ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Έτοιμη η Εθνική μας για την "σέντρα" με την Πολωνία


Euro 2012: Έτοιμη η Εθνική μας για την "σέντρα" με την Πολωνία Γιώργος Σαμαράς: "Στην ομάδα υπάρχει πάθος και πίστη στις δυνατότητές μας"Ετοιμοι να δώσουν ξανά χαρά στους Έλληνες φιλάθλους και αισιόδοξοι για την πορεία της Εθνικής στο Euro-2012, που αρχίζει αύριο στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, εμφανίστηκαν οι διεθνείς Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιώργος Σαμαράς και Γρηγόρης Μάκος,  στο περιθώριο της προετοιμασίας για την αυριανή πρεμιέρα στον 1ο όμιλο της διοργάνωσης, με αντίπαλο τη διοργανώτρια Πολωνία στη Βαρσοβία (19:00). «Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που συμμετέχουμε στα τελικά. Αυτό που κατάφερε η Εθνική το 2004 είναι ό,τι σημαντικότερο έχουμε πετύχει. Είναι πολύ δύσκολο να επαναληφθεί, αλλά κάθε ομάδα έχει στόχους και όνειρα.

Οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να έχουμε την πορεία που μας αναλογεί», δήλωσε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, για να συμπληρώσει ο Γιώργος Σαμαράς: «Στην ομάδα υπάρχει πάθος και πίστη στις δυνατότητές μας. Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις και να λέω μεγάλα λόγια. Όλοι έχουμε στο μυαλό μας το παιχνίδι με την Κροατία, τη χαρά που δώσαμε στον κόσμο και τη δυνατότητα να ξεφύγει για λίγο από τα προβλήματά του. Αυτό θέλουμε να κάνουμε κι εδώ. Μακάρι να δώσουμε ξανά χαρά στον κόσμο».

Ο Γρηγόρης Μάκος στάθηκε στη σημασία του πρώτου αγώνα με την Πολωνία: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και όλα τα παιδιά γνωρίζουμε την κρισιμότητα του πρώτου παιχνιδιού. Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, διαφορετικά θα πρέπει να αναπροσαρμόσουμε τα πλάνα μας».

Στα αγωνιστικά, η Εθνική μας συνέχισε την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα και ο Φερνάντο Σάντος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

*Το αυριανό παιχνίδι με την Πολωνία θα διευθύνει ο 40χρονος Ισπανός Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας