ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 2012
 
Στα πλαίσια   των εκδηλώσεων  για τον εορτασμό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου πολιούχων της πόλης των Σπάτων,  η «Ένωση Εμπόρων, βιοτεχνών και επαγγελματιών Σπάτων» οργάνωσε , υπό την αιγίδα του Οργανισμού παιδείας  πολιτισμού  και περιβάλλοντος «Ο Ξενοφων» του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος, Φεστιβαλ παραδοσιακών προιόντων .
Η συγκεκριμένη εκδήλωση έλαβε χώρα στις 28 Ιουνίου 2012 στον χώρο «Φαγιά» , ενώ στις 29 Ιουνίου 2012 στην Πλατεία Ξενοφώντος στα Σπάτα.
 
 
Οι  επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα φημισμένα κρασιά των Σπάτων και να γευτούν τοπικά πραδοσιακά προιόντα που με ζήλο συσκευάζουν εταιρείες του Δήμου μας, και να προμηθευτούν αρκετά από αυτά. Για μια ακόμα φορά τα κρασιά των Σπάτων  πλειοδότησαν  σε επαίνους για την ιδιαίτερη γεύση τους επιβεβαιώνοντας τη φήμη τους ως απο τα πλέον δημοφιλή επώνυμα ελληνικά προιόντα .Παράλληλα με την συγκεκριμένη εκδήλωση υπήρξε και μικρή συμμετοχή από καταστήματα του εμπορικού συλλόγου που δεν άνηκαν στον χώρο του Οίνου και των παραδοσιακών προιόντων , και έδωσαν την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν για την ευρήτερη «αγορά» των Σπάτων.
Το 1Ο φεστιβάλ παραδοσιακών προιόντων τίμησαν με την παρουσία τους, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ Νικόλαος, ο Βουλευτής της ΝΔ κος Βλαχος Γεώργιος, ο δήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδος κος Χρήστος Μάρκου, οι αντιδήμαρχοι κος Πουλάκης Πέτρος, κος Μαργέτης θανάσης, κος Σερέτης Χρήστος, η πρόεδρος του οργανισμού παιδείας, πολιτισμού  και περιβάλλοντος «Ο ΞΕΝΟΦΩΝ» κα Μάρκου Παναγιώτα, οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων κος Γιαννάτος Σωτήρης και κος Ρήγας Γρηγόρης,ο επικεφαλής της παράταξης «Νεά εποχή» κος Δημήτρης Μάρκου. Επίσης την εκδήλωση επισκέφτηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κος Στάμου Δημήτρης, κος Ραφαήλ Νικόλαος, ο κος Μποτζιολής Δημήτρης, ο κος Τσαντήλας Χρήστος , ο κος Σωτηρόπουλος Αλκιβιάδης, ο κος Αποσπόρης Ευάγγελος, η κα Ντουρντουρέκα Έμμυ, οι τοπικοί συμβουλοι κα Φράγκου Ελένη, κα Τούντα Μαρία, κα Σαρρή Δήμητρα.
 
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την χορηγία τους ,την κα Σούλα Τσιμπόυρη, «Γι Αλλού» club, το «catering Αφροδίτη» , και τον κο  Τούντα Γιάννη.
 
Το συγκεκριμένο 1ο Φεστιβάλ παραδοσιακών προιόντων , θα αποτελέσει την αφετηρία πολλών τέτοιων εκδηλώσεων  στο μέλλον, που θα έχουν πάντα ως γνώμονα την ενίσχυση της εμπορικότητας και της επιχειρηματικότητας των μελών του συλλόγου , καθώς επίσης και την προβολή τους στο ευρήτερο κοινό.
 
 
 

ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ,ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΣΠΑΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας