ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

           Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων Αρτέμιδος και οι εργαζόμενοι στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους, στους απλήρωτους συναδέλφους στο Δήμο Αχαρνών.

           Οι μνημονιακές πολιτικές των δύο τελευταίων ετών οδήγησαν και οδηγούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην οικονομική κατάρρευση, στο ξεπούλημα των Κοινωνικών Δομών και Υπηρεσιών στους ιδιώτες, στην ισοπέδωση των εργασιακών σχέσεων, τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση και την κοινωνία σε καταστροφή.
            Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.), εδώ και δύο χρόνια περίπου, αγωνιά, φωνάζει και αγωνίζεται για την ανατροπή αυτών των νεοφιλελεύθερων πολιτικών του μνημονίου, της μονόπλευρης λιτότητας και της φτώχειας.
            Καλούμε, έστω και την ύστατη στιγμή, τους Δημάρχους όλης της Χώρας να σταθούν στο πλάι των εργαζομένων ή και να μπουν μπροστά στον αγώνα για να απαλλαγούμε οριστικά από τα δεσμά των μνημονίων.
            Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δηλώνουν ρητά και κατηγορηματικά προς πάσα κατεύθυνση ότι, δεν πρόκειται να κάνουν πίσω ούτε εκατοστό από αυτόν τον αγώνα.
            Θα συνεχίσουν ενωτικά, αποφασιστικά και δυναμικά, για να δώσουν τη δική τους απάντηση στις προσπάθειες της τρικομματικής κυβέρνησης, των τοκογλύφων δανειστών, των κερδοσκόπων, των εκμεταλλευτών της κοινωνίας, της εργασίας και της ανθρώπινης ζωής…, να τσακίσουν τη ζωή μας και να καταστρέψουν το μέλλον των παιδιών μας.     

ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ…
ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας