογικη,
    τοσα αποβλητα της Αν Αττικης θα πανε εκει, αλλα εσυ γιατι αραγε εναντιωνεσαι..?

    Μην εχεις εξωχικο στη Δραπετσωνα? , μην εμπορευσε ψαρακι του Σαρωνικου?, μην
    ειναι η γυναικα σου απο τον Πειραια?... μηπως???


    Γιατι αραγε προσπαθεις με τοσο σθενος να δημιουργησεις μια περιβαλλοντικη βομβα
    στα Μεσογεια τη στιγμη που..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Α. Τοπικοι αρχοντες οπως
    ο κος Δελαγραμματικας απο το δημο Μαραθωνα , ο κος Δεληβοριας απο το δημο Σαρωνικου, η ακομα και ο κος Κεχιαγλου του γειτονικου δημου Ραφηνας τρεχουν να προτεινουν τη λυση της Ψυταλειας ως την ορθοτερη και οικονομικοτερη λυση καθως:

    - To κοστος αυτης της συγκεκριμενης λυσης εκτιμαται κοντα στα 5 εκατ ευρω ενω
    αυτη που προτεινεται εσεις χωρις να ειναι τελευταιας τεχνολογιας 35....

    - Η χωριτικοτητα της Ψυταλειας ειναι για 700.000 κυβικά μέτρα /ημέρα, ενώ το δυναμικό της είναι για 1.200.000 κυβικά μέτρα /ημέρα)...

    -Στην περιοχή της Αρτέμιδας θα πέσουν λύματα 800.000 κατοίκων... επιβαρυνοντας
    οχι μονο εμας τους Δημοτες της Αρτεμιδας αλλα και τους κατοικους γειτονικων δημων..


    Επομενως εσυ γιατι επιμενεις ...αραγε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επικαλησε εγγραφο της ΕΥΔΑΠ το οποιο λεει οτι το ΚΕΛ στη ΨΥΤΑΛΕΙΑ δεν μπορει
    να δεχτει λυματα απο την Αρτεμιδας.
    Τοτε το παρακατω τι ειναι..


    - EYΔΑΠ


    Διευθυνων Συμβουλος

    Νικος Μπαρδης Αθηνα 1 Δεκεμβριου 2011,
    Αρ Πρωτ 4447

    Προς Υπουργο Υποδομων
    κ Μακη Βοριδη

    Θεμα: Υποδοχη Λυματων Δημου Σαρωνικου στη Ψυταλεια


    ....εχοντας ως δεδομενα τα παραπανω που βασιζονται σε πραγματικα στοιχεια λειτουργιας και οχι μελετικες προβλεψεις προκυπτει οτι ειναι απολυτως εφικτη η υποδοχη της παροχης 1000m/h ακομη και την ωρα αιχμης απο το δικτυο ακαθαρτων, τα ανλιοστασια και ΚΕΛ Ψυταλειας χωρις να ειναι αναγκαια η ιποιαδηποτε προσθηκη που θα εοπιβαρυνει το σχεδιασμο της ΕΥΔΑΠ...

    Ο Γενικος Διευθυντης Δικτυων και Εγκαταστασεων

    κος Γεωργιαδης Στεφανος



    - Αλλα ακομα και αν επικαλεστειται λογους χωριτικοτητας τοτε αυτο
    μπορειται να το εξηγεισετε..?


    Ο Δήμαρχος Παλλήνης ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο την απόφαση αποχέτευσης στην Ψυττάλεια και σας παραθέτουμε απομαγνητοφωνημένη την ανακοίνωσή του.

    ...Αγαπητοί Δημότες,
    Η απόφαση της ΕΥΔΑΠ σηματοδοτεί για τις δημοτικές ενότητες Ανθούσας, Παλλήνης και Γέρακα του Δήμου Παλλήνης, το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας νέας.
    Σήμερα, μπορούμε να κοιτάξουμε το μέλλον του Δήμου μας, μέσω μιας άλλης προοπτικής.
    Η λύση αυτή, αγαπητοί συνάδελφοι, υπάρχει σήμερα.
    Λύση λυτρωτική, αποδεκτή, χωρίς τον κίνδυνο ανατροπής της από προσφυγές σε δικαιοδοτικά όργανα, λύση σε ένα ζήτημα που αφορά εμάς στο Δήμο Παλλήνης και δεν επιβαρύνει κανέναν άλλο απολύτως πέρα από τα διοικητικά μας όρια, λύση με αποτελέσματα σε ορατό χρόνο...

    Δήμος Παλλήνης

    Ανατ Ακτη 21/01/2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γ. Θεωρειται οτι με το να δωσεται τη μελετη των Περιβαλλοντικων
    Επιπτωσεων στο Μετσοβειο Πολυτεχνειο κατι θα καταφερετε τη στιγμη
    που επιφανης επιστημονες οπως ο κος Δανεσακης , ο κος Μαλιαρος και ο κος Κωστας Μεθενιτης υποστηριζουν πως οσον αφορα τη μελετη που ζητησε η ΕΥΔΑΠ για τη δημιουργια Κελ στη θεση πλατυ Χωραφι ισχυουν τα κατωθι


    α.Δεν υποστηρίζεται από Ωκεανογραφική και Γεωλογική Μελέτη, επομένως κάθε πρόβλεψη είναι αυθαίρετος.

    β.Δεν ακολουθεί την «Ευρωπαϊκή Θαλάσσια Στρατηγική» που πέρασε ήδη στην Ελληνική Νομοθεσία και επιβάλλει να έχουμε καλή Περιβαλλοντική Ποιότητα, όχι μόνο στον Παράκτιο αλλά και σε ολόκληρο τον Θαλάσσιο χώρο.

    c. Δεν ακολουθείται η οδηγία IPPC για την ολοκληρωμένη πρόληψη και έλεγχο της ρύπανσης που προκαλούν τα βιομηχανικά απόβλητα.

    d.Δεν χρησιμοποιούνται οι «Βέλτιστες Διαθέσιμες Τεχνικές» που αποτελούν στοιχείο – κλειδί της ανωτέρω οδηγίας.

    e. Η ΕΥΔΑΠ αποσιωπά τον κανονισμό της «Αθροιστικής Επιβάρυνσης».Η Λυματολάσπη ξεπερνά το όριο των 50 τόνων ανά ημέρα που απαιτεί η Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία, ανερχόμενη στις 17.000 m3 (χωρητικότητα δεξαμενής) για 20 ημέρες παραμονή.Στην περιοχή της Αρτέμιδας θα πέσουν λύματα 800.000 κατοίκων.Δεν υπολογίζεται ότι σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων γύρω από το Αεροδρόμιο συγκεντρώνονται: το Αεροδρόμιο, το Κ.Ε.Λ Κεντρικών Μεσογείων, το Κ.Ε.Λ Βορείων Μεσογείων, η μεγάλη ΧΥΤΑ, που όλα αυτά επιβαρύνουν την περιοχή των Μεσογείων και επηρεάζουν αρνητικά την υγεία των κατοίκων.Ένα Κ.Ε.Λ 11 Δήμων και 500.000 χιλ. κατοίκων είναι πολύ μεγάλο, μας «πετά έξω» από την δυνατότητα διαχείρισής του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Oμως γιατι κυριε Δημαρχε παρολα τα παραπανω εσεις επιμενετε στη
    δημιουργια ΚΕΛ στα Σπατα ???


    Μηπως η απαντηση ειναι σε αυτο που παρατηρει ο καθηγητης Μεθενιτης...



    Το Αεροδρόμιο, το οποίο είναι μια μικρή πόλη με όλα τα προβλήματα, δηλαδή έχει υγρά και στερεά λύματα τα οποία με κάποιον τρόπο πρέπει να διαχειρίζονται. Στον Ερασίνο ποταμό ρίχνει τα επεξεργασμένα απόβλητα του το αεροδρόμιο. Αυτά οδηγούνται μέσω του Ερασίνου ποταμού περνούν τον δρόμο Μαρκόπουλου – Βραυρώνος, μπαίνουν στα Αρχαία και πέφτουν στην θάλασσα της Βραυρώνας.
    Εκεί πριν μερικά χρόνια κάποιοι άνθρωποι που είναι σήμερα μαζί μας, η κα Χριστιάνα Φράγκου, τότε Νομαρχιακή σύμβουλος και ο καθηγητής κ. Μανώνλης Δασενάκης, είχαμε πάρει δείγματα και είχαμε κάνει ανάλυση. Δεν περιείχαν τότε βαρέα Μέταλλα αλλά είχαν τρομακτικά ποσοστά σε φωσφορικά, δηλαδή 1.500% και πάνω. Με αποτέλεσμα η περιοχή να εμφανίσει φαινόμενο Υπερτροφισμού!!...

    η μηπως..

    Δεν είναι τυχαίο, τόνισε ότι το κέντρο αυτής της περιοχής γύρα από το οποίο τοποθετούνται όλα, είναι το Αεροδρόμιο,
    Τα νερά
    Κατασκευάστηκαν δύο μεγάλοι οδικοί άξονες, ο ένας είναι η καινούργια κατασκευή Βάρης Κορωπίου, η σύνδεση με την Αττική Οδό και η Λεωφ. Μαραθώνος. Τα νερά λοιπόν τα οποία κατέβαιναν από τα βουνά, τα νερά που τροφοδοτούσαν τον κάμπο των Μεσογείων και τις γεωτρήσεις «κόπηκαν» λόγω της κατασκευής αυτών των οδικών δικτύων. Ένα από τα κύρια σημεία της μελέτη είναι ο εμπλουτισμός του υδροφόρου ορίζοντα. Αυτά τα νερά «κόπηκαν», εγκλωβίστηκαν και οδηγούνται στην θάλασσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μηπως τελικα κε Δημαρχε

    μια σκατοεπενδυση (ΑΙΑ) πρεπει να συνοδευτει ετσι
    απλα και απο μια δευτερη ακομα μεγαλυτερη...???

    ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ


    με εκτιμηση

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H απάντηση είναι ότι η απόφαση του Δ.Σ. δημοασιεύθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με όλες τις λεπτομέρειες και καθένας μπορεί να την χρησιμοποιήσει για να παράγει έννομα αποτελέσματα υπέρ του Δήμου και των δημοτών.

      Διαγραφή
  20. ...Τι απαντηση ...

    ζητω η συμπολιτευση..

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κατι ετοιμαζεται απο μια ομαδα που θα ταραξει τα νερα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας