ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΑΠΑΤΟΥΠΑΔΙΚΑ




38 σχόλια:

  1. Γιατί το θέμα δεν ήλθε για συζήτηση στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμιδος, πριν αποφανθεί η επιτροπή ποιότητας ζωής; Γιατί δεν εφαρμόζεται σωστά ο νόμος από τη στιγμή που το άρθρο 83 του Ν. 3852/2010 προβλέπει μεταξύ άλλων αρμοδιότητα γνώμης, όπως:
    - στην § 2 του άρθρου 83 που λέει ότι : " η) την προστασία της δημόσιας υγείας και την προστασία των κατοίκων από την ηχορύπανση....", αποτελεί αρμοδιότητα της δημοτικής κοινότητας, η οποία εκφράζει γνώμες και διατυπώνει προτάσεις γι' αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Γκινοσάτη, με ποιους κάνατε διαβούλευση πριν λάβετε την απόφαση και εγκρίνετε κανονιστική απόφαση για την ηχορύπανση από τα μαγαζιά; Μήπως με τους πελάτες του Τεχνικού Γραφείου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τουλάχιστον ανήθικο μηχανικοί της πόλης - Δήμου μας να υπογράφουν άδειες οποιουδήποτε είδους για μη νόμιμα καταστήματα ή για αυθαίρετα σε ευαίσθητες ζώνες όπως η παραλία. Εξωφρενικό δε και ακραίο όταν αυτό συμβαίνει από αιρετούς του Δήμου και μάλιστα με αρμοδιότητες θέσης ή μέλους Επιτροπών. Επιτέλους πότε θα τους τσιμπήσει κανένας εισαγγελέας; Κύριε Δήμαρχε μη κάνετε ότι δεν ξέρετε ή ότι δεν βλέπετε ή ότι δεν ακούτε ................

      Διαγραφή
    2. Οταν καταλαβετε οτι η κοντρα που κανετε με τα μαγαζια το μονο που μπορει να φερει ειναι ακομα μεγαλυτερη ερημια στην πολη και φυσικα λιγοτερα εσοδα τοτε ολα θα ειναι καλυτερα!!! Γιατι ο λαος που κυκλοφορουσε παλια εκτος απο τα νυχτερινα μαγαζια ψωνιζε και στο περιπτερο του μητσου , ετρωγε και στο φαγαδικο του γιωργoy κτλ κτλ. γι αυτο θα κλεισουν ολα τα μαγαζια. με το σταυρο στο χερι κανεισ δεν εκανε προκοπη. Ξυπνηστε γιατι θα μεινετε 5 ελληνες και 10000 αλβανοι στη λουτσα!!!!

      Διαγραφή
    3. Αλλο ενα .....ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ...ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ,απο τα γνωστα.....ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.Απανταει σε σχολια της 23 ΜΑΡΤΙΟΥ.Του 2013 ευτυχως.

      Διαγραφή
    4. Δεν εχω την πολυτελεια να καιγομαι ολη μερα μπροστα σε εναν υπολογιστη,γι αυτο απαντησα μετα απο 6 μερες. Και αν ειναι υψιστης σοβαροτητας το σχολιο μου, ασε να το κρινει κανενα σοβαρο ατομο. Ποιος εισαι που κρινεις τα σχολια των αλλων σε ενα blogspot???? Γι αυτο δημιουργουνται για να λεει ο καθενας την αποψη του. Και για να κατακρινεις ολους στο δημο σημαινει οτι εισαι εκτος, αρα φαντασου πως θα ηταν ο δημος με καποιους σαν εσενα!!! Και εδω διορθωνω το προηγουμενο σχολιο. Θα μεινετε 1 ελληνας και 10000 αλβανοι!!! Καλη σας μερα!!!

      Διαγραφή
    5. 23 ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ειναι πανω απο 5 εβδομαδες.ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ......
      Γραψε 10 001 Αλβανοι και ενας ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ.

      Διαγραφή
    6. ελληναρασ??? αχχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  3. Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ:
    Άρθρο: 85 ν. 3852/10 ότι επιβάλλεται να γίνεται συνέλευση των κατοίκων κάθε χρόνο. Γιατί δεν τηρείται αυτό;
    Συγκεκριμένα προβλέπεται (αλλά δεν εφαρμόζεται από τον Δήμο), ότι "Στις τοπικές κοινότητες, με ευθύνη του εκπροσώπου της τοπικής κοινότητας ή του προέδρου του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας σε συνεργασία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, καλούνται οι κάτοικοι και οι φορείς της τοπικής κοινότητας, τουλάχιστον μια φορά κατ' έτος σε συνέλευση, και προτείνουν στα αρμόδια όργανα του δήμου, ανάλογα με το χαρακτήρα των αναγκών των κατοίκων της τοπικής κοινότητας και τις προτεραιότητες για την τοπική ανάπτυξη, τις δράσεις που πρέπει να αναλάβει ο δήμος ιδίως ως προς: α) την παροχή κοινωνικών ή άλλων υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής τους, β) τη λήψη μέτρων για την προστασία των ηλικιωμένων και των παιδιών στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του δήμου, γ) τα έργα που πρέπει να εκτελεστούν στην τοπική κοινότητα, δ) την παροχή υπηρεσιών για την τουριστική αξιοποίηση και προβολή της τοπικής κοινότητας, ε) την εφαρμογή πολιτιστικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων και στ) κάθε άλλο θέμα που αφορά την τοπική κοινότητα.
    Για την ανωτέρω διαδικασία τηρούνται πρακτικά από υπάλληλο του δήμου ενώ οι αποφάσεις για τα ανωτέρω θέματα λαμβάνονται από τους παρόντες με σχετική πλειοψηφία"
    Αυτοί τελικά τα λένε μόνο με τους κολλητούς τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ χρεοκόπησαν το Δήμο με τα σκάνδαλα των πρώην και των νυν (βλέπετε Μυκηναϊκούς, χρέη μεγάλων, αεροδρόμιο - ανοχή, ΚΕΛ, απευθείας αναθέσεις, παράνομα μαγαζιά, ζημιά Δήμου στα Επιχειρηματικά Πάρκα, δημιουργία τεράστιου χρέους στην ΕΥΔΑΠ - κυρίως επί των πρώην Δημάρχων Κασίμη - Αλτιπαρμάκη, κλπ, κλπ), που χρόνος γι' αυτούς να κάνουν διάλογο και διαβούλευση; Και τις Επιτροπές δήθεν ελέγχου τις κάνουν μεταξύ τους χωρίς τήρηση των διαδικασιών του νόμου, χωρίς διαφάνεια, χωρίς αποτύπωση της προηγούμενης ακρόασης κάθε εμπλεκόμενου γιατί βέβαια θέλουν να καλύψουν ευθύνες ημετέρων, απεμπολώντας έτσι και τα όποια συμφέροντα του Δήμου έχουν θιγεί. Αυτοί είναι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πότε θα ξυπνήσουν οι σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμιδος για να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, μιας και οι κ.κ. Γκινοσάτης, Σωτηρόπουλος (Τσέλιγκας), Ζήση, Λιανός, Κρόκος, Αφρ. Μαργέτη της δημοτικής πλειοψηφίας, κάτοικοι της Αρτέμιδος, κοινός μας ....... πούλησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα μάλιστα ..... θα τα λύσει ο Μπαλόπητος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαύρα μας χάλια .........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όχι θα μας τα λύσει η "Ομοσπονδία"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Γκινοσάτης και ο Δήμαρχος να απαντήσουν πρώτα στα ερωτήματα που τίθενται στη σελίδα 23 της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας ΑΛΗΘΕΙΑ που έχει αναρτηθεί ήδη στο παρόν blog. Άντε να μας κάνουν τη χάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί ο Δήμαρχος δεν δίνει ακόμα και στους δικούς του τοπικούς συμβούλους τη λίστα "Λαγκάρντ" του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δήμαρχε, γιατί δεν αναρτάς το πόθεν έσχες σου στο διαδίκτυο όπως ορίζει ο νόμος; Εκτός κι αν άλλαξε και δεν το ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεταξυ 11 20 και 11 36 7 σχολια.........κοτσιλισε και εφυγε.....κοτσιλια ανα διλεπτο .....

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ......

      Διαγραφή
    3. Δημαρχιακου τυπου

      Διαγραφή
    4. ειδατε πως γινεται?

      Διαγραφή
  12. Οι άδειες μουσικής που δόθηκαν στα μπαρ του Αγίου Νικολάου είναι παράνομες και καταχρηστικές! Ποιοι μεσολάβησαν για να γίνει αυτό το "έγκλημα" κατά των κατοίκων της περιοχής, είναι ζήτημα που θα απασχολήσει τον εισαγγελέα. Προς το παρόν και εν όψη του καλοκαιριού δεν έχει αλλάξει τίποτα στο καθεστώς λειτουργίας των "κέντρων διασκέδασης" της παραλίας του Αγίου Νικολάου. Ανενόχλητα τα μπαρ-κέντρα διασκέδασης τσιτώνουν τα ηχεία στο τέρμα, μεσημέρι-απόγευμα-νύχτα-ξημερώματα, όποτε γουστάρουν, χωρίς να υπολογίζουν τίποτα και κανέναν! Οι κάτοικοι υποφέρουν, ξαγρυπνούν, είναι σε απόγνωση με την αισχρή αυτή κατάντια που έχει περιέλθει όλος ο παραλιακός οικισμός, η ήσυχη υποτίθεται λουτρόπολη του Αγίου Νικολάου Αρτέμιδος. Αυτή είναι η κατάσταση κυρίες και κύριοι. Και έτσι όπως πάει, αυτό το αίσχος θα συνεχιστεί ακάθεκτο και το προσεχές καλοκαίρι! Γιατί δεν έχουν ακόμα αφαιρέσει οριστικά τις άδειες μουσικής από τα μαγαζιά που έχουν δεχτεί πληθώρα μηνύσεων και καταγγελιών, εδώ και χρόνια; Ποιος από το δήμο θα τολμήσει να απαντήσει; Να μας πει ακόμα αν είναι είναι νόμιμες οι άδειες μουσικής δίπλα στα σπίτια, αν τηρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις για τις άδειες μουσικής μέσα σε οικισμό, δίπλα δίπλα και μεσοτοιχία με σπίτια οικογενειών που τώρα φασιστικά και απροκάλυπτα εκδιώχνονται κάθε καλοκαίρι (και όχι μόνο) από τα ίδια τους τα σπίτια λόγω της αφόρητης ηχορύπανσης; Με την ζώνη αιγιαλού της παραλίας τέλος ποιος θα λογοδοτήσει από το δήμο; Πως μπορεί μια ολόκληρη κοινότητα να ανέχεται δύο τρεις αναιδείς ιδιοκτήτες κέντρων διασκέδασης να κάνουν κατάληψη στην παραλία με ξαπλώστες και τραπέζια που καταλαμβάνουν όλη το πλάτος της αμμουδιάς, από τα μαγαζιά τους μέχρι εκεί που σκάει το κύμα και να μην υπάρχει χώρος ούτε να περάσει κανείς με τα πόδια; Τέρμα τα ψέματα και η υποκρισία κυρίες και κύριοι της δημοτικής αρχής. Το αίσχος της παραλίας του Αγίου Νικολάου θα το λήξετε οριστικά και ουσιαστικά πριν αυτό το καλοκαίρι, είναι η καθολική ΑΠΑΙΤΗΣΗ όλων των κατοίκων του Αγίου Νικολάου, το ποτήρι έχει ξεχειλίσει, η ζωή μας στην παραλιακή ζώνη έχει υποβαθμιστεί όσο δε πάει άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στο Δήμο αυτό πρέπει να εγκατασταθεί ο Πεπόνης; Αλλιώς δεν ξεκαθαρίζει η κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιαννης κερναει Γιαννης πινει,ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ..ΤΙΠΟΤΑ.Ακομα και η Αληθεια ,εχει μεσα τουλαχιστον τρια θεματα Πρανομιων και ο ΕΩΛΟΣ νομικα και ηθικα ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ...ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ....ΕΕΕΕΕΕΕ αυτο ειναι αντιπερισπασμος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έλαβα μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 22-03-2013 κανονιστική απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θέμα «Χορήγηση αδειών μουσικής- μουσικών οργάνων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος», που αποτελεί το δεύτερο θέμα της συνεδρίασης της Τετάρτης 27-03-2013, του Τοπικού Σπάτων στο οποίο μετέχω!
    Διαμαρτύρομαι και εγώ καθώς αυτή η απόφαση της Διοίκησης του Δήμου, δεν έτυχε την ανάλογη διαβούλευση στην πόλη μου τα Σπάτα, μέσω των θεσμικών φορέων, όπως η Επιτροπή Διαβούλευσης και τοπικοί φορείς και σύλλογοι της πόλης μας!
    Διαμαρτύρομαι έντονα καθώς το Τοπικό Συμβούλιο Σπάτων, γίνεται δέκτης για γνωμοδότηση μιας ήδη ειλημμένης απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, για ένα θέμα που αποτελεί την μοναδική του αποφασιστική αρμοδιότητα!
    Τώρα ως προς θέμα. Η εισήγηση της εν λόγω κανονιστική απόφασης από την αρμόδια υπηρεσία, είχε λάθη τα οποία εντοπίστηκαν εκτιμώ κατά την διαλογική συζήτηση και υπήρξαν οι σχετικές διορθώσεις, στην τελική απόφαση! Λάθη κυρίως σε σχέση με τις αρμοδιότητες των Τοπικών Συμβουλίων και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Επειδή το θέμα είναι σοβαρότατο, εκτιμώ ότι υπάρχει ανάγκη γνωμάτευσης της νομικής υπηρεσίας του Δήμου που να επιβεβαιώνει εγγράφως την νομική ορθότητα των αναφερομένων στην απόφαση, καθώς και την πληρότητά της, ώστε να βεβαιωθεί ότι έχει ληφθεί υπόψη, όλη η νομοθεσία/ νομολογία για το θέμα!
    Τώρα ως προς την ουσία του θέματος. Από την σύνταξη της εν λόγω κανονιστικής απόφασης, κατανοώ ότι υπάρχει από υπηρεσίες του Δήμου μας, νομική γνώση του θέματος σχετικά με τις άδειες μουσικής και την διατάραξη της κοινής ησυχίας. Εκ του αποτελέσματος και των διαμαρτυριών των κατοίκων, κυρίως της Αρτέμιδος, κατανοώ ότι υπάρχει πρόβλημα στην εφαρμογή/ έλεγχο των σχετικών νόμων και νομολογίας. Από τον Δήμο απαιτείται ο ορισμός ενός χρονοδιαγράμματος, με συγκεκριμένες δράσεις/ ενέργειες, για την εφαρμογή έλεγχο της ισχύουσας νομοθεσίας/ νομολογίας και καταστολή της τυχόν παρανομίας! Στα Σπάτα δεν αντιμετωπίζουμε πρόβλημα ακόμα και το παλεύουμε ώστε η όποια επιχειρηματική δραστηριότητα να σέβεται την πόλη μας! Ακόμα θα ήθελα να αναφέρω ότι αν και προβλέπεται η γενική συνέλευση κατοίκων για τοπικές κοινότητες κάτω των 300 κατοίκων και όχι για δημοτικές κοινότητες ο πρόεδρος του Τοπικού Σπάτων κος Γιαννάτος έχει κάνει γενικές συνελεύσεις όλων των κατοίκων στα Σπάτα και η εμπειρία μας ήταν θετική αξίζουν να γίνονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΑΠΟΦΑΣΗ 38 /2013 ΠΟΤΕ ΠΑΡΘΗΚΕ? Διαβιβασθηκε στις 14 /3 στον Δημο ,αυτος την εστειλε στην ΑΡΤΕΜΙΔΑ στις 21/3 για να συζητηθει στις 26 /3 ΟΤΑΝ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙς 31/3.Σε μερικους την εστειλαν 22/3.... δεν προκαναν ...παλι......
    Αφηστε με να ...μαντεψω.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ....ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΜΕ ΗΧΕΙΑ ΣΤΑ ....ΔΕΝΤΡΑ (ειδαμε και τετοιο σε αδεια παραδοσιακου καφενειου),ΤΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ...ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ(το εγραψε ο τεως)ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ .....ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.Αυτοι απλως ...αποφασιζουν ,διαβιβαζουν,υπογραφουν αντιγραφουν ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ...-που και ποιον?ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ....ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ,ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.......Η Αρτεμιδα εχει δικη της νομοθεσια ,δεν μπορουν να την παρουν απο αλλου,εγκαιρως,ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ.Τι να κανουμε....δεν εχουν υπαλληλους γιατι τους απολυει η τροικα...ΟΥΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΟΥΝ,ΟΠΟΤΕ......ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...Δεν φτανει που τρεχουν τελευταια στιγμη για το καλο μας? το θεμα ειναι ΝΟΜΙΚΟΝ.Πληρωστε καμμια πενηνταρα χιλιαρικα να το μελετησει νομικος....ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ το τι λεει η μια υπηρεσια (πολεοδομια πχ)ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ,Η ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ?ΔΕΝ ΧΡΗΖΕΙ ΚΑΜΜΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Η ΠΑΡΑΛΙΑ.ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ....ΚΑΙ ΙΔΟΥ...ΣΕΛΙΔΑ 23.

    ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΦΤΑΙΕΙ....ΕΙΝΑΙ ...ΠΡΟΦΑΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 31/Ο3/Ο 3013.......Μεχρι τοοοοοοτε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΜΟΝΟ καλο που ειδα τα τελευταια χρονια στην Αρτεμιδα ,ειναι οτι ΑΝΑΣΑΝΕ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΡΟ.Αλλαξε ολη η εικονα της περιοχης.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ CRAZY κλπ κλπ ,ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΘΕΑ ΑΡΤΕΜΙΣ που την χωσατε μεσα στις αυλες,ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΝΑ ΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ,ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ,οσο υπαρχουν ακομα αμμολοφοι πριν εξαφανισθουν εντελως.Μεχρι τον Αγ Νικολαο Η ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΑ.Αμμολοφοι ,υγροβιοτοπος ,Αγ.Νικολαος.ΟΥΤΕ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΟΜΠΡΕΛΛΕς ΟΥΤΕ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ.Να πανε ολα ΑΠΕΝΑΝΤΙ και να αποδοθει η παραλια σε ολους τους κατοικους της Ανατολικης Αττικης.Ο ΑΙΓΙΑΛΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.Το χαρτι της πολεοδομιας μιλαει για ζωνη ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.Το οτι καποιοι ιδιωτες Ισχυριζονται και υπογραφουν αλλα ,ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ,ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. Ετσι γινονται οι δουλειες ...ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΤΗ.

    προσφυγη κατα του συγκεκριμμενου που εβγαλε την αδεια και ΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ.Καταγγελια στο ΤΕΕ ,ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ,ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ .ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ....και κυνηγι απο κοντα.Αν δεν κυνηγησετε εναν τουλαχιστον να μαζευτουν οι αλλοι ...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.τΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ .Αυτες φερνουν τον θορυβο,και την εξαχρειωση που ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ,ΟΧΙ Η ΑΙΤΙΑ.Ηαιτια ειναι στην αδεια ,στο κτισμα ,στην μελετη .Εκει στοχευστε και μην σας απο προσανατολιζουν με ταχαμου ΚΑΝ ΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ.αν το κτισμα ειναι παρανομο ....ΟΧΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑς ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ.
    ΚΟΙΝΩΣ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ.....αλλου το πανε,,,σταχτη στα ματια.Στοχευσατε στο ΚΕΝΤΟ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΠ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΑΝΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ!!! Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ; ΧΑΜΠΑΡΙ; Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Σ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. OI καταγγελιες γινονται ΕΠΩΝΥΜΑ.Αλιως κανεις δεν βλεπει τιποτα.Αυτο ειναι το κολπο.
    Συμπερασμα.
    Η καποιος τρελλος το παιρνει πανω του (με οτι συνεπαγεται αυτο προσωπικα,το εχω κανει και ξερω ,και τι τραβας και τι πληρωνεις και ποσο κινδυνευεις)Η ΤΟ ΠΑΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ δεκαδες.....ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ,ΟΜΙΛΟΥΣ, ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ .....Αυτους να πιεσετε ...αλλα ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ....Με τον διαχειριστη του μπλογκ μπροστα και μονον, ΔΕΝ ΞΕΣΤΡΑΒΩΝΟΝΤΑΙ.Ουτε συμβουλοι,(το ειδατε)ουτε τεως (το ξαναειδατε)ουτε ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ(εκει και αν το ειδατε)ουτε συλλογοικαι αυτο το βλεπετε...διαμαρτυριες ΝΑΙ καταγγελιες ΣΕ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ....ΟΧΙ .

    Αρα φιλε 11 36 ΚΥΝΗΓΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟ ΜΟΝΑΧΟΣ...που ξερεις, μπορει να γινεις ο ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ της Σπαταρτεμισιανικης ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ.....Και μην μου πει παλι κανενας ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΟΣ ,εσυ τι κανεις.... γιατι θα του απαντησω.....ΕΔΩΚΑ ,ΕΔΩΚΑ,πληρωσα,ακομα πληρωνω,ΟΠΟΤΕ ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ και να κρυφτεις απο πισω. ΓΚΕΚΕ? Μαθαινεις απο τα λαΘη σου,δεν τα επαναλαμβανεις...απλως προειδοποιεις και τους αλλους ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ...... Τωρα για την δημοτικη αστυνομια ...αλλη πλακα...οταν πινουν καΦε και εγω ...κρυφακουω....ΑΣΤΟ ΦΙΛΕ...ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ....γελιο γελοιο.....ΤΙ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.....ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ...ΕΝΗΛΙΚΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ.....Ετσι για να δωσετε το καλο παραδειγμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. την Τρίτη του 03013 θα γίνει η δευτέρα παρουσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έχει αναρτηθεί η απόφαση 38/2013 της επιτροπής ποιότητας ζωής στην ιστοσελίδα του Δήμου! Κάθισα και την διάβασα στην εισήγηση μπέρδευαν τις αρμοδιότητες των Τοπικών με την Επιτροπή ποιότητας ζωής στην απόφαση το διόρθωσαν κάποιος από την επιτροπή το πήρε χαμπάρι! Μήπως έγινε από του πονηρού! Είναι βασική αυτή η αρμοδιότητα του Τοπικού πως δεν την ήξεραν στον Δήμο! Γενικά περίεργα πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα κυρία Ελένη οι άνθρωποι δεν δούλεψαν. Σας κοροϊδεύουν. Αντέγραψαν από το διαδίκτυο ένα σχέδιο από άλλο Δήμο και μάλιστα διέγραψαν κάποια θετικά και προσποιούνται οτι ασχολούνται με την αντιμετώπιση του θορύβου. Έτσι, απλά, για να τα πηγαίνουν καλά και με τους ψηφοφόρους τους και τα μέλη της παράταξης - εταιρείας (βλ. Πιτσιγαυδάκη, κλπ). Πικρή αλλά αληθινή η αλήθεια.

      Διαγραφή
    2. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΦΕΛΕΙΑ ...ΜΕ ΛΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ....εεεεεΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ,
      μετα οσα βλεπουν τα ματακια μας,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΑ.
      Μαιμουδιες και στρουθοκαμηλισμοι ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.Εχει χαθει παντελως η οποια καλη μαρτυρια θα μπορουσε να υπαρξει.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΙΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ να εξετασθουν αρκουν για να καταλαβει κανεις ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΠΛΩΣ......ΨΗΦΙΖΟΥΝ ...ΑΦΕΛΩΣ Η ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ.Αφελεια πλεον δεν δικαιολογειται,οποια πετρα να σκωσεις μαιμουδια θα βρεις.Ακομα και στα σχολια του μπλογκ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ......ανα διλεπτο ,ανα πενταλεπτο,ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ....ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
      ΠΟ ΝΗ ΡΕΥ ΤΕΙ ΤΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ....ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ.....ΠΧ.....ΣΤΑ 7 ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ ....ΟΡΦΑΝΑ......

      Διαγραφή
  23. Γενικά αποφεύγω να βλέπω τα πράγματα περίεργα αλλά να υπάρχουν αλλαγές σε τμήματα μιας εισήγησης στο πολιτικό της κομμάτι είναι λογικό για αυτό και μπαίνει η εισήγηση σε διάλογο αλλά να έχει αλλαγές στο νομικό κομμάτι σε πράγματα που ξέρουμε όλοι που εφαρμόζονται εδώ και τρία χρόνια! Οι υπηρεσίες πρέπει να είναι πιο προσεκτικές! Τον πρόεδρο της Επιτροπής Ζωής τον σέβομαι και τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και αγωνιστή φέρνει μια κανονιστική απόφαση που δεν υπήρχε και είναι απαραίτητη οι υπηρεσίες στην εισήγηση έπρεπε να είναι ποιο προσεκτικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μα αφου αφορουν το 3013.Εξ αλλου, η Σπαταρτεμιδα ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ....ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΕΤΕ.Εδω ιδιωτης μηχανικος ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΝΟΜΟΥΣ εναντια στην πολεοδομικη υπηρεσια για ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ,και εσεις επικαλεισθε τι ....ξερατε?ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ.Δεν διαβαζετε εκδοσεις ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ?Εδω δεν δινουν τον προυπολογισμο στην οικονομικη επιτροπη,κανουν λαθος προσθαφαιρεσεις,κανονιζουν τα χρεη των συγγενων τους με παροντες και ψηφιζοντες τους ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ,και συγνωμην αλλα θα το πω.Εσταξε η ουρα του ποντικου στο λαδι της Σπαταρτεμιδας.Ολοκληρος ποντικος ειναι μεσα στο λαδι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πως και δεν μου επιτεθηκαν για ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΜΟ?Λες σπαταναιος?ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ. Απαντας σε γυναικα? ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ. Λες την αληθεια? ΤΡΕΛΛΟΣ ,Τα βαζεις με τους φασιστες?Εισαι η γαζια...και παει για ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    Μπραβο βρε μπλογκιτες.ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ.
    Ουτε τα θεματα του ΔΣ δεν διαβαζετε.
    Ολα βαινουν καλως.ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕΣΑ,ΚΑΙ Η ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ ΒΟΛΤΑΡΕΙ ΑΣΥΔΟΤΗ ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ .......ΕΞΥΠΝΟΙ.....ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλα βρε μπλογκιτες,Ο Αντιδημαρχος ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ κατελαβε το μπλογκ?Ολα δικα του?ΑΑΑΑΑΑΑ καμια σχεση με τον ξαδερφο ΠΙΚΕΡΜΙΩΤΗ.Ο Πικερμιωτης δικηγορος ειναι ΚΥΡΙΟΣ.....και ολο το Πικερμικο σοι.Αυτα δεν ειναι ρατσιστικα,οι εκ Πικερμιου ειναι Πικερμιωτες και επειδη ξερω πως δρουν ,το Πικερμι ειναι Πικερμι,ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΣΠΑΤΑ .Καμμια σχεση, σαν να αλλαζεις πλανητη.Αν δεν κανω λαθος ηλθαν απο το ΝΤΡΑΦΙ.Απο εκει ξεκινησαν ,γηγενεις,αλλα οπου πας προσαρμοζεσαι αναλογα.Το πικερμι εχει ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ που ειναι τιτλος τιμης για μενα και οχι ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΡΙΣΙΑ. Οι βλαχοι Ελληνες και οι βλαχοι ηγεμονες ΠΕΡΙΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.Να δειτε Ελληνικες εκδοσεις του 1800 στα βαλκανια ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ .Να πατε Φιλιππουπολη,Βραιλα ΚΛΠ ΚΛΠ να δειτε ζωντανα, Ελληνικο πολιτισμο απο την εποχη του Βυζαντιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας