ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Επιβεβαιώνει ο δήμαρχος ότι υπέγραψε το μνημόνιο για τους δήμους ώστε να πάρει το δάνειο των 6.000.000.... δείτε απόσπασμα από τα πρακτικά






ΚΑΣΙΜΗΣ: Θα σεβαστώ και την παράκληση του Δημάρχου και την δική σας κύριε Πρόεδρε και θα είμαι σύντομος, παρ’ όλο ότι είχα σκοπό να πω κάποια πράγματα.
        Μίλησα στην Οικονομική Επιτροπή που συζήτησε και συνέταξε τον προϋπολογισμό και είπα ότι κακώς δεν πέρασε από την Επιτροπή Διαβούλευσης ξανά μετά την εγκύκλιο και κακώς πάλι δεν συζητήθηκε το όλο θέμα και στα δυο Τοπικά Συμβούλια, για να λάβουν γνώση και οι Τοπικοί Σύμβουλοι για τις αλλαγές που υπήρξαν στον προϋπολογισμό. 
        Αυτό το λέω γιατί δημιουργήθηκε ένας καινούριος κωδικός στις δαπάνες, ο 85, που εκεί προβλέπονται εννέα τόσα εκατομμύρια και τα οποία δεν θα εισπραχτούν και γι’ αυτό μπήκαν στις δαπάνες. Ζήτησα στην Οικονομική Επιτροπή αντί να μπει αυτός ο κωδικός για να ισοσκελιστεί ο προϋπολογισμός να μειώσουμε από άλλους κωδικούς, που εκ των πραγμάτων δεν θα εισπραχτούν τα αντίστοιχα ποσά. Υπάρχουν κωδικοί οι οποίοι όλοι γνωρίζουμε και περισσότερο η Διοίκηση, ότι είναι χρήματα και ποσά που δεν θα εισπραχτούν ποτέ. Αυτά που προβλέπονται δηλαδή να εισπραχτούν, όχι από τα Π.Ο.Ε. που έχουν βεβαιωθεί.
        Σήμερα προέκυψαν δυο ερωτήσεις, η μια έχει να κάνει με την ΕΥΔΑΠ και η άλλη έχει να κάνει με τις εισφορές σε χρήμα, που ρώτησε ο Χρήστος ο Τσαντήλας. Πριν από πολύ καιρό είχα φέρει στο Σώμα μια απόφαση του ΣτΕ που αναφέρεται σε αυτό. Βρισκόταν σε διαδικασία αγωγών ιδιοκτήτες που κλήθηκαν να πληρώσουν τις εισφορές τους στην Μυκηναϊκών Τάφων, αν θυμάμαι καλά και βάσει αυτής της απόφασης που σας διάβασα μπήκαν σε διαδικασία προσφύγων στο ΣτΕ με κίνδυνο ότι θα τις κερδίσουν. Ήθελα να ρωτήσω σήμερα τι ενέργειες κάναμε σαν Διοίκηση από τότε μέχρι σήμερα και άκουσα τον Αντιδήμαρχο που είπε ότι έχουμε νομική γνωμάτευση. Μπορούμε να την έχουμε να δούμε τι λέει αυτή η νομική γνωμάτευση; Το «έχω μια νομική γνωμάτευση» είναι μια κουβέντα, αλλά συνήθως και εσείς κύριε Δήμαρχε, είδα προχθές στην Οικονομική Επιτροπή και δωρεάν μάλιστα πολλές γνωματεύσεις από δικηγόρους για διάφορα θέματα. Ήταν δύσκολο να έχουμε μετά από τρεις μήνες που πρόεκυψε το θέμα μια τέτοια γνωμάτευση; Την επικαλέστηκε ο Αντιδήμαρχος, γι’ αυτό το λέω.
        Είχα πει και είχα διαβάσει την απόφαση του ΣτΕ που λέει το εξής σε αντίθεση με τη νομική γνωμάτευση που μας είπε και δεν μας διάβασε ο Αντιδήμαρχος: «Εκ της διατάξεως ταύτης συνάγεται ότι: Δια παρόδου απράκτου της υπό ταύτης προβλεπόμενης πενταετίας αποσβένεται καταρχάς το δικαίωμα του οικείου οργανισμού τοπικής αυτοδιοίκησης προς βεβαίωση φόρων, τελών, δικαιωμάτων, εισφορών και αντιτίμου προσωπικής εργασίας». Το λέει η απόφαση του ΣτΕ, σε αντίθεση με αυτό που μας είπε προφορικά ο Αντιδήμαρχος, χωρίς να μας φέρει μια γνωμάτευση. Άρα εκ των πραγμάτων τίθεται ένα τεράστιο θέμα στον φετινό προϋπολογισμό.
        Γι’ όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν, ότι δεν θα μπορέσει να ισοσκελιστεί ποτέ και από την άλλη δεν είδα έστω μια προσπάθεια από την Δημοτική Αρχή, έστω και γνωμάτευση νομική που είπε ο Αντιδήμαρχος, να την έχουμε εδώ να την δούμε. Κινδυνεύει να πέσει όλος ο συγκεκριμένος προϋπολογισμός. Στην ΕΥΔΑΠ διάβασα Δήμαρχε πριν από καιρό και το είδα τώρα αν θυμάμαι καλά και σε αυτό το φυλλάδιο που μας μοίρασε ο κύριος Ποθουλάκης, έχετε κάνει μια δήλωση που λέει ότι πλέον έχει μπει σε οριστική σχεδόν συμφωνία. Ο διακανονισμός προβλέπει ότι στο ένα ευρώ που θα εισπράττει η ΕΥΔΑΠ 0,5€. Με δική σας πρωτοβουλία; Ρωτήσατε το Δημοτικό Συμβούλιο; Δήλωση δική σας διάβασα. 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Η δήλωση δεν είναι έτσι.

ΚΑΣΙΜΗΣ: Γι’ αυτό το ρωτάω. Είναι ερώτηση Δήμαρχε. Μην με διακόπτεις, θα πάρεις μετά τον λόγο. Δεν έχω καμία πρόθεση να κάνω μομφή. Γραπτά διαβάζω και εσείς διευκρινίστε αν ισχύει αυτή η δήλωση που είναι καταγεγραμμένη εδώ, αν έχετε φτάσει σε τέτοια συμφωνία.
        Επίσης, όσον αφορά την επιχορήγηση των 6.300.000€, αναφέρει ότι έχουν υπογραφεί σύμφωνα αποδοχής. Τί είναι αυτά; Έγινε κάποια κουβέντα για το ποιοι Δήμοι, γιατί δεν πήραν όλοι οι Δήμοι; Άρα συμμετείχατε ή εσείς ή κάποιος Αντιδήμαρχος που ζητήσατε και πήρατε αυτά τα έξι εκατομμύρια ευρώ σαν επιχορήγηση για τους σκοπούς που αναφέρετε μέσα, τα οποία λέει είναι σύμφωνα με τα σύμφωνα αποδοχής που έχουν υπογραφεί. Έχουν υπογραφεί και τι;
        Με λίγα λόγια, ο σημερινός προϋπολογισμός, ανεξάρτητα από την εγκύκλιο και τον κωδικό 85, είναι ο πιο πλασματικός από όλους τους προϋπολογισμούς που έχουμε δει μέχρι σήμερα και αυτό θα αποδειχτεί και γι’ άλλους λόγους. Το είπε και ο Χρήστος ο Τσαντήλας πριν, στου Μυκηναϊκούς Τάφους έχετε προβλέψει ότι θα πληρώσετε ενάμιση εκατομμύριο ευρώ φέτος με δικαστικές αποφάσεις και θα εισπράξετε εξακόσιες χιλιάδες ευρώ. Το σύνολο λέει που εκτιμάται ότι πρέπει να πληρώσει ο Δήμος στου Μυκηναϊκούς Τάφους είναι κοντά στα 28 εκατομμύρια. Και αν μέσα σε αυτό τον χρόνο έρθουν άλλες δέκα δικαστικές αποφάσεις, τίναξαν τον προϋπολογισμό στον αέρα. Και ποιες ενέργειες έχουν γίνει από την μεριά της Διοίκησης για να σταματήσουν όλα αυτά; Έχετε μπει σε μια διαδικασία διακανονισμών και μηνιάτικων, δεν ξέρω πως το έχετε κάνει, όμως εδώ παρατηρούμε ότι όχι απλά δεν έχετε μπει σε νοικοκύρεμα, αλλά είναι έτοιμος να τιναχτεί οικονομικά στον αέρα ο Δήμος.  Για όλους αυτούς τους λόγους που είχα πει και στην Οικονομική Επιτροπή αλλά και αυτά τα λίγα που σας είπα σήμερα, είναι αδύνατο να ψηφίσω αυτό τον προϋπολογισμό.
        Ευχαριστώ πολύ. 



ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Θα απαντήσω βασικά στον κύριο Κασίμη για το θέμα του κωδικού 85. Το ίδιο είχατε αναφέρει και στην Οικονομική Επιτροπή, νομίζω ότι σας εξηγήσαμε, δεν το καταλάβατε μάλλον. Όπως σας είπα στην τοποθέτηση μου η σύνταξη του ετήσιου προγράμματος δράσης και του προϋπολογισμού έγινε σύμφωνα με τα όσα ορίζει το θεσμικό πλαίσιο και ειδικά οι πρόσφατες εγκύκλιοι του Υπουργείου. Κατά συνέπεια στον κωδικό 85 μπαίνουν υποχρεωτικά όλα τα ανείσπρακτα ΠΟΕ, γιατί αν δεν θα τα βάλουμε δεν θα εγκριθεί ο προϋπολογισμός. Αναγκαζόμαστε να τα βάλουμε. Και εξήγησε και ο Αντιδήμαρχος ότι αυτά είναι μια πρόσθεση-αφαίρεση των ανείσπρακτων και στην ουσία ο προϋπολογισμός δεν είναι πενήντα ένα εκατομμύρια, αλλά είναι σαράντα ένα εκατομμύρια και είμαστε αναγκασμένοι να τα βάλουμε.
        Είπατε για το σύμφωνο αποδοχής που είπατε. Και αυτό το απαίτησε το Υπουργείο Εσωτερικών, διότι επειδή έχει εγκριθεί το δάνειο των πέντε εκατομμυρίων από το Ταμείο Παρακαταθηκών και ήταν για τον ίδιο σκοπό, δηλαδή εμείς είχαμε καταθέσει στο Ταμείο Παρακαταθηκών την κατάσταση αναλυτικά με τα ΠΟΕ των προηγούμενων χρόνων, την ίδια κατάσταση καταθέσαμε και στο Υπουργείο Εσωτερικών και επειδή εγκρίθηκε η επιχορήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών, τα 6.300.000€, μας ανάγκασε να υπογράψουμε αυτό το σύμφωνο, μην πάρουμε και το δάνειο από το Παρακαταθηκών για τον ίδιο σκοπό. Αυτός είναι ο λόγος που υπογράφτηκε το σύμφωνο αποδοχής.
        Σε ό,τι αφορά την ΕΥΔΑΠ. Τον Αύγουστο του 2011 υπογράψαμε ένα προσύμφωνο προγραμματικής σύμβασης «Χρόνια διαχείριση του εσωτερικού δικτύου του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος μεταξύ ΕΥΔΑΠ και Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος». Πράγματι αυτό το προσύμφωνο προέβλεπε οκτώ μήνες, μέχρι το Πάσχα του 2012. Και στο προσύμφωνο αυτό προβλεπόταν ότι παγώνουν οι προσαυξήσεις, παγώνει το χρέος της ΕΥΔΑΠ, μέχρι να μας καταθέσουν την προγραμματική σύμβαση με τις προτάσεις τους και αυτό που λέει ο κύριος Ποθουλάκης, ο διακανονισμός για την προγραμματική σύμβαση δεν είναι ένα ευρώ και θα πάρει η ΕΥΔΑΠ το μισό. Αυτό ήταν ένα παράδειγμα των πιθανών προτάσεων που θα γίνουν και το αναφέραμε επειδή στη συζήτηση που κάναμε και με τον Πρόεδρο της ΕΥΔΑΠ σε έναν πινάκα μας έκανε το παράδειγμα της πρότασης. Από εκεί και έπειτα όμως εμείς δεν έχουμε παραβεί κανένα μα κανέναν όρο του προσυμφώνου που έχουμε υπογράψει. Αυτός που είναι υπεύθυνος, αν έχει γίνει κάποια παραβίαση, είναι η ίδια η ΕΥΔΑΠ που μέχρι τώρα δεν μας έχει στείλει αυτή την πρόταση της προγραμματικής σύμβασης και επειδή έχουμε κάνει συναντήσεις, ο καινούριος Πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ ανέλαβε τον Δεκέμβριο, αναγνωριζουν ότι ο Δήμος δεν φταίει σε τίποτα και συγκεκριμένα και σήμερα είχαμε συνάντηση μαζί τους. Περιμένουμε αυτή την προγραμματική σύμβαση να μας τη στείλουν. Εγώ σας έχω πει ότι δεν θα την υπογράψει ο Δήμαρχος, θα κατατεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα πάρει απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο. Έμενα θα μου δώσετε εντολή να πάω να την υπογράψω ή όχι και αυτό συμβαίνει μέχρι τώρα. Είμαστε συνεπέστατοι στις υποχρεώσεις μας και περιμένουμε τη σύμβαση να μας την καταθέσουν, να τη μελετήσουμε και μετά να αποφασίσουμε.

36 σχόλια:

  1. Αυτος ο συλλογος που φωνασκει ....επαναστατικα ΠΟΥ ΖΕΙ?Να μην ξερει τι γινεται στο ΣΕΡΑΙ ΤΟΥ,και να τα βγαζουν ενα ενα οι μπλογκιτες?Μαιμου ο προυπολογισμος.....ΣΩΩΩΩΩΠΑ λες και δεν το λεγαμε.....ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΙ ΓΕΜΙΣΑΝΕ ΤΟ ΣΕΡΑΙ.Αρχοντοι υπαλληλεοι,συνδικα λησταδες,τεως και νυν ,στρουθοκαμηλιζουν ανταμα.Τωρα θα μου πειτε δεν ειναι ολοι,και θα σας απαντησω,ΤΗΝ θεοτυφλη ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟ την σφαζεις η την αφηνεις.....να κουτουλαει, δωθε κειθε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
    Το μνημόνιο που υπέγραψε ο Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος, όπως και την "κρυφή" συμφωνία της Δημοτικής Αρχής Σπάτων - Αρτέμιδος με την ΕΥΔΑΠ το αποκάλυψε στην εν λόγω συνεδρίαση (24.1.2013) ο ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - ΣΠΑΤΩΝ, με γραπτή ανακοίνωση που μοίρασε ο εκπρόσωπός του. Έωε εκείνη τη στιγμή ούτε οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας, ούτε της αντιπολίτευσης γνώριζαν οτιδήποτε. Σε λόγο στέλνουμε με E-mail το συγκεκριμένο από 23.1.2013 9σέλιδο έγγραφο του ΟΠΑΣ που κατατέθηκε και στον Δήμο με αριθ. πρωτ: 2963/2013. Επειδή έτυχε να δούμε την ανάρτησή σας θεωρούμε καλό να συμπληρώσουμε την ενημέρωση χωρίς να αδικούμε κανέναν.
    Γραφείο ΟΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, στη σελ. 8 του εγγράοφου του ΟΠΑΣ (ήδη έχει σταλεί ολόκληρο στο blog για ανάρτηση), αναφέρεται:
    [Τέλος, επειδή σε αντιστάθμισμα του δανείου προβάλλεται πανηγυρικά από τη Δημ. Αρχή και έχει ήδη εγγραφεί ανάλογο προσδοκόμενο ποσό Κρατικής επιχορήγησης (εκ των διαθεσίμων για υπερχρεωμένους Δήμους), επισημαίνεται η προσοχή στην εγκύκλιο 54/27.12.2012 και στα προβλεπόμενα από τον νόμο «Σύμφωνα αποδοχής» !!!] και στη σελ. 9 (τέλος) αναφέρεται:
    [Η υπόθεση του χρέους στην ΕΥΔΑΠ είναι σύνθετη. Σχετίζεται με λανθασμένους χειρισμούς (έχουμε εκτενώς τοποθετηθεί από το παρελθόν), την αξία του δημοτικού δικτύου ύδρευσης, αλλά όπως συζητείται και με το ΚΕΛ. Όσον αφορά πάντως το χρέος, στο Πρακτικό 5/23.4.2012 της Ελεγκτικής Επιτροπής στο Υπ. Εσωτερικών (7 ημέρες πριν από τη λήξη του προσυμφώνου), αναφέρεται ότι οι παριστάμενοι εκπρόσωποι του Δήμου Σ-Α είπαν:
    «O Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Σπάτων- Αρτέμιδος ανέφεραν σχετικά με την οφειλή των 18.000.000 € στην ΕΥΔΑΠ ότι υπάρχει προσύμφωνο διακανονισμού της οφειλής και αναμένουν την πρόταση της ΕΥΔΑΠ για την υπογραφή της οριστικής συμφωνίας. Η προηγούμενη δημοτική αρχή εισέπραττε μεν αλλά δεν απέδιδε τα αντίστοιχα ποσά στην ΕΥΔΑΠ. O διακανονισμός προβλέπει ότι στο 1 ευρώ που θα εισπράττει η ΕΥΔΑΠ το 0,5 θα προορίζεται για να καλύψει το κόστος κατανάλωσης, το 0,2 για αποπληρωμή του υπάρχοντος χρέους και το 0,3 θα εισπράττεται από τον δήμο για τα ενοίκια του δικτύου. Οι εκπρόσωποι του Δήμου δήλωσαν ότι με το διακανονισμό αυτό εκτιμούν ότι θα καταβληθεί σταδιακά όλο το οφειλόμενο στην ΕΥΔΑΠ ποσό».
    Ο ΟΠΑΣ δεν γνωρίζει τίποτα επίσημο (σε επίπεδο αποφάσεων, κλπ) για τον αναφερόμενο στο Πρακτικό «διακανονισμό»].
    Γραφείο ΟΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ώπα! Ενεφανίσθη ο ΟΠΑΣ! Καλέ πού ήταν; Η εφημερίς του, που όλο αποκαλύπτει,αλλά άφησε στη μέση τα αποκαλυπτήρια και τις βόμβες; Όχι. Όχι, ότι δεν υπάρχουν σκάνδαλα και βόμβες, όχι. Πάρα πολλά και καθημερινά στο δήμο μας.
    Απλώς επισημαίνω τους διάττοντες...σωτήρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι άνθρωποι του ΟΠΑΣ ποτέ από το 2006 δεν είπαν οτι είναι σωτήρες, ως τέτοιοι εμφανιζόταν οι πρώην τοπικοί άρχοντες και οι νυν διαπρέποντες ...... και να πως μας κατάντησαν αμφότεροι.

      Διαγραφή
    2. Φίλε 8:16 πμ
      Η ειρωνία είναι η αστραπή του μίσους. Αλήθεια προς τι το μίσος προς ΟΠΑΣ, προφανώς έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί τους παρόλο που εκείνοι δεν είναι διοίκηση. Τι φοβάσαι; Έλα μην κρύβεσαι ........... είναι ολοφάνερο

      Διαγραφή
    3. Η ΛΟΥΤΣΑ ΥΠΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΙΓΥΡΝΑΝΕ ΝΑ ΧΩΘΟΥΝΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΙΛΟΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ.
      ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΕΩΣ ΑΚΑΚΟΙ ΦΤΩΧΟΔΙΑΒΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΡΙΟ, ΤΟ ΛΙΓΟ, ΤΟ ΠΟΝΗΡΟΥΤΣΙΚΟ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΒΟΛΕΨΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΟΚΑΠΗΛΟΥ.

      Διαγραφή
    4. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΣΥΝΤΕΚΝΕ,ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ?Οτι οι μπλογκιτες ειναι χαζοι ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΕΣΕΝΑ, με τα γενικολογα υπονοουμενα και υποθεσεις ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ? Πολυ περιεργο το βρισκω το σχολιο σου,και ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ γιατι το εγραψες.Αν θες ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, λες το και το ,που δεν ξερουμε.Αλιως και εσυ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙΣ κατ εμενα τον κουτοπονηρο ελληνα σουπια,που πεταει μελανι και ΦΕΥΓΕΙ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΡΙΧΤΟ ...αλεως .....δωκαμεν δωκαμεν..και σε αυτους που υπονοεις και σε κατι ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.Κοινως εισαι ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟ ΣΚΟΠΟΣ.

      Διαγραφή
    5. Μη λες πολλά θα κανουν ένσταση!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    6. Σωστός ο 3.47!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    7. Έ, όχι βρε παιδιά εγώ δεν συμφωνώ με τον 3:47 μμ που γενικώς και αορίστως προβοκάρει και προφανώς είναι με την πλευρά των πρώην και νυν διοικούντων (Δημάρχων, κλπ), αλλά μη μπορώντας να τους υποστηρίξει ευθέως (όπως προφανώς θα ήθελε) λόγω του γκρίζου παρελθόντος και παρόντος τους, επιχειρεί να μηδενίζει και όλους τους υπολοίπους, για να αποπροσανατολίζει. Έτσι λοιπόν σπεύδει δολίως να αποπροσανατολίζει τη συζήτηση και το κάνει συνειδητά χωρίς επιχειρήματα α) Γιατί κεντράρει την επίθεσή του αορίστως σε "ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ..... ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ (λέει) ΓΙΑ ΝΑ ΨΙΛΟΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ", που "ΒΛΑΠΤΟΥΝ (λέει) ΕΠΙΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΡΙΟ, ΤΟ ΛΙΓΟ, ΤΟ ΠΟΝΗΡΟΥΤΣΙΚΟ" β) Γιατί όλα αυτά και άλλα τόσα κακά που αναφέρει και τους φορτώνει ο 3:47 μμ, στερούνται βάσης, εφόσον αυτοί εναντίον των οποίων καταφέρεται (για την κοινωνική τους συμπεριφορά) δεν ασκούν ούτε συμμετέχουν στη δημοτική διοίκηση και διαχείριση και άρα δεν μας αφορά η προσωπική τους στάση ή τουλάχιστον και αν ακόμα την επισημάνουμε ή την παρατηρούμε, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εξισώνεται με ευθύνη διοικούντων. Προς κρίση λοιπόν και η συμπεριφορά και δράση συλλόγων, ομοσπονδίας, απλών πολιτών, «ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΟΚΑΠΗΛΩΝ», όμως ας γίνουμε περισσότερο υπεύθυνοι και μη χρεώνουμε σ’ αυτούς, όποιοι κι αν είναι, ευθύνες που δεν είχαν ποτέ, που δεν έχουν και δεν ξέρουμε κι αν ποτέ θα αναλάβουν, άλλωστε μπορεί στη χώρα μας να έχουμε τόσα στραβά, όμως μη ξεχνάτε ότι ακόμα έχουμε δημοκρατικό πολίτευμα και εν πάση περιπτώσει οι εκπρόσωποί μας στη Διοίκηση κάθε Δήμου βγαίνουν με εκλογές. Άρα κανείς δεν μπαίνει όπως λέει ο 3:47 μμ στο Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος με «πραξικόπημα» για να «ψιλο - βολευτεί σε καμιά θεσούλα», αφού όπως γνωρίζετε στη χώρα μας γίνονται (τουλάχιστον ακόμα) εκλογές και αποφαίνεται ο κυρίαρχος λαός». Άρα νομίζω ότι δεν πρέπει να δαιμονοποιείτε τους πάντες και τα πάντα και μάλιστα αορίστως.

      Διαγραφή
    8. Αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι τους πιάνει αμόκ με τον ΟΠΑΣ. Γιατί;

      Διαγραφή
    9. Όχι και που ήταν ο ΟΠΑΣ. Μιλάει πάντα εδώ και χρόνια αλλά μόνο όταν έχει κάτι σοβαρό και τεκμηριωμένο να πει. Τι θέλετε να σαχλαμαρίζει άσκοπα και ασταμάτητα; Μιλάει όταν πρέπει, σταθερά και σοβαρά. Αλλά όχι με λόγια του αέρα, γι’ αυτό ακόμα και οι αντίπαλοι δεν μπόρεσαν ποτέ να τον αντιμετωπίσουν, ούτε με μηνήσεις που κάνουν, ούτε με οτιδήποτε άλλο τρόπο και επιθέσεις.
      ΚΣ

      Διαγραφή
    10. ΜΗΠΩΣ Η ΜΕΓΑΙΡΑ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΔΟΥΣΑ ?

      Διαγραφή
  5. οποιος αποκαλυπτει,ΚΑΛΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ.Οποιος ενημερωνε,ΚΑΛΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ.Τα εν κρυπτω, ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.Μυαλο εχουμε ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ και κρινουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΠΛΟΓΚ .
    Ο δημαρχος Ραφηνας εκανε πληρη ενημερωση για τις προσφατες εξελιξεις στο θεμα του ΚΕΛ.ΑΥΤΗ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.Θα μπορουσες να ανα δημοσιευσεις το βιντεο καθοτι ενδιαφερει και γινεται σχετικη αναφορα στον δημο Σπαταρτεμιδας.Η Ραφηνα τραβαει το ΚΟΥΠΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΕΛ,αλλα αφορα και εσας.Οδημαρχος Ραφηνας ηταν ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟΣ,και ξεκαθαρος.Ελπιζω και εσεις να εχετε αντιστοιχη ενημερωση.Επισης σας ενημερωνω οτι πλεον εχουμε ΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ,συγκεκριμμενη με ραντεβου,για οποιονδηποτε πολιτη που θελει να επικοινωνησει ,απ ευθειας ,με τον δημαρχο.ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ....ΣΥΝ ΟΜΙΛΗΣΕΙ ΟΧΙ......Η συν ομηλια απαιτει δυο τουλαχιστον ΣΥΝ ομιλητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κώστας - Αγγελική15 Μαρτίου 2013 στις 7:02 μ.μ.

    Αγαπητέ(-ή) 3.47 μ.μ.,
    πόσο δίκιο έχετε... Είμαστε μόνο έξι χρόνια εδώ και το έχουμε πάρει είδηση. Άς ευχηθούμε, στο μέλλον να ενδιαφερθούν για τα κοινά, πιο αξιόλογα άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε απόλυτο δίκιο Κώστα και Αγγελική. Έχουμε στη περιοχή μας... κάτι ξεφτερια!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. 3.47, άψογη η τοιχογραφία της Λούτσας.

      Διαγραφή
  8. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ,ποσο δικιο εχετε 3 47.ΣΩΣΤΟ Γνωμη τουε ειναι και σεβαστη.Αυτος που απανταει εχει πλακα,ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ....ΠΟΥ ...ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΔΙΚΙΟ...... ΕΕΕΕΕΕΕΕ πια αυτο και αν ειναι πλακα.....για ξεφτερι.....ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο 3 47,αρα αποκλειεται ο 7 08 να ειναι αλλος,ειναι ο ιδιος Ο 3 47 και επειδη ΕΕΕΕΕ δεν καθεσαι πανω στο πληκτρολογιο 7 02 και 7 08 απαντηση επιβεβαιωτικη εεεεεεε καταλαβατε ....ποσοι ειναι.Τοσο απλα .....επαγωγικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΣΕ ΤΟΝ 7 03 ,7 05,7 02,7 Ο8 πολυς συνωστισμος μεταξυ 7 03 και 7 08 και ολοι .....συμφωνουν ...τι αστειο.....να μην εισαι ξεφτερι και να το παριστανεις........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητε 12 04 .ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ηχρονικη ακολουθια και λεκτικη ομοιομορφια των επικροτικων σχολιων?Δεν σας προβληματισε,το ΠΩΣ απανταει κανεις στον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ?ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΣΘΕ ΕΜΠΕΙΡΟΣ .Οταν καποιος σας γραφει μονον ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ, εσεις του απαντατε ...ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ,ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ?Αυτο και μονον ,αποδεικνυει κατι.τΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ?Κατα τα αλλα συνφωνω,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΜΑΤΑ, ΛΕΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ....ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ?ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ αλλα και τοσο ανοητα τελικα.Πιστευω οτι οι περισσοτεροι μπλογκιτες το εχουν καταλαβει πλεον.ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κακά τα ψέματα. Τελικά κάποιοι τρελαίνονται στα τοπικά blog όταν τους τα χώνει ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ και όταν για οποιοδήποτε θέμα πάρει θέση ο Όμιλος – ΟΠΑΣ, η ανακοινώσεις του οποίου παρατηρώ ότι ουδέποτε αντιμετωπίζονται ευθέως και επί της ουσίας, αλλά με ύπουλο σπέκουλο, πίσω από το οποίο μάλλον βρίσκονται πρώην ή νυν Δήμαρχοι ή οι σάπιοι «μηχανισμοί» τους, που προφανώς θίγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ Ο Αριστογειτων κυριε 10 17.Τους τα ΧΩΝΕΙ ,η αληθεια,η λογικη,η επαγωγη και τα μαθηματικα.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΜΕ,ΛΟΙΔΩΡΗΣΑΜΕ ,ΒΙΑΣΑΜΕ ,και την καταντησαμε σκετη προγονοπληξια/Ειναι θλιβερο στην χωρα που πρωτοανθισε Ο ΟΡΘΟΣ ΛΟΓΟΣ ,οι συγχρονοι που ισχυριζονται (οχι πειστικα οφειλω να ομολογησω)οτι αποτελουν συνεχεια εκεινων ,ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ)ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ.Ειναι θλιβερο στην μονη χωρα στον κοσμο ,που η λεξη culture,ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ....ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΡΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ .ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.Η μονη χωρα Της ΕΕ που οι μετρημενοι αναγνωστες 10 βιβλιων τον χρονο αποτελουν το .......1% του πληθυσμου, οταν το αντιστοιχο σε αλλες χωρες ειναι δεκαπλασιο εως πεντηκοντα πλασιο.Αυτος ειναι ο λογος που γραφω στο μπλογκ.Για να θυμισω την ελληνικη παιδεια.ΚΑΙ ΑΝ Αυτο αποτελει αφορμη για επιθεση, τοτε ΟΡΘΩΣ ΠΡΑΤΤΩ.Εστω και ΕΝΑΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗΣ να αναγκασθει να σκεφτει ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΗΣ ΔΑΙΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ, με ορους ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ,μακραν της ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ οπου το αποτελεσμα αναγορευεται σε αιτιο ,και το ΑΙΤΙΟ ΕΠΑΝΑΛΑΝΒΑΝΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΛΕΙΠΤΩΣ ,παραγοντας παρομοιο αποτελεσμα ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΟΧΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΔΑΣ. ....ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ.Τιποτα δεν ειναι τυχαιο αγαπητοι μου ιδιετερα οταν ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ.

    corrumpunt mores bonos colloqia mala.
    H ΕΛΛΗΝΙΚΑ, φθειρουσι ηθη χρηστα ομηλιαι κακαι.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΓΝΩΣΕΩΝ .Εσκεμμενα χρησιμοποιω την κοινη πολιτιστικη κληρονομια των ΡΩΜΑΙΩΝ.Οι ρωμαιοι διεδωσαν την ελληνικη γλωσσα και σημερα κατοικοι πολλων τμηματων της Ιταλιας ,ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥς GRECI προγονους τους.Καιρος να ανακαλυψουμε και εμεις ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ και να αλλαξουμε και τροπαρι και πλευρο.Βλεπω και διαβλεπω μια αλλαγη στον τροπο προσεγγισης των μπλογκιτων σε διαφορα θεματα.Στο διαστημα καποιον μηνων που ειμαι εδω ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑ.ΑΡΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ.Δεν χρειαζεται να σας δωσω βιογραφικο.ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΡΙΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΘΕ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ,ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΑ.Δεν υποβαλλω αιτημα για θεση ουτε υποψηφιοτητα για εκλογη ,θετω σε κριση τον λογο μου γυμνο και χωρις προσωπο,ωστε η κριση να ειναι ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΗ απο τυχον κοινωνικες η μορφωτικες περγαμηνες.ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΒΑΛΑ,με τον εαυτο μου και με αλλους και προς το παρον το κερδιζω.Τα πραγματα ειναι πιο αισιοδοξα απο οτι νομιζα...
    Με βρισιες και ......ντεντεκτιβικες αποκαλυψεις...απλως γελοιοπηεισθε οσοι το κανετε. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΡΥΨΩ,ΜΑΛΛΟΝ,ΔΙΑΘΕΤΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, απο οσα ΔΕΙΧΝΕΙ, ο γραπτος μου λογος,να παρουσιασω στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ,οθεν μην ψαχνετε ΑΔΙΚΑ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ.Εχω εκπληρωσει ολες μου τις φιλοδοξιες σε εθνικο επιπεδο ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΕΣ ΠΛΕΟΝ.Παραμενω ευτυχης σε δυσκολους καιρους και βοηθαω και οσους ειχαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΤΥΧΙΑ.ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΩ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ.Στους τελευταιους αυτους, οτι ειναι μοιραιο να συμβει, θα συμβει και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ.Ειναι φυσικο επακολουθο,αρχαιοθεν.ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ,ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΙΟΤΕ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ,οταν γραφεις μονος σου ,ολα αποκαλυπτονται ......εεεεεεε ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 150 ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΜΙΛΟΙ ...ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ!!! ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στην Αρτέμιδα δεν υπήρξε μέχρι τώρα ανάλογα σοβαρή εκπροσώπηση στο Δήμο, αν και υπάρχουν αναρίθμητοι σύλλογοι, σωματεία, όμιλοι, κινήσεις πολιτών. Κάποιοι, γνωστοί από συλλόγους έγιναν πρόεδροι σε Ν.Π., όπως ΚΑΠΗ, λιμάνι, κλπ., κάποιοι άλλοι πάλευαν μέχρι πρόσφατα για έμμισθες (προπαντός) θέσεις κλπ. κλπ.
    Φυσικά, έχει και την καλή της πλευρά η κινητικότητα σε μία πόλη, με συλλόγους και αντιπαραθέσεις σε εφημερίδες, ιστολόγια. Φανερώνουν ζωντάνια, αναδεικνύονται προβλήματα και πάντα υπάρχει η προσδοκία ανάδειξης σοβαρών και έντιμων συμπολιτών μας.
    Όσο για τους άλλους, που προσπαθούν δια βίου να ψιλοβολεύονται, να παρεισφρύουν και να αναδεικνύονται εκμεταλλευόμενοι την αναμφισβήτητη έλλειψη σοβαρών προσωπικοτήτων, ναι, βλάπτουν και αυτοί την πόλη. Περισσότερο ή λιγώτερο δεν έχει σημασία. Βλάπτουν όμως.
    Μιας και διανύουμε το παγκόσμιο έτος του μεγάλου Αλεξανδρινού, να θυμηθούμε ότι το έχει εκφράσει υπέροχα στο "Ας φρόντιζαν":

    "...Είμαι μπασμένος κάμποσο και στα διοικητικά...".
    "...ενδεδειγμένος για να υπηρετήσω αυτήν την χώρα..."
    "...Ζητώ ο ταλαίπωρος να μπαλωθώ..."
    "...Βλάπτουν κ’ οι τρεις τους την Συρία το ίδιο..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Αριστογείτων συγχωρείται γιατί μάλλον δέν ξέρει τα ώπα και τα ζήτω των παρατρεχάμενων της Λούτσας. Για ρωτάτε και μάς που τους τρώμε στη μάπα καθ οδόν προς τις εκλογές κάθε τόσο..... Είναι ιδιαίτερη συνομοταξία, κάνεις το λάθος να τους πείς γραφικούληδες, αλλά είναι μόνιμα στοιχεία δυστυχώς. Εγώ δε λέω, μπορεί να τύχει να φέρουν κάτι στην επιφάνεια και καλο είναι αυτό. Μέχρις εκεί όμως. ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλός τον "Δημότη" που θέλει τους "γραφικούληδες" και τους παρατρεχάμενους μέχρι εκεί που "μπορεί να τύχει να φέρουν κάτι στην επιφάνεια ......." Αλλά λέει: "Μέχρις εκεί όμως". Τώρα μάλιστα φίλε "δημότη". Σε καταλάβαμε. Εκεί που τους απορρίπτεις δηλαδή είναι στα παραπέρα. Μη τυχόν θέσουν υποψηφιότητα για Δήμαρχοι. Τώρα σε καταλάβαμε. Γι' αυτό μας λες ότι "ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ". Μάλιστα "δημόταρέ" μου εσύ. Μπήκα στο πνεύμα σου όπως και στο πνεύμα του 3:47μμ (15.3.2013), που όλο κατακρίνει κι αυτός τους "γραφικούληδες" οτι εμφανίζονται (λέει) εν όψει εκλογών (εκείνο που συμβαίνει είναι ότι μάλλον δεν τους βλέπετε πριν, αν και υπάρχουν διαρκώς). Εσείς τελικά φοβάστε μη τυχόν αυτοί γίνουν ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !! Αυτό σας καίει τελικά. Βρες μπας και είστε ο "Κασίμης" ή ο "Μάρκου Χ.Α"; Αλλά ελάτε, ηρεμήστε. Δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα επικίνδυνο για εσάς ή τους φίλους σας, όποιοι κι αν είστε εκ της πρώην, της νυν ή της εκκολαπτόμενης δημοτικής εξουσίας. Δεν κινδυνεύετε από τους "γραφικούληδες" που διαρκώς καταγγέλλουν γιατί ως γνωρίζετε τέτοιοι "τύποι" δεν είναι μαζικοί, δηλαδή δεν λαμβάνουν ψήφους. Ηρεμήστε λοιπόν. Ηρεμήστε.... Αυτοί κάνουν μόνο καταγγελίες δεν τα πάνε καλά με τις εξουσίες, δεν είναι ΕΛΠΙΔΑ. «Ελπίδα» είστε μόνο εσείς οι Δημότες, αντίπαλοί τους (όπως δείχνετε) και οι δικοί σας …… «άρχοντες» που βούλιαξαν το Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος στα τάρταρα.

      Διαγραφή
    2. Εγω αγαπητε μου 3 37 ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΩΝ -ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, και κατατασσω με βαση τα scripta.EAN εσεις βασιζεστε στα ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ,ειναι φυσικο να εχετε αλλη εκτιμηση.
      θΑ ΣΑΣ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΑΝ ΜΟΥ ΔΙΝΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.Απο αυτα που γραφετε δεν προκυπτει τιποτα αλλο ,πλην της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ.και αυτο δεν ειναι εγγυηση ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ.τι στοιχεια ειναι?Ειθισται ο ορος στοιχεια,να αφορα τα ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.Βριθει η Αρτεμιδα κακοποιων στοιχειων ,οπως φαινονται στις αστυνομικες επιχειρησεις.Δολοφονοι ,εμποροι οπλων ,εμποροι ναρκωτικων κλπ κλπ ινα μη περιλαβω και τους χρυσους οπαδουςΠΟΛΛΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ορια της νομιμοτητας η και την ξεπερνουν με παρανομες ενεργειες.
      ΓΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΦΗΣ,ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ......ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙΣΘΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.Εγω ενοχλουμαι και το λεω ,απο την ΒΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ,ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ ,ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ,ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ,ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΙΑ.Τετοια δεν εχω διαπιστωσει ακομα ,ειμι μονον σε υποστηρικτες των καλων υπαλληλων, των καλων αρχοντων των καλων και ΧΡΥΣΩΝ πολιτικων που ανθουν στην Αρτεμιδα.ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣΘΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ?Αυτα αφηνουν πολλες ελπιδες για την πολη σας ? ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤ ΕΣΑΣ ΠΛΗΡΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ, ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ?ΤΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΥΡΙΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΗ.Το να μηδενιζεις εξ ισου ,τα μειζονα και τα ελασσονα, ειναι ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ Φασιστικος.Ποια ειναι τα μειζονα λοιπον για εσας?εΤΣΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ ΤΑ ΩΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΗΤΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.Μαλλον για προσωπικες εμπαθειες μου μοιαζουν.στοιχεια κυριε, στοιχεια ,το οπα ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΣΤΟΙΧΕΙΟ,κουτσομπολιο το θεωρω .Ηπολη σας εχει πολυ σοβαροτερα προβληματα και εσεις .....αδετε περι ΟΝΟΥ ΣΚΙΑΣ........
      Αν σας θυμωνω με οσα γραφω , ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,θα επιβεβαιωσετε οτι χτυπησα φλεβα.Γιατι η αληθεια και τσουζει και κοβει και ποναει και προκαλει.

      Διαγραφή
    3. Προς 5 26.Γραφαμε φαινετε μαζι,ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΟΝΗ με τις ιδιες λεξεις που τους φωτογραφιζουν?ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ,ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ...ΑΜΩΝΥΜΟΙ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ?
      Δεν βαρεθηκαν να τρωνε ξυλο ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ?Μπρος στα καλη της...... δουλιτσας τι ειναι ο πονος της ξεφτηλας...... της αποκαλυψης.

      Διαγραφή
    4. φαινεται, παναθεμα με και ποιος τον ακουει ΠΑΛΙ τον γνωστο αρτεμισιανο....

      Διαγραφή
    5. ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗ.....πρεπει να βελτιωθω, θα μου ριξει ο ΑΛΛΟΣ του συχωρεμμενου του ΒΟΥΛΕΥΤΗ,ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .....

      Διαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ATTIΚANET και οσους διαβαζουν ποιηση.

    Οτι τα πραγματα δεν βαινουν κατ ευχην στην αποικια
    δεν μενει ελαχιστη αμφιβολια
    και μ ολο που οπωσουν τραβουμε εμπρος
    ισως καθως νομιζουν ουκ ολιγοι ,να εφθασε ο καιρος
    να φερομεν πολιτικον αναμορφωτη.


    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΒΑΦΗ ΣΥΝΙΣΤΩ......ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ..ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.Αυτη θεωρω εγω αναβαθμιση ,του μπλογκικου λογου.Προκειται για ποιημα οιονει ΕΠΙΚΑΙΡΟ.


    Η Ποιηση ειναι ταυτοσημη
    με την παραγωγη ραδιου
    για μια και μονο λεξη
    λιωνεις χιλιαδες τονους
    γλωσσικο μεταλλευμα
    Βλαδιμηρος Μαγιακοφσκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαίρετε,
    Είστε ένας επιχειρηματίας ή γυναίκα; Είσαι σε οποιαδήποτε οικονομική πίεση; χρειάζεστε δάνειο για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Έχετε ένα χαμηλό εισόδημα και δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Η απάντηση είναι εδώ στο χαμηλό ποσοστό του 2%, στείλτε μας email κόλαξ σε paydayloancompany9@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χαίρετε,
    Είστε ένας επιχειρηματίας ή γυναίκα; Είσαι σε οποιαδήποτε οικονομική πίεση; χρειάζεστε δάνειο για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Έχετε ένα χαμηλό εισόδημα και δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Η απάντηση είναι εδώ στο χαμηλό ποσοστό του 2%, στείλτε μας email κόλαξ σε paydayloancompany9@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας