ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: "Στρατιωτικός νόμος" στην Αθήνα από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ της Τρίτης 9ης Οκτωβρίου 2012, όχι 1967!!!



21-APRILIOY-67
Απαγορεύεται κάθε συγκέντρωση και πορεία στην Αθήνα, με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής την Τρίτη από τις 9 το πρωί (3 ώρες πριν από την άφιξη Μέρκελ) έως και τις 10 το βράδυ (4 ώρες μετά την αναχώρησή της)!
Σωστά διαβάζετε. Η ανακοίνωση βέβαια δεν φέρει την υπογραφή ούτε του... φρούραρχου της Αθήνας ούτε κάποιου στρατιωτικού επιτρόπου άλλων εποχών!
Διαβάστε την πλήρη ανακοίνωση από το σχετικό δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

«Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής απαγορεύεται για λόγους δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας, κατά το χρονικό διάστημα από 09.00 ώρα της Τρίτης 09 Οκτωβρίου 2012 μέχρι και την 22.00 ώρα της ιδίας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της Πόλεως Αθηνών που περικλείεται από τις οδούς – Λεωφόρους: Β. Σοφίας (από τη συμβολή της με την Ακαδημίας) – Ακαδημίας – δεξιά Κανάρη – συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ – αριστερά Μαρασλή – δεξιά Δεινοκράτους – αριστερά Αριστοδήμου – δεξιά Αθηναίων Εφήβων – συνέχεια Κόνιαρη – δεξιά Τσόχα – αριστερά Σούτσου Δ. – συνέχεια Πανόρμου – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – αριστερά Καπετάν Χρονά – δεξιά Βλαχάκη – δεξιά Μεσογείων – αριστερά Μιχαλακοπούλου – αριστερά Διονυσίου Αιγηνίτου – δεξιά Ποταμιανού Ηλία – συνέχεια Ίωνος Δραγούμη – αριστερά Β. Αλεξάνδρου – δεξιά Ευφρονίου – αριστερά Σπ. Μερκούρη – δεξιά Ευτυχίδου – Πλατεία Πλαστήρα – δεξιά Αρχιμήδους – δεξιά Μ. Μουσούρου – δεξιά Αρδηττού – αριστερά Β. Όλγας (μέχρι τη συμβολή της με τη Β. Αμαλίας), ως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων και σε βάθος ακτίνας εκατό -100- μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός – Λ. Κατεχάκη), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών».
 http://www.diktionews.gr/politiki/3187--9-10-9-2012-1967

2 σχόλια:

  1. Τελικά "ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ" είναι να μπούν κάποιοι κανόνες ή το χάος;
    Το Ριβιέρα λέει ακριβώς τα ίδια, εγώ θέλω να κονομίσω και εσείς δεν με αφήνετε! Γιατί εμείς έχουμε δίκιο και δεν έχει αυτός; Τα ίδια λέμε!
    Η ίδια λογική, πρεπει να γίνει αυτό που θέλω ΕΓΩ και όλη η χώρα να πάει να πνιγεί.
    ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ είναι η ασυδοσία που τόσο όμορφα καλιεργούν όλοι οι αγανακτησμένοι πελάτες του δημοσίου και σαδηστικά μας βασανίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανατριχιλα ειναι η ΑΝΟΜΙΑ , ΑΣΥΔΟΣΙΑ,Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ. Αντριχιλα μεγαλη ειναι η ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ,Η ΒΙΑ,ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟ...ΤΩΝ ΚΑΣΣΙ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΑΡΑ....ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ ΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ,ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ.Ανατριχιλα ειναι οτι ολα αυτα ,ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΩΡΙΜΩΝ ΟΠΑΔΩΝ.ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΜΕ ΘΥΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.Τι καλυτερο παραδειγμα υπαρχει απο την κατασταση στην Λουτσα?Δες τε τι ψηφισατε σε δημοτικες και εθνικες εκλογες ,δες τε ποιους θεωρησατε ικανους ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ,και αναρωτηθειτε,ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ?Δεν μπορω να φαντασθω ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ....
    Ολοι αυτοι ειναι εκλεγμενοι μην το ξεχνατε αυτο,απο εμας.Κουταλια απο την σουπα μας ΩΣ ΛΑΟΥ.Πολλοι απο αυτους που μοστραρουν τις φατσες τους,και τις πραξεις τους, ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ.Σε πολλα κρατη αυτοι θα ηταν στην φυλακη,για τα ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ.....εδω ειναι σωτηρες.αυτη ειναι διαφορα ΛΑΩΝ.Πες μου ποιον ψηφιζεις να σου πω τι εισαι.ΔΩΣΑΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ,ΤΟ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ Η ΤΟΥΣ ΞΗΛΩΝΟΥΜΕ ....ΝΟΜΙΜΩΣ.ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ δικαιωματα μας, ΟΧΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ.Αν δεν μπορουμε αυτο ,εεε τοτε κατεβειτε ολοι με λοστους και οποις φαει τον αλλο ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας