ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΘΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΠΑΤΩΝ


Θετική κατάληξη είχαν οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής Σπάτων – Αρτέμιδος σε σχέση με την λειτουργία του Κ.Υ. Σπάτων.
Αυτό είναι το συμπέρασμα της σύσκεψης, που έγινε την Τετάρτη 30/5/2012 στο Δημαρχείο Σπάτων - Αρτέμιδος  ανάμεσα στη Διοίκηση του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου, εκπροσωπούμενη απ’ τον Αντιπρόεδρο και Περιφερειακό Σύμβουλο Αττικής κ. Γ. Σμέρο και τη Δημοτική Αρχή που εκπροσωπήθηκε απ’ τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Α. Μάρκου, τον Αντιδήμαρχο Αθ. Μαργέτη, τον Πρόεδρο του Τ.Σ. κ. Σωτήριο Γιαννάτο και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ν. Ραφαήλ.

Μετά το τέλος της σύσκεψης ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος κ. Χρήστος Α. Μάρκου δήλωσε : «Θέλω να πληροφορήσω τις δημότισσες και τους δημότες των πόλεων των Σπάτων και της Αρτέμιδας αλλά και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής πως μετά από επίμονες προσπάθειες διασφαλίσθηκε η εικοσιτετράωρη λειτουργία του Κ.Υ. Σπάτων αφού η Διοίκηση του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου ανταποκρίθηκε θετικά, όπως ανακοίνωσε ο Αντιπρόεδρος της κ. Γ. Σμέρος, στο αίτημα της διαρκούς εφημερίας του Κ.Υ. με ιατρικό προσωπικό που θα προέρχεται από το ίδιο το Κ.Υ. Σπάτων και επικουρικά από το Κ.Υ. της Νέας Μάκρης.
Μετά απ’ αυτή την θετική εξέλιξη συνεχίζουμε την προσπάθεια για την ποιοτική αναβάθμιση των ιατρικών υπηρεσιών του Κ.Υ. και ελπίζω πως σύντομα και για το ζήτημα αυτό θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα».

                     

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΛΕΨΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θετική εξέλιξη που αφορά όλους τους κατοίκους της περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ; ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΙΚΤΗ ΔΙΑΒΑΖΩ....ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας