ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 28/03/2013



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣ             κ. ΔΗΜΑΡΧΟ & κ.κ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ
Σας καλούμε να προσέλθετε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, που θα γίνει στις 28 Μαρτίου 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:30 μ.μ., για συζήτηση επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1.      Λήψη απόφασης για έγκριση πρόσληψης ενός (1) Δικηγόρου με έμμισθη εντολή.
2.      Λήψη απόφασης για τον Προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου για το έτος 2013.
3.      Λήψη απόφασης για την έγκριση της αμοιβής της Δικηγορικής Εταιρείας με την επωνυμία “Α.Π. Παπακωνσταντίνου – Γ. Κατρούγκαλος – Ν. Χλέπας και Συνεργάτες” στην οποία ανατέθηκε η εκπόνηση υπομνημάτων και εκπροσώπηση του Δήμου κατά την συζήτηση των προσφυγών της εταιρείας «LAMDA ESTATE DEVELOPMENT». (αρ.απόφ.Ο.Ε.104/2013).
4.      Λήψη κανονιστικής απόφασης για χορήγηση αδειών μουσικής μουσικών οργάνων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (αρ.απόφ.Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.38/2013).
5.      Λήψη απόφασης για έγκριση όρων δόμησης στο Ο.Τ. ΚΦ 1846 στην 6η Π.Ε. της Δημοτικής Ενότητας Αρτέμιδος του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος (αρ.απόφ.Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.39/2013).
6.      Λήψη απόφασης περί έγκρισης 2ου ΑΠΕ για το έργο: «Κατασκευή οδών στις 14ΠΕ του Δήμου Αρτέμιδος».
7.      Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμήθειας υγειονομικού και φαρμακευτικού υλικού και παραφαρμακευτικών υλικών για κάλυψη αναγκών των Δημοτικών Ιατρείων της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής.
8.      Λήψη απόφασης για έγκριση διενέργειας προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια Τηλεφωνικού κέντρου για τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου».
9.      Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμήθειας τροφίμων (άρτου-ιχθυοπωλείου- οπωροπωλείου-κρεοπωλείου), ειδών παντοπωλείου παιδικών σταθμών, Κ.Α.Π.Η., για κάλυψη αναγκών της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής και της Δ/νσης Προσχολικής Αγωγής & Δημιουργικής Απασχόλησης.
10.  Λήψη απόφασης για έγκριση διενέργειας υπηρεσίας με τίτλο «Φιλοξενία Ιστότοπου του Δήμου».
11.  Λήψη απόφασης περί ορισμού εκπροσώπου του Δήμου στο Δευτεροβάθμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης Θεάτρων – Κινηματογράφων και παρεμφερών επιχειρήσεων έτους 2013.
12.  Λήψη απόφασης σχετικά με «Οφειλές Μαραθωνίου Αναπτυξιακής Εταιρείας προς Ελληνικό Δημόσιο, Ασφαλιστικούς φορείς, και εργαζόμενους».
13.  Λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση πρότασης συμμετοχής του Δήμου, στην έκδοση βιβλίου με θέμα «Επιφανείς Άνδρες των Μεσογείων στην Αρχαιότητα».
14.  Λήψη απόφασης για τη διαγραφή οφειλής από Χρηματικό Κατάλογο εισφοράς από τροφεία Δημοτικού Παιδικού Σταθμού λόγω πληρωμής.
15.  Λήψη απόφασης για διαγραφή οφειλών από χρηματικούς καταλόγους και επαναβεβαίωση ποσών όπου απαιτείται.
16.  Λήψη απόφασης για απαλλαγή οφειλετών από προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής.
17.  Λήψη απόφασης για εξώδικο συμβιβασμό, σχετικά με το υπ’ αριθμ. πρωτοκόλλου 5436/13-02-2013 έγγραφο του τμήματος Προμηθειών για την υπόθεση της εταιρείας «Φράγκος Βασίλειος και ΣΙΑ Ο.Ε.», κατόπιν γνωμοδότησης δικηγόρου (αρ.απόφ.Ο.Ε.113/2013).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΓΚΙΚΑΣ

5 σχόλια:

  1. Mε απλά Ελληνικά τι σημαίνει "λήψη κανονιστικής απόφασης" για τη χορήγηση αδειών μουσικής;
    Πόσο ισχυρό είναι το μέτρο αυτό και στην πράξη θα είναι αποτελεσματικό ή κι αυτό το καλοκαίρι θα δεινοπαθήσουμε στα "ντάπα-ντούπα" από τα μαγαζιά της παραλίας όπως πέρσι; Μήπως είναι "για τα μάτια του κόσμου"; Λέω εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΗΨΗ ΛΕΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ,ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΝ.Αν ξερουν να γραφουν ελληνικα ,(πραγμα αμφιβολο)δεν λενε ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ .Λενε οτι θα παρουν την αποφαση που τους εστειλε η ΕΠΙΤΡΟΠΗ υπο τον αντιδημαρχο της σελιδος 23 .ΑΛΛΟ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ....ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ .ηξεις αφιξεις ουκ εν τω πολεμω θνηξεις,και αυτο ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΕΙΝΑΙ αλλα τι σημαινει? εεεε οτι και αυτο που λετε για τα ματια ......των τυφλων το λεω εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θεμα 10 τι ειναι?
    ακουστε.ΕΓΚΡΙΣΗ ...ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.
    Μηπως εννοουν δημιουργιας υπηρεσιας?
    ποια δι ενεργεια κανουν?
    1 φτιαχνουν υπηρεσια?
    2 εγκρινουν υπηρεσια που εχουν ηδη φτιαξει?
    3 η φιλοξενια του δημου σπατων ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
    α ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Η ΧΩΡΙΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ?
    β ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΤΑΙ?
    γ πως χρηματοδοτειτα ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ?
    Η ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ αφορα κατι που υφισταται και διενεργει κατι ενεργητικα.πχ μια ερευνα.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ενος καινουργιου.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    Η δεν ξερουν ελληνικα να συνταξουν μια προταση ,η ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΘΟΛΟ ΖΟΥΜΙ,εν οσο οι ασχολουμενοι με τα κοινα εμβριθως ΑΝΑΛΥΟΥΝ τον Αριστογειτονα.ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ,ως προς το τι ειναι ρατσισμος,ΑΛΛΟ ΨΑΡΕΜΑ ΣΕ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ, στο τελος θα με πουνε ...ρατσιστη κατα των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.Ελεος μπλογκιτες κατω απο την μυτη σας περνανε....μονο Αριστογειτονα διαβαζετε? Πεντε θεματα σε αυτο το ΔΣ χρειαζονται σχολαστικη αναλυση ,και θα περασουν ντουκου ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕΥΔΕΤΕ?Το 1,το 2,το 3 το 4 ,το 5,και τελος το 10.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ,δικηγορικες αμοιβες πολεοδομικες διευθετησεις,ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ για την ηχορυπανση με εισηγητη τον αντιδημαρχο σελ 23,και πεεεεεεερα βρεχει ?ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΡΙΞΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ?ΟΤΙ ΟΡΘΩΣ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΑΣ? Δεν θα το πω γιατι φανηκε ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ που ισως, δεν ειναι αρκετα ψυλλιασμενοι ακομα για το πως ΜΕΘΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, οταν ειναι πλεον τετελεσμενα.
    ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ......ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΑΑΑ και το 12 οφειλες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΩΡΑΙΟ ΚΟΛΠΟ.....πηγε ασχολιαστο,και σιγουρα κανεις δεν ξερει τι ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ.
    Βγαινει η ανακοινωση στις 27 περνανε στις 28, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 31 ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ Η ΕΤΟΙΜΟΤΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟ ΚΛΗΜΑ...που το τρωει καθε ημερα ο ......αρχοντικος γαιδαρος....ησυχος....... εδωσα ρεστα με τετοια ετοιμοτητα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας