ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Τοπικό συμβούλιο Αρτέμιδος την Πέμπτη με χορήγηση άδειας μουσικής αορίστου χρόνου στα Μπαρ του Αγ. Νικολάου

Εντέχνως στα επίμαχα καταστήματα αποφεύγεται η αναγραφή του διακριτικού τίτλου... το κάθε ένα από αυτά έχει 2-3 άδειες... πανελλήνια πατέντα.




57 σχόλια:

  1. Όλοι οι κάτοικοι του Αγ. Νικολάου θα πρέπει να παρευρεθούμε σ' αυτή τη συνεδρίαση για να ακούσουμε με τ' αυτιά μας τί λέγεται μέσα στη συνεδρίαση. Με ποιά κριτήρια υπογράφουν άδειες σ' αυτά τα μαγαζιά να έχουν εξωτερική μουσική στη διαπασών μέχρι το πρωί, αφήνοντάς μας ξάγρυπνους.
    Όλοι μαζί μπορούμε να αποτρέψουμε να υπογραφούν τέτοιες άδειες κι αν χρειαστεί να καλέσουμε και την αστυνομία. Όλα έχουν κάποια όρια. Αυτοί τα έχουν ξεπεράσει. Υπογράφουν 2-3 άδειες ξεχωριστά με σκοπό, αν αφαιρεθεί η μία, το κατάστημα να παραμένει ανοιχτό.
    Ο νόμος λέει ότι αν η μουσική ξεπερνά τα 80 ντεσιμπέλ, το κατάστημα κλείνει, του αφαιρείται η άδεια και πρέπει να προσφύγει στα δικαστήρια για να του ξαναχορηγηθεί η άδεια.
    Σ' αυτή την πόλη ισχύουν άλλοι νόμοι? Θα το δούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε που θα γλεντησουμε με τον Ρηγα και την παρέα του την Πέμπτη το βράδυ! αγόρια και κοριτσια ετοιμαστείτε. το party θα είναι ξέφρενο,και μετα μουσικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ´Ολη η Λούτσα πρέπει να πάει, όχι μόνο ο Άγιος Νικόλαος. Να πάρουν θέση τώρα και όλες οι παρατάξεις και να απαιτήσουμε να είναι παρόντες οι αρχηγοί τους στη συνεδρίαση του τοπικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού και η αντιπολίτευση με τον Κασσίμη τρώει με χρυσά κουτάλια, είναι δυνατόν να ψηφίσει αρνητικά? Αν υπήρχε σοβαρή αντιπολίτευση στον δήμο δεν θα ήταν η πόλη σ' αυτό το χάλι.
      Πρέπει όμως όλοι να δώσουμε το παρόν και να αποτρέψουμε τις άδειες μουσικής εξωτερικού χώρου, γιατί υπάρχουν σπίτια γύρω-γύρω απ' αυτά τα καταστήματα. Είναι παράνομο να χορηγούνται άδειες εξωτερικής μουσικής σε κατοικημένη περιοχή.

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗς ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. ΤΕΡΜΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.

      Διαγραφή
  4. Πολύ καλά κάνουν και δίνουν άδεια μουσικής για έξω. Μήπως προσβάλαμε καμμία μέχρι τώρα; Όχι.
    Ρώτησα δύο δικηγόρους και ένα δικαστή. Μου είπαν ότι στο δήμο στηρίζονται προφανώς σε μια θολή ήξεις-αφίξεις υπουργ. απόφαση, που υπόγραψε λίγο πριν φύγει ο ανεκδιήγητος Λοβέρδος...Λοιπόν, σύμφωνα με τους νομικούς:

    1)Αυτή η απόφαση είναι παράνομη γιατί δεν υπάρχει εξουσιοδότηση νόμου και ΠΕΦΤΕΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.

    2)Ο Δήμος μπορεί κάλλιστα να αρνείται τέτοια άδεια μουσικής (για έξω δηλαδή), αφού ακόμη και στη περίπτωση που κάποιος μαγαζάτορας πάει δικαστήριο, θα το χάσει χίλια τα εκατό.

    Το θέμα είναι, ότι κάποιοι έχουν στήσει καλά τη δουλεια και βρήκαν τις δικαιολογίες. Εμείς τί κάνουμε; Θα περιμένουμε σαν ηλίθιοι στο πουθενά; Αν ναι, πολύ καλά κάνουν και δίνουν τέτοιες άδειες. Πάρα πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέρμα τα ψέματα ραντεβού όλοι στην αίθουσα συνεδριάσεων...
    Το κακό μ' αυτούς έχει παραγίνει.
    Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ τελικά που να εφαρμόζει τους νόμους σ' αυτή τη χώρα. Ελντοράντο σκέτο, με μαφιόζικες αρχές και κακούργους πολίτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΡΗΓΑ. ΕΔΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΠΑΔΙ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ , ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κάτοικος Αγίου Νικολάου4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 1:52 μ.μ.

      Υπάρχουν και οι τοπικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης. Τί θα ψηφίσουν; Αν αυτοί ψηφίσουν αρνητικά μαζί με ορισμένους της συμπολίτευσης που έχουν διαφοροποιηθεί π.χ. ο Νίκος ο Μάρκου που τόσο έχει αγωνιστεί κατά της ηχορύπανσης, ίσως και άλλοι, ΤΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
      Έχει δίκιο ο Δ. 5.57, να πάρουν θέση οι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων!

      Διαγραφή
  7. Στα Σπάτα ,12.43 ,έχουν πρόεδρο τον Γιαννάτο που τους έχει γραμμένους. Λάθος δήμαρχο βάλαμε πρώην παραταξούλα μου . Παρακολούθησα συμβούλιο στα Σπάτα ,γιατί άκουγα ότι ο Γιαννάτος είναι γραφικός .Δεν παίζεται ο άνθρωπος.Ξεχωρίζει μίλια από όλους .Αν τον είχαμε εμείς εδώ ,θα είχαν αλλάξει όλα. Θα τολμούσε κανείς από τους γνώριμους ,να επέμβει στις αποφάσεις του τοπικού; Εμάς όμως πρόεδρος είναι ο ΡΉΓΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κος Γιαννάτος είναι ένας καταξιωμένος γιατρός & πολίτης, που έχει γνώση και άποψη. Δεν είναι τενεκές ξεγάνωτος που προσπαθεί να δείξει την παρουσία του αλλαλάοντας σε πανηγυράκια και διακυρήσοντας τον τίτλο που του απένημαν στο πανηγυριστικό σύλλογο των εν Αρτέμιδα βοσκών της μέσα Ραχούλας και άλλων επιστημονικών οργανώσεων.
      Δυστυχώς η παρέα των συμμαθητών προκειμένου να οργιάζει στη Λούτσα και να την παραδώσει στη μαφία της νύχτας (είναι πολλά τα λεφτά!!) βρήκε τον σπαθάτο σύμμαχο, του είπε ότι είναι έξυπνος και τον έβαλε να ψηφίζει ότι ζητάει η Καμόρα (φαίνονται οι σπουδές στην Ιταλία).

      Διαγραφή
  8. ΠΑΙΔΕΣτερμα τα παιχνιδια.Αν δεν κανετε μπουκα στο τοπικο,πολλοι μαζι , να φοβηθουν,ολοι θα παρουν αοριστου χρονου ,και για του χρονου.ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.Καθε χρονος που περναει η κατασταση ΠΑΓΙΩΝΕΤΑΙ.Μαζεψτε χρηματα για αγωγες,ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ,εχετε και συλλογο εκει, στοιχηθειτε πισω του ολοι.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ απ οτι καταλαβα .....τατσι μητσι κοτσι,κατσι....κασσι.Δεν θα σας σωσει ο Γιαννατος που εχω την καλυτερη γνωμη γιαυτον,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ,αλλα μεχρι τοτε φεξε μου και γλιστρησα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αοριστου χρονου σημαινει δυο πραγματα. Το ενα ειναι η εκλογικη πελατεια και το αλλο η αρπακτη καποιων επιτηδιων....που σιγουρα δεν θα λυσουν τα προβληματα των καταστηματαρχων επ΄αοριστον...χωρις ανταλλαγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά τι έγινε? Δόθηκαν οι άδειες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθεστε στο σπίτι σας και περιμένετε τα νέα από τα μπλογκ, αντί να συμμετέχετε στις κινητοποιήσεις....Τα χειρότερα θα σας βρούνε!

      Διαγραφή
  11. Αυτό είναι το κακό 5:35! Πολύ σωστή επισήμανση. Η συντριπτική πλειοψηφία δεν μπήκε στον κόπο να κατέβει στο δημ.συμβούλιο! Ξέρω, ξέρω όλοι είχαν δουλειές, ήταν απασχολημένοι, έλειπαν, δικαιολογίες... Υπάρχουν δε κάποιοι άλλοι (οι περισσότεροι) οι οποίοι ακόμα χειρότερα και υποκριτικά εφόσον τα σπίτια τους τυχαίνει να μην είναι κοντά στα μπαρ της παραλίας, αδιαφορούν παντελώς για το θέμα λες και δεν είναι πρόβλημα του δήμου και της περιοχής μας. Πολλοί από αυτούς τους τελευταίους μάλιστα είναι μόνιμοι κάτοικοι! Να μην εκπλαγούν όμως όταν μετά από ελάχιστο χρονικό διάστημα δουν τη ζώνη με τα μπαρ και τα ξενυχτάδικα να επεκτείνεται και προς τη δική τους περιοχή... Ή να ξεφυτρώσει από το πουθενά - ακόμα και εκτός παραλιακής ζώνης- στα ενδότερα, κανένα μπουζουξίδικο (όπως οι "Μουριές" που πρόσφατα έκλεισε μετά από 5-6 χρόνια λειτουργίας που άφησε ξέγρυπνους τους κατοίκους γύρω γύρω..)και τότε θα ζητούν τη συμπαράσταση που εκείνοι δεν έδωσαν ποτέ... Να γνωρίζουν όλοι αυτοί ότι η αδειοδότηση μπαρ, κλαμπ και συναφών νυχτομάγαζων στην ευρύτερη περιοχή της Λούτσας είναι θέμα εντελώς ευμετάβλητο, χωρίς ουσιαστικούς περιορισμούς και ελέγχους εφόσον υπάρχει θετική ψηφοφορία από το δημ.συμβούλιο! Για να μιλήσουμε ρεαλιστικά τέτοια "καταστήματα" μπορούν να ανοίξουν οπουδήποτε, ακόμα και δίπλα στο σπίτι σας αγαπητοί "αδιάφοροι"! Δυστυχώς η πλειοψηφία διακατέχεται από την κλασική "Ελληναράδικη" νοοτροπία! Μόλις θιχτεί η "πάρτη μου" αντιδρώ χτυπιέμαι κάτω και ξεφωνίζω και απαιτώ συμπαράσταση, όταν όμως το πρόβλημα αφορά τα κοινά ακόμα και στην κοινότητα που ανήκω αδιαφορώ επιδεικτικά και γυρνώ την πλάτη... Τα χάλια της Ελλάδας όλης οφείλονται ακριβώς σε αυτή τη νοσηρή νοοτροπία! Για ανασκουμπωθείτε ορισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τιποτα δεν ειναι ουτε εγινε ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ.
    Εκει που στο Λονδινο, αν γαυγιζει το σκυλι σου σε στελνει η γειτονια σε ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΣΚΥΛΩΝ,αν δαγκωνει μεχρι υποχρεωτικη ευθανασια ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ, τι κανει το κρατος μωρε?Δυστηχως ελληναρες μου, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.Μαλιστα φαινεται οτι εισθε περισσοτεροι ,απο τους Ελληνες ,ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΖΗΤΙΑΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ.ΦΩΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΓΟΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ .....ΜΕ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ ...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ...ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.....Οι πραγματικοι ελληνες θα μεταναστευσουν ,για να γλυτωσουν ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΑΣ. Το καλυτερο επιστημονικο δυναμικο της ελλαδας,ΦΕΥΓΕΙ ,και εχονται οι κασσιδιαρηδες ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν είναι λύση να συγκεντρωθούν πολλά άτομα στο δημοτικό συμβούλιο για να αποτρέψουν την χορήγηση αδειών σ' αυτά τα μαγαζιά. Το θέμα είναι ότι σ' αυτή την πόλη δεν εφαρμόζονται οι νόμοι. Αυτό είναι το παράδοξο. Ο νόμος είναι ρητός. Εάν διαπιστωθεί πάνω από μία φορά η διατάραξη κοινής ησυχίας, πέρα του επιτρεπόμενου ωραρίου, αφαιρείται η άδεια από το μαγαζί και ο μαγαζάτορας θα πρέπει να καταφύγει στα δικαστήρια για να του ξαναχορηγηθεί. Σ' αυτή την πόλη ο δήμος παίζει τον ρόλο του δικαστή, παρανόμως βέβαια, και του ξαναδίνει άδεια. Άρα, αυτός που φταίει δεν είναι ο μαγαζάτορας, αλλά ο δήμος. Κι αυτά τα κάνει βέβαια με γενναιόδωρα ανταλλάγματα.
    Αυτό που θα πρέπει να γίνει είναι καταγγελία στην Περιφερειακή Αποκέντρωση που εποπτεύει το δήμο, κι αν δεν βγει άκρη κι από εκεί, τότε μόνο ο Εισαγγελέας μπορεί να φέρει την τάξη στην περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H κινητοποίηση με τη φυσική παρουσία μας και με συσπείρωση παράγουν αποτελέσματα και είναι από τα βασικώτερα στον αγώνα για τη λύση προβλήμάτων. Από τον καναπέ δε λύνονται προβλήματα, κύριε/α.
      Εσείς το άρθρο του Συντάγματος για το δικαίωμα του συνέρχεσθαι και του συνεταιρίζεσθαι το πετάτε στα σκουπίδια! Αν λειτουργεί κανείς κατ' αυτόν τον τρόπο, δεν αξίζει καν την ιδιότητα του πολίτη και πρέπει να ντρέπεται που καταντά έτσι.
      Όσο για τα συμπεράσματά σας στο δεκάρικο που μας βγάλατε, καλύτερα να μην αυτοχρίζεστε νομικός και να ενημερώνεστε πριν συγγράψετε καθήμενος, οδηγίες προς αγωνιζομένους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε 8/9, 11.45 μ.μ., ευχαριστούμε για τις συμβουλές, γύρνα από το άλλο πλευρό τώρα, γιατί κουράστηκες.

      Διαγραφή
    3. Eσείς κύριε/α που δεν βρίσκεστε σε κατάντια, τί έχετε κάνει γι' αυτή την πόλη? Δεν μας είπατε. Έχετε παρευρεθεί σε δημοτικά συμβούλια? Έχετε κάνει κάποια καταγγελία? Γιατί βρίζετε κάποιον που γράφει κάτι, για το καλό αυτής της πόλης? Την κατάντια λοιπόν την έχετε εσείς κύριε/α που μένετε τόσα χρόνια σ' αυτή την περιοχή και την έχετε αφήσει σ' αυτό το χάλι. Μέθετε λοιπόν ότι εγώ μένω στην περιοχή μόνο 8 μήνες και έχω κάνει αρκετά για την καλυτέρευση της ποιότητας της ζωής μου. Κι έχω σκοπό να προχωρήσω.
      Εσείς τί έχετε κάνει? Πέρα από το να χαρακτηρίζετε, τί έχετε κάνει γι' αυτή την πόλη? Πέστε μας λοιπόν, εσείς πως λειτουργείτε?
      Αυτό που θα σας έλεγα κύριε/α, προσέξτε λίγο περισσότερο αυτά που γράφετε, γιατί μπορώ να σας βρω ανά πάσα στιγμή, και τότε θα μάθετε για την ιδιότητά μου.
      Και κάτι άλλο, προσέξτε και την ορθογραφία σας!!!

      Διαγραφή



    4. ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ, ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ, ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΔΕ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ. ΤΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ; ΤΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ, ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ; ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
      ΠΟΙΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ; ΚΡΙΝΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ.

      Διαγραφή
    5. Mήπως αυτά που γράφω δεν είναι ελληνικά, αλλά κάποια άλλη γλώσσα?
      Πότε έκρινα τη διαδρομή σου και με ποιά σχόλια? Παρουσίασες κάποια διαδρομή και δεν το πρόσεξα? Σε ρώτησα τί έχεις κάνει γι' αυτή την πόλη και μου απαντάς ότι κριτικάρω τη διαδρομή σου? Πρέπει να είσαι εκτός τόπου και χρόνου.
      Για πες μου και κάτι άλλο. Οι δικές σου απόψεις σε ποιά διάταξη βασίζονται? Ξεπέρασε την πονηράδα που σε διακατέχει κι αν θες να συμμετέχεις στη συζήτηση, γράψε κάτι που να μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη.

      Διαγραφή
    6. ΚΟΙΤΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ. ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΗΡΘΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ; ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ; ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑ ΑΥΤΟΛΙΒΑΝΙΣΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑΣ.
      ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ "ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ". ΟΤΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΝΟΜΟ, Π.Χ. ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ, ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΛΠ.
      ΑΣΕ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ!

      Διαγραφή
    7. Γιατί ασχολείσθε, αγαπητέ συνδημότη 10.21; Δεν έχει νόημα να μπαίνουμε στον κόπο τώρα να απαντάμε στον καθένα, που μεταξύ άλλων, "απειλεί(!!!)" και ζει στον κόσμο του "θα δεις ποιος είμαι εγώ"....
      Άλλωστε, έχουμε πραγματικές μάχες μπροστά μας.

      Διαγραφή
  14. Oι αλήτες και οι κερδοσκόποι είναι ευτυχείς στην Αρτέμιδα. Οι δημότες; Άλλος μετακομίζει από το θόρυβο, άλλος βάζει ωτασπίδες, άλλος αγοράζει διπλά τζάμια, άλλος καταλήγει σε νευρολόγο, αλλά όμως, βαριούνται να πάνε λίγο παραπέρα, στο τοπικό συμβούλιο που τους διαλύουν τη ζωή. Ούτε αυτό δηλαδή.
    Ευτυχώς που ήσαν παρόντες αξιόλογοι συμπολίτες μας (ανάμεσά τους και ο μόνος παρών αρχηγός δημοτικής παράταξης, ο κ. Δημήτρης Μάρκου, οφείλουμε να το πούμε ) και διέσωσαν την τιμή της πόλης με σοβαρές παρεμβάσεις....




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ ΠΕΙΣΘΕΙ. ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ.Κταφεραν να σας τρομοκρατησουν ,που να μπλεκεις τωρα,να γινεις στοχος,αυτοι εχουν τα μεσα,ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΙΔΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ.Μου τα εριξαν και εμενα οταν, σπανιως πια ,παρενεβην σε συζητηση ,διαπλεκομενων ,σε ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΦΕ,που παριστανα τον τουριστα.....με αφελεις ερωτησεις.ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ .....ΠΩΣ ΣΑΣ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ,ΜΕ ΕΜΜΕΣΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ.Σιγα βρε παιδες,μην ειναι η καμορα.Περιορισμενου βεληνεκους λαμογια ειναι,διαβολε,εχουμε κατσει και καιρο στο ΠΑΛΕΡΜΟ....ΦΤΩΧΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ...θα σας στοχοποιησουνε,και θα σας κυνηγανε ολους μαζι?Με φαντασιωσεις παντοδυναμιας σας δουλευουν ...οπως ακριβως και τα χρυσα.... φουμαρα....που ψηφισατε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΟΣ. ΕΙΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟ "ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ", ΕΙΤΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΑ, ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΑΝΙΚΑΝΟ....

      Διαγραφή


  16. PROS ANONIMO 11:08
    AGAPITE/H
    AN KANIS PLAKA KALOS !
    DIAFORETIKA PESMAS ME TI TROPO "DIESOSAN
    THN TIMH THS POLIS".
    STON ENAMISH XRONO,MIA FORA EMFANISTIKE O
    k.MARKOY,TO TI PAREMVASI EKANE THA THN DIS
    OTAN VGOYN TA PRAKTIKA KAI TA DIAVASIS.
    KRIMA-KRIMA-KRIMA!
    H POLITIKH EXEI KAI TA ORIATIS.
    KAI GIA TOY LOGOY TO ASFALES,OI TOPIKOI
    SIMVOYLOITOY GIATI APOYSIAZAN,MIPOS YPIRXE
    LOGOS.....?
    SE KATHE PERIPTOSH AFOY GNORIZE TOYS NOMOYS,
    KATHOS KAI TO TI EPIKRATI STHN "LOYTSA..."
    GIATI DEN EKANE ENA GRAPTO YPOMNIMA-DIAMARTIRIA
    SE AFTOYS POY METETREPSAN THN ARTEMIDA SE
    "KOLASI TOY DANDI" ?
    ETSI MH MILAME GIA "SOTIRES..."
    FTANI PIA H KORO'I'DIA !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς διέσωσαν την τιμή της πόλης, όσοι παρέστησαν στο συμβούλιο και με τον α' ή β' τρόπο αναφέρθηκαν στη ντροπή της πόλης, δηλαδή στα μαγαζιά της παρανομίας, της ηχορρύπανσης, της καταπάτησης και της υποβάθμισης.
      Θεώρησα σωστό να αναφέρω, ότι μόνο ένας αρχηγός δημοτικής παράταξης (ο Δημήτρης Μάρκου) ήρθε και ήταν σημαντικό. Γιαυτό τους ψηφίζουμε εξάλλου, για να είναι παρόντες σε σοβαρά προβλήματα και όχι σε σκυλοχορούς στο γήπεδο.
      Απο κει και πέρα κρίνονται και θα κριθούν για ό,τι προτείνουν, για τα σωστά και για τα λάθη τους.

      Διαγραφή
  17. προς ΑΣ
    Δεν ξερω αν το ξερετε ,αλλα αυτο που ειπατε περι πολιτων ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ (πλην ελλαδος)Επιταφιο λογο. Αυτο εγω το θεωρω ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ....ακομα καλυτερα.ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ...ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΑΔΑΕΙΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΜΠΡΑΤΣΑΔΕΣ. Υπαρχουν Ελληνες με Ελληνικη παιδεια ακομα.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ .Να ειστε καλα,με κανατε πιο ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και 'γώ σας ευχαριστώ που γίνατε η αιτία να ανατρέξω ξανά στο υπέροχο κείμενο, γιατί ομολογώ, δε θυμόμουν ακριβώς το συγκεκριμένο χωρίο.
      Πέρα απ' αυτά όμως, η αλήθεια είναι, ότι σ' αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η πόλη, χρειαζόμαστε ΠΟΛΙΤΕΣ, δηλαδή ανθρώπους, που συμμετέχουν ενεργά στα κοινά. Αν δεν ξεκινήσουν δραστικές ενέργειες, οι επιπτώσεις θα είναι σοβαρές όχι μόνο στην Αρτέμιδα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Όπως θα καταλάβατε, όλη η "βρώμα" του Σαρωνικού, μεταφέρεται ήδη εδώ....

      Διαγραφή
  18. ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ οχι μονον η φυσικη βρωμα,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ,Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ,Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ,ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ...ΤΕΡΑΤΟΣ......
    Καιρος να σταματησουν οι εχοντες παιδεια ,ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ στην βαρβαροτητα της αγραμματοσυνης.Ο ΟΡΘΟΣ ΛΟΓΟΣ ειναι μεγαλο οπλο ,ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ,ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ.Η καπηλεια της παραδοσης, ειναι για τα καπηλεια,ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.Παιζουμε επιθεση και οχι ΑΜΥΝΑ ΠΛΕΟΝ και θεωρηστε με μαζι σας.Ειμαι αρκετα ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΟΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑ ....ΚΟΚΑΛΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ.ΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΑΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ...ΥΠΟΔΟΜΗΣ.Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ..ειναι ο στοχος μου.Με αυτην ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    Γιαυτο γραφω και πιστεψτε με ,με αυτο, ΖΩ ΚΑΛΑ.ΟΥΔΕΙΣ ΕΚΩΝ ...ΚΑΚΟΣ.Απο αγνοια ,γινεται,(ΠΛΑΤΩΝΙΚΟΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εκδικητικά οι "μαγαζάτορες" βάραγαν τα τρία τελευταία βράδια τέρμα τα μπάσα και τα σκυλοτράγουδα μέχρι τις 5-6 τα ξημερώματα! Πελάτης μέσα ούτε για δείγμα! Το διαπίστωσαν επανειλημμένως, κάποιοι που πέρασαν από κεί ως υποτιθέμενοι πελάτες και είναι κατηγορηματικοί: Τα συγκεκριμένα μαγαζιά ανοίγουν την ένταση στο τέρμα μέχρι πρωίας, ενώ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΟΚ!
    Από τη λύσσα τους, πέντε, κυριολεκτικά πέντε, κομπλεξικοί κρατάνε όμηρο την πόλη, αφού ο Δήμος είναι ανίκανος να προστατεύσει τους δημότες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άδειοι είναι όλοι τους αυτοί με τα διαπασόν. Για νέο μας το λέτε; Δεν ξέρω αν βαράνε τέρμα για εκδίκηση, εγώ πιστεύω ότι μαλλον λόγο κρίσης επειδή έχει εξαφανιστεί ή πελατεία βάζουν τη μουσική δυνατά για κράχτη, ότι τάχαμου εκεί γίνεται χαμός κλπ. Γνωστό κόλπο. Βέβαια τι φταίει ο κόσμος εκει κοντα...

      Διαγραφή
    2. Ετσι είναι. Βαράνε μύγες, αλλά μπορεί να έχουν άλλα έσοδα και να συντηρούνται ποιοσ ξερει. Συχνάζω μερικές φορές, πελατεία πολύ μειωμένη

      Διαγραφή
  20. ΗΤΑΝ ΦΡΙΧΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΣΑ. ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΛΟΓΩ ΔΥΣΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΑΛΗΤΕΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΙ. ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πρέπει να τεθεί πλέον θέμα οριστικής αφαίρεσης των αδειών σε όλα αυτά τα παραλιακά μπαρ, σε όλα τα επίσημα και ανεπίσημα χείλη. Με όλα τα μέσα, με επιμονή. Η περιοχή είναι οικιστική δε σηκώνει τέτοια όχληση. Σύλλογος, εισαγγελέας, υγειονομικό, πολεοδομία κτλ κλτ πρέπει να μπουν στην ημερήσια διάταξη με επώνυμες καταγγελείες, δικηγόρους, δικαστικούς αγώνες έως τον Άρειο Πάγο, όπου πάει και χωρίς την παραμικρή υποχώρηση στον οποιοδήποτε εκβιασμό... Δεν μπορώ να το δεχτώ με τίποτα ότι εν έτη 2012 πέντε αλήτες λαμόγια με πέντε πολιτικάντηδες της διαφθοράς να μας κάνουν το βιο αβίωτο χειμώνα-καλοκαίρι. Αν έχει πρόσβαση κάποιος σε σοβαρά ΜΜΕ τηλεόραση, εφημερίδες κτλ ας μπει στον κόπο να κάνει γνωστό το πρόβλημα. Η κατάσταση στον Άγιο Νικόλαο είναι ιδανική για καυτό ρεπορτάζ με συνέχειες επί της οθόνης... Και προς θεού μη ψηφίσετε κανένα από τα ίδια πρόσωπα! Ένας έντιμος δήμος βλέποντας το χάλι που αντιμετωπίζουμε και την κατακραυγή αυτή θα είχε κλείσει όλα αυτά τα καταστήματα προ πολλού... Τα καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο παρανομούν ασύστολα κατ' επανάληψη και δεν έχουν καμία θέση στην περιοχή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως ένας φορέας, πιθανόν ο τοπικός σύλλογος, χρειάζεται να ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ. Έχουν εδώ αναφερθεί όλες οι αναγκαίες ενέργειες, σε ευρύ φάσμα κιόλας. Κινητοποιήσεις, έγγραφες διαδικασίες σε Αρχές και υπηρεσίες, συμμετοχή των δημοτικών παρατάξεων στο πρόβλημα, ΜΜΕ και άλλα, για να μην επεκταθώ τώρα...
      Η προσωπική μου άποψη είναι (και εκ πείρας), ότι δεν πρέπει να περιοριστούμε σε μία από αυτές τις ενέργειες ή σε κάποιες απ' αυτές. αλλά σε ΟΛΕΣ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ .

      Διαγραφή
  22. Εάν κάποιος αναζητήσει από το βιβλίο συμβάντων της αστυνομίας, τις δεκάδες κλήσεις που έχει λάβει όλο το καλοκαίρι για την παραβίαση της κοινής ησυχίας στην περιοχή του Αγ. Νικολάου, τότε μπορεί με στοιχεία να καταγγείλει το γεγονός στον Εισαγγελέα.
    Ο Εισαγγελέας είναι αρμόδιος να ψάξει γιατί επικρατεί αυτή η κατάσταση στην περιοχή και γιατί ο δήμος και η αστυνομία δεν επιβάλλουν την τάξη.
    Εγώ έχω στείλει στον Εισαγγελέα άλλες καταγγελίες που αφορούν την οικονομική αδιαφάνεια του δήμου και περιμένω εξελίξεις. Είναι υποχρεωμένη η Εισαγγελία να ερευνήσει το θέμα και να απαντήσει.
    Είναι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστεί το θέμα, γιατί απ' ότι διαβάσατε παραπάνω ο δήμος έδωσε νέες άδειες επ' αορίστου χρόνου σ' αυτά τα μαγαζιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Απορία πολίτη - κατοίκου Αγίου Νικολάου:
    Ο συντάκτης της πρόσκλησης 15/2012 με αριθμό πρωτοκόλλου 27705/27.08.2012 όπως αυτή φαίνεται παραπάνω και υπογράφεται από τον κο Ρήγα, αναφέρει στο 5ο θέμα που εισάγει προς συζήτηση ότι το κατάστημα του κου Ριβιέρα που βρίσκεται στην 25ης Μαρτίου 20 λειτουργεί ως "καφετέρια-εστιατόριο-σνακ μπάρ-ανοιχτό μπάρ".
    Όπως φαίνεται στην απόφαση του ΔΣ Αρτέμιδος με Αριθ.039/2012 έχει δωθεί "προέγκριση ίδρυσης & λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «εστιατόριο – καφετέρια – χώρος αναψυχής και χώρος συνάθροισης κοινού".
    Πώς επετεύχθει η αλλαγή στην άδεια λειτουργίας του καταστήματος; Πώς το μεζεδοπωλείο "Γαβρίλος", όπως εμφανίστηκε κάποια στιγμή και διαφημίστηκε, έγινε open bar με ζωντανό σκυλάδικο πρόγραμμα; Πώς ο κος Ρήγας με την υπογραφή του νομιμοποιεί αυτές τις παρανομίες; Ποιά κυκλώματα δρούν μέσα στο δήμο που νομιμοποιούν έμεσα τα σκυλάδικα;
    Ποιός εισαγγελέας θα μαζέψει αυτά τα αίσχη;
    Πώς είναι δυνατό να σωθούμε όταν σε επίσημα έγγραφα του δήμου γίνονται αυτές οι παρανομίες/αλχημίες;
    Η μαφία έχει τόσο πολύ ξεσαλώσει που δεν κρατάνε πλέον ούτε τα προσχήματα!
    Κρίμα ρε Χρήστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΦΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΠΟΛΛΕΣ ΑΔΕΙΕΣ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΜΑ...για να χανονται τα ιχνη.off shore δεν καν ανε?Εκπλησσομαι,πολυ καθυστερημενους τους βρισκω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θα μπορούσε να μας πεί ο κος Ρήγας γιατί δεν αναρτώνται στην ιστοσελίδα του δήμου οι προσκλήσεις για το τοπικό συμβούλιο Αρτέμιδας;
    Αν δεν υπήρχε το blog πώς θα ξέραμε τί πρόκειται να συζητηθεί.
    Στις ανακοινώσεις στο site του δήμου έχουν αναρτηθεί ακόμα και οι φτηνές πατάτες, αλλά δεν αναφέρεται τίποτε για τις "μαζώξεις στη γιάφκα της Λούτσας"!!
    Γιατί άραγε;
    Μήπως για να περνάνε ότι θέλουν χωρίς να τους ενοχλεί κανένας περίεργος;
    Έτσι δεν είχαν περάσει όλες οι άδειες του Ριβιέρα, Παλάντζο κλπ "πολιτιστικών" κέντρων;
    Τώρα που θα ψηφιστεί και το οργανόγραμμα του "Ξενοφώντα" θα έχουν και θέση επί τιμή οι εκπρόσωποι της νύχτας σε αυτό; Γιατί δεν δημοσιεύεται στο site η εισήγηση και το σκεπτικό της;
    Στην εποχή του internet γιατί πρέπει να συχνάζουν οι πολίτες στα καφενεία για να ενημερωθούν από τα παπαγαλάκια; Γιατί δίνει ο δήμος ένα τσουβάλι λεφτά για τη συντήρηση του site;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρα πολύ σωστή η παρατήρησή σας. Επίσης οπως είδαμε, έγινε θόρυβος (και στο μπλογκ και στη συνεδρίαση) και από το περίεργο γεγονός, να μην αναγράφεται στην πρόσκληση ο διακριτικός τίτλος των καταστημάτων στο 4ο και 5ο θέμα. Κατά σύμπτωση τα καταστήματα αυτά είναι το MACAMBO και το RIVIERA!
      Δε θα έπρεπε να βρεθεί ο αρμόδιος υπάλληλος που το "ξέχασε" και να διαταχθούν τα νόμιμα αφενός και αφετέρου να πληροφορηθούμε αν πήρε σχετική εντολή και από ποιόν; Στοιχειώδες.

      Διαγραφή
  26. Αχ λουτσαρα το μεγαλειο σου...!!!Ενδιαφεροντα ολα αυτα...Αλλα το μπλογκ μαλλον θα εχει καποιο συμφερον προς καποια κατευθυνση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ενδιαφεροντα απλως σου φαινονται 4 48?Η ΒΡΩΜΑ ,Η ΑΝΟΜΙΑ ,Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ,ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ,ειναι απλως ενδιαφεροντα? ΣΥΜΦΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ...ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ.Κυριως γιατι ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ, για το συμφερον εννοω ,αν δεν το αντεληφθης,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΣΑΙΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.Εσυ που ζεις ?ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΟΥ?Εξ ονυχος τον λεοντα....ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΝΩ......ΑΦ ΥΨΗΛΟΥ ....ΣΠΑΤΑΝΟΛΟΥΤΣΑΙΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ........που αμολαει μελανι ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ (ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ)....ετσι ...ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ.....ΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠΑ..........ΠΕΙΣΘΗΚΑΜΕ.....ακριβως για το ΑΝΤΙΘΕΤΟ.Απαντησε τωρα να τεκμηριωσω πληρως, το προφιλ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ,ανευ λογου και ουσιας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΝΩ Η ΡΑΦΗΝΟΠΙΚΕΡΜΙΩΤΙΚΗ "ΔΙΑΝΟΗΣΗ"......ΑΣΕ Η ΧΩΡΙΑΤΟΔΙΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΟΥ, Ω ΓΑΖΙΑ Ή ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ή....
    ΕΚ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΛΟΥΤΣΑΙΟΙ, ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ, ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ.
    ΜΟΣΤΡΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΙΓΗ ΑΠΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΣΕΞΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!
    ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΛΟΥΤΣΙΩΤΕΣ "ΚΥΡΙΕ", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΦΥΛΗ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΤΕ.
    Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΕ ΔΟΓΜΑ, ΘΑΦΤΗΚΕ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΛΑΡΙΑΣ. ΓΚΕΓΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το αρβανιτης που χρησιμοποιεις,τι ακριβως ειναι και που σε κατατασσει?Εγω ειμαι λουτσιωτης και κατατασσομαι στους Λουτσιωτες,απο μονος μου.Ετσι συνηθιζεται,συμφωνα με του που γεννηθηκες,ή το που μεγαλωσες,ή το που κατοικεις,να λεγεσαι πειραιωτης,σπαταναιος,λαρισσαιος κτλ.Δεν καταλαβαινω τα αλαμπουρνεζικα που γραφετε μερικοι,εδω στον δημο κανουν τσιμπουσι με τα λεφτα μας και εσεις προσπαθειτε να αποπροσανατολησετε με κοτσανες ολικης... Παλι καλα που υπαρχει αυτο το μπλογκ και μαθαινουμε τι γινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ό,ΤΙ ΘΕΛΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΑΙ. ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙΤΕ.
      ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΥΜΝΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΥΤΣΙΩΤΕΣ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΙΝ ΚΑΙ ΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ..
      ΜΟΝΟ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ, ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΤΣΑΝΕΣ .....ΟΛΙΚΗΣ!!!!

      Διαγραφή
    2. ποια φυλετικη λεει βρε ,Ηλια τουτος?ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΥΤΣΑ?ΦΥΛΗ ΤΑ ΣΠΑΤΑ?Η ΛΟΥΤΣΑΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?Αρβανιτικο επιφωνημα που μου διαφευγει?κΑΛΑ ΤΟΥ ΑΠΗΝΤΗΣΕΣ ΑΛΛΑ τι εννοει?

      Διαγραφή
  30. Ζουμε τοσα χρονια στα σκατα της περιοχης και το μονο πραγμα που ακουω απο παιδι μικρο ειναι διαρκειας υποσχεσεις και ποιος θα φανει πανω στις πλατες του αλλου.Μπορει καποιοι να θικτικαν αλλα ετσι ειναι η ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΝΑ ΘΙΧΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ δεν ειναι υπερανω υποψιας, αρα .....καπου, κατι συμβαινει.ΑΛΟΙΩΣ..ΑΝ ΘΙΓΕΤΑΙ ΑΔΙΚΩΣ, ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.Εγω στοιχεια δεν ειδα να προσκομιζει καποιος.πχ οτι δεν γραφτηκε καποιο ονομα γιατι.......ΤΟ ΚΑΙ ΤΟ. ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.το να θιγεσαι και να μην εχεις απαντησει..... ΠΟΛΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΣ...να στρεψουν και την αλλη παρεια ...για χαστουκι, ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ.ΚΑΙ Ο ΑΚΗΣ ΘΙΓΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ....ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ SCRIPTA αλλα λενε.
      Εγω απο μικρο παιδι εβλεπα μια αλλη ΛΟΥΤΣΑ και θλιβομαι πως την κατηντησαν.Η Λουτσα με το ταβερνακι, το ψαρακι, την οικογενεια, τα παιδια ,την πεθερα,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΞΕΚΩΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΑΣΩΝ.Χωρις ομπρελλα πανω στο κυμα και φραπεδες στο πλαστικο και μετα στην θαλασσα,χωρις να πατας την γοπα συννεφο στην αμμο και να φοβασαι την μολυνση για να μπεις στην θΑΛΑΣΣΑ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΗΞΕΡΑ και εχουν ονοματεπωνυμο αυτοι που την κατεστρεψαν. ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ,ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ,ΗΘΙΚΟ ,ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ, που εχει υπευθυνους που συνεχιζουν ακαθεκτοι, τον βιασμο της ωραιοτερης παραλιας της ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ.Εχω φυγει πλεον απο εκει, ομως και κτισμα εχω ,ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΧΩ και αναμνησεις εχω και ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ,ΕΧΩ ,τοση που να φωναζω να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ και να βοηθησω οσους κινουνται σε αυτη την κατευθυνση υλικα ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ,αν με χρειασθουν.Προς το παρον υπαρχει το η γλωσσα κοκαλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΛΟΓΩ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, στο αθλημα του λογου.Αυτο ξερω καλα, ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ.

      Διαγραφή
  31. φιλοι ΜΠΛΟΓΚΙΤΕς ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ.Το ζουμι ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΑ..... του λακωνικου σχολιου.φαινεται οτι πραγματικα ενοχληθηκαν ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΥΜΝΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ....που δεν μας παιζει.....ΚΑΛΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ....ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ?Παρανομιες και λαμογιες αναθεσεις, δεν γινονται στην λουτσαρα?(ΣΥ ΕΙΠΑΣ)Η ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο Αριστογειτων?Ο ΒΛΑΚΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ.Αυτο ειναι το κυριο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.Ευτυχως ακομα δεν χαθηκαν οι εξυπνοι μπλογκιτες,ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΑΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. Το μπλογκ αποδιδει το κοινον αισθημα, ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.Το αν υπαρχουν κακες λεξεις μικρο το κακο.ΤΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.Οι μυνησεις ,οι αναθεσεις,ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ,ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ,ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.Οι φυλετικες διακρισεις ..ειναι προβλημα .....ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ.....ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ποιος πεταξε την μπαλα οπου ναναι...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ....
    8 24 ,10 39 ,8 23 ,βαζουν αναπαντητα ερωτηματα και ο αλλος ΑΧ ΛΟΥΤΣΑΡΑ ..και μαμα με ειπε..... σπατανολουτσαιο ο Αριστογειτονας..... ΑΧ τι κανει η ΕΜΠΛΟΚΗ..... ΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΣΥΔΟΤΗ... ΝΑ ΞΕΜΥΤΑΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λύσσαξες Γαζία, που σε πήραν κι άλλοι είδηση! Φαντάσου να υποψιαστούν και την άλλη σου "ιδιότητα". Άμα όμως σε πιάνει το παραλήρημα, είσαι το κάτι άλλο. Γίνεσαι ο εαυτός σου και είσαι σκέτη απόλαυση!

      Διαγραφή
  32. ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ Η αρτεμισια....Και συ χτενιζεσαι....5 35.ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΕΛ ΙΣΕΙΣγιατι απο οτι θυμαμαι ,στον κωλοτουμπα δεν περιμενατε σειρα? ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ.Οσο για την κυρια ...αν ενθυμουμαι ορθως απο το ΤΟΠΙΚΟΝ παραρτημα κινηματος,σας ειχε παρει τα παντελονια,και πηγατε για γαζωμα, ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ,ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΣΑΚΟΥΛΕΣ.Οθεν, ορθως την βλεπετε και στον υπνο σας , και στα ποδια σας παντου ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΙΝΥΑ ΣΑΣ .ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ....ΜΟΙΑΖΟΥΝ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Η ΦΙΛΟΙ, Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΕΡΒΕΡ ΝΑ ΕΧΟΥΝ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΕΣ)ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ,ΑΛΛΕΣ..... ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ...ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ, ΣΥΝΑΦΗΣ ΓΡΑΦΗ ,ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΙΛ, ΙΔΙΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ.ΓΙΑΦΚΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΛουτσαιοΑραφηνιωτοΜαραθωνοΑθηνοΣπαταναιουςΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας