ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Δήλωση του Βουλευτή Αττικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. για την άρνηση των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Ελλάδος να συναντήσουν τον Ότο Ρεχάγκελ



Θέλω να συγχαρώ τους λεβέντες ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος, που μας χάρισαν το ευρωπαϊκό κύπελλο το 2004, για την άρνησή τους να συναντηθούν με τον κ. Ρεχάγκελ.
Η απόφασή τους είναι απόλυτα δικαιολογημένη, διότι ο κ. Ρεχάγκελ δεν είναι πλέον ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος αλλά εκπροσωπεί την κα Μέρκελ και το 4ο Ράιχ.
Κύριε Ρεχάγκελ, «τα στερνά τιμούν τα πρώτα».

Γιώργος Πάντζας
Βουλευτής Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ.

3 σχόλια:

  1. Γιατί να τους συγχαρείς κ. Πάντζα;
    Οι ποδοσφαιριστές μας μαζί του έγραψαν ιστορία. Αθλητικά και φιλικά σκεπτόμενοι και μόνο έπρεπε να τον συναντήσουν. Και στη συνάντηση- μεταξύ τυρού και αχλαδιού- να του τα σούρουν από πάνω μέχρι κάτω. Και αυτά που θα του πουν θα τα μεταφέρει στην Μέρκελ. Έτσι γίνονται οι δημόσιες σχέσεις κ. Βολευτά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Σολδάτο, το να μη θελήσουν να συναντήσουν τον πρώην προπονητή τους είναι μια πολιτική πράξη. Έτσι έκριναν και έτσι ελεύθερα αποφάσισαν. Κατά τη γνώμη μου πολύ σωστά.
    Αν εσείς κρίνετε διαφορετικά και ότι έπρεπε για δημόσιες σχέσεις να τον ...τραπεζώσουν και να τα "σούρουν" και ότι θα τα μεταφέρει στη Μέρκελ κλπ., δικαίωμά σας. Προσωπικά, αν και δεν έχω επιλέξει μέχρι στιγμής να ψηφίσω τον Πάντζα, όμως θεωρώ αήθεια - το λιγότερο - να τον αποκαλείτε έτσι, μόνο και μόνο επειδή έχει εκλεγεί στο Κοινοβούλιο. Πώς θα σας φαινόταν να σας χαρακτήριζαν ανάλογα μόνο και μόνο επειδή π.χ. ανήκατε στους δημοσίους υπαλλήλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι το ΟΧΙ , ετσι γενικως, αξιζει συγχαρητηριων . Οχι στα παντα,ΖΗΤΩ ΣΤΟ ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ,ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ,ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΥ,ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΧΙ .Αυτα δεν χρειαζονται επιχειρημματα,τα ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ ΤΑ ΨΕΛΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ.Σχολιαζονται τα απολιτικια,τα τροπαρια οι δεησεις και το κυρηγμα?

    Μην δινετε σημασια παραπανω στους ψαλμους δεξιων και αριστερων ψαλτων, απο οτι τους αξιζει.Δεν φτιαχνουν αυτοι τα τροπαρια.Τα ψελνουν και περιμενουν να ακουστουν οσο το δυνατον πιο μακρια γιαυτο βαζουν μεγαφωνα στις .......εκκλησιες.ΓΙΑΤΙ?Για να τους ακουσει ο θεος? ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ..ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ....αυτο ειναι το παραδοσιακο pr.Eσεις τωρα ζητατε νεο μανατζμεντ απο παραδοσιακες καραβανες.....εεεεεε δεν γινεται....
    Μεταξυ μας κακως το σχολιαζω...δεν εχει καμμια σημασια ...του αποδιδω και σημαντικοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας