ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Παλλαϊκός ξεσηκωμός ΤΩΡΑ!



Παλλαϊκός ξεσηκωμός ΤΩΡΑ!
ΟΛΟΙ στη 48ωρη Πανεργατική Απεργία 6 και 7 Νοέμβρη
Κανένας να μη λείψει απ΄ τα συλλαλητήρια
Τρίτη 6/11 στις 11πμ στο Μουσείο,  Τετάρτη 7/11 στις 5μμ στο Σύνταγμα
Για να μην περάσουν τα μέτρα – λαιμητόμος των 14δις
  Για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ των Μνημονίων, δανειακών συμβάσεων και                    της κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΔΝΤ
Για τη διαγραφή του χρέους – δεν πληρώνουμε την κρίση τους

   
 Συνάδελφε, συναδέλφισσα,
Με το 3ο Μνημόνιο – μέτρα 14δις θα διαλύσουν τη ζωή μας και ότι έχει απομείνει όρθιο και θα μας γυρίσουν 100 χρόνια πίσω. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ στις νέες αβάσταχτες περικοπές, τη φοροληστεία, τις καταργήσεις χιλιάδων σχολείων και οργανικών, την αύξηση του ωραρίου, την έξωση από το δημόσιο σχολείο χιλιάδων νέων συναδέλφων και τις απολύσεις μόνιμων, τη διάλυση της δημόσιας δωρεάν Παιδείας, Υγείας και κάθε κοινωνικής υπηρεσίας αλλά και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
Αυτός ο αγώνας είναι αγώνας για την επιβίωση μας, ενάντια στην απόλυτη εξαθλίωση

Συνάδελφε, συναδέλφισσα,
Μην αφήσεις την απογοήτευση, την κούραση, τη λογική του «τίποτα δεν αλλάζει» και  του «δεν μπορώ να κάνω τίποτα» να κυριαρχήσουν. Μόνο η μαζική και αποφασιστική μας δράση και ο κόσμος στο δρόμο μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Έτσι έγινε παντού – αυτό μας λέει και η ιστορία.
ΜΟΝΟ η μαζική μας συμμετοχή μπορεί να τρομάξει τους κυβερνώντες, να ταρακουνήσει το κλυδωνιζόμενο πολιτικό σκηνικό και την τρικομματική κυβέρνηση, να δώσει δύναμη στους εργαζόμενους και να επιβάλει την αναγκαία συνέχιση της απεργίας και των κινητοποιήσεων, τώρα, μέχρι τη ΝΙΚΗ.
ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ

Ο σύλλογός μας καλεί:
Όλους τους συναδέλφους να πάρουν την υπόθεση του αγώνα στα χέρια τους.
Σε δημιουργία ανοιχτής Επιτροπής Αγώνα από κάθε συνάδελφο για να :
 Φτιάξουν πανό και υλικό για την απεργία σε κάθε σχολείο – να βοηθήσουν στην επιτυχία της απεργίας
Τους γονείς και την τοπική κοινωνία σε κοινό αγώνα.
Να συντονιστούμε, τοπικά και να πάρουμε κοινές αγωνιστικές πρωτοβουλίες με τα σωματεία των εργαζομένων στους δήμους (κοινές καταλήψεις Δημαρχείων κλπ) και με άλλα σωματεία.
Να συντονιστούμε με σωματεία, στην κατεύθυνση του να παραμείνουμε στο Σύνταγμα, να κάνουμε κοινή συνέλευση αγώνα, να καλέσουμε το συλλαλητήριο της Τετάρτης να γίνει πανελλαδικό και να συνεχίσουμε τον απεργιακό αγώνα, τώρα.
Ο σύλλογος θα βάλει λεωφορείο για τη μεταφορά στα συλλαλητήρια :
Τρίτη 6/11 στις 10πμ από το Λαύριο (3ο Δ Σχολείο), 10.15 Κερατέα (κεντρ πλατεία), 10.25 Καλύβια (Δημαρχείο), 9.35 Μαρκόπουλο (ΣΑΡΑ), 9.45 Κορωπί (κεντρική πλατεία), 10.55 Παιανία (φανάρι Λαγού), 11.00 Γλυκά Νερά, 11.05 Σταυρός, 10.10 πλ Αγ. Παρασκευής.
Τετάρτη 7/11 στις 4μμ από το Λαύριο(3ο Δ Σχολείο), 4.15μμ Κερατέα (κεντρ πλατεία), 4.25 Καλύβια (Δημαρχείο), 4.35 Μαρκόπουλο (ΣΑΡΑ), 4.45 Κορωπί (κεντρική πλατεία), 4.55 Παιανία (φανάρι Λαγού), 5.00 Γλυκά Νερά, 5.05 Σταυρός, 5.10 πλ Αγ. Παρασκευής. (για όποιο άλλο σημείο της διαδρομής ύστερα από επικοινωνία από τους ενδιαφερόμενους)  τηλέφωνο συνεννόησης στα μέλη του ΔΣ. (τηλ προέδρ 6977002645)
                                          Για το Δ.Σ.        ο πρόεδρος
Κώστας Τουλγαρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας