ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                             Ο ΛύρΑυλος στα «Βραυρώνια 2012»
           
                 Η Ελληνική Μουσική απ’ τον Ορφέα έως  σήμερα.
                                  30 Αρχαιοελληνικά όργανα επί σκηνής
 
                             Το Κέντρο Ελληνικής Μουσικής Κληρονομιάς
                            « ΛύρΑυλος »  θα δώσει συναυλία στο στις 7 Ιουλίου,
                                         στο γήπεδο μπάσκετ  Βραυρώνας
                                                Έναρξη: 21.00  είσοδος ελεύθερη.
                   ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΡΜΑ(12η ΣΤΑΣΗ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ)
        Δείτε ολόκληρο το δελτίο τύπου και φωτογραφίες στο συνημμένο.
 
 
Διοργάνωση: Ομοσπονδία Εξωραϊστικών και Εκπολιτιστικών Συλλόγων Αρτέμιδος,
υπό την αιγίδα του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος
                  
 

34 σχόλια:

  1. Τελικα σ'αυτη την πολη τα γλεντια (στην πλατη μας),καλα κρατουν!Εχουμε δημαρχο ...γλετζε!ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΜΠΛΕΞΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ,
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΛΕΝΤΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΥΝ ΑΥΛΙΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΑΥΛΟΣ....
    ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ, ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΓΩ Αγνοιας παρεξηγησατε το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΝ.ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩ ΘΕΩ.ΕΕΕΕαυτο πια δεν μπορει να μην το γνωριζετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εσεις αγαπητε ΔΕΝ κατανοησατε τον σχολιασμο μου,ηταν καθαρα πολιτικος και ουχι μουσικολογικος.Η αρχαιοελληνικη συναυλια με φοντο την υποβαθμισμενη,κατεστραμενη πολη μας,πιστεψτε με ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!οσο αρχαιολατρης κι αν ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τέχνη και η πολιτική σκέψη πιστεύετε πως είναι ασυμβίβαστα;
      Πως η καλλιέργεια και η πνευματική ανάπτυξη δε συμβάλουν στη λήψη ορθών αποφάσεων;
      Πως αφυπνισμένοι πολίτες προκύπτουν αποκλειστικά από την εξαθλίωση;
      Πως δεν πρέπει να γίνονται προσπάθειες για κάτι εκτός από τα μπουζοκοφραπεδάδίκα;
      Πως η πνευματική τροφή είναι άχρηστη;
      Πως το χάλι αυτής της πόλης οφείλεται αποκλειστικά σε 10-20 νοματαίους που εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι;

      Διαγραφή
  4. ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΘΕ Ο ....ΚΑΝΕΝΑΣ ...ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΝΕΣ ...ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ....ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ?ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ...ΧΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ,ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΚΕΨΗ .ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟ ΛΙ ΤΙ ΣΜΟ ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΑ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΙΑ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ,ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΦΟΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΗ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ...ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω παρακολουθήσει συναυλία του Λύραυλου και ένα έχω να σας πω: Το ταξίδι ήταν μαγικό!!! Η εμπειρία μου ήταν μοναδική, πρωτόγνωρη και πολύτιμη.
    Συγκλόνισε και καθήλωσε τους πάντες, μικρούς και μεγάλους.
    Η σύνδεσή της αρχαίας μουσικής με την σημερινή μουσική πραγματικότητα, μοναδική. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα και είμαι σίγουρος πώς θα είναι από τις πιο πολύτιμες αναμνήσεις σας.
    Πάρτε τα παιδιά σας, τους παππούδες, τις γιαγιάδες και πηγαίνετε να το δείτε, μην το χάσετε.
    Δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Λύραυλου www.lyravlos.gr για να μάθετε τα πάντα για τη σπουδαία πορεία του σε παγκόσμιο επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέλω να σταθώ λίγο στο γεγονός ότι δυστυχώς δεν δίνουμε χρόνο στον εαυτό μας για να ψάξουμε αυτό που πρόκειται να δούμε να ακούσουμε, η να αγοράσουμε.
    Η ομαδοποιημένη ισοπέδωση των αισθήσεων που μας βομβαρδίζει το lifestyle του τηλεοπτικού κουτόχορτου και οι κανόνες της παγκοσμιοποίησης, μας έχουν κάνει να δεχόμαστε ανεπιφύλακτα ότι περιβάλλεται με γυαλιστερό περιτύλιγμα ……

    Επίσης η στείρα πολιτική αντιπαράθεση, μας έχει κάνει να απαξιώνουμε οτιδήποτε δημιουργεί « άλλος »…. είτε είναι άμεσης προτεραιότητας για τους δημότες είτε όχι.
    Η ΑΛΗΘΙΝΗ τέχνη και ειδικότερα η μουσική σαφέστατα ΕΙΝΑΙ άμεσης προτεραιότητας πολιτιστικό αγαθό και προσφέρει στους πολίτες χαρά, κουράγιο, έμπνευση, άνοιγμα οριζόντων, αφύπνιση συναισθημάτων, δίνοντας τη δύναμη που σε παρακινεί να πράξεις το σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΩΝΥΜΟΣ 12:28 ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ "TAΞΙΔΕΥΤΗ" ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ 1:19...ΟΣΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΡΚΟΥΜΕΘΑ ΣΕ "ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ" ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ,ΟΤΑΝ ΚΑΛΟΥΜΕΘΑ ΣΕ "EYΓΕΝΙΚΑ ΧΟΡΗΓΗΜΕΝΕΣ"ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ,ΠΑΝΒΡΩΜΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ(ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ...ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ) ,ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ,ΟΣΟ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ "ΨΙΧΟΥΛΑ"ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ....ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ.ΚΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΩΝ 1:19 ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ Ο Λ Ο Σ Ω Σ Τ Α ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙΣ Η ΤΕΧΝΗ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΝΑΣ ΚΑΘΟΛΑ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Α Δ Υ Ν Α Τ Ο Ν ΝΑ "ΣΥΡΘΕΙ" ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ Ε Υ Α Ι Σ Θ Η Σ Ι Α ΤΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ "TAΞΙΔΕΥΤΗ",ΟΣΟ ΖΟΥΝ 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ, Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ ΚΑΝΕΝΑΣ "ΛΥΡΑΥΛΟΣ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ,ΟΣΟ ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ....ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΠΡΟΣΗΛΘΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΗ-ΦΛΟΥ ΑΡΤΙΣΤΙΚ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΙΤΣΕΡΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ.ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ Α Ι Μ Ο Ρ Ρ Α Γ Ε Ι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΔΙΑ-ΒΙΩΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΕΝΑ 2ΩΡΟ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ,ΟΟΟΟΣΟ ΥΨΗΛΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ,ΝΤΕΛΙΡΙΑΚΟ,ΥΣΤΕΡΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ 8:O3 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ...ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ .Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΜΕΙΣ.....ΑΡΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ...ΝΤΕΛΙΡΙΑΚΟ ΥΣΤΕΡΙΚΟ ,ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ.ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.Και ευτυχως δεν μου γραφει ...ουφ γλυτωσα.ΕΧΑΣΕ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ........ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ.....
    ΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΟΦΟΣ........ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΕΙ.......ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ....ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ.......ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΥΔΡΙΟ ...ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μ ια μικρη παρατηρηση περι λογου και γραφης.Προταση ....8 σειρων....
    ρηματα ...10 ......ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙ τα νοηματα.Οιοσδηποτε διορθωτης θα την ειχε χαρακτηρισει ως ΑΓΝΟΙΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ.Μια μικρη συμβουλη .Τα επιθετα στην γραφη δεν πεφτουν ετσι ως ετυχε.ΑΙΤΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ.Ο ασυνδετος νοηματικα αλλα και δομικα και γραμματολογικα λογος ,χαρακτηριζεται παραληρηματικος(ΕΛΛΗΝΙΚΑ)η ντελιριακος(απο το delirium tremens,συμτωμα παθησης νευρολογικης). Η υστερια ειναι συμτωμα οχι παθηση ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΣΑ ΩΣ ΕΠΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ.Αφορα αποκλειστικα ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΝ.Η γραφη υποτιθεται ειναι συνειδητη πραξη .Οπως λοιπον βλεπετε (αν εισθε σε θεση να ΔΕΙΤΕ),με κριτηρια αυστηρα λογου,και χρησης του,εχετε πολλα απο τα χαρακτηριστικα του ΑΣΥΝΔΕΤΟΥ ΛΟΓΟΥ,αυτο δεν ειναι ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ διαπιστωση,ειναι επαγγελματικη γνωμη.
    Οπως ισως παρατηρησατε,ΕΧΩ ΜΟΝΟΝ 12 ΣΕΙΡΕΣ,ΚΑΙ 11 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.



    ΥΓ Μην βιαζεσθε να χαρακτηρισετε με επιθετα,ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.....ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.1 ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σας διαφευγει ΜΟΝΙΜΩΣ η ουσια και ασχολεισθε (υστερικα)με οτιδηποτε σας "κατεβει στο κεφαλι".Επιτρεψτε μου να μην εμπλακω σ'ενα τοσο ατελεσφορο διαλογο (;)και να σας αγνοησω οσο πιο ευγενικα μπορω.Μια συμβουλη:ενας καλος ειδικος(ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ με ντοκτορα στις γλωσσολογικες διαταραχες,θαταν ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ)φιλικωτατα και με πολυ κατανοηση ο ταλαιπωρημενος συμπολιτης σας των 4:53

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. A!και μια λεπτομερεια..ειμαι αυτος που εσπευσε να σας συγχαρει για την επιλογη του επιτυχους ψευδωνυμου ΑΡΙΣΤΟ-ΓΕΙΤΩΝ......που ναξερα............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλτατος μεν Κριτων
      ΦΙΛΤΑΤΗ ΔΕ ΑΛΗΘΕΙΑ.για το 12 03.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ,ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΨΑΤΕ.ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΣΗ,ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ.
      ΓΙΑ ΤΟ 11 57 παλι την πατησατε...διαθετω πολυ στενο συγγενη της ειδικοτητας,ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ .
      Οπως λεμε στα παιδακια μην παιρνεις καραμελλες.....Επι της ουσιας της διαφωνιας σας με αλλους 3 μπλογκερ ,θα σας γραψω 3 σειρες ΟΥΣΙΑΣ οταν εχω χρονο.

      Διαγραφή
  13. τρολλαρισμα φουλ...κατανταει ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ .....Ο ΛΟΓΟΣ.
    Ηρακλειτος.
    Απο εκει το πηραν οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.
    Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητο μπλογκ,γιατι δεν κανεις μια ενοτητα εκμαθησης ελληνικης γλωσσας?πραγματικα ειναι κουραστικο,θελω να διαβασω ενα θεμα που αφορα τον τοπο μου,και αναγκαζομαι να διαβαζω ασχετα κατεβατα...αν εχεις καταλαβει μπλογκ μου,απο τοτε που το τρολλαρισμα παει συννεφο,εμεις οι απλοι πολιτες,δεν γραφουμε πια,γιατι ειναι ζαλαδα...καλα τα πολλα σχολια σε ενα μπλογκ,αλλα να ειναι και ουσιας!φιλικα παντα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ . ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
  16. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ...αυτο που γραφει ο ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ μου σε τρια διαφορετικα μπλογκ,και ειναι ο ιδιος διαπιστωμενα,ο 6 33, που πραγματικα ΘΛΙΒΟΜΑΙ.Αυτο που λεει ειναι μην βαζετε κατι καλυτερο,κατι πραγματικα ελληνικο αλλα αφηστε να ...τρολλαρουμε,για να μην γινεται ορατη Η ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.ΤΟ ΠΙΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΑΛΛΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΟΥ.
    ΦΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ.Σε αλλο μπλογκ τον ξωπεταξαν οι μπλογκερ και δοκιμαζει εδω μισοκακομοιρα.ΤΟ ΣΤΡΟΥΘΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΦΩΛΙΕΣ ,ΑΝΑΤΑΚΤΗ,ΦΑΠΕΣ ΜΑΠΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.
    Εκανες λαθος παλι,Η ΦΩΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΡΑΦΗΝΑ.....Η ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΑ 50 ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ , ΟΤΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ?ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΡΟΥΘΙΟ .....ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ.....
    ΘΛΙΨΗ ΣΚΕΤΗ ΘΛΙΨΗ.Μετα αναρωτιουνται καποιοι πως εφερε τα ποσοστα που εφερε ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΥΓΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ.ΜΕ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ,ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ,Μπες τε σε σχολια πριν ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ανα εβδομαδα ΣΕ ΑΝΑΤΑΚΤΙ ,ΦΑΠΕΣ ΜΑΠΕΣ,ΡΑΦΙΝΑΠΙΚΕΡΜΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ Η ΠΑΝΟΣ Η......


    θαυμαζει την Μερκελ τον Ρηγκαν ,την Θατσερ και καταλαβατε ποιον αλλο.ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ.

    ΦΙΛΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ ΣΕ ΑΝΑΤΑΚΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολιτισμος
    Λεξη πολυσημαντη και πολυσυζητημενη.Ο ορος πολιτισμος(civilazation)ειναι πολυ προσφατος σχετικα ,για να περιγραψει και να παρουσιασει, τα επιτευγματα του ανθρωπου,στις χιλιετιες που παρηλθαν απο την εμφανιση του στην γη.Απο τα σπηλαια του Λεσκω,με τις προιστορικες τοιχογραφιες,μεχρι τον Παρθενωνα και το συγχρονο μουσειο μοντερνας τεχνης του Μιλμπαο,μολις τον 18 ο αιωνα ,εμφανιστηκε ενας ορος που θα περιεγραφε την πολισχιδη ανθρωπινη δραστηριοτητα.Οι οροι εγιναν δυο που πολλες φορες συγχεονται μεταξυ τους.
    οι οροι ειναι civilazation καιculture.
    Πρωτος εισηγαγε την λεξη πολιτισμος στο Ελληνικο λεξιλογιο ο Αδαμαντιος Κοραης προσπαθωντας να αποδωσει τον ορο ,culture .Πολλοι ελληνες στοχαστες αποδιδουν σημερα τον ορο κουλτουρα ,ελληνικη λεξη ,με τον Ελληνικο ,ΠΑΙΔΕΙΑ.
    Ασχετως αποδοσης του ορου,η κουλτουρα σημερα διεθνως ,θεωρειται υποσυνολο του πολιτισμου και αυτο ειναι πλεον γενικως ΑΠΟΔΕΚΤΟ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΕΠΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.Απο τον Τεηλορ που το 1871 διατυπωσε εναν επαρκη ορισμο μεχρι τον Καρντασεφ που το 1964,καθιερωσε ορισμο και κλιμακα μετρησηςμε τεχνοκρατικα στοιχεια,εν προκειμενω την ενεργεια,,διασημοι στοχαστες οπως ο Λεβι Στρως,επιχειρησαν να ορισουν τον πολιτισμο και τις απαρχες της εμφανισης του, στο ανθρωπινο ειδος.Η εναρξη λοιπον της πολιτισμενης εποχης,μετατοπιζεται συνεχως προς τα πισω,με την προοδο της αρχαιολογιας,αλλα και της σπηλαιολογιας,και αλλων επιστημων.
    Ο κλασσικος ορισμος κατα Τεηλορ,οριζει τον πολιτισμο ως ΕΝΑ ΣΥΝΘΕΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ,ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ,ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ,ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ,ΤΟΝ ΝΟΜΟ ,ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ,που απεκτησε το ανθρωπινο ειδος,ως κοινωνικη ομαδα.Σαν συνθετο προιον απευθυνεται ,τοσο στο συναισθημακαι τις αισθησεις,οσο και στην καθαρα πρακτικη πλευρα της διαβιωσης ,και περιλαμβανει υλικα και ΑΥΛΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ.Πολλα υποσυνολα του ειναι αυλα και μεσα στην πολυμορφια τους ειναι δυσκολο να ταυτοποιηθουν και να αποτιμηθουν.ΠΧποια ειναι η αξια ενος αγαλματος εναντι ενος κειμενου η ειναι η μεσογειακη διατροφη ΑΥΛΗ ΠΟΛΙΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?

    Αυτα τα ολιγα για να μην σας κουραζω ,που δεν ειναι δικεs μου σκεψεις.Ειναι βιβλιογραφικα δεδομενα,ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 200 ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ?Γιατι το μπλογκ περισυ ειχε 1500 ΚΛΙΚΑΡΙΣΜΑΤΑ και τωρα που αποχωρησαν οι τρελλοι, επεσε στα 200?ΤΟΣΟ ΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ?
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ.ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ.ΜΟΝΟ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΙΚΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ...ΗΛΙΘΙΟ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ,ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ,ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ....ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ι 29 ΑΚΡΙΒΩΣ.ΤΙ ΩΡΑ ΣΧΟΛΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν θεωρεις κλικαρισμα τις επισκεψεις ΣΟΥ και τις αναρτησεις ΣΟΥ,τοτε δικαιολογημενα επεσαν οι επισκεψεις (αν και εφοσον ειναι οπως τα λες).Η απουσια σου απο το μπλογκ απλως το εξυγιανε και κλικαρουν οσοι και περισσοτεροι πριν την πρωτη σου εμφανιση.
    Το ιδιο θα συμβει και εδω οταν με το καλο αλλαξεις ροτα μετα απο αλλαγη δυο-τριων ψευδωνυμων και θα λες παλι οτι επεσε η επισκεψιμοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ?
    Η ΚΑΛΧΑΣ Η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΑ ,ΚΑΘΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ Κ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ.
    Σας διαφευγει εντελως, ποσοι και ποιοι με ΠΟΙΑ ψευδωνυμα ΑΠΕΧΩΡΗΣΑΝ.Ενας σχολιαζει .σε ολο το μπλογκ μονος του και αυτος μετα βεβαιοτητας ενστολος εκ του πικερμιου.ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΤΕΣΘΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ.Ξερω οτι πηρατε πολλους ψηφους εδω ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ?ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΑΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΡΩ ΟΡΗ,παρεπιπτοντως και το Ντραφι)και με σχολια τους ,καλόυσαν τους μπλογκιτες να μην γραφουν?ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ο Ορφεας .ο ΣΑΡΑΣΤΡΟ.Ο ΧΟΣΕΛΙΤΟ ,Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ, Η ΜΕΔΟΥΣΑ,Ο ΖΟΡΟ ,Ο ΑΛΕΠΟΥΔΕΛΗΣ ΚΛΠ ΚΛΠ και δεκαδες αλλοι?ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ ΡΥΘΜΙΖΕ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ,ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΕΓΩ.ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΣΕ ΦΩΛΙΕΣ.....ΧΡΥΣΕΣ...ΠΑΙΡΝΕΤΕ ...ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ...ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΦΕΛΗ ΟΠΑΔΟ ΚΑΙ ΕΔΩ,ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ, Ως ΣΥΝΗΘΩΣ ...ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΑ .ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΙΕΣ.Ε ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑ;Σ ΕΝΟΧΛΕΙ.ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ,ΜΑΓΟ ,ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΚΛΠ ΚΛΠ ......ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΛΑΙΚΑ.

    Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ.Ο ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΑ ...ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ.

    200 ΧΩΡΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΙ 4 ΒΙΒΛΙΑ ΕΕΕΕΕΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ....ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΜΕΝ ΑΛΛΩΣ ΤΕ.....ΔΗΛΑΔΗ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΠΛΟΓΚ, ΗΤΑΝ ΠΡΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΜΟΥ ΣΤΑ 300 ΠΗΓΕ 1600 ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ.

    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ .....ΘΑΥΜΑ.....ΜΑ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΤΕ?ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ?ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ,ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ,ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1458 ΕΛΛΗΝΑΣ , ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΕΙΣΘΕ και λετε τετοια παρ αλογα ?
    ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΔΙΚΗ ΣΑΣ ΛΕΞΗ,ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ.ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ.

    ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ.
    ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ?
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥς ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΤΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΜΕ ΟΠΛΟΠΟΛΥΒΟΛΟ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ .ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.ΣΑΣ ΒΑΡΑΘΗΚΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΑΝ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ.ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΟ ΣΑΣ ...ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΣΘΕ ?ΔΥΣΚΟΛΗ ΛΕΞΗ ΕΕΕΕΕΕ?

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥΣ ΛΟΥΤΣΑΙΟΥΣ,ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΙΑ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΚΡΑΞΟΥΝΕ.

    ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΣΥΝ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΤΙ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ,Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΙΑ...ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΝ ....ΣΠΙΟΥΝΟΙ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΡΟΥΘΙΑ?ΒΟΗΘΑΤΕ ΝΑ ....ΚΑΤΑΛΑΒΩ ...τους ξερετε καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ!
    24 ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΤΑ 10 ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙ-ΤΟΝΟΣ
    ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΑ ΣΤΡΟΥΘΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ Ε? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΦΥΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. παει τον παρατησε η γκομενα και ζβουριξε....και την βλεπει παντου....
    ΑΓΓΕΛΟΣ!!!!! ΕΞΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Απο οτι καταλαβαινω, καποιος η μαλλον καποια, εχει χασει το τραινο και εχει απλετο χρονο να γραφει απιστευτες, χρονοβορες φανφαρολογιες σε 2-3 blogs και να εκφραζει πιεστικα αποψη για ολα τα θεματα, πλην βεβαιως των πολιτιστικων καλλιτεχνικων και αλλων ουσιωδων, παρα μονο οσων απτονται της προσωπικης επιδειξης.Γι αυτο και το " ο ταδε ειπε αυτο και ο δεινα το αλλο..",απλη καταθεση, κενων αξιας και ουσιας γνωσεων.Μαλλον προκειται για υποθεση γεροντικης ανοιας με εμμονες του τυπου γραφω οτι και οσο προλαβαινω ακομη γιατι πρεπει να με θυμουνται με οποιονδηποτε τροπο, ακομη κι αν προκειται για την ανοησια μου.
    Αν η γνωση χωρις ηθος εχει τετοια αποτελεσματα καλυτερα αγραμματοι παρα στα γερονταματα μας να παθουμε τετοιο κακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΙΝΑ ΗΘΗ, ΚΕΝΟΥ ΛΟΓΟΥ.ΨΗΦΟΜΑΖΩΧΤΡΕΣ.... ΜΕ ΚΕΝΟ ΚΑΣΣΙΔΙ.ΕΛΕΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ....ΣΑΝ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ..........ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙΚ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ....ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΓΡΑΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γραφε τουλαχιστον με μικρα,τα κεφαλαια στο ιντερνετ,δηλωνουν οτι φωναζεις.Τα μικρα διαβαζονται πιο ευκολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. O πολιτισμος πιο πανω,ειναι με μικρα.ΤΑ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΙΚΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ,ΩΣ ΚΟΥΦΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΡΥΕΣΑΙ.Παντου τα κεφαλαια δηλωνουν κατι αλλο ,οπως και το αρχικο γραμμα κεφαλαιο .Μπορω να γραψω και με ψιλη και δασεια με δοτικη και υπογεγραμμενη ,ετσι τα εμαθα ,αλλα λογω αθριτικων ,αποφευγω διπλες κινησεις.Ετσι και αλλοιως οταν απευθυνεσαι σε ΚΑΣΣΙΔΙΑ ,δεν εχει καμμια σημασια για αυτους.Ειναι απλες ΨΗΦΟΜΑΖΩΧΤΡΕΣ του μεγα τραγου, ΟΠΟΤΕ ,ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ?Ασε που βρηκανε ενα ορθογραφικο σε τοσα σχολια...ΠΑΓΙΔΑ, που επεσε μεσα ο εξης ενας ,που ξερει ορθογραφια.Ετσι,ΜΕΤΡΗΣΑ ΤΡΕΙΣ ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ.Απο απλους οπαδους, οζει το ευγενες προαστιον της ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΠΑΤΩΝ,αρα κατ αναλογιαν και το μπλογκ.Τα αποτελεσματα των εκλογων,τοσο αυτων, οσο και των προ προηγουμενων με τον ΜΕΓΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΑ,το εδειξαν. Τα μυαλα ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ , δεν αλλαζουν.ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ αλλαζουν ,και ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.
    ΔΥΟ με πτυχιο ανωτατης, κανενας με διδακτορικο,στους 20 .Με ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ μας κανει ποσοστο 90% ,χωρις οποιοδηποτε πτυχιο.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!ΤΗΣ ΒΑΘΥΤΑΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.Θα σας πουν οτι τα χαρτια δεν εχουν σημασια, οτι τα παιρνουν πληρωνοντας κλπ κλπ κλπ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ.Δυστυχως για τους αμορφωτους,τα χαρτια εχουν σημασια ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, αλοιως γιατι θα σκιζονταν ολοι να σπουδασουν τα παιδια τους?θΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΤΡΑΓΟ Η ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ,ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ .Ισοτητα στην ψηφο ,στην δικαιοσυνη,στις ισες ευκαιριες ναι ,ισοτητα αμορφωτων μορφωμενων στην αντιληψη και την ικανοτητα,δεν υπηρξε ουτε θα υπαρξει ποτε σε κανενα συστημα,γιατι θα ειμασταν ακομα στα σπηλαια ,Η ΘΑ ΠΑΜΕ ..ΠΡΟΣΕΧΩΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΣΤΟΥ ΔΙΑΚΟΥ ΤΑ ΛΗΜΕΡΙΑ...
      ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΣ. ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ.
      ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΛΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ, ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΘΑ ΞΑΝΑΚΤΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΔΕΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ? Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΠΟΖΗΤΑΣ?

      Διαγραφή
  27. ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ......δια του λογου το αληθες.
    ΩΡΑΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΚΟΥΦΑΙΝΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΟΤΡΑΓΟΥΔΑ...... ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ.....ενα ωραιο κολπο που το εκανα καποτε,ειναι οτι ανοιξα τερμα τα ηχεια του αυτοκινητου, με ....ΒΑΓΚΝΕΡ...βαλκυριες και ω του θαυματος...δεν αντεξαν....εκλεισαν τα δικα τους σκυλαδικα,ΑΣΜΑΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ.ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ? ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΑ.ΕΤΣΙ ΓΛΥΤΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ απο αυτους και αυτοι απο εμενα ,και εγινε ησυχια.Λετε να ριξω Βαγκνερ στο μπλογκ να φυγετε ολοι?ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ....ΝΑ ΠΑΡΕΙ...ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ,Ο ΒΑΓΚΝΕΡ ΒΕΒΑΙΑ....Και οι νοουντες νοητωσσαν.Του κιτσου η μανα καθοτανε....ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ......ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΕ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ....ΤΟΥ ΗΡΩΑ...ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ......Αραγε γελανε και αλλοι σαν εμενα?Μυστηριον.....ΟΥΧΙ ΕΛΕΥΣΙΝΙΟΝ ,ΦΥΓΟΥΝΤΕΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΓΟΥΝΤΟΣ......ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΓΕΙΑΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η Συναυλια του ΛΥΡΑΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
    Ο Χωρος που εγινε ,ακαταλληλος.Στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ.
    Οι τοπικοι παραγοντες....επαρχιακοι.....του 1950.
    ο δημαρχος ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΤΥΠΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ.Τοση ανασφαλεια πια,να μην πεις δυο κουβεντες χιλιοειπωμενες και να τις διαβαζεις.......
    Στο κοινο ειδα ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ απο αυτους που ξερουν ,και δεν πανε πρωτο τραπεζι πιστα.
    Συνολικα καλως, εγινε και του χρονου στο Μουσειο ,με μεγαλυτερη ενημερωση και χωρις πολλα λογια.Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΟΙΗΣΗ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΤΟΤΕ.ΚΡΕΙΤΤΩΝ ΣΙΩΠΑΝ.

    Η ΦΥΓΕΙΑ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ.Μια μικρη αρχη εγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ας γραψει καποιος για τον δημο ΦΥΓΟΥΝΤΟΣ.ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΛΕΓΧΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.Τωρα ο ενας δημος τα παει στην μουρη του αλλου.ΒΛΕΠΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΩΝΟΣ,και δεν αντιδρασατε καν.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ,μολυνεται το εδαφος και εξ αυτου η θαλασσα,ο υδροφορος οριζοντας,και αυτα δεν εχουν οριο τις οδους.ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ.ΒΟΘΡΟΙ ,ΛΥΜΜΑΤΑ ,ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ....ΟΛΑ ΚΑΠΟΥ ΠΑΝΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας