ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Στο εισαγγελικό «μικροσκόπιο» οι παράνομες αθλητικές εγκαταστάσεις

Συνάντηση με το γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης και τους προέδρους των επιτροπών ελέγχου καταλληλότητας αθλητικών χώρων και εγκαταστάσεων, είχαν οι αθλητικοί εισαγγελείς Χαράλαμπος Λακαφώσης και Άρης Κορέας.

Αντικείμενο της συνάντησης, που έγινε με πρωτοβουλία των δύο αθλητικών εισαγγελέων, ήταν η πορεία των ελέγχων στους αθλητικούς χώρους και εγκαταστάσεις, θέμα το οποίο οι αθλητικοί εισαγγελείς ερευνούν ήδη, αναζητώντας ποινικές ευθύνες αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων.
Κατά τη συνάντηση οι εισαγγελείς, ζήτησαν από τον γενικό γραμματέα και τους προέδρους των επιτροπών ελέγχου, να τους αποστείλουν κατάσταση των αθλητικών χώρων στην Αττική που δεν διαθέτουν άδεια, αλλά και να καταγραφούν οι λόγοι, για τους οποίους οι άδειες αυτές δεν χορηγήθηκαν.
Ακόμη, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, καταγράφηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιτροπές, ζητήθηκε η επίσπευση των διαδικασιών, ενώ από την πλευρά τους οι δύο εισαγγελείς τόνισαν πως με την εφαρμογή της σχετικής διάταξης του αθλητικού νόμου, η Εισαγγελία είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει την τέλεση αθλητικών διοργανώσεων σε εγκαταστάσεις που δεν διαθέτουν άδεια.
Σημειώνεται πως οι αθλητικοί εισαγγελείς έχουν σχηματίσει ήδη από το προηγούμενο έτος δικογραφίες, προς αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών επί σχετικών θεμάτων εκ μέρους των υπηρεσιακών παραγόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας