ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Eκλογή μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής



ΘΕΜΑ: Πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.


Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Σπάτων – Αρτέμιδος (Βασιλ. Παύλου 108 & Φλέμινγκ - Σπάτα), στις 6 Ιανουαρίου 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 μ.μ., ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν.3852/2010 εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

                                                                                                             
Σπάτα  02-01-2013

Ο Εκλεγείς με τις περισσότερες ψήφους
Δημοτικός Σύμβουλος
του επιτυχόντος συνδυασμού



Αθανάσιος Δημ. Μαργέτης

8 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ;;;;ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή τώρα που θα έχουμε νέα "Επιτροπή Ποιότητας Ζωής" θα ακούσουν τα σκυλόμπαρα και θα τολμήσουν το καλοκαίρι να περιορίσουν το Ριβιέρα.
    Φαντάζεσται τον δήμαρχο μπροστά, πίσω του τον Ρήγα και μετά η νέα "Επιτροπή Ποιότητας Ζωής" να σφραγίζουν το Piazza Riviera, Wet, Riviera, Γαβρίλος, Maccabo κλπ οίκους ευτυχίας & εκνομίας;
    Ο Μπαμπινώτης στο νέο λεξικό δίπλα από το λήμμα κοροϊδία θα γράψει: δήμος Σπάτων-Λούτσας-Αρτέμιδας & Σία ΟΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οι δυο επιτροπες εχουν σημανικο ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ.Μπορουν να φρεναρουν τις τριανδριες πεντανδριες κλπ κλπ Μην τις σνομπαρετε...αν υπαρχουν ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ....ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ....Μηπως και παρουν θαρρος και αλλοι που απλως ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥΣ.Προ καιρου μου εκανε εντυπωση καποιος μπλογκιτης που επωνυμως κατεθεσε οτι ΑΠΗΛΕΙΤΑΙ.Αν δεν ειναι αρκετοι οι μη στοιχημενοι,μην περιμενετε ηρωισμους μοναχικους.Ο καλυτερος τροπος να τα βαλεις με οργανωμενα συμφεροντα ειναι ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ.Οι λυκοι ξεμοναχιαζουν τα προβατα....μην τα αφηνετε μοναχα τους.Οποιοι και να βγουνε πηγαινετε στις συνεδριασεις η δημοσιοτητα βοηθαει και προστατευει,στην χειροτερη περιπτωση θα εκτονωθειτε ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΤΕ να φοβηθουν τουλαχιστον.Η απουσια σας δειχνει ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟ οτι πρεπει για να αλωνιζουν τα σκυλαδικα.ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ πάλι θέλω να καμαρώσω την πρόεδρο του τοπικού Αρτέμιδος αρε γέλιααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σου τάπαν καλά αντρας ειναι ο πρόεδρος.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΟΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ.

      Διαγραφή
  5. Αυτες οι επιτροπες δεν ειναι τοπικες.Επιμενω καλο το γελιο αλλα Οχι μονον ευχελαια...παρτε και καμμια γατα ...ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΙΤΡΟΠΗ Π Ο Ι Ο Τ Η Τ Α Σ ΖΩΗΣ για ΣΠΑΤΑ και ΑΡΤΕΜΙΔΑ = ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας