ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Το blog σας....


Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες,

Το blog μας λειτουργεί εδώ και 2 χρόνια... ξεκίνησε από την ανάγκη να βγουν προς τα έξω πράγματα και καταστάσεις που τόσα χρόνια, οικογένειες, διαπλεκόμενοι, διεφθαρμένοι, παράνομοι, απατεώνες κ.α. κρατούσαν καλά κρυμμένα. Τα προβλήματα της περιοχής.
320.000 κλικαρίσματα!!!...  και ούτε ένα ψεύτικο
3500 αναρτήσεις
9500 σχόλια

Αεροδρόμιο... πόσες αναρτήσεις και καταγγελίες κάναμε
.
ΚΕΛ... Τα βάλαμε με ανθρώπους και ανθρώπους, κατεστημένα κ.α. για να αλλάξουμε την αντίληψη του κόσμου που θεωρούσε ότι για να σωθεί η ανατολική αττική θα έπρεπε η Αρτέμιδα να γίνει Ψυτάλλεια…  καταγγελίες για τον δήμαρχο που ξεγέλασε τους ψηφοφόρους του, καταγγελίες για την ομοσπονδία συλλόγων και τον ρόλο της.
 Τα βάλαμε με εφημερίδες… ΔΗΜΟΤΗ, ΕΠΤΑΗΜΕΡΟ κα για να σταματήσουν να παραπληροφορούν, με τον Πνευματικάτο… με όλους.  Δημοσιεύσαμε μελέτες, φωτογραφίες, ντοκουμέντα, βίντεο κ.α. 
  
Ηχορύπανση από τα παράνομα νταπαντουπάδικα… μέσα από το blog ψέλλισαν τις πρώτες αντιδράσεις τους οι ΑγιοΝικολιότες…
Πόσα θέματα; Για τον ρόλο του Τοπικού Αρτέμιδος, της ΕΟΜΑΚ και πόσα άλλα;
Όλα άνοιξαν εδώ και όλοι είχατε βήμα…. ΌΛΟΙ!!!!
Σήμερα πλέον η κρίση χτυπάει και εμάς, έχοντας αποσυρθεί από την ενεργή συμμετοχή τους στο blog… όσοι είχαν έρθει να μας βοηθήσουν, δεν έχουμε τους απαραίτητους ανθρώπινους πόρους να συνεχίσουμε το έργο μας.
Για τον διαχειριστή του blog ήταν και είναι όρος απαράβατος.
Το blog θα είναι ανώνυμο και θα δίνει φωνή στον κόσμο… άρα κανένα φίλτρο, ώστε κανείς να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την δημοσιότητα και να χαλκεύει τις ειδήσεις.
Παραμένουμε πιστοί σε αυτές τις αρχές…
Όσοι αναγνώστες το επιθυμείτε,  μπορείτε να στέλνετε άρθρα και ρεπορτάζ ή ακόμα και ενδιαφέροντα κείμενα που βρήκατε στο διαδίκτυο για ανάρτηση, διαφορετικά το αγαπημένο σας blog θα σβήσει.
Όσοι θέλετε την ύπαρξή του, κάντε το μέρος της καθημερινότητάς σας.

14 σχόλια:

  1. τελικα απο οτι καταλαβαινουμε ολοι ειναι διεφθαρμενοι εκτος απο εσενα συγκινηθηκα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κρίμα γιατί μαθαίναμε πολλά πράγματα τα οποία κάποιοι έκρυβαν επιμελώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκανε κανενας ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ απο τους διαχειριστες?Δηλωση ελλειψης ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ κανανε .Τα εμπλεξες 1 26 ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, αποδεικνυεται περιτρανα απο το γεγονος οτι εγραψες το σχολιο σου ,το θαυμασαμε ,οποιος εχει την μυιγα μυιγιαζεται ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.Εγω να δεις ποσο γελασα....για το ποσο ευκολα ...τσιμπησες.θΕΛΕΙ Η ....ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ....ΗΡΘΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ.Γιατι αραγε?ΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ? ΕΕΕΕΕΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ .....εξ αλλου το λεει καθαρα ο επομενος σχολιαστης 2 47.ΜΑΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ 2 47? ΞΕΚΟΥΝΗΣΟΥ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ.Εγω θα σας γραφω τα νεα απο Ραφηνα για ΚΕΛ.Εσεις θα μου γραφετε πως παει η Ριβιερα της ΛΟΥΤΣΗΣ, και αν πρεπει να το δωσω το ΙΓΟΝΙΚΟΝ να γινει σκυλομπαρο.Υπαρχει περιπτωση να κανετε κατι,μοναχοι σας?Δυο μετωπα δεν τα βγαζω περα.Ασχολουμαι να πιεζω τον ντοτορε Δημαρχο μας εεεεε και ολο και κατι γινεται.Στο Σπαταρτεμιδα ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. esena ti se endiaferei ti ginete sti loutsa afou den meneiw edo?
    oustttttttttt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίος είσαι και τέρας εξυπνάδας!!! Όποιος ενδιαφέρεται, έχει τους λόγους του. Είναι γνωστό πως ο Αριστογείτονας έμενε στην πόλη μας, έχει περιουσιακά στοιχεία εδώ και έχω αντιληφθεί ότι συχνάζει στα μαγαζιά της κλπ. Και μένα με αφορά ένας γειτονικός δήμος, διότι έχω ακίνητα εκεί πηγαίνω συχνά, χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες του και φυσικά με αφορά τι γίνεται εκεί.

      Διαγραφή
    2. ...και μόνο το γεγονός ότι απαντάς και γράφεις με greeklish είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα του "τι" είσαι... και όχι "ποιος" είσαι...
      ουστ!

      Γ.Σ.

      Διαγραφή
  5. Μπραβο

    φιλοι μας Bloggers

    Σας ευχαριστουμε για ολα

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μόνο μπλογκ χωρίς λογοκρισία.Μαθαίναμε αλήθειες και ανταλλάσσαμε απόψεις...Πολύ στενοχωρήθηκα!Ελπίζω τουλάχιστον να διατηρηθεί,ωστε αν προκύψουν σοβαρά θέματα,να μπορεσουμε να ανταλλάξουμε απόψεις!Ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χωρίς λογοκρισία και πάντα στην προσπάθεια για ενημέρωση.
    Μην το βάζετε κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η διαπαραταξιακη επιτροπη για το ΚΕΛ του δημου Ραφηνας, ΥΠΟ την προεδρια του Δημαρχου ραφηνας ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασισε οτι επιμενει στην θεση της για ψυτταλεια.Στην Ραφηνα ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΟΜΟΝΟΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ,ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΥΛΙΚΟΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ.Οι διαχειριστες απλως να το επιλεγουν και να το αναρτουν.Διαβολε τοσα ενδιαφεροντα πραγματα κυκλοφορουν στον παγκοσμιο ιστο.
    θΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΟΤΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΜΠΛΟΓΚ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το νου σου το καλάμι μην το καβαλήσεις γιατι ερχονται και εκλογες κρατα γερα!!! (αλήθεια από περιεργεια στα 9500 σχολια ποσα ειναι του ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝ (μα τι δουλειά κάνει επιτελους και ολο μεσα εδω είναι????))) ζηλευω δεν προλαβαίνωωω

    Ευχομαι τα καλυτερα και ξερεις εσυ πάντα λίγο δεξια ...

    Δυναμικη Ενέργεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΑΠΟΡΙΑ 9 34 Δουλευω με τον γραπτο λογο ,διαφορων ειδων ,εξ αποστασεως μεσω υπολογιστη.distance working το λενε και δεν απαιτει φυσικη παρουσια ουτε καρτα ουτε ωραριο ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,αυτο το κερδισα . Σου ευχομαι να το πετυχεις.Να ρυθμισεις τις δουλειες σου ετσι που να μετακινεισαιΜΟΝΟΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ .Ξερεις ,το μυαλο και η γνωση εξαγοραζονται οπως και τα χερια και τα ποδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας