ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ: ΕΞΩΡΑΪΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ "ΦΑΡΟΣ"













































Με μπάζα γέμισε την θάλασσα ο δήμος στην προσπάθειά του να εξωραΐσει την Θέση "Φάρος". Η
ρουσφετολογική πεζοδρόμηση που είχε γίνει στο ύψος της Μέδουσας, μέχρι το Λιμάνι κατέστρεψε οικονομικά όλες τις επιχειρήσεις που βρισκόντουσαν στην θέση "Φάρος", με αποτέλεσμα να παρακμάζουν εδώ και καιρό, κουφάρια παράνομων παραλιακών κατασκευών.
Αυτά τα κουφάρια αποφάσισε (καλώς!!!) να απομακρύνει ο δήμος, καταστρέφοντας όμως την παραλία καθώς τα μπάζα πετάχτηκαν μέσα!!!
Προφανώς ο εργολάβος που ανέλαβε το έργο, δεν είχε υπολογίσει το κόστος απομάκρυνσης των μπάζων... ή το είχε υπολογίσει και κάτι άλλο έγινε;;;;
1 Βήμα μπρος, 2 πίσω... ούτε τα στοιχειώδη δεν είναι άξιοι να κάνουν σωστά.

20 σχόλια:

  1. Δεν είμαστε καλά! Όποιος είναι κοντά, αν έτσι είναι τα πράγματα ακόμα, τηλέφωνο στο Λιμεναρχείο Ραφήνας, τηλέφωνα: 22940-22300 και 22940-28888. Έρχεται αμέσως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ! ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ Κο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΌ ΕΝΑ ΓΡΑΦΙΚΟΤΑΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!! Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΧΕΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ απο τον δημο.Να μην πληρωθει ο εργολαβος αν δεν τα γλυψει.ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΑΝ ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΜΥΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ Η ΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΦΩΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΨΙΑ.Οσοι ειναι εκει τριγυρω ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ..ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝ ΔΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΠΑΖΑ ,ειναι σαν τους σκυλους ,που κατουρανε οπου κατουρησε ο προηγουμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι ε; Ο ρουσφετολογικός (!) πεζόδρομος κατέστεψε τα μαγαζιά! Μήπως θυμάστε το αλήστου μνήμης "aroma", που ο αθεόφοβος είχε στήσει διώροφη - ναι, διώροφη! - κατασκευή δίπλα στο κύμα;
    Ρουσφετολογικός δεν είναι ο πεζόδρομος, αλλά για λόγους ρουσφετολογικούς, δυστυχώς τον στένεψαν, τον κάνανε λειψό!
    Μ' αρέσει που λυπάστε τους παράνομους αλήτες που μέχρι πρό τινος μας ξενυχτάγανε κάθε βράδυ, ξεκινώντας τα σκυλοτράγουδα στις 1-2 π.μ.και στη διαπασών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ8 Οκτωβρίου 2012 στις 9:19 π.μ.

      Εμείς δεν λυπόμαστε κανέναν που παρανομεί... ο πεζόδρομος όμως είναι ρουσφετολογικός.

      Διαγραφή
    2. Καλως εγινε ο πεζοδρομος, αλλα ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΩΜΑΕΙ οπως τωρα.θελει καθαριοτητα και συντηρηση,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΥΜΑ,απεναντι ,η να τις καθαριζουν και τον χειμωνα,η ακομα καλυτερα να τις μαζεψουν εντελως.ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ,απο την αλλη ,γιατι υπηρχε αθεμιτος ανταγωνισμος οταν καποιοι ειναι πανω στο κυμα....ΠΟΘΕΝ?και αλλοι οχι.ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ Η ΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ.ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ.ΤΕΡΜΑ .ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΕΤΣΙ.ΦΕΥΓΕΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ,ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΑ ΤΡΙΓΥΡΩ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ,ΞΕΚΟΥΦΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ ΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΕΣ.Ο καφες προπερσι ΗΤΑΝ σε τιμη που δεν υπαρχει ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ .ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΟΣ.Τι Λουβρο και Βερσσαλιες Η ΛΟΥΤΣΑ ΝΑ ΔΕΙΣ..και δεν ξανα πατησαμε ολοκληρη παρεα,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ..στον τοπο μας, ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ..ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ.Η παραλια δεν ειναι για τους νταβατζηδες, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,αν δεν το καταλαβετε θα ΧΤΥΠΑΤΕ ΜΟΝΟΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ.

      Διαγραφή
    3. ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΤΟΠΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΧΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ" ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.
      ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ. ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΤΕ.

      Διαγραφή
    4. άκρως ρουσφετολογικό δημιούργημα, που έδωσε λύση στον "ανήσυχο" ύπνο συγκεκριμένων κατοίκων της περιοχής κατά μήκος του πεζόδρομου. όπως ρουσφετολογικό είναι και το κουτσούρεμα των ευκαλύπτων κάθε τόσο γιατί περιορίζουν την θέα προς την θάλασσας από τις κατοικίες "κάποιων"!
      και σίγουρα πραγματοποιήθηκε μια πεζοδρόμηση καταστρέφοντας έναν παραλιακό δρόμο που οδηγούσε στο κακόμοιρο το ναυταθλητικό κέντρο, και που έθαψε και μια σειρά καταστημάτων! εκτός των άλλων εάν αυτός ο πεζόδρομος ήταν περιποιημένος και προσβάσιμος και φωτισμένος και καθαρός και αξιοποιημένος θα ήταν όλα οκ ! αλλά και ρουσφετολογικός και αναξιοποίητος και να δημιουργεί προβλήματα κυκλοφοριακά ή οικονομικά δεν είναι ότι καλύτερο για την ρημάδα την πόλη μας!

      Διαγραφή
    5. Το "κακόμοιρο" το ναυταθλητικό και το λιμάνι να συγυρίσουν πρώτα τα παραγκοειδή τους και τα συρματοπλέγματα και την τριτοκοσμική κατάσταση και μετά να έχουν άποψη!

      Τον πεζόδρομο τον αξιοποιήσαμε μια χαρά εμείς οι δημότες που κατεβαίνουμε στο κέντρο με τις οικογένειές μας και οι έντιμοι επαγγελματίες με τα καταστήματά τους. Είναι μια ανάσα, έστω και κουτσουρεμένος. Mεγαλύτερος έπρεπε να είναι.

      Δε θα μας κάνει τώρα ο κάθε τυχάρπαστος που θέλει να ξαναστήσει "μαγαζί ", χωροταξικές μελέτες για πάρτη του!

      Άκου να καταργήσουν πεζόδρομο! Άκου θράσος οι πονηροί βλάχοι! Νομίζετε ότι δεν ξέρουμε πού το πάτε και ότι ήδη ζήτησε ένα μαγαζί εκεί κοντά άδεια μουσικής;

      Μονίμως στην Αρτέμιδα λίγοι κερδοσκόποι εναντίον της πόλης. Για μαζευτείτε!

      Διαγραφή
    6. τα συρματοπλέγματα και οι παράγκες σε ενόχλησαν εσένα! η αισθητική των βοθρόνερων που καταλήγουν στους δρόμους έξω από το λιμάνι και το κουτσούρεμα των δέντρων για να μην χαλάν την θέα σου από το μπαλκονάκι σου δεν σε ενοχλεί. εντιμότατε κύριε Χρήστο!

      Διαγραφή
    7. Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΧΩΡΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΕΖΟΥΣ, ΜΕ ΠΑΓΚΑΚΙΑ, ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ. ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΜΕ ΠΡΙΝ, ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΡΑΛΙΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΙΚ-ΝΙΚ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΔΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΗΤΑΝ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ. ΟΧΙ ΕΔΩ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΤΑΡΕΙΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,
      ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ. ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ.

      Διαγραφή
  5. Ξεχάστε δρόμους στην παραλία για τα άθλια μαγαζάκια σας! Έχουμε και μεις οι πολίτες δικαίωμα να κάνουμε τη βόλτα μας, να καθήσουμε σε ένα παγκάκι να απολαύσουμε τη θάλασσα με τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, δε θα μας στριμώξετε με το ζόρι να τα ακουμπήσουμε στα μαγαζιά της αρπαχτής! Παρέμειναν εκεί οι σωστοί και έντιμοι επαγγελματίες.
    Βελτίωση και αύξηση των πεζόδρομων, όπως σε όλα τα πολιτισμένα μέρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι να γκρεμίσουν το αίσχος με τις παράγκες πάνω στο κύμα. Υπάρχει μέχρι και ξύλινη προέκταση-εξέδρα, που προεκτείνεται κυριολεκτικά πάνω από τη θάλασσα! Να το δώ και να μην το πιστέψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. - Σιγά, σάν τη Λερνέα Ύδρα ξεφυτρώνουν. Είδα ότι το φίτζι μετέφερε τα υπάρχοντά του και στήνει μαγαζάκι στό κεπ κοντά. έχει βάλει τη φίρμα σε κάτι κατασκευές μέ υποστηλόματα καί καγγελάκια ανενόχλητος πάνω στήν άμμο.,. Ο δήμος δεν τα βλέπει αυτά;. εμπατε σκύλοι αλέστε.

      Διαγραφή
  7. Όπως βλέπετε, το πρόβλημα κάποιων είναι, πώς να κάνουμε την Αρτέμιδα στα μέτρα του κάθε μαγαζάτορα κι ας είναι σε βάρος της ποιότητας ζωής των κατοίκων. ΚΛαίγονται για μαγαζιά που έχουν βουτήξει στην παρανομία, σα να μη τρέχει τίποτα. Ευτυχώς η πόλη άλλαξε, έχει έρθει κόσμος μορφωμένος και σύγχρονος, που ξέρει τα δικαιώματά του και πώς να διεκδικεί. Αλλά διαπιστώνω, ότι το θράσος κάποιων συγκεκριμένων περισσεύει ακόμα (άλλωστε δεν έχουν και τίποτα άλλο να επιδείξουν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ. ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΦΟΡΤΗΓΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΠΑΖΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σ' αυτή την πόλη μόνο με ρουσφέτια κάνουν κάτι. Με ρουσφέτι έγινε η πεζοδρόμηση στη θέση "ΦΑΡΟΣ", με ρουσφέτι φτιάχνετε κανένας δρόμος, με ρουσφέτι παίρνουν παράνομες άδειες για να "βαράνε" στη διαπασών οι μαγαζάτορες, με ρουσφέτι μπαίνει καμιά κολώνα της ΔΕΗ κ.λπ. κ.λπ. Από τη μιά τα ρουσφέτια και από την άλλη οι απευθείας αναθέσεις σε εργολάβους για τις μίζες. Μπορεί να μου πει κάποιος υπεύθυνα τί λειτουργεί σ' αυτόν τον δήμο? Βάσει ποιών νόμων λειτουργούνε? Γιατί όπου και να τους πιάσεις είναι παράνομοι. Πως ψηφίζουν στο δημοτικό συμβούλιο κάθε ρουσφέτι που φέρνει ο κάθε δημοτικός σύμβουλος?
    Τους έχουν καταλάβει μέχρι και οι πέτρες της πόλης, ένας Εισαγγελέας γιατί δεν έχει επέμβει? Τί συμβαίνει? Από ποιούς έχουν κάλυψη? Αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθούν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με τα χερακια ψηλα το ψηφιζουν.Αλληλοεξυπηρετουνται η ΚΡΑΤΑΝΕ ο ενας τον αλλο.Την αντιληψη την εξεφρασε καθαρα ο δημαρχος .Ψηφιστε το τωρα και αν ειναι παρανομο ...ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ,ΓΡΑΦΟΥΜΕ ...ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ...ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΔΟΛΟΥ,ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?


    Δεν εχει σχεση αλλα ετσι.....η γιαγια μου ελεγε...γαιδουρινα μουτρα αφεντικια ζωη ΩΡΑΙΑ ΛΑΙΚΗ ΣΟΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οπως ειδατε αγαπητε 6 05 αλλο ενα ρουσφετι ,προσφορα στους δημοτες το ονομασε ο εισηγητης,ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΑΘΟΥ ΕΟΠΥ.Αν δεν μπορειτε να παρετε τα φαρμακα σας αυριο, ρωτηστε τον εισηγητη που νοιαζεται να προσφερει στους δημοτες με ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, βελτιωση των εγκεφαλων.Δικιο εχει, αν δεν ειχαμε ελλιπη εγκεφαλο,αυτον θα ψηφιζαμε υπευθυνο για θεματα υγειας?Ολοι οι ψηφοφοροι επειγοντως να πανε για αναδραση εγκεφαλου, οταν με το καλο λειτουργησει.....εξ αλλου .....ολα τα ταμεια δεκτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΗΣΙ ΦΑΡΟΣ
    Μπαζα ,παλαιας οικοδομης,που ειχε κατω πετρες,πανω τουβλο ,στεγη με μπετον με πισσα , και μεταφερθηκαν με χειροκινητο μεσο.Ολο αυτο στοιχισε 3.5 ευρω για καφε που δεν πινεται,ενα θεαμα καναπε δερματινη βερσσαλιες,και μια κυρια που το φωτογραφιζε. Μηπως ειναι εργο τεχνης το νησι,απο αυτα που εκθετει το ΔΕΣΤΕ ,η κυρια ηταν ασυμβατη με το περιβαλλον.Μετα μικρη βολτα ,ψαχνεις την ιδιωτικη οικοδομη στην γειτονια,εεεεεε δεν ειναι και δυσκολο.Μπραβο βρε μπλογκερ 11 29 εισαι παρατηρητικος,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ,αφου πηγες και πηγες,ηταν αναγκη να πληρωσει ο πρακτορας 3.5 ευρω για να φτυσει τον καφε?
    Η προστασια της παραλιας, δεν ειναι μονον αρμοδιοτητα των αρχων ,ειναι και των γειτονων ,που σιωπουν και ας εχει γραφεια μηχανικων απεναντι.Δηλαδη στα μελη του ΤΕΕ αρεσει το θεαμα του νησιου?ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΠΟΤΑ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΡΓΑΤΗ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥΣ?Τοσο ακριβηναν τα μεροκαματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας