ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ




22 σχόλια:

  1. Σωπατε ρε ηρωες του Μετρο....

    Εναμισυ εκατομμυριο τεμπελχαναδες που τους
    διοριζαν οι ανεπαγγελτοι πολιτικοι σκασανε
    τον κρατικο προυπολογισμο....

    Εναμυσι εκατομμυριο τεμπελχαναδες αγορασαν
    σπιτια και αυτοκινητα με δανεικα λεφτα (στο χωριο δεν ειχαν βλεπεις) σκασανε
    τις ελληνικες τραπεζες....

    Στον αγυριστο ολοι τους , αυριο να απολυσει
    το ενα εκατομυριο απο δαυτους και τους υπολοιπους να τους εχει με τριακοσια ευρω.

    Για τα παιδακια που δουλευουν στα σουπερμαρκετ,
    για τα δυο εκατομυρια ανεργους που δεν εχουν να φανε , και για τον κακομοιρο τον μαγαζατορα που εχει γονατισει ποιος κερατας θα κατεβασει ρολλα, ποιος κερατας θα κατεβει σε απεργια...

    ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

    Αγαπητο μου blog λιγη σοβαροτητα...

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέχασες τα παιδάκια της νύχτας σαν και σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ομολογω οτι αργησε να βαλει αναρτηση το μπλογκ αλλα ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕ.Αυτο το ηρωικο ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ....ΝΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕ......Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΡΓΗΣΕ ΛΙΓΟ, ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ......μετα τους δημοτικους υπαλληλους ,οι υπαλληλοι του ΜΕΤΡΟ.... εκεινοι οι υπαλληλοι της βουλης δεν θα επαναστατησουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαστε οι τελευταίοι που θα σταθούμε δίπλα και θα γλύψουμε τους χοντροαναθρεμένους κώλους των διορισμένων δημοσίων υπαλλήλων που θεωρούν προσωπική υπέρβαση το γεγονός ότι πρέπει να δουλεύουν.
    Είμαστε όμως και οι τελευταίοι που θα ισοπεδώσουμε και θα πούμε ότι είναι όλοι ίδιοι... είναι σαν να λέμε ότι όλοι οι πακιστανοί είναι βιαστές και όλοι οι μαύροι έμποροι ναρκωτικών... η ισοπεδωτική αντίληψη των πραγμάτων αποτελεί την χειρότερη μορφή ρατσισμού.
    Στην συγκεκριμένη περίπτωση ένας κλάδος ανέλαβε να προστατέψει και να αποτελέσει την σπίθα για την επιβίωση της συλλογικής διαπραγμάτευσης των όρων εργασίας των εργαζομένων σε αυτή την χώρα. Αντί λοιπόν να σταθούμε δίπλα τους.... λέτε σωπάστε και εσείς αφού εμείς δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Εάν αυτό είναι που θέλετε.. δηλαδή την σιωπή, τότε όσα σχόλια έχετε γράψει και οι δυό σας εδώ είναι μόνο και μόνο για εντυπώσεις και όχι για ουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ' αρχάς θα παρακαλούσα να μην εκχυδαϊζουμε τη γλώσσα μας. Νομίζω έχουμε μια γλώσσα που μπορούμε να εκφραστούμε και ως μπλογκ πρέπει να δίνετε το παράδειγμα.
      Όσο για τα υπόλοιπα συμφωνώ απολύτως. Δυστυχώς πολύς κόσμος έπεσε στην παγίδα της Κυβέρνησης που πρώτα έβγαλε στη δημοσιότητα μισθολόγια κάποιων, σκάνδαλα στο μετρό κ. ά. και μετά ήρθε η πολιτική επιστράτευση των εργαζομένων και η επίταξη των μέσων μεταφοράς, παράνομα αντιδημοκρατικά μέτρα ντροπής!
      Παραφράζοντας το Μπρεχτ: Αν λειτουργούμε έτσι, τότε όταν θα έρθει η δική μας στιγμή (της απόλυσης, της αδικίας, της καταδίωξης, της φτωχοποίησης), δε θα υπάρχει κανείς εκεί έξω να μας συμπαρασταθεί...

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ spata city έχεις απόλυτο δίκιο για τον πλούτο και τη δυνατότητα έκφρασης που δίνει η γλώσσα μας.
      Επέτρεψέ μου όμως να διαφωνήσω μαζί σου στη χρήση τους παραδείγματος όπου ο Μπρέχτ αφορούσε σε δημοκρατία και δυνατότητα έκφρασης και όχι στην κατάχρηση εξουσίας - σαδιστική συμπεριφορά - από θαμώνες πολιτικών γραφείων.
      Υπερηφανευόμαστε για το μετρό και μας φαίνεται τόσο περίεργο το ότι είναι καθαρό και έρχεται στην ώρα του! Έλεος. Στην Ελλάδα των νεοΕλλήνων είναι άξιο θαυμασμού και σχολιασμού το ότι κάτι δουλεύει σωστά και θεωρούν κάποιοι δικαίωμά τους να το σταματούν λές και είναι πρόβατο στη στάνη του πατέρα τους.
      Μας λένε λοιπόν ότι επειδή κάνουν τη δουλειά τους και τίποτε παραπάνω πρέπει να πληρώνονται παραπάνω από όλους τους άλλους μονιμους δημόσιους υπάλληλους.
      Με τί λεφτά φτιάχτηκε /-νεται το μετρό; Σίγουρα όχι από τα εισητήρια που δεν εισπράτουν και δεν ελέγχουν οι μόνιμοι ευτυχείς δημόσιοι υπάλληλοι.
      Μάθαμε να ζούμε στη βρώμα και την παρανομία και ότι λογικό μας φαίνεται σπουδαίο.
      Βλέπουμε τα τραίνα του προαστιακού (κατασκευασμένα στην Ελλάδα) κατεστραμένα και βρωμερά και το θεωρούμε φυσιολογικό.
      Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι κανείς πλέον δεν μας δανίζει Ευρώ για να πίνουμε φρέντο εις υγείαν των κορόϊδων.
      Ποιός θα αποζημιώσει όλους τους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους του κέντρου που τους έχουν εξοντώσει οι απεργίες και οι πορείες; Αυτοί δεν μπορούν εκβιάσουν και όταν είναι χωρίς φαγητό δεν τρέχουν τα κοματικά στελέχη να φωτογραφηθούν δίπλα τους γιατί δεν "πουλάνε" στα παράθυρα της τηλεοπτικής μας βλακοκρατίας.

      Διαγραφή
    3. Αν εσυ θεωρεις ουσια να ασχολησε
      με σουπερ βολεμενους τη στιγμη που
      ο κοσμος γυρω σου λιμοκτονει ...μαγκια σου.

      Λες και αν σωθουνε οι συλλογικες συμβασεις αυτων
      θα σωθουμε και ολοι εμεις οι αλλοι οι υπολοιποι, τα παιδια
      ενος αλλου θεου. .

      Αγαπητο μου blog παλι αναποδα μου τα λες .
      Αν δεν υπηρχαν αυτοι ισως ολοι εμεις οι πολιτες δευτερης κατηγοριας
      να ημασταν λιγο καλυτερα...


      Κ.Π.

      Διαγραφή
    4. Είναι λάθος η ισοπέδωση ΟΛΩΝ των εργαζομένων σε έναν οργανισμό για τον απλούστατο λόγο ότι δεν εργάζονται όλοι με τις ίδιες συνθήκες. Επίσης επειδή μειώθηκαν οι μισθοί σε άλλους και αυτοί είναι κοτες, σημαίνει ότι πρέπει να εξισωθούμε με το χάλι των άλλων; Νομίζω ότι η κυβερνητική προπαγάνδα έκανε καλή δουλειά και πολλοί πιστέψανε ότι φωνάζουν οι προνομιούχοι. Μη σκάτε, οι προνομιούοι είναι μια χαρά και κανένα προνόμιο δε κινδυνεύουνε να χάσουνε.
      Για τα χουντικά μέτρα με την επίταξη μιλιά δε βγάλατε. Ξέρετε τί είπε ένας άσχετος με την πολιτική νομικός, που μίλησε; Η επιστράτευση είνα πέρα για πέρα παράνομη και έχουμε φάει ποινές στα ευρωπαικά δικαστήρια για αυτά στην Ελλάδα. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Η κυβέρνησει να στείλει εισαγγελέα για τα σκάνδαλα στο μετρό, να απολύσει αμέσως τώρα τους συνδικαλιστές που παρανόμησαν στην απεργία και επειδή η απεργία κρίθηκε παράνομη , να αφαιρέσει τις εννιά μέρες από το μισθό στους απεργούς. ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. Έκανε η κυβέρνηση κάτι απ' αυτά; Τίποτα.
      Πριν μιλήσετε καλύτερα να ελέγχετε πρώτα τα πράγματα και να μη μιλάτε χύμα.

      Διαγραφή
    5. Καλά αυτός ο Κ.Π. δεν είναι που υποστήριζε τη λειτουργία των νυχτερινών παράνομων ξενυχτάδικων της παραλίας και έγραφε ότι εκεί ξεσκάνε ...οικογένειες με παιδιά; Κοίτα ποιοί έχουν άποψη περί κοινωνικών αγώνων και απεργιών!

      Διαγραφή
    6. γουσταρω που με παρακολουθεις...

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    7. Ο Μπρεχτ το έγραψε αυτό που λέτε την εποχή των ναζί και αφορούσε όσους αδιαφορούν για τους συνανθρώπους τους που αδικούνται και ούτε τους περνάει από το μυαλό τί τους περιμένει και τους ίδιους ... Αυτό ακριβώς συμβαίνει και τώρα. Η εξουσία πετά λάσπη αδιακρίτως σε όλους όσους διαμαρτύρονται και μεις να τα χάφτουμε όλα μα όλα και να μη συμπαραστεκόμαστε σε κανέναν απολύτως. Και να μη βλέπουμε αυτό που έρχεται. Έρχονται πολλά και μέσα σε μια διετία έρχονται οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες με τα μεροκάματα πείνας και χωρίς κανένα ανθρώπινο δικαίωμα. Αλλά κανένας δεν τα νοιώθει αυτά.
      Η εργατική τάξη είναι χαμένη χωρίς πυξίδα, έμαθε να μη σκέφτεται και πείθεται σε ότι της λένε στο Μέγκα και στον Αντένα... Το χειρότερο; Τα πιό άξια παιδιά μας, τα πιό αξιόλογα φεύγουν...
      Φαίνεται πως αν όχι η πλειοψηφία, τουλάχιστον πάρα πολλοί δεν έχουν ακόμα συνέλθει από τον καταναλωτισμό, τις αρπαχτούλες και το πέρα βρέχει για τί μέλλει να συμβεί στη ζωή και την κοινωνία..

      Διαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΓΣΗΣ ΥΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ,που ομολογουν δια του ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥ εκπροσωπου τους οτι μπηκαν με ρουσφετι,και πληρωνονται σαν καθηγητες πανεπιστημιου ,εχουν τα εχεγγυα να να συρουν τον χορο της ανατασης της χωρας.Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι πρεπει να απεργησει ο ΑΡΧΗΓΟς ΣΤΡΑΤΟΥ,γιατι εχει μεγαλυτερο δικιο απο τους βολευθεντες με καλους μισθους ,ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,Για να ασχοληθει μαζι τους ειναι δημοσιοι λειτουργοι η κανω λαθος?
    Τι θελετε δηλαδη? ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΩΝ? ΟΥΣΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ ,και οχι να εθελοτυφλειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Αριστογείτων,
      Όπως θα έχετε παρατηρήσει αποφεύγουμε συστηματικά να έχουμε τον τελευταίο λόγο. Θεωρούμε ότι η προσπάθεια να πει κάποιος την τελευταία λέξη, καταλήγει σε ατέρμονες συζητήσεις άνευ ουσίας.
      Η ερώτησή σας όμως και μόνο αυτή, είναι μία καλή αφορμή για να γράψουμε κάποια πράγματα και δεν τα γράφουμε για να σας αλλάξουμε γνώμη αλλά για να σας ενημερώσουμε.
      Όπως πολύ σωστά λέτε οι εταιρείες του Δημοσίου υπήρξαν ένα μόρφωμα για να αποφύγουν οι κυβερνήσεις το ΑΣΕΠ και να συνεχίζουν να διορίζουν ασταμάτητα.
      Όπως πολύ σωστά λέτε, καθώς λειτουργούσαν κάτω από ρουσφετολογικές πρακτικές "έχτισαν" κάποιοι σε αυτές τα μαγαζάκια τους, λαμβάνοντας τεράστιους μισθούς κ.α.
      Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το πέτυχαν όλοι...
      Έτσι υπάρχουν εκεί μέσα και ανθρωπάκια με προσόντα που δουλεύουν και δουλεύουν υπό άσχημες συνθήκες, λαμβάνοντας μισθούς κάτω των 1000 ευρώ, καθώς τα "βύσματα" βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά και απολαμβάνουν πακτωλό χρημάτων και προνομίων.
      Άρα δεν είναι όλοι και τόσο προνομιούχοι, αν και ακόμα και αυτό στις μέρες μας έφτασε να θεωρείται προνόμιο.
      Τώρα γιατί ειδικά να συμπαρασταθούμε σε αυτούς;;; Αυτά τα μορφώματα (εταιρείες δημοσίου) ενώ ανήκουν στο κράτος, οι εργαζόμενοι τους απασχολούνται με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου.
      Αυτό σημαίνει ότι ισχύουν και για αυτούς όλοι οι νόμοι που ισχύουν και για τον ιδιωτικό τομέα. Μεταξύ αυτών και η συνταγματικά κατοχυρωμένη υποχρέωση των εργοδοτών να ρυθμίζουν με συλλογικές διαπραγματεύσεις τις αποδοχές και τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων τους. (Προσοχή!!! μιλάμε για ιδιωτικό τομέα και όχι για δημόσιο).
      Οι τελευταίοι μνημονιακοί νόμοι, κάνουν προσπάθεια χωρίς να το λένε ρητά, να καταργήσουν αυτήν την υποχρέωση που απορρέει από το Σύνταγμα. Οι εργαζόμενοι του Μετρό, αποτέλεσαν και δυστυχώς για τον ιδιωτικό τομέα δεν αποτελούν πια, καθώς η παραπληροφόρηση των ΜΜΕ κέρδισε, το τελευταίο ανάχωμα πριν την ολιστική κατάρρευση των μισθών και των εργατικών δικαιωμάτων στον ιδιωτικό τομέα στην χώρα μας.
      Πιο απλά εάν μέσα στο 2013 υπογραφόταν έστω και μία συλλογική σύμβαση εργασίας τότε όλοι οι εργαζόμενοι θα μπορούσαν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο καθώς θα φαινόταν ξεκάθαρα ότι αυτές δεν έχουν καταργηθεί.
      Όλα αυτά δεν τα λέμε από ιδεολογία. Δεν είμαστε και δεν έχουμε υπάρξει ποτέ κουμουνιστές. Προβλέπουμε όμως πολύ σύντομα να χύνεται αίμα στο δρόμο από πεινασμένους εργάτες που θα ζητούν περισσότερο από 8 ώρες ανάπαυση και μισθούς πάνω από 1 ευρώ την ημέρα.
      Αυτό φοβήθηκε η κυβέρνηση και βγήκε ο Αντωνάκης στην βροχή, δηλαδή κλάδους εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα που θα ζητούν συλλογικές συμβάσεις.
      Δεν φοβήθηκε μην αντιδράσουν οι δικαστικοί και οι στρατιωτικοί.
      Αλλά τα ΜΜΕ μας κοροϊδεύουν!!!
      Το Μετρό ήταν ο τελευταίος κλάδος εργαζομένων που είχε το «λίπος» και την δύναμη να το κάνει και δυστυχώς ελάχιστοι ήταν μαζί τους… μία σπίθα που έσβησε με το πρώτο αεράκι και τα σπίρτα μας είναι βρεγμένα για να ανάψουμε άλλη.

      Διαγραφή
    2. Σιγα παιδια βουρκωσαμε...

      Πρωτα ενδιαφερομαστε για τις ΣΣΕ των ιδιωτικων υπαλληλων

      πρωτα ενδιαφερομαστε για τον τζιρο των μικροκατστημαρχων που γονατιζουν καθε τελος του μηνα

      πρωτα ενδιαφερομαστε για τα δυο εκατομμυρια των ανεργων που ψαχνουν στα σκουπιδια

      και μετα πολυ μετα με τους βολεψακηδες που πιασαν μια καρεκλα και νομιζουν οτι ελυσαν το προβλημα της ζωησ τους...Τουλαχιστον ετσι γινεται σε ολο τον υπολοιπο κοσμο.

      Αν νομιζουν τυποι σαν το μαρμαρα Σταματοπουλο (χωρις να εχω τιποτα με το συγκεκριμενο επαγγελμα) οτι το ΜΕΤΡΟ ειναι δικια τους περιουσια οπου θα δουλευει οποτε καποιοι κυριοι θελουν, κανουν λαθος.Αλλωστε ελευθερη κοινωνια ειμαστε οποιος νομιζει οτι μπορει να βγει εξω και να παρει περισσοτερα απο τα 1000 ευρω που οι κακομοιροι παιρνουν ας φυγει.

      Τα πεινασμενα παιδακια του ιδιωτικου τομεα που πληρωνονται μια φορα στουε τρεις μηνες κανουν ουρα...

      Κ.Π.

      Διαγραφή
  6. Αγαπητό blog δυστυχώς συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θεωρείς ότι συμβαίνει. Μια ομάδα ρουσφετοδιορισμένων παλέυει σε βάρος όλων ημών να διατηρήσει τα παρανόμως κτηθέντα προνόμια.
    Είναι οι "ίδιοι άνθρωποι" που βολεύτηκαν στο δήμο, τη δημοτική αστυνομία, τα κάθε μορφής Νομικά Πρόσωπα" και σκοπό έχουν μόνο να εισπράτουν το μισθό τους.
    Διαμαρτυρόμαστε όταν όλο το καλοκαίρι η δημοτική αστυνομία δεν πατάει για έλεγχο στα σκυλόμπαρα αλλά θεωρούμε τώρα λογικό η Αττικό Μετρό να έχει τμήμα οικοδόμων!
    Θεωρούμε το 1,40 € τιμή εισητηρίου υψηλή, αλλά επίσης θεωρούμε πολύ λογικούς τους μισθούς που δίνονται.
    Θεωρούμε πολύ λογικό να έχουμε 1.300.000 ανέργους από τον ιδιωτικό τομέα, αλλά θεωρούμε επίσης λογικό να μην χαθεί κανένα προνόμιο από τους μονίμους του δημοσίου.
    Μακάρι να μπορούσαν να γίνουν όλα πραγματικότητα αλλά η ζωή λέει πως δεν μπορεί.
    Πρέπει να αποφασίσουμε "ή με τον χωροφύλαξ ή με τον αστυφύλαξ" ή αλλιώς "αν δεν σπάσεις αυγά ομελέττα δεν τρώς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΞΑΦΝΙΚΑ ...ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ....ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ..που ομως επιδοτουνταιαπο ΠΟΙΟΝ?Απο ιδιωτη η απο τις περικοπες ολων μας? ΕΝ ΤΑΞΕΙ ,ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ 100 ΕΥΡΩ ,να κρατησουν τους μισθους τους ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ,γιατι θα σωσουν και τους υπολοιπους με τον αγωνα τους.Ειναι δυνατον αυτο να ονομαζεται ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ?Κερδοφορα επιχειρηση δεν ειναι,το παραδεχτηκαν μονοι τους.ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ?Αφηστε τα αγωνιστικα και αποαντηστε επ αυτου.ΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΣΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ?ΜΕ ΙΔΙΩΤΗ?ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΙΣ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ(ΕΜΜΕΣΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ) δηλαδη ΟΛΟΙ ΜΑΣ?ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΩΣ ΥΠΕΡΑΞΙΑ?ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ,σε οιουδηποτε τυπου αναλυση ακομα και σε μαρξιστικου τυπου. Αρα,δεν με πεισατε στον βαθμο που ενημερωνετε για αλλο θεμα,το θεμα της καταργησης των ΣΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.Δεν γινεται να πατανε σε οποιο ποδι βολευει καθε φορα οποτε βολευει Δημοσιο οποτε οχι ιδιωτικο,γιατι εχουν χασει παντελως την αξιοπιστια τους.Ο κ προεδρος τους οχι μονον δεν με επεισε, με το περιορισμενο λεξιλογιο του,αντιθετως λυπηθηκα οταν ειδα τι ψηφιζουν οι εργαζομενοι, για να διαπραγματευθει σοβαρα θεματα,οπως λυπαμαι οταν βλεπω τον ΤΑΜΗΛΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αριστογείτωνα συμφωνώ μαζί σου η αλήθεια να λέγεται ένας γυαλάκιας μας έκανε ανθρώπους.
    Μπράβο στον πατριώτη Αντώνη Σαμαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν θα κάνετε αίτηση για να δουλέψετε στις ΕΟΖ με 250 το μηνα και θα μένετε σε φαβέλες γύρω, τότε να δούμε από που θα ζητάτε συμπαράσταση, όταν θα έχουν γονατίσει όλοι.
    Ραγιάδες ανατολίτες γίναμε και ούτε που μας νοιάζει η ανυπαρξία σχολείων και νοσοκομείων, αφου ούτε που έχουμε πάρει χαμπάρι ότι δεν υπάρχουν...
    Μπερδεύετε την κάθαρση του δημοσίου με τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων και πιστεύετε ότι σας λένε.
    Οι περιουσίες χάθηκαν, ολοι οι μισθοί και οι συντάξεις μειώνονται καθημερινά και έπεται συνέχεια και σεις αναμασάτε ότι σας πασσάρουν και δικαιώνετε τα φερέφωνα των τραπεζών και των δανειστών.
    Με τέτοια πολιτική ανωριμότητα μας αξίζουν τα χειρότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μία απάντηση απο έναν κύριο που γιά το επίπεδό του δεν περίμενα να βρω σε αυτό το blog.Μπράβο κύριε j έθεσες το πρόβλημα πολύ σωστά.

      Διαγραφή
  11. Απαντηση επι του συγκεκριμμενου που ρωτησα ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ.Απο καταστροφολογιες χορτασα....απο ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΕΣ επισης ,απο απαντηση ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΤΙΠΟΤΑ.Αλλα λογια να αγαπιομαστε.....ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ και αλλα αυτου του επιπεδου.....ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ ΣΤΙΣ 8 28,ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ ΤΟΝ Κ 8 41
    Παρακαλω εμενα να με εξαιρεσετε ,δεν περιμενα τον Κ Σαμαρα να γινω ανθρωπος,και δεν φοραω ποτε ΣΑΜΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας