ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Μια φορά και έναν καιρό... προ μνημονίου... υπήρχε μία χώρα που την έλεγαν Ελλάδα


Πέρασαν αιώνες επί αιώνων, αλλά η χώρα αυτή πάντα αποτελούσε το πρότυπο... αυτό που όλες οι άλλες ήθελαν να γίνουν.

Ακόμα και τα 400 χρόνια Τούρκικης Σκλαβιάς δεν στάθηκαν ικανά να την εξαφανίσουν.

Μέχρι που μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο.


Μέσα σε 30 χρόνια τα πάντα μπήκαν ενέχυρο από ένα σάπιο πολιτικό σύστημα... και την Τρίτη 09/10/2012 η Μέρκελ έρχεται να παραλάβει την χώρα.

Η Γερμανία σήμερα δανείζεται με αρνητικό επιτόκιο. Δηλαδή κερδίζει!!! όταν δανείζεται.

Οι γερμανοί λοιπόν είναι υποχρεωμένοι να δανείζονται τεράστια ποσά, για να συντηρηθεί το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

 Θα μπορούσαν να δώσουν αυξήσεις στον λαό τους.. δεν το κάνουν όμως. Τώρα αγοράζουν τα πάντα!!! Τα πάντα σε καλή τιμή...

Η ΕΥΔΑΠ θα πουληθεί στους γερμανούς για 250 εκατομμύρια.

Δηλαδή όσο κόστισε ο "Παπανικολής" που γέρνει... για να χορεύει ο Άκης ζεμπεκιές.

250 εκατομμύρια, την στιγμή που εάν η Ψυτάλλεια "έσπαγε" απο την υπόλοιπή ΕΥΔΑΠ και γίνονταν Α.Ε. σαν αυτές που ίδρυσε 10-15 για την πλάκα της η Μπιρμπίλη (βλ. εταιρεία για την προστασία των Τζιτζικιών),  θα κόστιζε πάνω από 350 εκατομμύρια, μόνη της.

Την ίδια στιγμή που οι γερμανοί δανείζονται με αρνητικό επιτόκιο, τα ελληνικά ομόλογα διαπραγματεύονται στο 50% της αξίας τους.

Δηλαδή ένα ομόλογο που κοστίζει σήμερα 1 δις, η Ελλάδα θα το πληρώσει στην λήξη του 2 δις.

Όμως αντί να αποτιμάται το πραγματικό χρέος της χώρας με τιμές αγοράς δηλαδή γύρω στα 160 δισ, δηλαδή γύρω στο 80% του ΑΕΠ, αποτιμάται με τιμές που θα πρέπει να πληρώσει η Ελλάδα στην λήξη των ομολόγων, δηλαδή περισσότερα από 300 δισ.

Την διαφορά λοιπόν αυτών των 140 δισ την εισπράττουν οι δανειστές μας, οι οποίοι αγοράζουν αυτά τα ομόλογα σήμερα, δανειζόμενοι με αρνητικά επιτόκια...

Γι αυτό ο εκβιασμός εμείς πάμε στην δραχμή ήταν το μόνο πραγματικό πιστόλι πάνω στο τραπέζι, που τα πουλητάρια δεν τόλμησαν ποτέ να χρησιμοποιήσουν... όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Η χώρα εάλω... για πάντα.

5 σχόλια:

  1. "Μέσα σε 30 χρόνια τα πάντα μπήκαν ενέχυρο από ένα σάπιο πολιτικό σύστημα..."
    Αυτό το πολιτικό σύστημα ποιός το συντήρησε;
    Γιατί ψάχνουμε πάντα να βρούμε εχθρούς;
    Γιατί ως λαός αρνούμαστε την πραγματικότητα και δεν δεχόμαστε τις ευθύνες μας;
    Γιατί δεν θέλουμε να στρωθούμε στη δουλειά, αλλά ακόμα και σήμερα ψηφίζουμε "πεντανδρίες" για να μας διορίσουν στο δημόσιο;
    Αγαπητό blog, τελικά προφανώς ισχύει η ρήση: Οι λαοί έχουν τις ηγεσίες που τους αξίζουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Πολις εαλω ,ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟΝ 7000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ 4000 ΓΕΝΟΒΕΖΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΝ.70 ΟΟΟ ΜΟΝΑΧΟΙ ΒΡΙΖΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ, οι αρχοντες διαπραγματευονταν κρυφα την παραδοση, ενω εβγαλαν τα χρηματα τους στην Βενετια (εκει εζησαν πλουσιοπαροχα οσοι εφυγαν εγκαιρως),ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ, που ηταν μισθοφορικος,ο λαος γκρινιαζε και εκανε λειτανειες,να σωθει απο την Παναγια,
    Ο ΜΩΑΜΕΘ Ο Β Ο ΠΟΡΘΗΤΗΣ ΕΤΩΝ 19 ,ΜΟΙΡΑΖΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.Μερικες (προς τον κληρο)τις τηρησε.
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΜΥΘΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΞΟΡΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΞΟΡΚΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΑΝΕΙΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ.Φταιει το πενταγωνο ,οι μεταναστες,η Μερκελ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ.Αυτο ειναι σωστο γιατι ο κουτος , δεν φταιει που ειναι ετσι.ΘΕΙΟΘΕΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ....

    ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΗΘΙΚΟ ΧΡΕΟΣ....
    ΑΝΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ..για τους λογους που λεει το αρθρο και για αλλους 100 λογους.Το θεμα ειναι,αντεχουμε να πολεμησουμε μονοι μας,ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ,απο αυτους που ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΔΙΚΗΝ ΟΧΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ?Η γνωμη μου ειναι πως οχι,δεν εχουμε το ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ που εχουν αλλοι λαοι.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ,η σουπα ειναι κακη, η κουταλια μπορει να ειναι απο τον πατο, αλλα ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ.
    Αναμενω βεβαια επιθεση ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑΣ ,αλλα τα γεγονοτα ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΛΗΤΑΝΕΙΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ .
    ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ...και ΤΟ εφαρμοσαμε για τα παντα.....ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ......
    Τωρα περιμενουμε την βασιλεια των ουρανων ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΗ ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ,ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑΘΟΣ. Ο Ιουστινιανης Λογγος που υπερασπιζοταν την πυλη του Ρωμανου, ειχε μονον 700 γενοβεζους.
    ΚΡΕΙΤΤΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΕΙΔΕΝΑΙ ΕΝ ΜΕΣΗ ΤΗ ΠΟΛΕΙ ΦΑΚΙΟΛΙΟΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ,Η ΚΑΛΥΠΤΡΑΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗΝ.
    Αποδιδεται στον μεγα δουκα Λουκα Νοταρα ξαδερφο του Παλαιολογου.ΟΙτρεις θυγατερες του εζησαν χρονια στην Βενετια παμπλουτες,με τα χρηματα που ειχε ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ.Ο ιδιος με τους γιους του σφαγιασθηκε, ΥΠΟ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΙΝΟΣ ΕΝΤΟΛΗ,ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ Η ΑΛΛΩΝ...ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ.Τα αδερφια του Κωνστατινου, δεσποτες του Μορεως ΤΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ.Η συνεχεια της δυναστειας των Παλαιολογων ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΤΖΟΥΝΤΙΘ ΧΕΡΝ,Η,ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ,ΤΗΝ ΑΡΒΕΛΕΡ που τα γραφει πιο κομψα ως ελληνις, για να μην μπλεξει με ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ του τυπου παλι με χρονια με καιρους..... θα χασουμε και τα υπολοιπα ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ...ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΟΓΩΝΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξαπατηθείς εκβιαζόμενος7 Οκτωβρίου 2012 στις 2:57 π.μ.

    Η ιστορία είναι παλιά και πριν απ΄τον ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ. Σχέδιο ιμπεριαλιστικό να εξαφανίσουν την Ελλάδα. Σιγά-σιγά ήλθεν η ώρα. Κατά καιρούς εύρισκαν εγκάθετους, τάζοντάς τους πρωθυπουργιλίκια και άλλους θώκους, με εκβιαστικά διλήμματα φαίνεται να πλησιάζουν το σκοπό τους. Θα τους αφήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολος ο ιμπεριαλισμος ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.......τον ομφαλο της γης,ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ...ΛΟΙΜΩΔΟΥΣ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ....
    ΤΩΡΑ....ΔΕΣΑΜΕ....βυζαντινολογωντας.Θα αφησουμε την ανοησια ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ?παλι τα ιδια παντελακη μου?ΠΑΛΙΩΣΕ Η ΚΑΣΕΤΤΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας