ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Σπάτα και Αρτέμιδα, δύο πόλεις χαμένες από τον χάρτη της Ανάπτυξης



Αφορμή για το άρθρο αυτό στάθηκε μία έρευνα που κάναμε για το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου. Λοιπόν αυτές οι πόλεις δεν υπάρχουν σε κανέναν σχεδιασμό...
δηλαδή δεν προβλέπεται να αποκτήσουν ποτέ δίκτυο φυσικού αερίου. 
Τόσο "χαμό" κάνουν τόσα χρόνια οι φανατικοί του ΚΕΛ, αλλά ποτέ δεν είπαν στον κόσμο ότι το όφελος από τα λεφτά που δίνουν στα βοθρατζίδικα δεν είναι τίποτα μπροστά στο όφελος από την φθηνή και οικολογική θέρμανση του φυσικού αερίου. Με ελάχιστες προσπάθειες... αρκεί να έβαζαν ένα σαφές χρονοδιάγραμμα για τις πράξεις εφαρμογής θα μπορούσαν να βάλουν τις πόλεις των Σπάτων και της Αρτέμιδας μέσα στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου... αλλά!!!!

14 σχόλια:

  1. Καλησπέρα
    να σας πώ μια ιστορία:
    Μια φορά και έναν καιρό τα Σπάτα διοικούσε η τριανδρία που μεταλλάχτηκε σε πεντανδρία και κάνεο κουμάντο σε Σπάτα-Αρτέμιδα.
    Επί τριανδρίας λοιπόν έγινε μια σύσκεψη στο Κορωπί για την ενημέρωση της τοπικής αυτοδιοίκησης για το φυσικό αέριο.
    Έστειλε, όπως λέει η ιστορία, η τριανδρία εκπρόσωπό της ο οποίος ψήφισε όχι στην πρόταση για τι δίκτυο σε Σπάτα & Αρτέμιδα.
    Ο λόγος ήταν απλός "σταθνός με 9 μπάρ" στον "Άγιο Θωμά" ? θα μας πάρουν με τις πέτρες !!!!
    Γιατί λοιπόν απορείτε φίλοι blogάκηδες.
    Αυτούς διαλέξαμε, αυτούς έχουμε.
    Το "Ριβιέρα" και το "Palazzo" είναι τρόπος ζωής για αυτούς, το αέριο θα κοιτάξουμε τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΥΜΙΖΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΥΣ.
    Αγια Παρακευη.Για να μην χαλσουν....την πλατεια ...στειλανε το σταθμο μετρο ...στο κατω Χαλανδρι και τωρα ...τρεχουνε .....Στην Ραφηνα ,Ο μεγας Φαραω,δεν ηθελε ουτε Αττικη οδο, ουτε προαστιακο,ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ .Το καταπληκτικο του επιχειρημα ηταν .....δεν θα γινουμε Λουτσα....Γιαυτο και για πολλα αλλα τον ...στειλανε...για ΑΓΡΑΝΑΠΑΥΣΗ ...μετα 16 χρονια ΦΑΡΑΩΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ στο Γραμματικο οι....ΞΕΝΟΜΕΡΙΤΕΣ....(ετσι μας λενε ακομα....οι Τριγλιανοι,ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ.....ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ.)Νεοι κατοικοι...ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ......
    ΠΗΡΑΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ..ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΓΕΝΕΕΣ ΓΕΝΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ.Αντιθετα,οταν στην ΛΟΥΤΣΑ τα οικοπεδα ειχαν 300.000δρχ μετρητα,επαιρνες οικοπεδο στον Γερακα ΜΕ 200ΔΡΧ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.ΠΗΓΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ?
    Δυο υπεροχα αθλητικα κεντα,δημοτικη πισινα,δρομοι ,πλατειες,νησιδες φυτεμενες,ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ.Σε 20 χρονια η Λουτσα βουλιαξε στον πατο,ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ,και ο Γερακας απο ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΠΟΛΗ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΗ.

    ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ....ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.Δεν ειναι θεμα ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ..ΤΙ ΕΙΣΑΙ.... Να τα θυμομαστε ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ τον πατριωτη μας ,τον Αρβανιτη μας,τον μπατζανακη του κουμπαρου κοκ κοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΛ ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ,ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ,ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ, ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΚΡΟ (ΟΠΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΕΛ 2ου βαθμου και ανοικτο) .ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ! ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΕΙ Η ΠΟΛΗ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ,ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ,ΟΤΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΠΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ...!ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΚΕΛ ,ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ..ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ;;;Ο ΙΚΑΝΩΤΑΤΟΣ;;;ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Π Ο Υ Θ Ε Ν Α .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟ ΚΕΛ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΟΠΙΚΑ.Εκει υπαρχουν τεραστια συμφεροντα,ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ,τοπικους υπεργολαβους,,μελετητεςΓιαννης κερναει Γιαννης πινει ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΑΣ.Καθε φορα που ασχολειται κανεις, πεφτει σε νεο ΠΛΟΚΑΜΙ,ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΟΕΙΔΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ.Απο εποχης ΦΑΡΑΩΝΙΣΤΑΝ και εντευθεν ,παιζονται και πολιτικες καρριερες,πανω στο σκ......Ψαχνανε την ΦΑΡΑΩΝΙΚΗ μελετη του αυτονομου βιολογικου ΡΑΦΗΝΑΣ(ΠΛΗΡΩΘΕΙΣΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣΑ ΑΡΜΟΔΙΩΣ),ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΑΝΤΡΟ καιδεν την βρισκανε....ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΣΑΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΝΕΟΡΑΦΗΝΙΩΤΙΚΗ ..τριτο συρταρι δεξια...ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΜΕ.Το οικοπεδο ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ,οι αγωγοι ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ(ωραιο εε?)ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΡΙΩΝΟΣ..... ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ.Χαβουζα?Αριωνος ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ.ΤΑ ΣΚΥΛΟΜΠΑΡΑ ...ΜΟΝΟ ΛΟΥΤΣΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και άντε να εξηγήσεις στην πεντανδρία ότι το φυσικό αέριο δεν έχει σχέση με τις μπουκάλες που πουλούσε κάποτε ο Κορέντζελος - "το φρέσκο" - και ο Κοπελάκης.
    Δύσκολα πράγματα και υψηλού επιπέδου
    Ίσως να προχωρήσει το θέμα αν το Palazzo βάλει θερμάστρες εξωτερικού χώρου με φυσικό αέριο (φοβερή ιδέα !!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως είπε και ο προλαλήσαντας, ο Γέρακας που ήταν αυθαιρετούπολη έγινε μέσα σε λιγότερο από 10 χρόνια, ένα αξιοπρεπές προάστειο. Γιατί? Γιατί είχε δήμαρχο, ο οποίος ενδιαφερόταν για την πόλη του και όχι για την τσέπη του. Και όσο αφορά την αποχέτευση ο δήμαρχος του Γέρακα έχει συναινέσει για την Ψυτάλλεια.
    Εδώ τί κάνουν? Θέλουν το ΚΕΛ μέσα στην πόλη, ενώ έχει πάρει το δρόμο του για την Ψυτάλλεια, γιατί θέλουν να κερδοσκοπίσουν. Εάν το επεξεργαστεί κάποιος αυτό, είναι ασύλληπτο. Δεν τους ενδιαφέρει η υποβάθμιση της περιοχής, τους ενδιαφέρει τα χρήματα που θα αποκομίσουν. Επομένως, τί να περιμένουμε απ' αυτούς τους ανθρώπους? Απολύτως τίποτα. Το θέμα όμως δεν είναι τί σκέφτονται αυτοί, αλλά τί κάνουμε εμείς. Οι άνθρωποι αυτοί είναι για Εισαγγελέα. Έχουν ένα προϋπολογισμό 3 φορές μεγαλύτερο από αυτόν της Ραφήνας και του Πικερμίου, και η πόλη πάει από το κακό στο χειρότερο. Τί γίνονται τόσα εκατομμύρια ευρώ? Αφού δεν γίνονται έργα, τί τα κάνουν? Η εικόνα της πόλης απ' όποιον δρόμο και να περάσεις είναι τριτοκοσμική. Έχουμε 2012 και υπάρχουν χωματόδρομοι σε βασικές οδούς της περιοχής. Κι όσοι είναι ασφαλτοστρωμένοι είναι σε κακό χάλι. Τα δημοτικά τέλη όμως τα εισπράττουν. Τί τα κάνουν? Η καθαριότητα ανύπαρκτη. Τα αγριόχορτα και τα μπάζα σε όλους σχεδόν τους δρόμους. Πεζοδρόμια ούτε για δείγμα. Φωτισμός, μόνο για ζώα, όχι για ανθρώπους. Οι άνθρωποι είναι για Εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πράγματι χονδροί παπαγάλοι και παπαγαλήνες, προοδευτικών "πιστεύω", διαδίδουν ό,τι ψέμα σκαρφίζονται! Και καλά, τους παλιούς "φίλους", τους γνωρίζαμε..!Είναι παντός καιρού... Αλλά ο δήμαρχος είναι απαράδεκτος για τις επιλογές του...Με τους φίλους σου δήμαρχε ,πήγαινε για προβατίνα...(γιατί εκεί μείνανε,στα μαντριά),στον δήμο όμως να έβαζες άφθαρτους, ξύπνιους ,με όραμα..Καταντήσατε και τα Σπάτα "Λούτσα",γιατί σας βολεύει η υποβάθμιση...Σας, τους , βολεύει η εξάρτηση των πολιτών..!Στην εποχή μας δήμαρχε ,από τους γύρω δήμους, ερχόντουσαν σχολείο στα Σπάτα..τώρα μας δείχνουν και γελάνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι φωναζετε???
    Σπαταναιο Δημαρχο δεν θελατε???
    φατε τον τωρα !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, είδαμε και τους λουτσιώτες που είχαμε μέχρι τώρα.Τα χαϊβάνια που ψηφίζουν είναι και από τις δυό πόλεις. Και εδώ που τα λέμε, μόνο οι Σπαταναίοι του τοπικού κάνουν δουλειά!
      Για κοιτάξτε το τοπικό της Λούτσας μας τα δικά μας παιδιά και καμαρώστε! Μέχρι τη λήξη της θητείας τους, θα την θάψουνε την πόλη μας

      Διαγραφή
  9. Καλύτερα θα ήταν δήμαρχος από άλλο μέρος ...ούτε Σπάτα ούτε και Λούτσα ...
    αλλα σιγά μην αλλάξουν τα μυαλά τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΤΟΠΟ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ; ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η λογικη της ΦΑΡΑΣ σε ολο της το μεγαλειο.Τυφλα ναχει το ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ πολεμο,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΕΣ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ τους αφηνουν να σκοτωνονται μοναχοι τους,αφου παιξουν τα γεωστρατηγικα τους και εξολοθρευσουν ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΕΣ.Σε υπαιθρια σινεμα οι Αφγανοι πυροβολανε το σεντονι, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ.Καπου εκει ειμαστε...μονο που εμεις εχουμε κονταρια σημαιας για οπλα....αντε και κανενα οπλο, να το δειχνουμε ..εκφοβιστικα...ΕΚΕΙ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΦΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.Βαρα τους αντιφα,βαρα τους φα...ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ...και ειμαστε ακομα στην αρχη.Ετσι και πεσει ο πρωτος νεκρος,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ....ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΤΑΡΑΧΕΣ ,ειναι πολυ χρησιμος....ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ....θα ξανακαιμε την πρωτευουσα για το ΚΑΛΟ ΜΑΣ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΑ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ και πρωτα πρωτα απο τους εκλεγμενους.ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑΝ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εδω ρε εσυ αν δεν εισαι Σπαταναιος λεγεσε ΞΕΝΟΣ και μετα μου λετε εμενα για 21 αιωνα....Το κεντρο ληψεων αποφασεων ειναι τα Σπατα και τωρα και πριν 10 χρονια...ας ειναι καλα το Μοναστηρι που σας εδωσε τα κτηματα και νομιζετε οτι ειστε καποιοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφήστε τις βλακείες, εξαιτίας όλων των δημάρχων μέχρι τώρα και τα Σπάτα ρημάξανε (σχεδόν μη αναστρέψιμη βλάβη πάθανε) και η Αρτέμιδα έχει βουλιάξει στη βρώμα και στην υποβάθμιση.
      Στα Σπάτα κοιτάγανε να τακτοποιήσουν με δρόμους και σχέδια τους μεγαλοκαρχαρίες που αγοράσανε εκτάσεις για εμπορικά κέντρα κλπ. και αφήσανε τις άλλες ιδιοκτησίες να λιμνάζουν για χρόνια χωρίς να προχωράει τίποτα.. Και απο ότι μου λέγανε έχουν διοχετεύσει νερά του αεροδρομίου στα χωράφια και τα αχρηστέψανε!
      Στον μέχρι τώρα Δήμο Αρτέμιδας χειρότερα! Εδώ και πολλά χρόνια πλούτισε κόσμος σε βάρος της πόλης. Ατασθαλίες και διαφθορά. Ούτε πράξεις εφαρμογής ούτε σχέδια, ούτε δρόμους! Η παραλία στον κάθε εκμεταλλευτή σαλταδόρο.
      Και από ότι ακούγεται, κάποιου αρχηγού πάρα πολύ συγγενικό πρόσωπο, κάνει εδώ δουλίτσα της νύχτας.... Φανταστείται ο αρχηγός να επανέλθει....Την κάτσαμε.

      Διαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας