ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ... ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μετά το χθεσινοβραδινό φιάσκο του Δημάρχου, έχουμε 2 παραιτήσεις... η πρώτη της κας
Ντελάκη, η οποία θεωρεί ότι θίγεται επαγγελματικά από την ανικανότητα του Δήμου και η δεύτερη της κας Μιχαλοπούλου της γενικής γραμματέας του δήμου ή οποία φέρεται να έχει την ευθύνη για το επίμαχο έγγραφο.

Το ερώτημα πάντως παραμένει... τα 70500!!! εάν δεν το τσιμπάγαμε... θα τα παίρνε η κα Ντελάκη;

Μάλλον θα πρέπει να ξαναστηθούμε απόψε το βράδυ στις τηλεοράσεις μας για να μάθουμε.

8 σχόλια:

  1. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.....ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ.....
    ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΟΥΝ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ,ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ, Η ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΞ ΛΑΞ?
    ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΜΗ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ...ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ Η ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙ ΔΑΝΕΙΟΥ,ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΚΛΠ?
    ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΧΗΜΕΡΙΝΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ...ΕΚΠΟΜΠΗ? ΣΗΡΙΑΛ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΑΤΑΝΑΙΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΘΙΑΣΟ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Η ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΔΑ.ΑΦΗΣΕ ΜΑΚΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ...ΖΑΧΑΡΩ.......ΜΕΡΙΑ.Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι 70.500 και βλακείες είναι αυτά που γράφετε πάλι ρε άσχετοι. Ψάξτε λίγο να μάθετε την αλήθεια ρε ειδικοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης!!! Δεν υπάρχουν αυτά τα ποσά και δεν μπορούν να δωθουν πια λογω ενιαίου μισθολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eσύ που είσαι σχετικός θα πρόσεξες ότι το 70.500 ευρώ υπάρχει σε δημόσιο έγγραφο του δήμου με το λογότυπο του δήμου και την υπογραφή του δημάρχου. Εσύ ποιός είσαι και υπερασπίζεσαι τα οικονομικά του δήμου? Το έγγραφο ήταν σαφές. 70.500 ευρώ για ειδικές συμβουλές. Ο δήμαρχος είπε ότι ήταν μία συνεργάτιδα, μετά είπε ότι μπορεί να έπαιρναν και καμιά άλλη, και κανέναν άλλον κ.λπ. Το θέμα είναι ότι ο δήμαρχος χειρίζεται δημόσιο χρήμα και δεν μπορεί ξοδεύει 70.000 ευρώ για συμβουλές. Είναι απαράδεκτο αυτό.
    Και όπως λες αν ψαχθεί λίγο ακόμα ο δήμος αυτά που θα αποκαλυφθούν δεν θα τα πιστεύουμε. Η αρχή όμως έγινε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βγήκε έγκαιρη προειδοποίηση από την αρχή.Αν δεν ερχόταν στα κανάλια θα το έκαναν γαργάρα,ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕΛ ΤΟΥ ΚΑΛΙΦΟΡΝΕΖΟΥ.Εκτός από την ΥΠΕΡΟΓΚΗ ΔΑΠΑΝΗ δεν δόθηκε κατάλογος με τους υπόλοιπους διεκδικητές της θέσης ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΏΤΕΡΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ 6 06 ΔΩΚΑΜΕΝ, ΔΩΚΑΜΕΝ ΠΑΛΙ .ΔΕΝ ΘΑ Δ Ο ΘΟΥΝ.Που σας βρισκουν ολους τους αγραμματους παναθεμα με....παλι .Δηλαδη το Ενιαιο ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΑΣΙΑ?Καθε φορα που γραφετε, μια ακομα ...κοτσανα, ξεπετιεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αμαν ρε παιδια,αφου ειναι ΚΑΛΟ παιδι ο δημαρχος,αποκλειεται να γνωριζε και να υπεγραφε τετοιο εγγραφο!!Αμ η αλλη η δικηγορινα?Ουτε αυτη ηξερε τι υπεγραφε κι ας ειναι δικηγορος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε ποιο καλό παιδί, βρε ποια δικηγορίνα που για να την πάρουν όρισαν στην ανακοίνωση 16.3.2012 πέντε ημέρες προθεσμία από την ανάρτηση και ίσως οι δυο από αυτές ήταν Σαββατοκύριακο. Τι καλό παιδί μας λέτε ; Μες το κόλπο ήταν, είναι και παραμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΜΩΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ?ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΘΑΥΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ.Και μετα η ΠΑΡΘΕΝΟΣ ,μας γραφει για ρατσισμο ....
    ΝΑ ΤΟ , ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας