ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Καθαρισμός Παραλίας Λούτσας στην Αρτέμιδα

Σε καθαρισμό της παραλίας προχώρησε ο Δήμος Σπάτων - Αρτεμιδος την Πέμπτη 20/09/2012. 
Μέσα σε μερικές ώρες,
είχε σαρωθεί όλη η παραλία. 
Μία θετική ενέργεια, η οποία όμως θα πρέπει να επαναλαμβάνεται τακτικότερα, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.




63 σχόλια:

  1. Να καθαρίσει ο δήμος και την παραλία του Αγίου Νικολάου, αλλά δε θα βρει χώρο να περάσει το μηχάνημα ανάμεσα στα παλούκια από τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες που αυθαίρετα και καταχρηστικά καταλαμβάνουν όλη την παραλία μέχρι εκεί που σκάει το κύμα! Ποιοί είναι υπεύθυνοι; Μα ποιός άλλος από τα πασίγνωστα παράνομα παραλιακά μπαρ που καταπατώντας κάθε έννοια ευνομίας, αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε χώρο που απαγορεύονται τα καταστήματα τέτοιου είδους (υγειονομικού ενδιαφέροντος), ηχορυπαίνοντας ασύστολα ακριβώς δίπλα στα σπίτια... Τι να πρωτοπεί κανείς για την ταλαίπωρη παραλία του Αγίου Νικολάου, από τα πιο "καραμπινάτα" παραδείγματα αυθαιρεσίας και ηχορύπανσης των παράνομων μπαρ και νυχτομάγαζων, σε βάρος όλων των κατοίκων που έχουν την ατυχία να διαμένουν μόνιμα ή παραθεριστικά μέσα σ' αυτό το αίσχος!! Από εδώ και πέρα θα μιλήσει ο εισαγγελέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α Γ Ι Ο Σ Ν Ι Κ Ο Λ Α Ο Σ ......ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ??

    Σημερινό !!! ........
    ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
    24η του μηνός Σεπτεμβρίου έτους 2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00 ..

    ΘΕΜΑ 1ο Ανάκληση ή αφαίρεση της υπ. αριθμ. 01/2012 άδειας λειτουργίας
    μουσικής μουσικών οργάνων ...RIVIERA ιδιοκτησίας της εταιρείας ΤΣΟΛΙΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΤΩΡΑ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ.....

      Διαγραφή
  3. Που τα πουλάνε αυτά περί καθαρισμού της παραλίας; Όλο το καλοκαίρι σχεδόν το πέρασα κυρίως στο μπαλκόνι μπροστά στην αμμουδιά (λόγω απρόπτου κινητικού προβλήματος) στην περιοχή του αρχαίου ναού.
    1) Δεν είδα να καθαρίζουν όλη την αμμουδιά παρά μόνο μια πολύ στενή λωρίδα δίπλα στο κύμα
    2) Μόνο 2-3 φορές έγινε αυτό
    3) Ερχόταν το μηχάνημα 2.30 τη νύχτα! Έντρομοι από τον ξαφνικό θόρυβο μέσα στη νύχτα πεταγόμασταν από τα κρεβάτια και βγαίναμε στο μπαλκόνι!
    4) Ο χειριστής έκανε μια σύντομη βόλτα κατά μήκος στο κύμα και έφευγε!

    Φαντάζομαι ο Δήμος θα απαντήσει, μα τί λέτε εδώ έχουμε έγγραφα για καθάρισμα. Ή, πώς το ξέρετε, πέρασε και δεν το είδατε. Μπορεί να είναι και έτσι. Άλλωστε, λογικό και το ενδεχόμενο να μην ήμουν παρών όλες τις φορές....

    Όμως κύριοι του Δήμου η αμμουδιά είναι γεμάτη σκουπίδια, μέχρι και ένα σωρό πεταμένες τάβλες είδα προχτές, ακόμα και ένα παλιό ξύλινο αποδυτήριο (μάλλον) αναποδογυρισμένο πάνω στην άμμο κλπ.

    Επίσης όπως καταγγέλουν και άλλοι, το μηχάνημα δεν μπορεί να περάσει παντού, αφού μπροστά μου βλέπω τα παλούκια από τα τερραίν του κάθε μαγαζάτορα που στήνει όποτε και όπου θέλει πρόχειρα γήπεδα και ότι άλλο φανταστεί, ανενόχλητος.

    Μη μας κοροϊδεύετε κύριοι του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΙΠΟΤΑ!
      Η ΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ, ΑΣΕ ΤΑ ΑΓΚΑΘΩΤΑ ΦΥΤΑ ΤΩΝ ΚΛΑΜΠ. ΧΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΛΕΣ ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΦΥΤΑ, ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ.
      ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ...

      Διαγραφή
  4. Αφού φαινεται και στίς φωτογραφίες τί καθαρισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπραβο κυριε δημαρχε

    Μπραβο και στο blog που καποιες φορες λειτουργει απολυτως αμεροληπτα.

    Τωρα ολοι εσεις που φωναζετε ειστε εκεινοι που ως επι το πλειστον

    οχι μονο δεν καθαριζετε αλλα σκυλοβρωμιζετε τις ομορφες παραλιες μας.

    Η μικροπρεπεια εχει και τα ορια της.

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες βρε παπάρα που την βρωμίζουμε? Τυφλός είσαι? Παραλία είναι αυτή που έχουμε? Που είναι οι κάδοι για τα σκουπίδια? Που είναι τα καλαθάκια που έρχεται τόσες χιλιάδες κόσμος ειδικά το Σ-Κ και έχει 10 κάδους και 5 καλαθάκια όλη η παραλία? Που είναι το προσωπικό του Δήμου να περνάει να μαζεύει τα σκουπίδια ειδικά το Σ-Κ? Πήγαινε μια βόλτα στο Πορτο Ράφτη - Αυλάκι και μετά βγες και πες τις μαλακίες σου!! Κάθε 50 περίπου μέτρα 3 με 4 κάδους σκουπιδιών + συν τα καλάθια! Χαρτάκι δεν βλέπεις στο δρόμο πεταμένο, υπάρχει δρόμος δίπλα στον κανονικό με κάγκελα που χρησιμοποιείται για περπάτημα, ποδήλατο κλπ κλπ. Που είναι όλα αυτά στην Λούτσα? 40+ χρόνια μένω στην Λούτσα προς το χειρότερο πάει και όχι προς το καλύτερο! Αλλά μάλλον του σιναφιού είσαι και εσύ γι’ αυτό τα λες αυτά! Δ.Π.

      Διαγραφή
    2. Μην διαμαρτυρεσαι το προσωπικο του δημου ειναι στην παραλια των μυκηναικων ταφων στα Σπατα ..

      Διαγραφή
  6. Για Κ.Π.:

    Τί, από όσα καταγγείλαμε είναι ψέμα;

    Η κατάσταση στη παραλία είναι ακόμα χειρότερη, απ' ότι αναφέρθηκε στα σχόλια... Αηδιαστική!

    Όποιος βρίζει χυδαία τους δημότες που διαμαρτύρονται για τη ρύπανση και την εγκατάλειψη της παραλίας, είτε εκπροσωπεί τους πολιτικά ανίκανους του Δήμου είτε δεν έχει και πολύ καλή σχέση με την ....καθαριότητα ο ίδιος, ή και τα δύο.
    Υπάρχει άλλη εξήγηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι σας ελεγα?Οτι γραφουν .....διαφοροι ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΓΑΠΗΤΕ 2 54,ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙ.Ποιος επιτιθεται,ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ,ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ...ΚΟΜΑ.... ΠΟΙΟΣ... ψελνει υμνους καπαπης ο μελωδος.Δως ημιν δεσποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο δήμαρχος άμα θέλει μπορεί να κάνει θαύματα. Μπορεί αυτή την άθλια εικόνα που παρουσιάζει η πόλη να την κάνει σε πολύ μικρό διάστημα να την ζηλεύουν όλοι. Για μερικές ώρες καθάρισε όλη η παραλία. Μπορούμε να αναλογιστούμε λοιπόν ότι αν οι εργάτες του δήμου μάζευαν και τα σκουπίδια και τα αγριόχορτα σε καθημερινή βάση, όπως πληρώνονται άλλωστε, δεν θα είχαμε αυτή τη βρώμα γύρω μας. Επίσης, αν φωτιζόταν η πόλη καλύτερα δεν θα χρησιμοποιούσαμε φακούς τη νύχτα για να περπατήσουμε. Απαράδεκτο εν έτη 2012.
    Ακόμα, εάν ο δήμος έφτιαχνε όλους τους χωματόδρομους με άσφαλτο, η πόλη θα έπαιρνε τελείως διαφορετική όψη. Μπορεί να τα κάνει όλα αυτά ο δήμαρχος, αλλά δεν θέλει. Δεν γνωρίζω τί συμφέροντα εξυπηρετεί, αλλά από τη στιγμή που θέλει να λέγεται δήμαρχος μιας πόλης, θα πρέπει να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του, όπως είμαστε όλοι εμείς οι δημότες που πληρώνουμε τα δημοτικά τέλη και δεν απολαμβάνουμε τις αντίστοιχες υπηρεσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μηχανικός είναι. Ας περπατήσει μια φορά όλη τη παραλία, γιατί αποκλείεται να το έχει κάνει. Τότε θα έβλεπε, τις καταπατήσεις κυρίως από μαγαζιά, την εγκατάλειψη των αρχαιολογικών χώρων, τους οχετούς λυμάτων από τα μαγαζιά στη θάλασσα, το χάλι του υδροβιότοπου, την ασταμάτητη ηχορύπανση, τα παρατημένα παραγκοειδή υπόστεγα παλιών μαγαζιών, ΤΟ σκουπίδι (πολύ σωστά επισημάνθηκε δε περνάμε μια στις τόσες, μια λωρίδα δίπλα στο κύμα!) και τόσα άλλα...
    Ας περπατήσει μια φορά...ΚΡΙΜΑ ΤΈΤΟΙΑ ΠΑΡΑΛΊΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τον φίλο που λέει οτι στο Πόρτο Ράφτη είναι πεντακάθαρα έχει πραγματικά δίκιο αυτό το χάλι που υπάρχει στην Λούτσα δέν υπάρχει πουθενά αλλού αλλά δέν τα δημιούργησε με μίας όλα τα προβλήματα ο Μάρκου, το κακό με την ακαταστασία στην Λούτσα υπάρχει δεκαετίες πάντα είχε το χειρότερο όνομα. Ο Μάρκου δυστυχώς είναι ο χειρότερος σάν δήμαρχος απο ότι έχει δείξει η μέχρι τώρα θητεία του χειρότερος με διαφορά απο όλους τους προηγούμενους, η δημαρχία Μάρκου είναι και αυτή ένα απο τα γεννήματα - εκτρώματα του Καλλικράτη. Ο Καλλικράτης έχει κάψει ολόκληρη την Αττική οτι πιό αποτυχημένο έχει κάνει ποτέ Ελληνική κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις λάθος γι' αυτά που γράφεις για τον Καλλικράτη. Όλα εξαρτώνται από το δήμαρχο. Ο δήμος Γέρακα που συνενώθηκε με τον δήμο της Παλλήνης έχει έναν δήμαρχο, τον κ. Ζούτσο (δήμαρχος του Γέρακα) ο οποίος έκανε την Παλλήνη από τις καθαρότερες πόλεις της Ανατολικής Αττικής. Εμείς εδώ είχαμε την ατυχία να βγει δήμαρχος ένας άνθρωπος που αδιαφορεί παντελώς για την πόλη. Απορώ γιατί κατέβηκε στις εκλογές να εκλεγεί δήμαρχος. Αργά ή γρήγορα όμως θα μάθουμε το λόγο και τί συμφέρονται εξυπηρετεί.

      Διαγραφή
    2. Κι'όμως άν δείς και άλλες περιοχές που έγιναν τεράστιες αλλαγές και ενώσεις εξ'αιτίας του Καλλικράτη (π.χ. Σαρωνικός, Ωρωπός) τα ίδια προβλήματα με την Λούτσα έχουν με τους δημάρχους τους.

      Διαγραφή
    3. Και πάλι σου λέω ότι δεν φταίει ο Καλλικράτης, φταίει ο δήμαρχος. Υπάρχουν δήμαρχοι που ενδιαφέρονται πραγματικά για την πόλη τους και υπάρχουν δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι που ενδιαφέρονται αποκλειστικά για την τσέπη τους. Τώρα όμως, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στην πολιτική θα πρέπει αυτοί οι κύριοι να είναι πολύ προσεκτικοί με τη διαχείριση του δημοσίου χρήματος, γιατί ελέγχονται. Κι αν αποδειχθεί ότι έχουν κάνει κατάχρηση και κατασπατάληση του ταμείου του δήμου τότε το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη. Και η δικαιοσύνη είναι αμίλεικτη!
      Υ.Σ. Από τις πληροφορίες που έχω, πέρα από τα ονόματα που έχουν βγει στη δημοσιότητα για παράνομο πλουτισμό και κατάχρηση δημοσίου χρήματος, υπάρχουν και ονόματα που αφορούν το δήμο Σπάτων - Αρτέμιδας και τώρα και παλαιότερα.

      Διαγραφή
  11. ΟΥΑΟΥ καταπληκτικο!!δεν εχω λογια απεριγραπτο εργο!!ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!! ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ τετοιο καθαρισμα!!! ουτε γοπιτσα δεν αφησατε,λες και το γλυψατε!!! δεν εχω λογια!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ε Ρ Γ Ο !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπραβο στον Δημαρχο το καλο παιδι γεννημα θρεμα των Σπατων μπραβο μεγαλο εργο σπουδαια !!!! ηταν πολυ δυσκολο να γινει παω στοιχημα οτι το σκεφτηκαν πολυ ..ισωσ τους πηρε και κανα χρονο μεχρι να αποφασισουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την αλλη φορα να τα καθαρισετε
    εσεις καλυτερα ...


    Ειδικα με το προηγουμενο δημαρχο
    ειχαν παρει φωτια τα μηχανηματα
    καθαρισμου...

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φοβερο επιχειρημμα.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ...Ο ΤΕΩΣ Η Ο ΝΥΝ? ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΕΣΥ....αλλο επιχειρημμα.
    ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑ ΖΗΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις


    1. Καλα εσυ ειπαμε
      θες βοηθεια....΄



      Κ.Π.

      Διαγραφή
    2. Ενω ,τα ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ...ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ..απο τους δημαρχαιους,ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ.Εμενα οι δουλειες μου και τα συμφεροντα μου δεν ειναι διαπλεκομενα ,γιαυτο μπορω να λεω οτι βλεπω και οτι ξερω ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ μαθαινω πολλα ,πισω ακριβως απο την πλατη σας που νομιζετε οτι ειναι μεταξυ σας.

      Διαγραφή
  15. εγω λεω του καλου παιδιου να του στησουμε εναν αδριαντα στην πλατεια! μα ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλαχιστον αυτος

      Ειχε εστω και στα χαρτια καλες προθεσεις..
      (οχι οτι θα ξαναβγει βεβαια)


      Κ.Π.

      Διαγραφή
    2. το ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ εχει ΑΚΟΜΑ καλες προθεσεις?ΑΦΕΛΗ μου κυριε ΚΠ.

      Διαγραφή
  16. Εκτονωθειτε Ανδρειοι Λουτσαιοι
    Λες και ολοι αυτοι βγαινουν απο μονοι τους

    Εκτονωθειται Ανδρεοι Λουτσαοι μιας και
    αυτοι που σας διοικουν δεν ειναι ο καθρεφτης σας..
    Ενας καθρεφτης της μιζας της ρεμουλας και του ωχ αδερφισμου..

    Εκτονωθειται ανδρικελα γιατι το μονο που κανετε μια ζωη ειναι
    να βριζετε χωρις κανενα επιχειρημα , χωρις καμια μελετη, χωρις καμια
    λυση..

    Εκτονωθειτε και βριστε , γιατι αυτο ΜΟΝΟ σας μαθανε απο τα μαθητικα
    σας χρονια,

    ο νομος της ζουγκλας, ο νομος του γηπεδου,

    ο νομος του τυφλου οχλου βλεπεις...

    χωρις καμια εκτιμηση

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ναι, τη δική σου εκτίμηση περιμέναμε! Επί της ουσίας δεν έχεις τίποτα να πείς και βέβαια ούτε για τις περιουσίες μας και τη ζωή μας που την υποβαθμίζουν αυτοί οι βουτηγμένοι στην πολιτική εξαχρείωση.

      Αυτούς τους δυό αστοιχείωτους που εκπροσωπείς, εμείς οι Σπαταναίοι τους ξέρουμε από τα γεννοφάσκια τους. Αν πονάγανε λίγο την πόλη τους θα βγαίνανε να πάρουν τις ευθύνες για τις ενέργειές τους.

      Προσπαθούν να διαιρέσουν τον κόσμο σε Λουτσαίους, Σπαταναίους, Αρβανίτες, πρωτευουσιάνους και άλλες βλακείες, οι αποτυχημένοι.

      Ποιοί; Αυτοί που επειδή καταφέρνανε να εκλέγονται, νομίζουνε ότι αποκτήσανε κύρος, μόρφωση, και μοστράρουν ηλιθίως και σε μας που τους Ξ-Ε-Ρ-Ο-Υ-Μ-Ε.

      Με το θράσος και την τακτική που ακολουθούνε, όχι μόνο θα την πληρώσουν, όχι μόνο πλέον έχουν τελειώσει πολιτικά, αλλά θα είναι για πάντα η ντροπή των ίδιων τους των παιδιών. Αυτό δεν το έχουνε υπολογίσει, ας το σκεφτούν λιγάκι...Γνωριζόμαστε καλά στο χωριό. Δε σας παίρνει.

      Διαγραφή
    2. Ο κόσμος καταγγέλλει, ωρύεται τί συμβαίνει στην παραλία, αλλά από το ΔΗΜΟ καμμία ανταπόκριση ούτε για τη βρώμα ούτε για τις καταπατήσεις, ούτε για την ηχορύπανση. Ακριβώς την ίδια σιωπή (μα ακριβώς!) και η αντιπολίτευση ΚΑΣΙΜΗ!

      Η μόνη άμεση λύση είναι να πάρει πίσω τη διαχείριση της παραλίας η ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ τουλάχιστον, που την είχε δώσει στο Δήμο για να έχει έσοδα. Ως γνωστόν, ούτε έσοδα εισπράττει ο Δήμος ή πολύ ελάχιστα και αν. Μόνο και μόνο γιαυτό, δηλαδή για στέρηση εσόδων, πέφτει βαριά καμπάνα στον κάθε Δήμαρχο.

      Η γνώμη μου είναι ότι τα περί Καλλικράτη, τα εδώ Λούτσα και κει Σπάτα, τα προωθούν κάποιοι που παριστάνουν το ντόπιο για ψήφους. Ανέκαθεν πλούτιζαν ντόπιοι πολιτικοί από τις παρανομίες των παραλιών και έφτασε εκεί που έφτασε το δράμα μας.

      Και μη μου λέτε φταίει μόνο ο Α ή ο Β. Φταίνε όσοι σύμβουλοι ψηφίζουν την καταδίκη μας είτε τοπικοί είτε δημοτικοί. Μόνο ένα τοπικό, αυτό των Σπάτων λειτουργεί σωστά και μάλιστα τα βάζει δυναμικά με τη Δημοτική Αρχή....

      Να ζητήσουμε με επιμονή, σε πρώτη φάση η διαχείριση να πάει πάλι στην Κτηματική.

      Διαγραφή
  17. Δε μου λες λαλίστατε (στις βρισιές) Κ.Π., αυτά που καταγγέλλονται εδώ μέσα για την παραλία, είναι αλήθεια ή όχι;
    Εσένα δε σε πειράζουν οι καταπατήσεις, οι σωλήνες με τα λύματα των μαγαζιών που βρωμίζουν αμμουδιά και θάλασσα; Τα ντάπα ντούπα των σκυλάδικων; Όχι, τίποτα;
    Κατάλαβα, σε πειράζει μόνο μη κατηγορήσουμε τους δημαρχεύοντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαντω σε εσενα μονο
      αγαπητε 12:18 μιας και μονο τα δικα σου λεγομενα
      εχουνε καποια βαση...

      α) Και βεβαια με ενοχλουν οι καταπατησεις και οπου
      ειναι παρανομες και ενοχλουν να απομακρυνθουν (αν και βαση
      της νομοθεσιας εστω και μια ομπρελα καρφωμενη στην αμμο με
      ξαπλωστρα ειναι παρανομη).
      Οπου ομως η ξαπλωστρα σε βοηθα ΕΣΕΝΑ να κατσεις με τα παιδια
      σου, οπου μια ξαπλωστρα προσφερει μια θεση εργασιας εστω αυτη της ομορφης σερβιτορας, οπου μια αποδειξη δινει εστω και μια δραχμη σε ενα χρεοκοπημενο δημο και τον βοηθα να απαγκιστρωθει απο σπονσορες βλ
      αεροδρομιο και διαφορους αλλους μεγαλονταβατζηδες καλο ειναι να συνεχισει να υπαρχει. Αρκει βεβαια οσο γινεται να εξυπηρετει και ΕΣΕΝΑ.

      β) οι σωληνες και τα λυμματα που πεταγονται στη θαλλασα αν ειναι ετσι και βεβαια με ενοχλουν. Και η λυση ποια ειναι να κλεισουμε και το μαγαζακι του μαγαζατορα που βγαζει δυο δραχμες και που δινει ενα παλιομεροκαμματο σε οποιον εχει τη τυχη να εργαζεται?

      Η μηπως να εχουμε ενα σωστο αποχετευτικο συστημα οπου τα λυμματα δεν πεταγονται στη θαλασσα, οπου ο δημος εχει καποια εσοδα και συ δινεις τα χρηματα σου σε καποιο καταστημα στηριζοντας τη τοπικη κοινωνια, ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ?

      γ) Το νταμπα ντουμπα των σκυλαδικων που λες και εσυ και βεβαια με ενοχλει.
      Και βεβαια σε αυτους που δεν συμμορφωνονται ( δεν λειτουργουν δηλαδη αποκλειστικα εσωτερικους χωρες με συγκεκριμενο οριο ακουστικης ρυπανσης) να προβλεπεται οριστικη παυση λειτουργιας.


      Εγω ημουνα καθε κυριακη στη Λουτσα (που μου εγινε και αρτεμιδα τωρα λες και το ονομα μας μαρανε δεν κοιταμε τα χαλια μας ) και καδους ειδα και παιδια να μαζευονε τα σκουπιδια. Παιδια που ειχανε βαλει οι απαισιοι μαγαζατορες και οχι καποιες δημοτικες αρχες βεβαια...να μαζευονε τα σκουπιδια τα δικα μου και τα δικα σου...

      Ολα τα παραπανω ομως που γραφω εχουνε μεγαλη διαφορα ...

      απο την αποψη ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΗ ΚΑΘΑΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΕΧΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ MALBOURO ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΚΑΤΩ ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ.

      Οταν καταλαβουμε οτι λαικισμος , η ακροτητα , η υπεροψια δεν ταιριαζουν στις σημερινες εποχες και οτι τα προβληματα ειναι κοινα και πρεπει ολοι μαζι να πιεσουμε λυτους και δεμενους για να πετυχουμε κοινους και πραγματοποιησιμους στοχους τοτε ημαστε σε καλο δρομο..

      Αυτα
      με εκτιμηση

      Ενας νονος
      ενας διαπλεκομενος Σπαταναιος
      ο πρωην δημ συμβουλος του Παθουλακη

      Κ.Π.


      Διαγραφή
    2. Η απάντησή σου είναι μια κοροϊδία. Λοιπόν:

      1) Καταπάτηση- επειδή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις- δεν είναι οι ομπρέλλες πέραν των τ.μ. που δικαιούνται, αλλά κυρίως οι αυθαίρετες κατασκευές των μαγαζιών, σε ΔΗΜΟΣΙΟ χώρο.

      -Καταπάτηση είναι οι επεκτάσεις πάνω στους αρχαιολογικούς χώρους!

      -Επίσης η κατάληψη για αυθαίρετα γήπεδα με τερραίν, διαφημιστικές κουρελοσημαίες, επικίδυνα αγκαθοφυτά, σταθερές στήλες φωτιστικών, μπαρ, πάρκινγκ, θηριώδη ηχεία και τόσα άλλα.

      -Καταπάτηση είναι, μαγαζιά εκεί που απαγορεύεται από τη χρήση γης!

      Όσο για τη δακρύβρεχτη παρατήρηση, "να πάρει κάνα φράγκο ο χρεωκοπημένος Δήμος" κλπ: Ναι, να πάρει αλλά μόνο από ΝΟΜΙΜΕΣ δραστηριότητες. Άλλωστε είναι γνωστό ούτε καν από τα νόμιμα ειπράττει.

      2) Α, δεν ξέρεις ότι τα λύματα των μαγαζιών πάνε στη θάλασσα; Ούτε ότι υπάρχουν βόθροι μέσα στην αμμουδιά! Ούτε σου μύρισε ποτέ! Ούτε είδες "τούρτες" να επιπλέουν!

      Και ωραία λογική, αφού δεν υπάρχει αποχέτευση τότε να βρωμίζουμε το σύμπαν. Εγώ δε θα πω τί να γίνει. Απλά, οι αλήτες που τα κάνουν αυτά να υποστούν τα νόμιμα. Αν είναι να κλείσουν, να κλείσουν και να μείνουν οι τίμιοι και αξιοπρεπείς.

      Όσο για την τοπική οικονομία, πέντε άθλιοι κερδοσκόποι, λυμαίνονται μια πόλη και έχουν διαλύσει και την οικονομική ζωή και το επίπεδο διαβίωσης. Αφήνουν μόνο τη ΒΡΩΜΑ τους, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

      3) Όσο για την ηχορύπανση, μπράβο, ωραίο ευχολόγιο! Εδώ έχουν βουλιάξει τα πάντα μέσα στην ανομία, δεν έχουμε ποιά στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα, έχουμε χάσει την υγεία μας, πολλοί νοικιάζουν ή πουλάνε τα σπίτια τους και μετακομίζουν και το ξεπερνάς με δυό γραμμές.

      Η Λούτσα κατάντησε μια εκπορνευμένη πόλη, που δυστυχώς η φήμη της σήμερα δεν έχει σχέση με όμορφο τόπο αναψυχής και υπέροχη παραλία (όπως θα 'πρεπε), αλλά με το δελτίο τύπου της ΓΑΔΑ για νονούς της νύχτας με πάσης φύσεως έκνομες δραστηριότητες, όπως προστασία, διακίνηση γυναικών και ναρκωτικών, εκβιασμούς κλπ.

      Αν σε ενδιέφερε η πόλη, δε θα έβριζες τους ανθρώπους που διαμαρτύρονται, αλλά θα χαιρόσουν για τους συνειδητοποιημένους πολίτες, που δε φωνάζουν βέβαια για ένα πεταμένο πακέτο (που ψευδόμενος ανέφερες παραπειστικά), αλλά για ΔΥΣΩΔΕΙΣ ΑΝΟΜΙΕΣ.

      Δε θέλουμε χάρες, ούτε παρακαλάμε. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

      Όσο κι αν σκούζετε κάποιοι, θα την επιβάλουμε.

      Διαγραφή
    3. Συγγνώμη, μια διόρθωση:
      "..καταπάτηση δεν είναι μόνο οι ομπρέλλες" (που σημειωτέον το χειμώνα παρατάνε τα κοντάρια φυτεμένα στην άμμο και έχουμε έτσι ωραιότατα δάση από...παλούκια!)

      Διαγραφή
    4. Νομιζω αγαπητε 7:18,

      με ολο το σεβασμο και ας με χωνεις, η αγανακτηση
      σου ειναι δικαιολογημενη μεν αλλα αστοχη δε...

      Εσυ φανταζεσαι μια Λουτσα στη δεκαετια του 80 η ακομα
      πιο παλια της δεκατετιας του 60 ισως οπως στις ασπρομαυρες
      ελληνικες ταινιες οπου θα εισαι εσυ τα πουλακια και ενα μεγαλο
      πευκο.

      Μου κανει εντυπωση δε πως δεν προτεινεις και τη καταργηση δρομολογιων της ΕΘΕΛ τα οποια κακως κανουν και μεταφερουν κοσμο και μας χαλανε την ομορφη ησυχια μας...

      Εν παση περιπτωση κανενας δεν μιλησε για τουρτες που πρεπει να επιπλεον στη θαλασσα, κανενας δεν ειπε οτι πρεπει να υπαρχουν παρανομες κατασκευες σε αρχαιολογικους χωρους. Κανενας δεν ειπε οτι εχεις αδικο που διαμαρτυρεσε για τα υψηλα ντεσιμπελ των σκυλομπαρων.

      Αν με παρακολουθεις εχω επανηλειμενα καταγγειλει τις παρανομιες του αεροδρομιου ομως ποτε δεν πιστεψα οτι το αεροδρομιο πρεπει να φυγει απο τα σπατα. Καθε αλλο παντα θεωρουσα οτι το αεροδρομιο θα αποτελεσει μια καλη επενδυση. Το οτι καποιοι μαλακιστηκαν και φτιαξαν λαθος διαδρομο πολυ κοντα σε κατοικομενη περιοχη, το οτι καποια λαμογια του αεροδρομιου μας εχουνε γραψει κανονικα, το οτι επιορκοι δημοτικοι υπαλληλοι κανουν τα στραβα ματια, δεν φταιει το αεροδρομιο αυτο καθε αυτο...ετσι δεν ειναι?
      Ετσι και στη περιπτωση τη δικια σου δεν φταινε τα σκυλαδικα τα οποια θα υπηρχαν ουτως η αλλως αυτα καθε αυτα (εκτος αν γυρισουμε στο 60 ) αλλα οι δημοτικες και κρατικες αρχες που δεν κανουν σωστα
      τη δουλεια τους...
      Ειναι αλλο πραγμα ομως απαιτω τη νομιμοτητα και αλλο να κλεισουν
      ολα και ολοι.

      Οπως και συ αγαπητε ετσι και γω απαιτω τη νομιμοτητα

      με εκτιμηση
      Κ.Π.

      Διαγραφή
    5. Το πρόβλημά σου λοιπόν είναι μη φύγουν τα σκυλάδικα, διότι αν φύγουν αυτά χαθήκαμε και θα γυρίσουμε στο 60!!! Δε παρατάτε αυτή την καραμέλλα; Άκου ανάπτυξη και πολιτισμός είναι τα σκυλάδικα! Τί μας λες!
      Λοιπόν, μαζευτείτε, αφήστε τις μαγκιές και τις πονηριές με άσχετη διάλεξη περί...αεροδρομίου, γιατί μπορεί να 'μαστε πιο πολύ μάγκες από σας. Μπορεί.
      Άσε που σε λίγο θα ανοίξουν και οι φάκελλοι των Αρχών...

      Διαγραφή
    6. ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΒΑΛΑΝΕ ΕΝΑ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ; ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ: ΛΙΓΟ ΨΙΛΟΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΕ, ΛΙΓΟ ΜΑΓΚΙΤΙΚΟ ΜΕΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΠΗΧΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΝΟΝΟΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 16, ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ... ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
    7. Επομενως εμεις ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ (ακουτε συνδημοτες)

      Α. Κλεισιμο ολων των παραλιακων νυκτερινων κεντρων

      Β. Κλεισιμο ολων των εστιατοριων που βρομιζουν τις
      θαλασσες μας

      Γ. Κλεισιμο πασης φυσεως beach bar γιατι δημιουργουν
      παρανομα κτισματα

      Δ. Κλεισιμο του αεροδρομιου (αν και αυτο δεν μας πολυαφορα
      γιατι δεν ειναι διπλα απο το σπιτι μας)

      Και γιατι Καιγομαστε...

      Εμεις οι προνομιουχοι αραχτοι σε μια ξαπλωστρα να
      απολαμβανουμε το σπιτι που μας εγραψε η μανα μας, τωρα για
      ολους τους αλλους τι μας νοιαζει εμεις βολεμενοι ειμαστε..

      Δημαρχε κακως μαζεψες τα σκουπιδια ...
      Με τετοιους δημοτες κακως δινεις ετησιες αδειες στα
      νυκτομαγαζα επρεπε να ειναι τουλαχιστον 15ετιας και λαδωμενες

      ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ
      ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΕΤΕ
      ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
      ΚΑΛΑ ΚΑΙΑ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ Γ.... ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ
      ΑΛΛΑΞΕΙ.

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    8. Τωρα οσον αφορα το κυριο , κυριο τελος
      παντων, με το ψευδονυμο Κοχιμπα τελειως πληροφοριακα
      του αναφερω οτι ειμαι κοινωνιολογος με δυο μεταπτυχιακα.

      Στους χαρακτηρισμους που κανει περι ανθρωπου της νυκτας
      προφανως και κοιτιεται στο καθρεπτη...

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    9. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ......ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ......ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΚΛΠ.
      ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΑ; ΚΑΙ ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΕΧΕΙ. ΑΜΕ! ΒΕΒΑΙΑ, ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ...ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ!
      ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ 3.30 - 4 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ!!!.ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!! ΚΑΘΟΛΟΥ!!!


      Διαγραφή
    10. Δεν ειμαστε στα καλα μας,τωρα θα κατεβασουμε και βιογραφικο ΣΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ.Πες τε μου βρε μπλογκιτες,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΛΥΚΕΙΟ ,οι ανθρωποι των γραμματων ,ΓΡΑΦΟΥΝ ...ΑΣΥΝΤΑΚΤΑ,ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ,ΧΥΔΑΙΑ ,ΑΓΟΡΑΙΑ?
      Αλλος ενας προεδρος της βουλης ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ... ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ.Αναθεμα την κοινωνιολογικη μελετη που κανω τσαμπα ΜΕ ΔΑΥΤΟΝ.Και την ψυχιατρικη δωρεαν.
      ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ...ΞΕΡΕΙ, γιαυτο ασχολειται συνεχως με τα ....ΦΑΡΜΑΚΑ ...του Αριστογειτονα.ΤΑΥΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ...ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟ ΣΥΜΤΩΜΑ, δεν σας το μαθανε στην κοινωνιολογια?Επισης δεν σας μαθανε οτι με βρισιες δεν υποστηριζεις επιχειρημματα ΑΠΛΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ...?Ο Κοχιμπα κανει πολυ καλη αναλυση του φαινομενου ....ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ....μπορω να σου αναλυσω και την ταξικη και την πολιτικη ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ φαινομενου. Εχω και διδακτορικο...... ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 1984.Τοτε που δεν τα ...αγοραζες,τα ΜΑΘΑΙΝΕΣ.Λιγο ακριβο το Κοχιμπα αλλα ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΣ.ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ...και που σε οδηγει......ΚΡΙΜΑ.....ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ....

      Διαγραφή
    11. Κοχίμπα, είσαι φοβερός! Ο τύπος παλιά έγραφε ακόμα πιο ανορθόγραφα, τώρα ή έβαλε ορθογράφο ή γράφει άλλος του σιναφιού! Τον θυμάμαι που πρόσφατα έλεγε, ότι στα σκυλομάγαζα χαλαρώνουν ...οικογένειες!!! Η παρατήρησή σου, ότι έγραψε τα σχόλια καθημερινή και 4 το πρωί, είναι όλα τα λεφτά!!!!

      Διαγραφή
    12. Καλα λεβεντες μου συνεχιστε
      Ετσι. Σας γραφω απο μια ονειρεμενη
      Παραλια οπου δεν υπαρχει ιχνος σκουπιδιου ιχνος θορυβου και ρυπανσης.

      Συνεχιστε να λετε αυτα που λετε και αν δειτε λυση στα προβληματα σας γραψτε μου.

      Οταν δεν εχεις αποχετευτικο φτιαχνεις
      Δεν σταματας το κοσμο απο τη τουαλετα.

      Οταν σε ενοχλουν τσ μπαρ φροντιζεις να λειτουργουν εσωτερικα και να μην ενοχλουν και οχι τα κλεινεις.

      Οταν δεν σου κανει ο δημαρχος τον αλλαζεις και δεν καταργεις το θεσμο της δημαρχειας.

      Αλλα μια ζωη τετοιες μαλακιες λεγατε για αυτο μειναμε στασιμοι για αυτο η μοναδικη επενδυση που ειχαμε ηταν σκυλομπαρα λουνα παρκ και καφετεριες...

      Ειστε αξιοι της μοιρας σας . Κοιταξτε μην εχει φυγει κανας τονος η αν το συντακτικο ειναι σωστο γιατι μεχρι εκει ειστε.

      Κ.π.

      Διαγραφή
    13. Τώρα ξύπνησες;

      Κύριε Κάπα Πιπί, μέχρι να λυθεί το αποχετευτικό δεν αφοδεύουν στη θάλασσα. Όσο για τα σκυλόμπαρα, δεν τα κλείνει ο κόσμος αλλά ο Νόμος!

      Στάσιμος έμεινες εσύ και μάλιστα τη νύχτα.

      Λοιπόν πάρε τα "μεταπτυχιακά" σου και άντε να βρεις καμμιά δουλειά κανονική τη μέρα, να χαρεί κι η μάνα σου...





      Διαγραφή
    14. Το οχι σε ολα
      Και οι φανταστικες σας αποψεις χωρις
      Ποτε κανενα απολυτως επιχειρημα μας
      Εφεραν εδω. Συνεχιστε ετσι λεβεντες
      Μου και μια ζωη μεσα στα σκυλομπαρα
      Στα σκυλαδικα στο σκατο και στη αεροπορικη επιδρομη θα εισαστε.
      Αυτα. Κοιταχτε μην εχει φυγει κανα κομμα τωρα και καλυνηχτα αδερφια

      Κ.π.

      Διαγραφή
    15. Ουπς σορρυ το καλυνηχτα γραφεται με η και μετα υ

      Κ.π.

      Διαγραφή
  18. Καλό το έργο αλλά είναι πλέον αργά τέτοια εποχή ..όλο το καλοκαίρι που ήταν που ερχόταν οι τουρίστες και οι επισκέπτες ?
    Κράταγαν τη μύτη τους από τα σκουπίδια ...
    Εφευγαν και πήγαιναν σε γειτονικούς Δήμους ...και καλά έκαναν .
    Σκυλιά κυνήγησαν μικρά παιδιά, και περαστικούς στη Βραώνα, και όχι μόνο ...
    για τα ζώα καμιά μέριμνα .?
    Λίγα χιλιόμετρα από το Διεθνές αεροδρόμιο ...
    Αισχος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Eπιβεβαιωνω πληρως τον 3 03.Οποιος ειχε μικρο παιδι ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΛΟΥΤΣΑ ,το ακουσα στην Ν.ΜΑΚΡΗ απο μαμαδες ,που ερχονταν απο Ντρεαφι,Διωνη,και Ραφηνα.Η καταλληλοτερη θαλασσα για παιδια,(θα Ξερετε οτι η Ραφηνα ,δεν εχει ακτες για πιτσιρικια)εγινε χαβουζα.ΦΑΛΗΡΑΚΙ,το κανανε ,Η ΑΝΟΜΙΑ ,Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ,ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ.
    Αυτο δεν επηρεαζει μονον τα μαγαζια της παραλιας.Επηρεαζει ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ.Απο ρουχα μεχρι φαρμακεια και λαικη.ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟ ΓΚΟΘΑΜ ΣΙΤΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.Και οι maker opinion ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ....ΡΑΤΣΙΣΜΟ ...μεταξυ Αρβανιτων και Λουτσαιων.
    .Το βρισιμο ειναι ομαδικο,γιατι το εγκλημα ειναι ΟΡΑΤΟ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ,ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ.Δεν ηρθαν τα αγρια .....λαμογια ...να διωξουν τα ημερα ...κατοικους και επισκεπτες.ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ?Γιαυτο το κροκαλιασαν φετος,και το αφησαν στην βρωμα?χειμωνιατικα μπλογκιτες θα αρχισουν τις ΕΡΓΑΣΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτο το Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ...ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ....ΝΑΝΑΙ ,ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΤ ΕΣΑΣ?
    ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ? ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΝΟΣ ...ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΘΕ?ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΣΘΕ? ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΟΥΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ, Η ΑΠΛΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ που περιμενει....να επαναλαβει το εγχειρημα ,οποτε ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΕΡΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σκέφτομαι μόνον τί θησαυρό έχουμε και πού παει η κατάσταση. Σας διαβεβαιώ, η παραλία μας και η ακτογραμμή είναι απείρως καλύτερη από την Κυανή Ακτή, την οποία έχω επισκεφθεί...
    Θα μπορούσε να είναι τοπ προάστειο και να ευημερεί πολύς κόσμος από καταστήματα και πλήθος ασχολιών και όχι να ασχημονούν λίγοι.
    Να σώσουμε την παραλία και τη θάλασσά μας, χωρίς αυτά δεν αξίζει τίποτα ο τόπος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πολύ ενδιαφέρεται ο κος. Μάρκου τί να πώ σκίζεται ο άνθρωπος ούτε την άμμο απο κεντρικούς δρόμους που γεμίζουν όταν έχει ανέμους δέν έχει βάλει το χεράκι του ποτέ να καθαρίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο κ. Μάρκου αποδείχθηκε ο πιο αποτυχημένος δήμαρχος στην ιστορία της πόλης. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να προσλαμβάνει ειδικούς συνεργάτες για συμβουλές και να πληρώνουμε 70.000 ευρώ. Με τέτοιο ποσό πίστωσε τον προϋπολογισμό του δήμου και έγινε ρεζίλι στα κανάλια. Ένας Εισαγγελέας δεν τα άκουσε αυτά? Εγώ ο ίδιος θα κάνω επώνυμη καταγγελία στην Οικονομική Αστυνομία να γίνει έλεγχος στα οικονομικά του δήμου που εδώ και δύο χρόνια η πόλη πάει από το κακό στο χειρότερο. Δεν γίνεται να πληρώνουμε τέτοια δημοτικά τέλη και να μην έχουμε καθαριότητα, φωτισμό και δρόμους. Είναι απαράδεκτο το 2012 να υπάρχουν χωματόδρομοι σε βασικές οδούς της πόλης. Δεν υπάρχει πουθενά αυτό. Κι αν υπάρχει τα δημοτικά τέλη είναι ανάλογα. Είναι βέβαιο πλέον ότι στο δήμο γίνεται μεγάλο φαγοπότι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σε σχέση με τα σκυλόμπαρα, κάποιοι ύπουλα και ένοχα, παραβλέπουν ότι η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι σε μέρη που δεν επιτρέπεται η χρήσης γης από τέτοια μαγαζιά! Αυτό το σημαντικότατο σημείο το παραβλέπουν σκοπίμως μερικοί για να συνεχίσει να υπάρχει αυτή (η πιο σημαντική απ' όλες) μάστιγα της ηχορύπανσης! Αυτά τα μαγαζιά απλά δεν πρέπει να υπάρχουν, είναι παράνομα τέλος! Βέβαια υπάρχουν μερικοί μερικοί απ' ότι διάβασα παραπάνω που ερμηνεύουν τους νόμους υποκειμενικά, όπως τους συμφέρει... "Λίγο παράνομο", "κάπως παράνομο", "εντάξει είναι παράνομο αλλά προσφέρει στην κοινότητα"... Αυτή είναι και η χειρότερη νοοτροπία, ύπουλη, ύποπτη, κατάπτυστη! Με αυτή τη νοοτροπία καταστράφηκε ολόκληρη η παραλία της Αρτέμιδος και του Αγίου Νικολάου. Με τα ημιπαράνομα! Τι θα πει ημιπαράνομος; Τι θα πει να λειτουργεί το παράνομο μπαρ, να μη μπορούν να κοιμηθούν, ούτε να σταθούν μέσα στα ίδια τους τα σπίτια οι περίοικοι, επειδή λέει ο "μαγαζάτορας" προσφέρει θέσεις εργασίας;;;; Μήπως να ανοίγαμε και οίκους ανοχής στη παραλία, κι ας είναι παράνομοι, επειδή προσφέρουν θέσεις εργασίας;;; Ρε σεις έχετε χάσει τον κοινό νου ορισμένοι! Πάτε καλά; Για κουνείστε το κεφάλι σας λίγο...
    Τα παράνομα σκυλομάγαζα, πρέπει να σφραγγιστούν μόνιμα και να σταματίσει κάθε αυθαίρετη αδειοδότηση στις περιοχές που δεν επιτρέπεται η χρήση γης, τελεία και παύλα! Τα υπάρχοντα σκυλομάγαζα είναι αδύνατο να νομιμοποιηθούν για πολλούς και σοβαρότατους λόγους:

    1. Βρίσκονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία σε χώρους όπου δεν επιτρέπεται η χρήση γης.

    2. Δεν πληρούν κατασκευαστικά καμία προυπόθεση (μονώσεις, ειδικές κατασκευές) για να λειτουργούν σαν κλαμπ, όπως αυθαίρετα και ασύστολα λειτουργούν σήμερα.

    3.Βρίσκονται δίπλα σε σπίτια.

    4. Τα περισσότερα έχουν φάει τόσες μηνύσεις που θα έπρεπε ήδη οι άδειές τους να είχαν αφαιρεθεί ΜΟΝΙΜΑ και αμετάκλητα!!

    5. Ηχορυπαίνουν με ηχητικές στάθμες εξωφρενικές, με μπάσσα χαμηλών συχνοτήτων που διαπερνούν κάθε ηχομόνωση και επίσης διοργανώνουν παράνομα συναυλίες, εκδηλώσεις, πάρτυ, στον υπαίθριο χώρο με αποτέλεσμα την βαρύτατη όχληση των περίοοικων.

    6. Όλοι αυτοί οι "επιχειρηματίες" της νύχτας ούτε τώρα ούτε στο παρελθόν έχουν επιδείξει κάνένα δείγμα πολιτισμένης συμπεριφοράς και σεβασμού των περίοοικων, ενώ βλέπουν την ενόχληση που προκαλούν και τη δυσφορία του κόσμου. Είναι πέρα από κάθε λογική και άκρως ύποπτη η λογική: "έλα μωρέ να τους δώσουμε άλλη μια ευκαιρία και φέτος να λειτουργήσουν και μπορεί να μη παρανομίσουν αυτή τη φορά". Το τελευταίο αυτό σκεπτικό είναι εξοργιστικό, αφού τον κατ' ουσία παράνομο, τον απενοχοποιείς και τον "καθαρίζεις" για άλλη μια φορά, για να διαιωνίζεται έτσι το νοσηρό καθεστώς της ανομίας, ο φαύλος κύκλος που όπως είπα και στην αρχή έχει καταστρέψει τις κατά τα άλλα πανέμορφες παραλίες της Αρτέμιδος και Αγίου Νικολάου.
    Τέτοιου είδους "ανάπτυξη" της κακιάς ώρας, με την παρανομία και την ασυδοσία παντού, με συγκάτοικους παράνομα σκυλομάγαζα, όχι αγαπητοί συνδημότες δε θα πάρουμε... Και θα πολεμίσουμε με αστείρευτο πείσμα και όλα τα νόμιμα μέσα για να μη βουτηχτεί και φέτος η παραλία μας στην παρανομία και στην εκμετάλευση των "νονών".
    Θα το δείτε είναι πολύ κοντά η ώρα που όλοι αυτοί που μας περιγελούσαν τόσα χρόνια θα πληρώσουν αναδρομικά για την ασυνειδησία τους στον εισαγγελέα και στα δικαστήρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συμφωνω με 7.18,αυτη ειναι τεκμηριωμενη απαντηση.Λαικισμος ειναι του ΚΠ,να δουλεψει το παιδι,η ομορφη σερβιτορα και λοιπες αηδιες!Οποιος ειναι παρανομος,να μην δουλεψει.Αυτα τα μαγαζια δε στα οποια αναφερεστε,δεν δουλευουν απλα για το μεροκαματο,να φανε ενα κομματι ψωμι,τα 5 παιδια του ιδιωκτητη!Αφηστε λοιπον τους λαικισμους κυριε ΚΠ.Γραφτε θετικα σχολια για τη σημερινη δημαρχια και αφηστε τα συμπερασματα σε εμας.Αρκει να μην το παιζετε Βασιλακης Καιλας με τα μαγαζια των νονων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Άγιος Νικόλαος Αρτέμιδος στη χειρότερη μορφή του τα τελευταία 30 χρόνια... Η κάποτε όμορφη παραλία του, καταπατημένη από τους νονούς... Νύχτα μέρα σείεται από τα σκυλοτράγουδα και τα μπάσα... Όλα παράνομα, όλα στη ζουλωχτή, όλα για το εύκολο αφορολόγητο χρήμα που πάει από τη μια τσέπη της διαφθοράς στην άλλη... Νόμοι δεν ισχύουν εδώ... Δεν υπάρχουν άλλωστε οι εφαρμοστές του νόμου, δεν δίνει σημασία κανείς... Ηθική είναι άγνωστη αξία εδώ και χρόνια, απωλέσθη μαζί με την ευσυνειδησία και το φιλότιμο, από ιδιώτες και πολιτικούς άρχοντες... Κονόμα μόνο. Πόσο θα βγάλουμε από εδώ και από κει. Τόσα εγώ τόσα εσύ... Οι κάτοικοι, οι γείτονες; Ποιός τους γ@μεί...
    Όσοι ψηφίζετε στην περιοχή μαυρίστε τους γνωστούς "πολιτικούς αφέντες", όσοι δε μένετε μόνιμα συμπορευτείτε όλοι μαζί να είναι δυνατότερη η φωνή μας και όσοι αγαπήσατε την περιοχή μας, είστε ενοικιαστές ή οικογενειάρχες και σκέφτεστε παραθαλάσσιο σπίτι κοιτάξτε αλλού... Ο Άγιος Νικόλαος θα ξεβρωμίσει κάποια στιγμή αυτό είναι σίγουρο, γιατί η σαπίλα ξεχειλίζει τόσο που η μπόχα θα φτάσει αργά η γρήγορα στη σωστή μύτη, που θα φέρει τελικά την ανατροπή, αλλά δε μπορώ να εκτιμήσω πόσο χρόνο θα πάρει... Αντέχουν τα νεύρα σας για ένα ακόμα καλοκαίρι του 2013, να υποστείτε άλλον έναν εξεφτελισμό στην προσωπικότητά σας, στην υγεία σας, στην ψυχική σας γαλήνη, μέσα στα σκυλοτράγουδα και στα μπαπα μπουπα των νονονομάγαζων;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο Μάρκου Αρβανίτης είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ........ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ βγαζει την καλυτερη φουντα?Δεν ειμαστε στα καλα μας,εδω βιαζουνε κατ εξακολουθηση...και ο αλλος θελει να μαθει ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ....Αρειανοι ειναι, ΠΟΥ ΠΕΣΑΝΕ ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ, γιατι μαθανε οτι εκει ειναι ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.ΖΟΜΠΥ ειναι ,που ρουφανε παραλιες ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝΕ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ.ΤΑ ΖΟΜΠΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μερικα ζομπυ χτυπανε και πληκτρολογιο.....κατα την γνωμη μου δυο.Το ενα εχει αδυναμια στα αι και τα ε καταληξεις..δεν τις εχει μαθει στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ.Το αλλο ξερει τις καταληξεις ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΡΑ....Παντως, ειναι στο ΑΠΙΚΟ.Αμαν παιδες ,με το σχολιο πληρωνεστε?Να τους κοβετε απο το μεροκαματο ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΑΘΟΣ Η ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΠΙΟ ικανους,ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ,σας πηρανε ειδηση ολοι οι μπλογκιτες....ΚΑΙ ΣΕΙΣ ...ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.....ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ .....
    ΑΥΤΟ.... ΚΑΘΕ ΑΥΤΟ....(SIC) ΦΤΙΑΞΑΝ .... τι να πρωτο δεις.....ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΡΑ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ..
    ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΧΑΠΙΑ ΘΑ ΠΕΙ..ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΚΠΛΗΞΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ..ΑΠΙΚΟ ...4 23 ΕΓΡΑΨΑ ,ειχα βαλει στοιχημα μια ωρα για να απαντησει, σε 30 λεπτα νατοοοοοοοο...ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ Και με εξεπληξε..δεν ειπε για χαπια....
    μονο μας φωτισε με σοφες συμβουλες. ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ...και ειναι τοσες ωρες στο απικο...γινεται η κοινωνιολογια τηλε?θΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΜΗΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΟΣΟΝΟΥΠΩ....με κοινωνιολογικες συμβουλες.....μεταμεσονυκτιας και ολοημερης....ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ.Το κομα φιλε εχει νοημα ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ.ΠΧ ηξεις αφηξεις ουκ εν τω πολεμω θνηξεις... ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΜΑ?
    ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΔΥΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΝΟΗΜΑΤΑ, ΤΟ ΕΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ.
    ΔΕΛΦΙΚΟΣ ΧΡΗΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟΣ.

    ΤΕΡΜΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.Ε...λοιπον υπαρχει τετοια θαλασσα που περιγραφεις και αρκετα κοντα...ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΟΜΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 6 25 ΕΓΡΑΨΑ 6 28 ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΝΕΟΝ ΡΕΚΟΡ ....ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΓΚΑΛΙΑ...κριμα κριμα.... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ .....ΧΩΡΙΣ ΧΑΠΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εν ταξει βρε παιδακι μου ...τις εγραψες τις υπερωριες θελεις τωρα να τις πληρωθεις και το επανεφερες?Δεν σε συμφερει ...βρες αλλο σχολιο να το φερεις μπροστα...ουφ πρωι πρωι...λεω να παω διακοπες .....Οκτωβριος ειναι...ΠΑΛΙ ΝΥΧΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ? Το πρωι ειναι πιο καθαρο το μυαλο ,ιδιετερα αν κοιμασαι ησυχακαι πινεις μονον ενα ποτηρακι εκλεκτο κρασι.Ανοιγει τα αγγεια ...το συνιστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας