ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ



        ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ                                          ΑΡΤΕΜΙΔΑ     13/03/2013
<<ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ>>
Υπαπαντής 23 – Άρτεμις – ΤΚ  19016                                                            
  Fax  :          2294081577                                                           
e-mail :   charalampidou@lavabit.com.                                               
Αριθ. πρωτ.    152/13-03-2013                      

                                            
      Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ



     Στο πρόσφατο τοπικό συμβούλιο στις 11/2/2013  συζητήθηκε το κρίσιμο για την πόλη μας θέμα των περιβαλλοντικών επιπτώσεων από την λειτουργία του Αεροδρομίου, ώστε να παρέμβει ο δήμος μας ΑΜΕΣΑ  στη διαδικασία της εκπόνησης νέας μελέτης χαρτογράφησης αεροπορικού θορύβου.


     Κατά τη διάρκεια της συζήτησης διατυπώθηκαν απόψεις οι οποίες εξέπληξαν δυσάρεστα τους παρευρισκόμενους  αγωνιστές πολίτες ,που 12 χρόνια τώρα προσπαθούν μέσα από κάθε νόμιμη διαδικασία ( ημερίδες, συνέδρια , παρεμβάσεις σε αρμόδιους φορείς , κινητοποιήσεις και δικαστικούς αγώνες) , να μειώσουν τις αρνητικές επιπτώσεις από την ανεξέλεγκτη λειτουργία του αεροδρομίου. Είναι ανεπίτρεπτο και συγχρόνως τραγικό οι εκπρόσωποι της πόλης μας μετά από 12 χρόνια να συνεχίζουν να αγνοούν κρίσιμα βασικά θέματα, να  υποτιμούν το μέγεθος  και την επικινδυνότητα του προβλήματος,  να προσπαθούν να παραπέμψουν  ακόμα και την ύστατη αυτή στιγμή σε  Επιτροπές   τη λήψη αποφάσεων και να περιορίζονται σε …. Ευχές προς αυτούς που ήδη βιώνουν τα προβλήματα με το σκληρότερο τρόπο.

    Φράσεις τους  όπως : «Δεν μπορείς να τα βάλεις με ένα αεροδρόμιο »  , «αντί να μας εκμεταλλεύεται (το αεροδρόμιο ) ας κοιτάξουμε να το εκμεταλλευτούμε εμείς»  , « δεν υπάρχει νομοθεσία που να διέπει το θόρυβο » , «εγώ τι να ξέρω τώρα από ντεσιμπέλ και πόσο ρυπαίνει ή πόσο δε ρυπαίνει »……. αποτελούν τουλάχιστον ΝΤΡΟΠΗ για ανθρώπους που ασχολούνται με τα κοινά.

       Εξαίρεση στα παραπάνω, αποτελεί ο κος ΛΑΜΠΡΟΥ ο οποίος ως «ειδήμων»  των διαδικασιών από-προσγείωσης  ανέλυσε διεξοδικά την οδηγία  ΤΑΝΓΚΟ , τη χρήση των διαδρόμων και απέδωσε  «ευθαρσώς»  τις ευθύνες στην Υ.Π.Α και τις αεροπορικές εταιρείες ενώ ο μόνος που ωφελείται οικονομικά από τον συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας του αεροδρομίου, που υποβαθμίζει και ταλαιπωρεί την πόλη μας , είναι το ίδιο το αεροδρόμιο. 

     Μας παρέπεμψε  στη μελέτη «ΒΟΓΙΑΤΖΗ» με ….δέος  αγνοώντας επιδεικτικά την επίσημη μελέτη απάντηση που εκπόνησε ο δήμος Αρτέμιδος  και τη μελέτη του Αστεροσκοπείου Αθηνών που καταρρίπτουν την χρηματοδοτημένη από τον Διεθνή Αερολιμένα ,  μελέτη «ΒΟΓΙΑΤΖΗ».   Περίεργο αλήθεια δεν είναι, ένας τόσο  βαθύς γνώστης να περιορίζει το εύρος της έρευνάς του και να βγάζει συμπεράσματα αποκλειστικά και μόνο από την επιχειρηματολογία του αεροδρομίου;  Μήπως πρέπει να του υπενθυμίσουμε ότι έχει ορκιστεί να υπερασπίζεται τους πολίτες αυτού του τόπου;   Βέβαια ευχήθηκε με μεγάλη γενναιοδωρία  «περαστικά»  στους γονείς που αγωνιούν για τα άρρωστα από λευχαιμία παιδιά τους και δεσμεύτηκε ότι αν αποδειχθεί ότι προέρχεται από τις επιπτώσεις του αεροδρομίου θα είναι ο πρώτος που  ΘΑ πάει μπροστά στον αγώνα.  Προς το παρόν βέβαια περιορίζεται στο να διοργανώνει ποδηλατοδρομίες για τα γερά παιδιά της πόλης πάντα με την «ευγενική» χορηγία του Αεροδρομίου.



     Οι πολιτικοί θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι   μέχρι σήμερα έχουν γίνει μελέτες και έρευνες από κρατικούς φορείς και μεγάλα ερευνητικά κέντρα ( πανεπιστήμιο Αθηνών ,  Αστεροσκοπείο Αθηνών , Νομαρχία Ανατολικής Αττικής , Δήμος Αρτέμιδος , Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ), οι οποίες αποδεικνύουν με μετρήσεις που έγιναν στην περιοχή μας, ότι υπάρχουν σοβαρές περιβαλλοντικές βλάβες, οι οποίες θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία των θιγόμενων περιοίκων. 

     Οι πολιτικοί οφείλουν να ερευνούν και να μελετούν τα θέματα που αφορούν την περιοχή τους.

     Οι πολιτικοί οφείλουν  να αντιδρούν ΑΜΕΣΑ και ΔΥΝΑΜΙΚΑ για την προστασία των πολιτών.

     Οι πολιτικοί οφείλουν να αγωνίζονται και όχι να εύχονται για την επίλυση των προβλημάτων με θεϊκή παρέμβαση.

     Γιατί οι πολίτες του τόπου μας δικαιούνται μια σύγχρονη πόλη με υγιές περιβάλλον και δεν επιτρέπουν σε κανένα να τους μετατρέπει σε επαίτες και να τους αντιμετωπίζει σαν θύματα.

     Δικαιούμαστε εμείς και τα παιδιά μας ότι επιβάλλουν οι προδιαγραφές μιας Ευρωπαϊκής πόλης του 21ου αιώνα.



      ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΣΩΜΑΤΕΙΟ

       << ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ  ΑΡΜΟΝΙΑ >>

104 σχόλια:

  1. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ....ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΑΜΗΛΟΥ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑ.....ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΕΚΕΙ ?ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΚΥΛΟΒΡΑΔΥΕΣ? ΚΟΥΦΟΙ ΕΙΝΑΙ? Δεν ακουνε τα νυχτομαγαζα δεν ακουνε τα αεροπλανα,δεν ξερουν αν υπαρχουν μελετες,δεν ξερουν τι ειναι ντεσιμπελ,δεν ξερουν αν υπαρχει νομοθεσια,αρα δεν ειναι μονον ΚΟΥΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΡΑΙΓ που επιτρεπει στους τυφλους να διαβαζουν ,να σπουδαζουν ,να παραγουν ....
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ,που ειναι το χειροτερο. Να τους χαιροσαστε εσεις που τους ψηφισατε......τους κουφοτυφλους συμβουλους.
    ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ .....ΜΕ ΤΑΜΗΛΟΥΣ.....Τουλαχιστον αυτος που μιλησε ηξερε να διαβαζει ,εστω και αν διαβαζε ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι δεν φωνάξατε την εομακ να σας λύσει το πρόβλημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοί του θέλουν να κάνουν το Κ.Ε.Λ. μέσα στην πόλη, χωρίς να τους νοιάζει ούτε η περιβαλλοντική ρύπανση ούτε η υγεία των κατοίκων. Θα τους νοιάξει η ηχορύπανση από τα αεροπλάνα?
    Το έχουμε ξαναπεί. Οι άνθρωποι αυτοί δεν ενδιαφέρονται για το καλό της πόλης και των δημοτών της, ενδιαφέρονται για την τσέπη τους.
    Πως παίρνουν άδεια τα μαγαζιά του Αγ. Νικολάου και μας αφήνουν ξάγρυπνους μέχρι το πρωί? Δεν γνωρίζετε ποιός τοπικός αντιδήμαρχος συναινεί γι' αυτό? Γιατί το κάνει άραγε? Για τα ωραία μάτια του μαγαζάτορα? Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τα ξαναλέμε λοιπόν μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μας; Το όποια πρόβληματα του αεροδρομίου θα τα λύσει ο δήμος τι μας λέτε καλέ; Φιλοδοξεί να μας πείσει ότι καταβάλει προσπάθεια; Έχετε χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας κύριοι/ες της δημοτικής αρχής! Εδώ αδιαφορείτε και ακόμα χειρότερα αδρανείτε προκλητικά, για την ηχορύπανση από τα σκυλομάγαζα του Αγίου Νικολάου, όπου ολόκληρες οικογένειες μένουν ξάγρυπνες για να κερδίζουν τα παράνομα νυχτοκάματα τα μπαρ που εσείς επιμένετε να αφήνετε ανοιχτά με τους ένοχους χειρισμούς σας... Μοιράσατε άδειες μουσικής και άδειες "κέντρων διασκέδασης" μέσα στην κατοικημένη περιοχή, δίπλα στα σπίτια μας και θέλετε να θεωρήσουμε ότι έχετε έντιμα κίνητρα για να λύσετε τα προβλήματά μας; Απαιτούμε να πάρετε πίσω όλες τις παράνομες άδειες μουσικής από τα μπαρ του Αγίου Νικολάου άμεσα, πριν το καλοκαίρι και συζητάμε μετά για τα υπόλοιπα θέματα της υποβαθμισμένης εξαιτίας της ένοχης στάσης σας, περιοχής μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι κι αν δεν εχουμε πεζοδρομια , δρομους , σχολεια , ενα παρκο ,αποχετευση δηλαδη τιποτα που να εχει σχεση με πολιτισμο και αξιοπρεπεια εσεισ ασχολειστε με το αεροδρομιο δηλαδη οταν γραφω εσεισ μαλλον δεν γεμιζετε ουτε ταξι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ και ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.Τα υπολοιπα ΕΠΟΝΤΑΙ.

      Διαγραφή
  6. Αφου εισθε πανελληνιο σωματειο ,δεν τραβατε καμμια καταγγελια για κανενα αυθαιρετο ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ,οπουδηποτε βρε αδερφε.....στην πολεοδομια πχ,στον εισαγγελεα περιβαλλοντος πχ,εχετε τοσους επισημους φορεις να καταγγειλλετε..ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ...ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ...ΠΑΡΑΠΕΡΑ.....Δυσαρμονια ειναι ολοκληρη η Αρτεμιδα.εχετε πολυ υλικο ,τι το κανετε?το κοσκινιζετε 10 χρονια για να ζυμωσετε ...ΠΟΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολιτισμος και αξιοπρεπεια ειναι ολα αυτα που κανουν την διαβίωση των δημοτών ανθρωπινη ειναι να εχεις πεζοδρόμια , να εχεις σχολεια , αποχετευση , δρομους και οχι δρομακια προκειμενου καποιοι να κερδισουν 1-2 μετρα οικοπεδου ,αθλητικες εγκαταστασεις , ονοματα και αριθμους στους δρομους για να εχεισ και αλληλογραφια ,πολιτιστικες εκδηλωσεις και οχι γυφτοπανηγυρια ενα κεντρο υγειας και βεβαια για την αρτεμιδα να μπορεις να εχεις τις παραλιες καθαρες και οργανωμενες . Απλα αλλα δυσκολα ολα αυτα για την Αρτεμιδα γιατι τα καλα παιδια γεννημα θρεμα της περιοχης και ολοι λιγο πολυ συγγενεις μεταξύτους για δικατους μικρα συμφεροντα και επειδη φοβουνται καθε τι νεο και διαφορετικο δεν θελουν η Λουτσα να γινει Αρτεμιδα θελουν να μεινει Λουτσα . Οταν λοιπον εχεις σαν Δημος ολα αυτα τοτε δυσκολα τα αεροπλανα θα κανουν πτησεις οπου βολευει γιατι ο Δημος ειναι οργανωμενος και αντιδρα υπερ των δημοτων οταν ομως σαν Δημος εισαι μπαχαλο εισαι Λουτσα τοτε κανεις δεν σε σεβεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σωματείο Περιβαλλοντικού αποπροσανατολισμού είναι βρε παιδιά. Δεν τους (τις) ξέρουμε τόσα χρόνια. Παίζουν το παιχνίδι της κάθε Δημοτικής Αρχής, απομονώνουν το πρόβλημα του περιβάλλοντος μόνο στα αεροπλάνα, εκμεταλλεύονται την αντίθεση του κόσμου με το αεροδρόμιο και παρακάμπτουν (θάβουν) όλα τα άλλα, όπως αυθαιρεσίας στην παραλία, παράνομα μαγαζιά πάνω στον αιγιαλό, παράνομη ηχορύπανση από τα μαγαζιά, πολεοδομικές αυθαιρεσίες, προώθηση απαράδεκτου ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι που θα έχει εκροή στη θάλασσα της Αρτέμιδος, όπου κάνουν πλάτες στον Δήμαρχο και στην παρέα του για να βάλουν τελικά ταφόπλακα στην Αρτέμιδα. Αυτοί - αυτές είναι. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι κάποιες από αυτές τις φανατικές κυρίες του "Περιβαλλοντικού" και όχι μόνο, είναι και μέλη της δημοτικής παράταξης που σήμερα διοικεί τον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος. Ας βγουν να το αμφισβητήσουν ή να διαψεύσουν και τότε θα βγάλουμε το καταστατικό της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΚΧ "ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΝΕΑ ΠΟΛΗ", με αριθ. εγγραφής : 2749/11.2.2011 στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Μάλιστα κύριοι πρόκειται περί εταιρείας. Δεν το πιστεύετε, έ; Κακό λοιπόν το αεροδρόμιο, λάθος ο κ. Λάμπρου και άλλοι, αλλά εκπρόσωποί μας στα περιβαλλοντικά δεν είναι οι κύριοι και οι κυρίες του εν λόγω σωματείου, ούτε της Ομοσπονδίας, άλλωστε κι εκεί τα ίδια και τα ίδια άτομα βλέπουμε. Ως εδώ λοιπόν μη πούμε κι άλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φυτωρια πολιτικων γαρ τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ!Η δε ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ το μονο που θελει ειναι...ΟΜΕΛΕΤΑ χωρις να σπασει αυγα!Ταχει καλα με ΟΛΟΥΣ για τους ιδιους ευνοητους λογους!

      Διαγραφή
    2. Καλα βρε μπλογκιτες,ΓΙΑΤΙ δεν ορματε να παρετε τα σωματεια με νομιμες διαδικασιες?Δεν κανουν εκλογες?Διαβολε δεν ειναι τοσο δυσκολο να εγγραφεις να γραψεις και μερικους δικους σου ,και να κατεβειτε σαν ομαδα να τους σαρωσετε.ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ και σε μεγαλυτερους σχηματισμους.Εδω δεν χρειαζεται χρηματα ,ψηφοδελτια,δικηγορο κλπ κλπ Στοιχειωδης οργανωση 20 ΑΤΟΜΩΝ ΠΥΡΗΝΑ χρειαζεται.Τι στην ευχη κλειστο κλαμπ ειναι?Δεν γραφουν καινουργιους?Παρτε τα καταστατικα τους και ξετιναξτε τα.Μετα καντε συντονισμενη κινηση.Μεχρι σωματειο τα πραγματα ειναι απλα,μετα εχει σειρα η ομοσπονδια και μετα ο Δημος.ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΑ δεν λυνονται τα προβληματα.

      Διαγραφή
  9. Οι παρανομιες γινονται με την ΑΝΟΧΗ ,των πασης φυσεως,ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ,ΕΝΩΣΕΩΝ ,ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ........ κανεις δεν πηγε στον εισαγγελεα,κανεις στην πολεοδομια,κανεις σε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ,σε αρμοδιο υπουργειο,ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,κανεις δεν εκανε μηνυσεις ,ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.Ξερω οτι θα διαφωνισετε αλλα εγω δραση σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ειδα μονον απο τον ΟΠΑΣ.Και δεν με νοιαζει μια, γιατι το κανει.ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΓΚΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ, ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΔΙΚΑΣΙΕΣ.Αυτο δεν μηδενιζεται ισα ισα ,ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΩΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.Δεν με ενδιαφερει αν το κανουν και αυτοι για ψηφο.Εδω δεν κανουμε δικη προθεσεων ,ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.Με γεια τους με χαρα τους να πολιτευτουν,και οι Δημοτες ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.Δεν αντιλαμβανομαιτην λυσσα που πιανει μερικους.Η λυσσα επρεπε να πιανει,για αυτους ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ,που αποφασιζουν,και οχι αυτους που ειναι απ εξω και κυνηγανε την παρανομια.Αυτο το βρισκω εξαιρετικα ΥΠΟΠΤΟ,οπωσ βρισκω και εξαιρετικα υποπτο την αποπειρα ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ,ΑΡΑ και αυτος και ο ΟΠΑΣ ...ενοχλουν.ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΜΑ δεν χρειαζεται απαντηση ουτε με βρισιες ουτε με ειρωνειες,που απλως ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ....γραφοντας ανα διλεπτο και γινομενοι ρεζιλι ....οπως στο θεμα της Αληθειας......ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ Η ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ, ΑΠΛΩΣ ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΝΟΝ ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΡΟΥΘΟ ΚΑΜΗΛΟ. Βαλτε την σημα κατατεθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι βρέθηκε επιτέλους κάποιος Εισαγγελέας που ενδιαφέρθηκε για όλα τα παράδοξα που συμβαίνουν σ' αυτό το δήμο. Δεν μπορώ όμως να γράψω περισσότερα γιατί η υπόθεση είναι σε εξέλιξη. Να είστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν αποτελέσματα και τότε...... ποιός είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα εσυ καθε λιγο ανακοινωνεις παρεμβαση εισαγγελεα και μετα.....ΤΙΠΟΤΑ!Ασε μας λοιπον ησυχους και λυσε τα προβληματα σου με....ψυχιατρο!Δικομανια λεγεται....περαστικα!

      Διαγραφή
    2. Μήπως χρειάζεσαι εσύ ψυχίατρο που ανέχεσαι να μένεις σε μια τέτοια πόλη? Για να γράφεις τέτοια πράγματα θα πρέπει να είσαι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. Εκτός κι αν είσαι Αλβανός. Αλλά κι αν δεν είσαι, έχεις γίνει ΑΛΒΑΝΟΣ....

      Διαγραφή
    3. Αριστογειτων ο Αλβανος.ο Τουρκος..κλπ κλπ30 Μαρτίου 2013 στις 9:18 π.μ.

      ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
      Ειδατε πως ξεμυτιζουν οι ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ?
      Λιγο να ξυσεις την επιφανεια...
      Και νομιζα οτι εχουν λουφαξει.....

      Διαγραφή
  11. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαγαπητε 8 36.
    Οι εσαγγελεις ΑΡΓΟΥΝ να τεκμηριωσουν κατι .ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΠΕΡΑΣΤΕ ΠΟΥ ΑΘωΩΣΕ ΤΟΝ ΑΚΗ?
    Καντε υπομονη ,για εναν ακη φαγαμε σχεδον πενταετια και για ολοκληρο δημο βιαζεσθε?ΤΑ ΧΑΜΠΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΑΙΩΝ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ.Το αν οι Σπαταρτεμισιανοι θελουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ,ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ.Ας ειναι καλα το 2009 που καθαρισε με νομοθεσια πολλους απο δαυτους,και επανερχονται και τιμητες των παντων .Τους χαλανε την πολιτικη καρριερα ,οτι ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΚΗΣ.Λες και οι πεθαμενοι πολιτικα εχουν καρριερα.......ζομπυ νεκροζωντανα μας τριγυριζουν και εσεις ΒΙΑΖΕΣΘΕ.......ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΤΕ......ΑΥΤΟ παλι πως το ονομαζετε?ψυχιατρικα παντα ..... ΕΓΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΩ ΧΥΔΑΙΣΤΙ....ΚΩΛ....ΠΙΛΑΛΑ με βαση ΥΠΟΨΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι εγινε βρε Σπαταναιοι? ΔΑΓΚΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ?Ειπαμε.....τα ζωντανα ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ.Τι σοι ζωντανα εισαστε? ΠΑΛΙ ΡΕΖΙΛΙ? ΠΑΛΙ ΕΙΔΗΣΗ? ΠΑΛΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΑΓΚΩΝΙΑΡΗΔΕΣ ΔΑΓΚΩΤΟ? ΤΙ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? Μου θελετε και ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ συλλογους να σας εκπολιτισουν .......Στο τελος θα δαγκωσετε και τον εισαγγελεα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πως ξέρεις ότι το έκαναν Σπαταναίοι; Επειδή συνέβη στα Σπάτα; So what?
      Άσε που ο ρατσισμός καλά κρατεί. Όταν γίνεται κάτι άσχημο σε έναν τόπο φταίνε όλοι, φταίει η γενιά, φταίει η φυλή κ.ο.κ. Στο δικό σου κατσικοβούνι είχανε κάνει κάτι αίσχη, άρα και σύ Αριστομπίθα μου είσαι αισχρός;

      Διαγραφή
    2. Οντως Αριστογείτων,το ΛΥΠΗΡΟ αυτό γεγονός,τι σχέση έχει με το ότι έγινε στα Σπάτα,προφανώς αυτοί που το έκαναν,χρίζουν ειδικής ψυχιατρικής βοήθειας... Ατυχές το σχόλιό σου...

      Διαγραφή
    3. ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ κατσικοβουνι ΔΩΣΑΤΕ 20%ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ.Εμενα ο σκυλος μου δεν κατουραει οπου ναναι.ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.Εγινε σε σχολειο δικο σας. ΕΣΕΙΣ ΓΙΝΑΤΕ ΡΕΖΙΛΙ.....ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ.Φονοι οπλα ναρκωτικα ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΔΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ 20%.

      ΟΛΑ ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ(βαλε τονο στην παραληγουσα) ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΝΟΙ. ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΑΣ.KAI νηπιαγωγειο σπαταρτεμισιανικης χρυσης ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΕΚΕΙ. To γιατι νοιωθεις την αναγκη να υπερασπισθεις μια φαρα ειναι το αιτουμενο.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ σας πιανει θελετε δεν θελετε οπου και να γεννηθηκατε.Η αντι κοινωνικη συμπεριφορα ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.Ειναι ζητημα κοινωνικο ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΜΑ ΓΕΝΝΕΑΛΟΓΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ.Η τοπικη σας κοινωνια εχει προβλημα ΣΟΒΑΡΟ πολιτικοκοινωνικοΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΛΩΣ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ ΠΟΤΕ.Αντι λοιπον να ασχολεισαι με το ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΟΒΟΥΝΙΑ ,κοιταξε προσεκτικα γυρω σου και πες μου ειληκρινα.Εισαι ευχαριστημενος απο αυτα που γινονται διπλα σου?Γιατι γινονται?ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ?Με το να λεμε δεν το κανει η φαρα μου ,αλλα το ανεχομαι SO WHAT?ΔΕΝ ΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΚΕΙ.Αρα καλε σπαταναιε ,ΒΓΑΛΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ .που γινεται εκει ,ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ,και ασε τα γεννεαλογικα γιατι δεν ΤΣΙΜΠΑΩ...σε ανοητες αντιπαραθεσεις ποιο κατσικοβουνικανει τι.... κλπ κλπ κλπ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΑΥΤΗ ΤΑ ΘΡΕΦΕΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΡΘΩΝΕΙ.Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ,αλλα αφου ζουν μαζι, πρεπει να υπερασπιζονται κοινες αρχες.Αυτη ειναι η ουσια του ΑΝΤΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ Ο ......ΑΛΛΟΣ.Αυτο αναναιρεισαι με αυτα που γραφεις.Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ...ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.....

      Διαγραφή
    4. Δεν είναι πρώτη φορά που ο Αριστογείτων γλιστράει σε ρατσισμούς... Σχετικά πρόσφατα αναφερόταν υποτιμητικά σε γυναίκες αναγνώστριες του μπλογκ, εξαιτίας του φύλου τους φυσικά.
      Επανειλημμένως η Αρτέμιδα και τα Σπάτα είναι στόχος εξίσου ρατσιστικός, αφού αφρίζει και βρίζει την κοινωνία ...όλη!
      Όλα αυτά φανερώνουν έλλειμμα πνευματικής συγκρότησης, που δεν αναπληρώνεται από επιδείξεις γνώσεων περι λογοτεχνίας, μουσικής, ...απαγγελίες γνωμικών κλπ.κλπ.
      Επιπλέον, στην καλύτερη περίπτωση, πάσχει από σύμπλεγμα του τύπου, "αν υποβαθμίσω άλλους ανεβαίνω εγώ" ή "αν κατηγορώ άλλη πόλη και άλλη κοινωνία, ανεβαίνει η δική μου και ξεχνιέται το χάλι του χωριού μου".
      Στη χειρότερη; Πρόκειται για παθογένεια και θα συμβούλευα, ειλικρινώς καλοπροαίρετα, αν δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του, να αποταθεί σε ειδικό. Άλλωστε και ο ρατσισμός εμπεριέχει διαταραχή...

      Διαγραφή
    5. Αριστομπίθας !!!!!!!!!

      Διαγραφή
    6. Αν δηλαδή είμαστε γείτονες,αριστογειτων,και εγκληματήσω,είσαι κι εσύ εγκληματίας;Φοβερή λογική...Το περιστατικό στο σχολείο το ξέρεις,και είσαι και σίγουρος αν παν καλά στα μυαλά αυτά τα όντα;

      Διαγραφή
    7. ΤΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΑΓΚΩΝΙΑΡΗΔΕΣ ΔΑΓΚΩΤΟ...που δινει το στιγμα του σχολιου,ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ.
      Στην Σπαταρτεμισια ο υπαινικτικος λογος ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΙΔΟΣ εξ ου και η ΠΛΗΡΗΣ ΑΦΑΣΙΑ των επιτεθεμενων στον ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΗ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ.
      Νιανια τα θελουν ολα,μασημμενη τροφη β και α κανει βα και πεεεεεεεεεεεεεερα βρεχει.....ΣΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ...... Η σπαταρτεμισια ...ειναι ενα ακομα ρατσιστικο σχολιο, ασε που ειναι και γυναικα.....αρα αντιφεμινιστικο,που αναθεμα και αν ξερουν ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...ΟΙ ΨΥΧΟ ΒΓΑΛΤΕΣ......με την φοβερη λογικη.

      Διαγραφή
    8. Προς 11 πμ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...μιας και μονον επι προσωπικου κατεληξε η αναρτηση, ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
      ΑΦΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΗ
      Δεν αφριζω ,τα ζωα αφριζουν
      Δεν βριζω, ειρωνευομαι την ΑΝΟΗΣΙΑ,ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ,την Δασκαλιστικη υποδειξη ,την ανευ επιχειρημματων συμπερασματολογια που οδηγει σε προσωπικη επιθεση ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,την αδυναμια να ξεχωρισει κανεις το προσωπο απο την ιδεα και το προσωπικο απο το συλλογικο,το κουτσομπολιο ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΨΥΧΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
      ΑΥΤΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΩ ΚΑΙ ΑΝ ...ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ...ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ.Προβολικη ταυτιση το λενε,τυχαινει να εχω ειδικους στο πολυ στενο μου περιβαλλον,ετσι για να μην κανετε τσαμπα κοπο.
      Για να το παιξω και εγω ΔΑΣΚΑΛΟΣ...μην κουραζετε το μυαλουδακι σας με ΤΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ που ειναι δυσκολα θεματα σας διαβεβαιω και δεν προσφερονται για αγοραια χρηση ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ.
      Μπορει, λεω ισως ,να σας χρειασθει για ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ . Το τι κανει το χωριο μου,αν εγω κανω επιδειξη γνωσεων η αν απλως γραφω οπως μιλαω,πραγμα που δεν ξερετε ΑΠΛΑ ΥΠΟΘΕΤΕΤΕ(γιατι αραγε?) οτι ειμαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ....ΦΥΣΙΚΑ (δικο σας συμπερασμα ...φυσικα)και αλλα τοιαυτης ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ και κυριως λεκτικης διατυπωσης,ΑΛΛΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ

      ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΜΕ ΜΑΝΔΥΑ ......ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ......ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ.... ΑΛΛΟ

      Εβρισα παλι......ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ?Ωραια βριζει κανεις στον πληθυντικο...

      Διαγραφή
  13. Τωρα δεν αντεχω θα το πω.Οταν ο βουλευτης που βγαζεις κατουραει δημοσια τι περιμενεις απο αυτους που τον εβγαλαν....να ειναι καλυτεροι?
    ΠΑΕΙ.... ΖΩΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΖΩΗ.......και μαλλον προσβαλλω μερικα ζωα....που ειναι πολυ πιο ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το σχολιο μου εχει και συνεχεια ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ψυχιατρικο το θεμα.ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ και πως ολα συνδεονται.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ .......εεεεεεεε ΚΑΤΙ ΣΑΠΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΣ....Βεβαιως, δικαιωμα του καθενος ειναι, να μην θελει να το δει συνολικα..και να το απομονωνει σαν προσωπικο ψυχιατρικο ζητημα .Ομως υπαρχει και η κοινοτικη και κοινωνικη ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ,,,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ,Αντι κοινωνικων συμπεριφορων.ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ...παρ ολο που εχετε πολλα δειγματα, να δειτε οτι οδηγεισθε .....με συγκεκριμμενο τροπο και ταχυτητα.... σε κοινωνικες εκρηξεις..μαζικα.

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω οτι το κόμμα στο οποίο αναφέρεσαι,ιδεολογικά θα έριχνε ξύλο στη δασκαλα,μαλλον το αντιθετο!Εγινε το γεγονός,πρέπει να αντιμετωπιστεί,κανείς δεν διαφωνεί μαζί σου,αλλά αρνούμαι οτι είμαι ιδιος με εκείνους,επειδή ζουμε στο ίδιο μερος!και σίγουρα κάποιος που φτάνει σε τέτοιο σημείο έχει ψυχιατρικό θεμα..

      Διαγραφή
  15. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ....ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ κλπ κλπ Ευτυχως που υπαρχει η ανωνυμια και το ψευδωνυμο και ετσι ΓΕΛΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ,καθως αφριζω,βριζω και αλλα τετοια ΚΟΜΨΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΥΧΟΛΟΓΗΜΕΝΑ....ΜΕΤΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ.......
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΣΤΕΙΟ, ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .Τι κανει το ανθρωπινο μυαλο...τι πλαθει ..τι πιστευει και τι γραφει οντας σιγουρο οτι ΞΕΡΕΙ.ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ SCIENCE FICTION......ευχαριστω θερμα και ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ...ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.......οσο για τον 2 33 ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ,ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ....ισως να μην το εχετε ακουσει,δεν ειναι προσωποποιημενο αλλα μας αφορα ολους σε διαφορετικους βαθμους.Αντιλαμβανομαι οτι αδυνατειτε να ξεχωρισετε το προσωπικο απο το συλλογικο,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΗ ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ,Μην ανησηχειτε δεν ειναι νοσος,Αδυναμια ειναι......οσο για αυτα που λετε περι δασκαλας.....τι ?δεν δερνουν δασκαλους? ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΡΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα Αριστογείτων, ξαναγλίστρησες πάλι... Χρήσιμα είναι αυτά που σου λένε Άκουσε τα, καλό σου κάνει. Όσο για το επεισόδιο στο σχολείο να μην κρίνουμε γιατί ό,τι έχουμε ακούσει είναι από ανακοινώσεις των διδασκαλικών σωματείων, που ούτε λίγο ούτε πολύ, ανέφεραν ότι το παιδί δεν τραυματίστηκε και ότι απρόκλητα η γιαγιά και η μητέρα του έπιτέθηκαν, έδειραν, δάγκωσαν και άλλα τέτοια. Οπότε οι δυο γυναικες ή τρελλάθηκαν ή δεν είναι έτσι ακριβώς.
      Τώρα εσύ προχώρησες,δεν είχες τί άλλο να γράψεις και αποφάσισες να ασχοληθείς με τις εμμονές σου που ρατσιστοφέρνουν είναι η αλήθεια και μόνο υγιής προβληματισμός δεν είναι. Σκέψου λιγάκι...

      Διαγραφή
    2. Πως δεν το σκεφθηκα αγαπητε 7 48.Η δασκαλα μονη της δαγκωθηκε και χτυπηθηκε....η την δαγκωσαν οι συναδελφοι της,και ολα αυτα εγιναν ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΘΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΔΑ.Ξενος δακτυλος..γιατι ζηλευουν αυτο τον δημο της ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ.Αυτος δε ο Αριστογειτων, μπορει να ειναι ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΡΑΦΗΝΙΩΤΩΝ ....που επειδη ειναι ρατσιστες, μισουν το ευγενες γενος των σπαταρτεμισιανων ,μαζι με τους δασκαλους που εμφανως σαν ξενομεριτες που ειναι ,λενε ψεμματα και αυτοι ,ασε οι δημοσιογραφοι τους ξερουμε δα...εφευρισκουν φονους ,τσιμεντωμενα πτωματα ,οπλα ,ναρκωτικα ,μεχρι που ΕΦΗΥΡΑΝ οτι ταχαμου γινεται εκπαιδευση νηπιων κλπ κλπ κλπ ΑΠΑΠΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.......ΨΕΜΜΑΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ...
      ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΛΙΓΑΚΙ?Εσεις τα σκεφθηκατε?

      Διαγραφή
    3. Μου φαίνεται πας γυρεύοντας. Είσαι κλινική περίπτωση. Αντι να ζητήσεις συγγνώμη για τις προκαταλήψεις σου που οδηγούν σε ρατσιστικές συμπεριφορές άλλοτε απέναντι σε γυναίκες που σχολιάζουν, άλλοτε απέναντι στους δικούς σου συμπατριώτες συνεχίζεις τα ίδια!
      Επειδή κουβαλήθηκες από τη Λούτσα στα σύνορα της Ραφήνας δε σημαίνει ότι δεν ανήκεις εδώ. Άλλωστε όλη μέρα τριγυρνάς στις γειτονιές μας και στα δικά μας μπλογκ αφού σε σουτάρανε από τη Ραφήνα, "τρελλο...γαζία"!
      Όσοι είμαστε στα κοινά ή απλώς στα μπλογκ, αυτό ακριβώς κάνουμε: Αγωνιζόμαστε για τα κακώς κείμενα της πόλης μας, του δήμου μας, της περιοχής μας και κατ' επέκτασιν της κοινωνίας και δε περιμένουμε τη .."γαζία" να πουλάει εξυπνάδες και άφθονο θράσος.
      Με πολλή διακριτικότητα σού φέρονται οι περισσότεροι, παρόλο που προκαλείς, διότι θεωρούνε ότι γέρνεις προς τη γραφικότητα. Όσο για τα κειμενά σου; Άστα!
      Ό κόσμος καίγεται και συ βρήκες λόγο ύπαρξης σε ένα θλιβερό περιστατικό και μάλιστα πήρες και ρόλο δικαστή, που μόνο αυτό δεν είχες γίνει.
      Είσαι η γνωστή "γαζία" της Ραφήνας, άρα μην νομίσεις ότι σε καλύπτει η ανωνυμία.
      Τέλος πάντων πολύ ασχοληθήκαμε με την αφεντιά σου, λες και λίγα προβλήματα έχουμε. Διότι εσύ προσπαθείς να βγάλεις τα λυσσιακά σου ξεσπώντας στα μπλογκ και εμείς χάνουμε πολύτιμο χρόνο.

      Διαγραφή
  16. Α,καλά,καταντάς βαρετός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.....
      Εγω δεν σκοπευω να σας διασκεδασω,πηγαινετε στα ΔΣ σας.ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΗΡΙΑΛ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ .Υπαρχουν τοσα τουρκικα να διασκεδασετε με ερωτες..απιστιες....ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ για να ξεχνιεστε.......

      Διαγραφή
  17. και να προσθέσω,πρώτη φορά βλέπω 1 ατομο,να τα ξέρει ΟΛΑ !Λες για εμάς ερασιτέχνες,ενώ εσύ είσαι επαγγελματίας σε ΟΛΑ! γεια σου ρε αριστογείτωνα αχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς την(ο)ευγενεστατη 11 πμ.αφριζοντας και βριζοντας ,ετσι επ ευκαιρια,ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ,των περιοδικων, Ο ΜΕΓΑΣ ΦΡΟΙΝΤ μιλησε για τον φθονο του π.....Εγω διαφωνω, ομως οταν τον επιβεβαιωνουν τα γραπτα σας πανηγυρικα ,ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ . ΜΟΝΟΝ
    οπερ εδει δειξε.
    Αν δεν καταλαβατε ,(το πιθανοτερο)θα σας το πω λαικα.
    Μονον οποιος εχει την μυιγα μυγιαζεται.ΑΝ ΑΡΠΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ,για να ερμηνευσει ,αυτο που ΦΟΒΑΤΑΙ, με το οτι τον διωκουν,εεεεε αυτο ειπε ΚΑΙ ο Φροιντ.ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ απλως ριχνει αδεια και βγαινουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΜΑΤΑ. Το αυτο ισχυει με πολλα θεματα οπως πχ τον Ρατσισμο.Σπαταναιοι ειναι οι κατοικοι των Σπατων ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.Αυτο ειναι απλα ,ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ .Δεν ασχοληΘηκε με αυτο ο Φροιντ,ΜΕ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ομως, ασχοληθηκε και παρα πολυ μαλιστα,ολοκληρο βιβλιο εγραψε περι του ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΤΟΙΟΥΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ.Προβολικη ταυτιση το λεει ,διαβαστε τον λιγο,ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ.ΘΑ εκτιθεστε λιγοτερο ξεροντας ......ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.Η εκλαικευση ειναι χρησιμη αλλα οδηγει λογω ημιμαθειας σε στομφωδη .....επιβεβαιωση του ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΥΣ.Τωρα θα μου πειτε τι σας νοιαζει εσας?Σιγα τους ειδικους....Εκει θα σας απαντησω ,ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ, ΤΥΠΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ οτι το θεμα σας δεν ειναι αν ο Αριστογειτων ειναι Ρατσιστης ,μισογυνης, και οτι αλλο σας κατεβει.Το θεμα σας ειναι οτι εχετε εκπολιτιστικους που δεν εκπολιτιζουν ,πολιτιστικους που δεν φερνουν πολιτισμο ,περιβαντολογικους που δεν προστατευουν το περιβαλλον ,και ολοι αυτοι ειναι κολαουζοι των δημοτικων σας.ΕΧΕΤΕ ΥΨΗΛΟΤΑΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΦΑΤΡΙΑΣ που σας εκπροσωπει στην βουλη επισημως. Αν αυτο δεν ειναι μεγα ζητημα για σας,και ειναι ο Αριστογειτων που σας το φωναζει,τοτε.......των οικιων Υμων εμπιπραμμενων .....Υμεις ...αδομεν και ψυχολογουμεν.......τους αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΙΔΙΟΣ 2 31 ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΜΜΝΟΝΕΣ...ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΑΖΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ...ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ασχολειται με τα κοινα ....κατα δηλωση του.
    Η γαζια ,(αρσενικο ειναι?) εχει ρατσιστικη συμπεριφορα απεναντι στις ...γυναικες.....εεεεεε αυτο υπερβαινει καθε μορφης βλακεια σερνικοθηλικη
    ΤΑ ΛΥΣΣΙΑΚΑ ειναι του Λυσια ,του Ισοκρατη ειναι ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ του,γιατι ειδατε τι γραφει,μονο για ενα ..κατουρημα.....


    Δες τε ποιοι ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ...με τους Σερλοκ Χολμς ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΝΙΚΗΣ ΕΥΦΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ,ΕΝΟΧΛΩ, ΕΥΤΥΧΩΣ, ΑΚΟΜΑ ...οπως και αν με ονομασουν.. ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΙΚΟΝ ΜΠΛΟΓΚ παει χρονος και βαλε.....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΣΗΜΗ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ(ετσι εγραφαν υπερηφανοι οι ενστολοι διαχειριστες του)ΟΤΑΝ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ , ΜΕ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΝΑ ΣΠΑΖΟΥΝ ΠΑΓΚΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑ.....ΜΕΤΑ ....ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΑΝ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ...ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΧΟΛΙΟ...αναβαθμισμενο ...χοντρα....

    ΥΓ λες να τα πηρε που εγραψα για τον Φροιντ που ηταν Εβραιος?Λες η γαζια να ηταν εβραια?τοσο μενος για ενα κατουρημα....η για ενα δαγκωμα?αμ το αλλο...δεν σημαινει οτι δεν ανηκεις εδω...(που μωρε?)το αλλο ....τους δικους σου ....συμπατριωτες...(ποιους να εννοει?)το αλλο ...απο την Λουτσα στα συνορα της Ραφηνας....ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ?Να το διορθωσω αν σου χαλαει το ονειρο ,τι στην ευχη, εδω αλλοι βλεπουν την παναγια αυτοπροσωπως, και θα τα χαλασουμε για μια ψωρογαζια?

    οτι πεις παιδι μου τωρα που εχετε και κεντρο δημοτικο ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ,τι αναγκη εχεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΚΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ;ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΡΑΦΗΝΙΩΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΩΣ ΓΑΖΙΑ. ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εσείς που κατακρίνετε με τόσα σχόλια τον Αριστογείτονα δεν έχετε καμία διαταραχή? Και μόνο το γεγονός, ότι δεν αναφέρεστε καθόλου στα προβλήματα της πόλης, αλλά ασχολείστε με τον Αριστογείτονα, αυτό δείχνει μεγάλες διαταραχές.
    Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που αυτή η πόλη έμεινε σ' αυτό το χάλι. Όλα αυτά που γράφετε δείχνουν την ποιότητά σας σαν άνθρωποι. Γράψτε κάτι για τα τόσα προβλήματα που έχει ο δήμος και αφήστε τον Αριστογείτονα. ΝΤΡΟΠΗ πια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ....αν δεν σπασεις το αποστημα δεν βγαινει το πυον.Με ΝΥΣΤΕΡΙ σπαζεις το αποστημα ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ.Δοξα τον θεο ,βλεπετε που ειναι το πυον,οσο και αν αποπροσανατολιζουνΑΠΟ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ .κανοντας ψυχιατρικη πραγματογνωμοσυνη,ΤΑΧΑΜΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ ΓΑΖΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΥΦΩΤΟΥ.
      Επι τελους τους πηρατε ειδηση ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΗΣΑΤΕ.Το λυκος στα προβατα,ειναι πολυ συνηθισμενη τακτικη,μονο που καποιες φορες ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΥΚΟΣ και στην Σπαταρτεμιδα υπαρχει και ειναι και καταγεγραμμενος αριθμητικα.Αυτο ηθελα να δειξω και ευτυχως.....ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΑ ΘΗΡΙΑ...τωρα ειναι δικο σας θεμα ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ.Ηδικη μου δουλεια τελειωσε .
      καλημερα σας και παντα να παρατηρειτε στο βαθος της εικονας,εκει ελλοχευει παντοτε το θηριο.Οταν ερθει στο προσκηνιο ειναι γιατι ...εχει αρπαξει πια το θυμα.

      Διαγραφή
  23. Ο διάλογος γίνεται ελεύθερα και για οποιοδήποτε θέμα κρίνουν οι αναγνώστες. Πρόβλημα δεν είναι μόνο οι λακκούβες, το αεροδρόμιο, η ηχορύπανση αλλά και οι "λακκούβες" της προκατάληψης, των προσβλητικών αναφορών και του ρατσισμού.
    Όπως βλέπετε στα σχόλια, ένας γράφει για σπαταρτεμισιανούς (sic), που είναι γενικώς έτσι και τούτο και φάρες (!), άλλος για αλβανούς (29/3, 9.44μ.μ.) κ.ο.κ.
    Η γνώμη μου είναι, ότι καλώς στηλιτεύονται αυτά και ότι πρόκειται για υγιή και δικαιολογημένη αντίδραση των αναγνωστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ κατω απο ενα κειμενο που καταγγελει ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ και την απραξια της ΔΗΜ.ΑΡΧΗΣ τα σχολια να αφηνουν την ουσια και να καταντουν γελοια.Εγω μανα δυο παιδιων και κατοικος στη περιοχη του Πρασινου λοφου ΑΝΗΣΥΧΩ και περιμενω με αγωνια την επισημη τοποθετηση του Δημου.Οσοι εχουν το χρονο και την πολυτελεια να φιλοσοφουν περι ρατσισμου και ψυχολογιας του ενος και του αλλου ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ως μάνα δύο παιδιών να μη γνωρίζετε πως για κανένα θέμα δε μπορεί να γίνει συζήτηση όταν προσβάλλεται η αξιοπρέπεια του άλλου και πως η ενασχόληση με το φαινόμενο του ρατσισμού ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Αριστογειτων ο Αλβανος.ο Τουρκος..κλπ κλπ30 Μαρτίου 2013 στις 9:33 π.μ.

      Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ειναι το φαινομενο του ρατσισμου ΠΟΥ ΠΗΡΕ 20%.
      Αυτος βγηκε βουλευτης.
      αυτος εφτιαξε το νηπιαγωγειο
      ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
      μπραβο μωρε σπταρτεμισιανοι(πως τους λενε ....μη ρατσιστικα?)
      ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΑΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ.
      ΑΡΑ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΕΤΕ.....ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ......συζητωνατας για τον ρατσισμο του Αριστογειτονα....
      Θα ηταν για γελια αν δεν ειναι για κλαματα,τετοιου μεγεθους ανοησια....ΚΑΙ ΤΟ 20% ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΟΡΓΗ, ΑΠΟ ΑΝΟΗΣΙΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΠΙΑ. Αν προσβαλλονται καποιοι και θεωρουν οτι τους αφορα η ανοησια ,ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 20% ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ,Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ.

      Διαγραφή
    3. Ιδού μια άξια μάνα που περιμένει απλώς να πληροφορηθεί την απάντηση του Δήμου! Και τί περιμένει δηλαδή, να της λύσουν το πρόβλημα οι ανίκανοι και οι αδιάφοροι; Αμ δεν ερχονται έτσι έτοιμες οι λύσεις, αν δεν ενημερώνεσαι συνεχώς, αν δεν κινητοποιείσαι ο ίδιος! Τι λέω τώρα, τί να περιμένεις από ανθρώπους που βρίζουν όσους καταγγέλλουν το ρατσισμό, που θεωρούν ότι ακόμα και το να φιλοσοφείς είναι κάτι σαν πολυτέλεια ή και ντροπή ακόμα.
      Με τέτοια μάνα, τα παιδάκια της προβλέπεται το πολύ, να γίνουν άξιοι χρυσαυγίτες.

      Διαγραφή
    4. Καλώς, αυτό το περιβαλλοντικό σωματείο επαναφέρει το θέμα της μόλυνσης από το αεροδρόμιο και επισημαίνει μάλιστα το "κουκούλωμα" των προβλημάτων από όσους ασχολούνται με τις ποδηλατάδες. Πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα σοβαρό, πράγματι.

      Η δική μου ένσταση είναι γιατί η ενασχόληση με το αεροδρόμιο σημαίνει να εγκαταλείψουμε τα άλλα επίσης σοβαρά περιβαλλοντικά προβλήματα της πόλης.

      Σας μεταφέρω τη δική μου εμπειρία από δύο περιβαλλοντικά σωματεία τα οποία κάποτε πλαισίωνα, πιστεύοντας αφελώς ότι ασχολούνται με το περιβάλλον της Αρτέμιδας. Τί αποκόμισα; Ασχολούνταν μόνο με το αεροδρόμιο και κυρίως με το θόρυβο, διότι θίγονταν προσωπικά, δηλαδή τα σπίτια τους βρίσκονταν σε σημείο που πέρναγαν αεροπλάνα. Για κανένα άλλο θέμα δεν ενδιαφέρονταν. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν τα εμπιστεύομαι.

      Διαγραφή
    5. Η αλήθεια είναι ότι αυτό συμβαίνει στους περιβαλλοντικούς συλλόγους της Αρτέμιδος, δηλαδή ιδρύθηκαν κυρίως για το θόρυβο του αεροδρομίου και εκεί κυρίως εστιάζουν. Κανείς όμως δεν απαγορεύει να αναπτυχθούν άλλοι φορείς π.χ. για το καίριο θέμα της θάλασσας και της παραλίας.
      Όσο για τα Σπάτα, με ολόκληρο αεροδρόμιο που συν τοις άλλοις μολύνει έναν ιστορικό κάμπο, καμμιά οργανωμένη αντίδραση, παρά το ότι ο κόσμος διαμαρτύρεται καθημερινά μέχρις απελπισίας μεν, μεμονωμένα δε.
      Πάντως κάτι πρέπει να γίνει επειγόντως με δυνατό φορέα, δότι έχουμε μπει στην τροϊκανή εποχή, όπου νομοθετημένα πλέον θα υποβαθμίσουν το περιβάλλον μας χάριν των επενδύσεων υποτίθεται, χάριν του ωμού κέρδους μεταφράζεται.
      Ήδη ετοιμάζονται για άλωση των παραλιών, αλλαγή των χωροταξικών ζωνών και πολλά άλλα και μάλιστα όλα αυτά με συνοπτικές διαδικασίες.

      Διαγραφή
    6. Ενα fast truck ,ειναι πχ μια μεγααααααλη Ριβιερα.Οχι σαν την Γαλλικη,ΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ ,που αφου κατεστρεψε με πολυοροφα της ακτες της και βουλιαξε τις τραπεζες της με τις ΕΡΓΟΛΑΒΑΡΕΣ, ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ και της εμειναν οι κατασκευες να σαπιζουν χωρις κανεναν να μενει μεσα. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.......ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΘΗΡΙΑ.....ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ απ οσο στο ΚΕΛ.Οσο πιο υποβαθμισμενη ειναι μια περιοχη τοσο πιο φθηνα την αγοραζεις,και μετα.....την αναβαθμιζεις κατα βουληση.Εγινε σε γειτονιες σε μεγαλουπολεις και ας μην ειχαν θαλασσα,ειχαν ομως μεταναστες,εγκληματικοτητα,και τα πηραν τσαμπα.

      Διαγραφή
    7. Αγαπητε Μιχαλη,απλα θα σε παρακαλεσω να ξαναδιαβασεις προσεκτικα το σχολιο μου και να μην παρασυρεσαι ετσι ευκολα απο τη στειρα αντιπολιτευτικη σου διαθεση και το οψιμο αντιρατσιστικο σου μενος.Καλη μανα θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι με κανει η ενασχοληση με τα παιδια μου κι οχι το να υποκαθιστω την ανυπαρκτη Δημοτικη αρχη.Απαιτω ,καταγγελω,διεκδικω αυτα που ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ.Αν ειχα το χρονο και τις γνωσεις να ασχοληθω με την πολιτικη να εισαι σιγουρος οτι αφου υπαρχουν παιδια με προβλημα σιγουρα για το συγκεκριμενο θεμα θα το εκανα.Επεσημανα με σαφηνεια την απογοητευση μου για το γεγονος οτι στα 52 σχολια ΚΑΝΕΙΣ δεν αναφερθηκε σε αυτο αλλα αναλωθηκαν ολοι σε στειρες αλληλοψυχαναλυτικες επιθεσεις.Ας μαθουμε πρωτα να διαβαζουμε,να κατανοουμε και ν'αξιολογουμε τα θεματα ιεραρχωντας κατα προτεραιοτητα κατι που αφορα την υγεια των παιδιων μας και μετα ας ασχοληθουμε με ολες τις ανοησιες που φαινεται να σε απασχολουν.....π.χ ποσο κινδυνευουν τα παιδια μου να γινουν χρυσαυγιτες,ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ.

      Διαγραφή


    8. 1) "στειρα αντιπολιτευτικη σου διαθεση" : Δεν βγαίνει νόημα.
      2) "οψιμο αντιρατσιστικο σου μενος": Δε γνωρίζεις αν είναι όψιμο (πιθανόν βέβαια να μη γνωρίζεις και τη σημασία της λέξης). Αν το μένος είναι αντιρατσιστικό, πού το πρόβλημα; Ακόμα καλύτερα!
      3)Για να είσαι καλή μάνα δεν αρκεί να ασχολείσαι μόνο με τα παιδιά σου. Η σωστή ανατροφή προϋποθέτει ολοκληρωμένη προσωπικότητα, άνθρωπο ενημερωμένο και συνειδητό πολίτη και όχι κάποιαν που απλώς ...ανησυχεί και περιμένει ..."την επίσημη τοποθέτηση του Δήμου"! Μείνε λοιπόν εκεί που είσαι- ανήσυχη όμως! - και περίμενε!!!
      4)Αλήθεια, πώς "απαιτείς, καταγγέλεις, διεκδικείς", αφού γυρίζεις την πλάτη σου στις υποχρεώσεις σου ως πολίτης με τη γνωστή κακομοίρικη ατάκα "δεν έχω χρόνο", "δεν έχω γνώσεις"; Πώς;
      Το χειρότερο; Ομολογείς πως ακόμα και αν ασχολιόσουν, θα το έκανες ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ!!!!!
      Τα υπόλοιπα δεν αξίζουν απάντηση, αφού είναι φανερό πως λόγω έλλειψης ανάλογης συγκρότησης δεν έχεις την ικανότητα να αξιολογείς την ιεράρχηση θεμάτων, να κρίνεις αν είναι ανοησία η ενασχόληση με το ρατσισμό, τί είναι ψυχολογία και φιλοσοφία...
      Μακάρι τα παιδιά σου να μη γίνουν επιπέδου χρυσαυγίτη, μακάρι, αλλά...

      Διαγραφή
    9. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ , ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤ ' ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΚΑΜΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΜΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ!! ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ. ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ! ΑΝ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ

      Διαγραφή
    10. ..κι εμενα μου κανει εντυπωση η ευκολια με την οποια ''Μιχαληδες''κι Ανωνυμοι καταδικαζουν την...δικη μου απραξια(!)λες και διοικω τον Δημο,κρινουν την μητρικη μου ανεπαρκεια(σε λιγο θα καλεσουν και εισαγγελεα ανηλικων),αναρωτιουνται αν γνωριζω τι σημαινει -οψιμο-αντιρατσιστικο μενος σε μια χωρα που τριτο κομμα ειναι η Χρυση αυγη κι ολοι παρακολουθουν ψυχραιμα την ανοδο της αρκουμενοι σε μπλογκιτικα σχολια και ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ....Εδω κατι "οζει"!!!BΡΩΜΑΕΙ Μιχαλη μου....ΒΡΩΜΑΕΙ

      Διαγραφή
    11. Είναι δυνατόν να μη γνωρίζεις το πρόβλημα της μόλυνσης του αεροδρομίου που είναι δίπλα σου και περιμένεις τί ακριβώς; Να σου απαντήσουν οι σχολιαστές ενός μπλογκ; Σε επιστημονικό πεδίο; Σε επίπεδο της λήψης αποφάσεων της διοίκησης; Είσαι σίγουρη πως αφορά την πόλη ή τη διοίκηση παραπάνω; Άσε που κανείς από το Δήμο δεν έχει ποτέ φιλοτιμηθεί να απαντήσει δημόσια, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Αλλά άμα έχουνε πολίτες μέσα στην απραξία σαν και του λόγου σου, φέρονται και ανάλογα. Καιρός να το πάρεις απόφαση:
      ΕΤΟΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΟΚ!

      Διαγραφή
    12. ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ...ΜΠΕς ΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΕΙΤΕ ΕΚΕΙ.ΡΙΧΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥς ΚΠ ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΣΑΤΕ... ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ....

      Διαγραφή
    13. ΠΟΙΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ.....ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΨΕΜΜΑ .
      ΤΥΧΑΙΟ ?
      ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ......

      Διαγραφή
  25. επι τελους ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ .Υπαρχουν και σκεπτομενοι αναγνωστες,σκεπτομενες γυναικες και σοβαρες μανες. Σας θυμιζω το σχολιο 8 12.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ .Με γεμισατε αισιοδοξια.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ που εμφανιζονται ,ολως τυχαιως ,ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΙΓΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ,εσκεμμενα απο πλευρας μου ,ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αριστογειτων ο Τουρκαλβανος.30 Μαρτίου 2013 στις 12:23 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΙΧΑΛΗ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ.Αλοιμονο αν θεωρουμε φιλοσοφια το ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ,ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ.Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟ ΕΞΗΣ. Οφειλε ο Δημος να καταδικασει το γεγονος,ετσι για τα ματια του κοσμου και να δωσει ΕΝΑ ΣΤΙΓΜΑ κατα της βιας σε σχολειο.ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ εκφραζουν το ΗΘΟΣ μιας κοινωνιας,επισημως.
    Οταν μια κοινωνια σιωπα ΕΠΙΣΗΜΩΣ σε φαινομενα βιας,ΑΠΛΩΣ ΣΙΩΠΗΡΑ ΤΑ ΕΝΘΑΡΥΝΕΙκαι διαμορφωνει στα παιδια την αποψη εεεεεεε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΙΝΕ?
    ΕΕΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.
    Καποιοι κατοικοι Σπατων ,ΕΔΕΙΡΑΝ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΣΑΝ ΜΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ.
    Οι καθαροαιμοι μπλογκιτες ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ,,,ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΛΩΣ ΛΥΠΗΡΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ....ΚΑΙ εσπευσαν να διευκρινισουν οτι οι δραστες δεν ηταν ΓΗΓΕΝΕΙΣ αλλα απλως τρελλοι,και ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
    Καποιοι αλλοι κατοικοι ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΝΟΙ δεν ειναι τοπικος προσδιορισμος των κατοικουντων αλλα ειναι ...ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ (αγνοια της ελληνικης γλωσσας)
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ οτι ειναι αντιφεμινιστικον ......
    Καποιοι αλλοι ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ οτι ο Αριστογειτων ειναι ...γυναικα που μισει τις γυναικες και ρατσιστης κατα των ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ .
    αυτα δεν ειναι φιλοσοφια ειναι ΑΦΑΣΙΑ.
    Ενας σωστος ορισμος του τι ειναι ρατσιστικο και τι ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
    Εκεινο που εσκεμμενα εκανα,ειναι να πω με λαικο λογο το εξης απλο.
    ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΗΝ ΒΙΑ δια της ψηφου,της στασης των οργανωμενων φορεων δια της σιωπης, της επιθεσης κατα συγκεκριμμενων προσωπων που τολμησαν να αναφερουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ το γεγονος ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.Αυτη η κοινωνια σε ενα ποσοστο της σημαντικο , σημαινει οτι αποδεχεται την βια σαν μεσον επιλησης οιασδηποτε διαφορας.Ομολογω οτι με εξεπληξε η αφελεια και η προσωποποιηση του θεματος ,οι υβρεις με μανδυα ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ.Ολα αυτα ομως, που δεν ειναι φιλοσοφια ,ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,και η κυρια εντοπισε μερος του προβληματος ,ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗΣ.ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΒΡΗ ΜΕ ΥΒΡΗ .Δεν θα παιξουμε το παιχνιδι τους στο δικο τους γηπεδο
    ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ και οσο μεγαλυτερη δυναμη δειχνει τοσο αυξανουν οι υβρεις της αδυναμιας σκεψης και επιχειρημματολογιας.
    Η βια σε αυτη την κοινωνια ειναι αποτελεσμα των ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ και θα πιασει και τα νηπιαγωγεια στον ιστο της,και τα σχολεια,ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ.


    ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΦΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.
    Ελπιζω τωρα πλεον να εγινα σαφης,ΕΔΕΙΞΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ......ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ......Δεν το παιρνω αλλο πανω μου αρκετα .....ειδα και περισσοτερα καταλαβα.......
    Το πειραμα για μια ακομη φορα ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    Το τι θα κανει κανεις τα συμπερασματα του πειραματος,πως θα τα εμηνευσει και με τι τροπο θα τα αξιοποιησει, ειναι προσωπικο θεμα του καθενος μας. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ μας στοιχημα και εξαρταται απο το ευφυια την παιδεια την ευαισθησια κλπ που δεν ειναι ιδια σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. RE MPAS KAI PROETIMAZETE KIAFTOS GIA DHMARXOS ?
    AX MORE "GAZIA" DEN GINETE ETSI,EINAI POLY NORIS AKOMA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ........Το περι ου ο λογος ,ειδος , ΑΥΤΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ.Ειναι απολυτα χαρακτηριστικο ,ΤΙ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ,ΠΩΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ.
    ΔΕΙΓΜΑ ΤΥΠΙΚΟ KIAFTO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Βαθμολογια εκθεσης ιδεων.

    ΚΑΤΑ Αριστογειτονα(προσωπικα) 21% κατα ΑΛΛΩΝ (προσωπικα παντα,) 9%
    ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ
    ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΛΙ,και κατι λιγοι ακομα μπλογκιτες μονον 9%.
    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ,ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ,....εεεεεεεεεε ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ ....ποιος ασχολειται....με αυτους.....
    Εμεις θα λυσουμε το προβλημα μας μονοι μας.....τωρα που το ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ......
    Αυτα λενε οι αριθμοι....και οι ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ αντεγκλησεις φθανουν το 49%.Βαρυγδουπα συμπερασματα περι αγνωστων ,ψυχιατρικη εκτιμηση απο ασχετους,ηθικιστικες κορωνες,υποθεσεις ,υποψιες ,ντεντεκτιβικες αποκαλυψεις,η γνωστη δαιμονολογια και διωκτικη αντιληψη ,ποιος εισαι συ ρε,το κατσικοοβουνι μου το κατσικοβουνι σου,ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΜΑ αντε να σε δει κανενας ψυχιατρος και ολα αυτα που ταλανιζουν την ελληνικη κοινωνια ΑΝΑΓΛΥΦΑ .Μονον η λογικη, η αυτοκριτικη ,ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ,απουσιαζει επιδεικτικα.
    Λυπηρο γεγονος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ.Λυπηροτατο γεγονος
    ΕΙΝΑΙ Η αντιληψη συνολικα ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.Επισημως και ανεπισημως.

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ ΑΥΤΗ Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ,που αποκαλυφθηκε με αφορμη μια δικη μου εσκεμμενη παρεμβαση.ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΟΥΜΕ...ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ γιατι μας συμβαινει και κυριως ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ.

    Κρειττον σιγαν (για μενα τουλαχιστον πλεον)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το ειπε η Αρμονια και χεστηκε η φοραδα στο Αλωνι...

    Η περιβαλλοντικη Αρμονια τα φωναζει ολα αυτα απο το 2000 και
    μετα... ε και...

    Ειμαι ενα απο τα χιλιαδες θυματα που καποτε κουναγα μαυρες σημαιουλες
    σε καποιο διαδρομο του αεροδρομιου .... ε και...

    Μεχρι και δικο μας ανθρωπο βαλαμε στο τοπικο .. ε και....

    Οσο αυτος ο βρωμοτοπος που τρωει τα παιδια του δεν καταλαβαινει οτι η
    μεγαλυτερη επενδυση ειναι ο ανθρωπος και ο υγιης εργαζομενος δεν θα αλλαξει τιποτα.

    Οσο σε αυτον το βρωμοτοπο το χρηματοπιστωτικο κατεστημενο διοριζει διαπλεκομενους πολιτικους ανδρες τιποτα δεν θα αλλαξει ...

    Οσο αυτο το κατεστημενο υπαρχει θα συνεχισεις καημενε Λουτσιωτη να τρως τη κυροζινη μαζι με το παιδι σου , εσυ καημενε κατοικε του αγ νικολαου να μην μπορεις να ησυχασεις, εσυ καημενε κατοικε των Αν Λιοσιων να δεχεσε ενα σκασμο
    βρωμομεταναστες, εσυ κατοικε του Κορωπιου να τρως σκουπιδια, και εσυ καημενε κατοικε του ακριτικου νησιου να πεθαινει το παιδι σου γιατι δεν εχεις γιατρο.

    Λαμογια της διαπλοκης , πολιτικοι και οικονομικοι προυχωντες σε λιγο ερχετε
    η ωρα σας ο κοσμος δεν αντεχει αλλο φωναζει για το δικιο του φωναζει για το αυτονοητο.

    Και ολοι εσεις οι απο πανω ασχολειστε με ενα τρελο ... ΚΡΙΜΑ

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!
      ΘΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΗ !!!

      Διαγραφή
    2. Αστο μεγαλε δεν τσιμαπω...

      Τα μαγαζια πρεπει να μεινουν ανοικτα γιατι εχεις
      40 % ανεργια αρκει να τηρουνται οι νομοι.
      Οταν ποναει το κεφαλι δεν το κοβεις αλλα του δινεις παυσιπονο.

      Για αυτο σου λεω λες μαλακιες

      οσο για αυτο που λες θεε μου τι κυκλοφορει σε αυτη τη πολη να το
      πεις σε σενα κοιτωταντας τα μουτρα σου στο καθρεφτη οχι σε μενα καραγκιοζακο.

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    3. Το παλιό πασίγνωστο επιχείρημα από τσιράκι της "νύχτας"! Αφού έχουμε ανεργία, να κάνουμε νυχτερινά κέντρα πάνω στην αμμουδιά και στη θάλασσα μέσα, γιατί όχι, να κρατάνε όλη την πόλη ξύπνια, με "πλήρη" παροχή υπηρεσιών, για να δουλέψει και να ευχαριστηθεί ο κόσμος κλπ. κλπ.
      Α, ξέχασα να πάνε και οι οικογένειεςμε τα παιδάκια τους, αυτό μας έλεγες, αλήθεια!
      Και όλα αυτά, να είναι, λέει ...νόμιμα! Όπως είναι εξάλλου. Αλίμονο!
      Άντε παιδάκι μου να βρεις καμμιά δουλειά την ημέρα, άσε τη νύχτα, που μας αμολάς και μαγκιές κιόλας! Άντε!

      Διαγραφή
  31. ΚΑΛΑ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ...ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ...Η ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ...ΒΡΩΜΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ......ΤΟΝ ΠΡΟΔΙΝΕΙ...ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ?ΠΟΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΟΥ ΠΟΤΕ ΚΠ,ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΠΟΤΕ ΑΛΙΩΣ...ΑΣΕ ΜΑΣ....ΤΥΧΑΙΑ ΧΩΘΗΚΕΣ ΕΔΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΧΡΥΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ,ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.....ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕς ΣΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παραπανου πανιβλαχε...
      αν ειναι παραπανου και εγω ειμαι ενας απαιδευτος χρυσαυγιτης...

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    2. "Πανίβλαχε" "βρωμομετανάστες". Έλα ντε, τί κακό πράγμα να είναι κάποιος από χωριό ή μετανάστης!
      Απολαύστε απλά μαθήματα νεοναζισμού από ένα χρυσαυγό και μπράβο της νύχτας!
      (Έρμη Λούτσα. Τί φρούτα ευδοκιμούν.)

      Διαγραφή
    3. ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟ 20% ΤΟΠΙΚΑ.
      Στο μπλογκ γραφουν μεροκαματο αλλαζοντας ψευδωνυμο ΟΠΩΣ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΛΟΓΚΣ για να φαινονται πολλοι ....ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΔΕΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑΥΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ.Οταν ψηφιζεις ανοητους.... αμορφωτους...βιαιους....προβληματικους...εεεεεεΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΦΥΙΑ.....ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ,ΜΕ ΤΟ ΚΝΟΥΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ....
      ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΟΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ,γιατι ποιουν αναλογο ηθος.

      Διαγραφή
  32. ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ..ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝ ΙΣΤΙΚΗ Η ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΑΝ ΠΑΛΙΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥΣ?Ε ΡΕ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΑ,ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΠ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ,ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΚΑΛΑ......ΚΡΑΤΕΙ.Ε ΡΕΕΕΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.....ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ......ΠΑΠ...ΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτάτε έναν Νεοέλληνα. Ρωτάει, πήγε κανένας στο Δήμο; Ρωτάει τους άλλους! Τσιμουδιά για τον εαυτό του που ούτε αυτός πήγε! Σαν την παραπάνω "μάνα δύο παιδιών", που ρωτάει τους άλλους για το πρόβλημά της, τους βρίζει γιατί δεν της απαντάνε, αλλά αυτή δεν κουνιέται γιατί δεν έχει λέει ...γνώσεις και χρόνο! Και δώστου "περιμένω απάντηση"! Απτόητη!

      Διαγραφή
  33. Ναι ρε φιλε ρωταω,αν οταν εγω εχω ανοιχτο το μαγαζι ,και προσπαθω να τα βγαλω περα, αν κανενας πρωινος υπαλληλος ,απο αυτους τους δημοτικους που μας φλομωνουνε στις ανακοινωσεις, ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ.Αυτοι που δουλευουνε εκει μεσα και μας δουλευουνε ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝΕ?Οι συλλογοι δεν ενημερωνουνε?Οι συμβουλοι ,παρασυμβουλοι,τοπικοι συμβουλοι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝΕ?Να το κανουνε το ΔΣ ΚΥΡΙΑΚΗ αν θελουνε κοσμο αλλα που ου ου ?εσυ πηγες?Πε μου και μενα που δουλευω σαν σκλαβος Νεοελληνας...εξυπνε που ανακαλυψες τα λαχανα,,,αντε ....ασε μας......υπευθυνεεεεεεε που σου φταιει η αλλη με μικρα παιδια που ρωταει κατι εξυπνουσ σαν και σενα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κατάλαβα. Δούλευες και δεν μπορούσες να πας; Δεκτόν! Κάποιος άλλος δικός σου; Άντε και δε μπορεί κανένας δικός σου. Αφού έχεις πρόβλημα ώφειλες να μαζέψεις και άλλους είτε μέσω συλλόγων είτε χωρίς, οπότε κάποιοι θα σε ενημέρωναν.
      Είσαι τόσο άσχετος που νομίζεις ότι το δημοτικό συμβούλιο θέλει κόσμο και έπρεπε να γίνεται Κυριακή. Το αντίθετο θέλουνε! Καθόλου κόσμο! Όσοι έχουν πρόβλημα πρέπει να τρέχουν οι ίδιοι και να μαζεύουν και άλλους και γενικώς να κάνουν ενέργειες ατομικά ή συλλογικά. Και να μη περιμένουνε να τους ενημερώνουν οι αναγνώστες του μπλογκ.
      Σε λίγο θα μας πεις ότι πρέπει να σου χτυπήσουν και την πόρτα για να σε ενημερώσουν! Μη χειρότερα! Το 'χουμε βρει τώρα, εγω δουλεύω δε μπορώ, να πάνε άλλοι. Με τέτοια μυαλά τα χειρότερα θα σας βρούνε!

      Διαγραφή
    2. ΕΝΑ ΑΠΑΝΘΙΣΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΝΤΟΠΙΟΛΑΛΙΑΣ

      καραγκιοζακο
      χεστηκε
      κακομοιρης
      ενας σκασμος βρωμομεταναστες
      ασχετε
      μαλακιες
      τα λυσσιακα
      το απολυτο τιποτα
      εισαι ..... αλβανος
      το κατσικοβουνι σου
      αφριζει
      ΟΛΑ ΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΒΡΙΣΙΕΣ ΑΠΛΗ ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ,αν τα θεωρησουμε και αυτα βρισιες.......


      ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ....ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ.....ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ.....

      Παντως the winner is ΚΠ μακραν ολων των αλλων
      πολυ μαγκας...ασηκ ΚΟΤΑ

      Ενα απο τα καλυτερα ειναι η καταρα
      τα χειροτερα ...θα ΣΑΣ βρουνε....αυτος ειναι απο αλλου......για αλλου.....ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.....

      ΣΚΕΤΗ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ..Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΙΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ...ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.....

      Νομιζω οτι το ΔΣ βλεπει μακρια γιαυτο κανει κεντρο αναδομησης εγκεφαλων,ισως χρειαζεται να βαλει και μαθηματα Ελληνικης γραφης.

      Διαγραφή
    3. Ναι ρε (γιατι ετσι πλεον αξιζει να σου μιλανε)
      ειμαι ο καλυτερος απο ολους, μετα απο σενα το ψυχοπαθη βεβαια.

      Και αν εσας το αυτονοητο ειναι δυσκολο θα σας το ξαναπω να το
      καταλαβετε.

      Α. αεροδρομιο : Μακαρι να μπορουσαμε να το κλεισουμε ομως
      δεν γινεται. Αυτο που γινετε ειναι να απογειωνονται τα αεροπλανα απο το δυτικο διαδρομο ετσι ωστε να μην ενοχλουνται κατοικημενες περιοχες. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...
      Β. Αποχετευτικο: Δεν καταλαβαινω γιατι ο δημος δεν προωθει τη Ψυταλεια. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...
      Γ.Ηχορυπανση απο τα σκυλαδικα: Κλεισιμο οσων διαθετουν εξωτερικα
      ηχεια και οσα δεν λειτουργουν με αυστηρους κανονες. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...

      Αν βρειτε κατι παραλογο στα παραπανω πειτε μου...

      ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ:

      κλεισιμο αεροδρομιου

      κλεισιμο ολων των σκυλαδικων επειδη καποια ηχορυπαινουν

      κλεισιμο πασης φυσεως ταβερνας γιατι κυκλοφορουν τουρτες στη θαλασα,αντι για δημιουργια αποχετευτικου

      Γκρεμισμα περιπτερων διοτι μας χαλανε τη θεα προς τη θαλασα

      Γκρεμισμα οπιασδηποτε κατασκευησ ενος απλου λιανοπωλητη πανω στο δρομο γιατι μας αναγκαζει να κανουμε παρακαμψη.


      Να μου πεις αν ησασταν σοβαροι στη ΛΟΥΤΣΑ θα μενατε...

      Ενας ανορθογραφος χρυσαυγιτης, ανθρωπος της νυκτας

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    4. Μπράβο παιδί μου. Εσύ έχεις όραμα για τα πάντα, πώς δεν το είχα καταλάβει. Μόνο η λέξη "βρωμομετανάστες", σου ξέφυγε και κάτι "άλλα" μερικές φορές...

      Διαγραφή
  34. Υπαρχει καποιος τοσο εξυπνος που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ γιατι ο Δημος δεν προωθει την Ψυτταλεια...
    Τοσο εξυπνος που ΚΑΤΑΛΑΒΕ οτι οποιος μενει στην Λουτσα(αρα και ο ιδιος,εκτος αν τα Σπατα εξαιρουνται)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ.

    Και το κυριοτερο....αναρωτιεται ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ......
    ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΕΑΥΤΟΝ .......ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ.....αυτο του το αναγνωριζω.
    ΕΕΕΕτωρα του ξεφευγουν και κατι ανωνυμος ..ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΓΡΑΦΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ,ΟΧΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ.
    Προσοχη τριτο προσωπο...ετσι γενικα.....οπως λεμε οποιος.....ειναι εξυπνος φαινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΠ
    Ο λογος που εγραψα το πιο πανω σχολιο ειναι για να σου δειξω ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ.
    Ουδολως με πειραζει το ρε,αντιθετα ,θα ανησυχουσα σοβαρα για τον εαυτο μου ΑΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΧΟΣΟΥΝ.Για να σου το πω Μαρξιστικα,ΟΤΑΝ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΕ ΕΠΑΙΝΕΙ ΨΑΞΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ.
    Βγαλε το εχθρος και βαλε ιδεολογικα αντιθετος και τοτε ισως καταλαβεις οτι οπως
    ειπε και ο Εμπειρικος σε παππα,ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ.
    Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΣ.
    Τι ειναι αυτο που σε κανει να πιστευεις οτι χωρις πολυ μεγαλο υποβαθρο γνωσης και παιδειας,οπως ειναι εμφανες στα γραπτα σου,γιατι μην μου πεις οτι ΕΠΙΤΗΔΕΣ γραφεις με ασυνταξιες και ανορθογραφιες,χωρις πιθανοτατα πτυχιο ανωτατης η μεταπτυχιακης εκπαιδευσης,και αυτο εμφανες ειναι,ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ.Δεν λεω οτι φταις γιαυτο ,η ζωη πολλες φορες σε οδηγει και εσυ αφηνεσαι,ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ . Υπερτονιζεις την οργη που νοιωθεις ,οτι εισαι αδικημενος και οτι ολοι οι αλλοι, ΤΣΑΜΠΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΤΙΜΩΡΟΣ.Αυτο μαλλον σε εμποδιζει να σκεφθεις ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ,ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ,ΤΙ ΠΕΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ...ΠΕΤΥΧΕΣ.Αδικια υπηρχε υπαρχει και θα υπαρχει,αλλα ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,διαβολε αυτο το λεει και η θρησκεια και η φιλοσοφια.Σε απασχολησε σοβαρα ποτε ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ,αχετως του τι κανουν οι αλλοι, η ατιμη η κοινωνια οι κλεφτες οι πολιτικοι και ο Αριστογειτονας?Εσυ εισαι το κεντρο του εαυτου σου και αν δεν ΣΚΕΦΘΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,οι πολιτικη ερχεται και παρερχεται και στο λεει καποιος που ηταν ενηλικος επι χουντας,θυμαται τον Παπαγο,εζησε το πολυτεχνειο ,την μεταπολιτευση,εζησε και ταξιδεψε στο εξωτερικο πολυ και για χρονια ,ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΙΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΑΜΕΡΙΚΗ. Το μυαλο θελει ασκηση συνεχη με διαβασμα ,σκεψη,αναζητηση αλιως δεν βελτιωνεται και κανει τα ιδια λαθη.Αν ξεκινας με λαθος δεδομενα ,(ολοι οι αλλοι φταινε και εγω ξερω.... )λαθος συμπερασμα θα βγει. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ.
    Οργισμενος και δυσαρεστημενος θα παραμεινεις οπου και αν προσκολληθεις και παντοτε λαθη θα κανεις,οπως αυτα που κανεις κατα την γνωμη μου και τωρα,και σε περιμενουν πλλες απογοητευσεις ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΣΥ.
    ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΥΦΟΣ, ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΔΙΔΑΧΗ, αλλα σου μιλαει καποιος που παρα τις δυσκολες στιγμες που περναμε ολοι,βλεπει καθαρα τα αποτελεσματα των επιλογων του στην ζωη,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.Και δεν ειναι ουτε γιατι ηταν τυχερος,ουτε γιατι του ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.Αυτο εξ αλλου το βλεπεις σε μικρογραφια και εδω,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΖΗΤΑΩ ΕΞ ΑΛΛΟΥ.Υποστηριζω την οποια αποψη μου μονος μου,με τομυαλο την γνωση και την πειρα που απεκτησα με κοπο και με μοχθο,εχω αδικηθει πολλες φορες ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ, Ξερω πως μας βλεπουν οι ισχυροι ξενοι,και ελειωσα πολλα παντελονια στο διαβασμα για να μπορω να σταθω με ΑΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ στην γνωση και οχι στα λογια και στην ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΜΠΡΑΤΣΑΔΕΣ.Το μυαλο κουμανταρει το σωμα,οχι τα ποδια και τα χερια με τα στυλιαρια...,ο ορθος λογος και οχι οι βρισιες,η αυτογνωσια ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΤΕΡΟ ΓΝΩΣΙΑ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΠΥΡΡΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.Αρα να φοβασαι μονον τις ΚΕΡΑΜΙΔΕΣ που θα σου ερθουν απο ψηλα ,εκει που συχναζεις.....

    Δεν χρειαζεται να απαντησεις
    παταξον μεν, ακουσον δε
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΝΙΚΗΣΕ ΟΧΙ Ο ΠΑΤΑΣΣΩΝ.
    Ετσι συμβαινει απο αρχαιοτατων χρονων, το παταξον ..μακροχρονια ...χανει...απο το ακουσον . ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ μια δουλεια ειναι και αυτη, με ενδιαφετει αν ξερεις να σκεφθεις λιγο παραπανω ...αν οχι δεν πειραζει..ου παντος πλειν ες Κορινθον.Μπορεις να συνεχιζεις να με βριζεις,δεν με ενδιαφερεικαι επομενως δεν με πειραζει, αν σταματησεις ,σημαινει οτι κατι αρχιζει να αλλαζει και αυτο θα ειναι παρηγορο και προσωπικο μου δωρο εκατερωθεν.

    καλο βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα εχεις μεγαλη πλακα ρε φιλε,

      σοβαρα σου μιλαω ....

      Αντι για προτασεις συνεχιστε ετσι στη κριτικη του
      ορθου λογου, του συντακτικου, και του βιογραφικου του καθενος.

      Στο μεαξυ τα αεροπλανα συνεχιζουν και πετανε πανω απο τα σπιτια σας, τα αποβλητα του αεροδρομιου χυνονται στις παραλιες σας,ο Φαταουλας να περνα καθε τελος του χρονου να αδειαζει υπονομους, να να να να ...
      Δεν πειραζει κυριοι καλο σας βραδυ.

      Αγαπημενο μου μπλογκ που εδωσες βημα ; ...σε μια χωρα απαιδευτων που δολοφονησε το Καποδιστρια ...

      Κριμα...

      Κ.Π.

      Διαγραφή
  36. PROTASH.
    AFISTE THN "GAZIA" NA GRAFH MONOS/H.
    MHN TOY APANTATE.
    APOMONOSTETON, DIOTI OPOS TO PIGENI
    THA DILISI TO BLOG.
    RE ME DAFTON TI PATHAME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ?Αντιγραφω
    Επελασεις γονεων που εξαπολυουν υβρεις η απειλες τρομοκρατωντας το ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
    ΠΟΥ?
    ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
    ΠΑΛΛΗΝΗ
    ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ?
    ΛΥΠΗΡΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ...ΑΠΛΩΣ ΛΥΠΗΡΟΝ ...οπως
    λεει και ο μπλογκιτης,που δεν βλεπει παραπερα....

    Το ερωτημα μου ειναι ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΒΙΑΣ?
    Αυτα να απαντησετε που αναλωνεστε στην ψυχολογια του Αριστογειτονα.

    0ΣΟ ΓΙΑ τον .......Καποδιστρια ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΟ ΦΑΝΗ ....αποψη οτι τον σκοτωσαν οι .....απαιδευτοι ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟ ΜΙΧΑΛΑΙΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟ .....ΜΠΕΗ
    Μαθηματα ιστοριας απο ανιστορητους...Ο καιαδας το διδαξε?η ο ΜΕΓΑΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ?που ..καθαριζει με βρισιες και σπασιματα?
    ΓΚΡΗΚΛΙΣ, ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ,ΑΝΟΗΣΙΑ ,ΥΠΕΡ ΕΓΩ ,(ειμαι ο ....καλυτερος...)ΛΕΚΤΙΚΗ ΒΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ,ειναι τα προκαταρτικα,......ετσι για να εντοπιζετε ... το ειδος.
    Καμμια ελπιδα...γελα ο μωρος καν τι μη γελοιον ει.ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ......ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΝ ......ηθελε να φτιαξει και Δημοτικη παραταξη ,και καλουσε συναγερμο ,,,ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ.....
    Πηρατε ενα δειγμα ΜΕΘΟΔΕΥΣΗΣ.Ετσι δουλευουν γιαυτο να προσεχετε με τους .....ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ...ΣΟΥΣΟΥΜΙΑ.

    τωρα ειδατε πως ΑΛΙΕΥΟΥΝ ......ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ......
    Επ ευκαιρια ..
    Υπαρχει ενα πολυ ωραιο βιβλιο
    ειναι η βιοφγραφια και τα γραπτα του πρεσβευτη των ΗΠΑ, Νοντ ,στο Βερολινο ΤΟ 1936.Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ.
    Στον κηπο με τα θηρια.
    ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ,ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙς ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ..πως ξεγελαστηκαν οι Αμερικανοι ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ.

    ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ .......ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.
    Η Ιστορια εχει το Εμφανες ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΑΝΕΣ που δειχνει περισσοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντοντ,γραφουν ο ιδιος ,η κορη του,ο γραμματεας της πρεσβειας,ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ. Γκαιμπελς,και ΣΙΑ.Την νυχτα των μεγαλων μαχαιριων εσωσαν τον ΠΑΠΕΝ.Ειναι πολυ παραστατικο ,το πως δρουσαν.Επισης το καταπληκτικο βιβλιο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΑΙΜΑΡΗΣ.ΒΙΒΛΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ...ΑΝΑΠΗΡΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ.Δεν σας λεω το εθνικοσοσιαλισμος και αρχαιοτητα ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΙΒΛΙΟ.Διαβαστε τα αλλα δυο ειναι βιβλια ντοκουμεντα για την αληθεια και την δημοκρατια ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ,ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΥς ΞΕΝΟΥΣ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ.Αξιζουν τα λεφτα τους 1000%.Ακουστε με ξερω απο βιβλια ,γραφω βιβλιοκριτικες.ΔΑΝΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ.Θα δειτε αναγλυφα πωσ ολοκληροι λαοι ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΚΩΤΣΟΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΣΟ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΙ ΟΣΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ,ωστε να τους παιρνεις αμεσως ειδηση.Εχουν εγκεφαλους,15 Χρονια στην Ν.Αφρικη του ΑΠΑΡΧΑΙΝΤ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ...ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ .......ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.

      Διαγραφή
  38. PROTASH.
    AFISTE THN "GAZIA" NA GRAFH, MHN APANTATE.
    APOMONOSTETON, DIOTI OPOS TO PIGENI
    T H A D I A L I S I T O B L O G.
    RE ME DAFTON TI PATHAME.
    THEEMOY,APALAKSEMAS AP΄AFTON.......-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΕΙ ΧΑΣΟΥ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ EΧΕΙΣ ΚΑΙ ....protasi
    ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
    Ο ΘΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα τα λετε
      να χαμε και μια αποχετευση...

      Κ.Π.

      Διαγραφή
  40. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΥ ΔΙΔΥΜΕ ΚΠ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΕΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ..ΑΕΙ ΠΑΓΑΙΝΕ ....ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΞΕΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΣΑΝ Κ.....ΠΟΥ ΤΑ ΑΜΟΛΑΕΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ ΦΑΤΣΑ ΦΟΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. κοιτα μη και οι ξεχειλισμενοι βοθροι
    σε πνιξουν μονο....

    Και δε φαινομαστε πολλοι ειμαστε πολλοι

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υ.Γ.

      αει παγαινε, μπρρρ ελα ξαδερφι, ιχαααααααααα (που λεει και ο Λαζοπουλος)

      προτιμω να ειμα βοθρος... φιλε Πελοποννησιε απογονε του Πελοπα
      τρομαρα σου


      Αλλα επιμενω καμια αποχετευση βρε παιδια, κανα ηχομετρο στα ορια του δημου κε Δημαρχε?


      Κ.Π.

      Διαγραφή
    2. ΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ Η ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑ

      Διαγραφή
  42. ΡΕ ΣΥ 10 ΛΕΠΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ 2 ΣΕΙΡΕΣ?
    ΛΕΞΙΚΟ ΑΝΟΙΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ? ΜΩΡΑΙΤΕΣ ΡΕ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΛΑΡΣΑΙΟ ..ΠΡΟΦΗΤΗ ....ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ .....ΙΧΑΑΑΑΑΑ .ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΘΑΧΕΙΣ ...ΤΣΙΠΑ.
    ΔΕ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΞΥΠΝΙΟΣ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ,ΣΟΥΧΩ PROTASI .ΠΑΙΞΤΗ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ.
    ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΝΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα χα ρε κομπλεξαρα
      σου προσβαλαμε το χωριο...

      για να δεις που εριξες ρε βλωμοβλαχε
      τη κουβεντα

      αει χασου παλιοτομαρι

      Κ.Π.

      Διαγραφή
  43. ΟΙ ΒΡΩΜΟΒΛΑΧΟΙ .....ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΛΟΥΒΙΟΥ ΑΥΓΟΥ.
    ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙΟ , ΚΛΟΥΒΗΛΑ ΘΑ ΒΡΩΜΑΕΙ.

    Ο ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΣ ............ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ......ΓΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
    ΡΕ ΣΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΑΠΑΠΙΠΙ.ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ.....ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Χα χα χα
    Μπαστουνοβλαχεεεεε

    Κ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αγαπητοί συναναγνώστες, μην κάνετε διάλογο με νεοναζί. Δεν έχει νόημα να ανοίγει κανείς συζήτηση με τους μειωμένης αντίληψης, χαμηλοτάτου επιπέδου, συμπλεγματικούς, που χαρακτηρίζουν συνανθρώπους μας "βρωμομετανάστες, "βρωμοβλάχους". Οι ρατσιστές - νεοναζί, το μόνο που μπορούν να κάνουν, είναι, να ξεστομίζουν ό,τι χύμα τους κατεβαίνει και κάτι χυδαίες μαγκιές των ηλιθίων της νύχτας. Μέχρις εκεί φτάνουν. Μην ασχολείστε με δαύτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εδωσες ρεσιταλ τεκμηριωμενης αποψης...
      Ποτε δεν προσεβαλα κανεναν ,παρα εβλεπα τα προβληματα
      της πολης μας και τιποτα παραπανω προσπαθωντας να βαλω και εγω ενα
      απλο λιθαρακι...

      Εχω γραψει μεσα απο το συγκεκριμενο ιστιοτοπο (και τους ευχαριστω για αυτο) απειρα αρθρα ειδικα οσον αφορα το αεροδρομιο λογω ενασχολησης μου με το συγκεκριμενο θεμα για πανω απο 10 χρονια...
      προσπαθωντας να ξυπνησω συνηδησεις...

      Αντι αυτου δεχθηκα απιστευτες βρισιες απο συμπολιτες οπως χρυσαυγιτης ενω ειμαι ακριβως στην αντιπερα οχθη...

      Μπραβος της νυκτας κατι το οποιο δεν εχω κανει ποτε και ουτε προκεται να κανω...

      Ανορθογραφος , μιας οι σπουδες μου δυστυχως ηταν σε βρετανικο και οχι
      ελληνικο πανεπιστημιο...

      Σκοπος του blog περα απο την ανταλλαγη αποψεων ειναι μηπως ιδρωσει
      το αυτι κανενος χριστιανου και κανει τιποτα για αυτη τη πολη που απο το πρωι μεχρι το βραδυ ταλαιπωρει τους κατοικους της...

      Αν θες λοιπον να με βαυτισεις χρυσαυγουλο βαφτισε με , αν θες ανορθογραφο παλι μεσα .
      Αρκει αυριο το πρωι στις 7 το πρωι να μην περασει αεροπλανακι πανω απο το σπιτι σου , τελος του μηνα να μην χρειαστεις το φαταυλα για την αποχετευση και καποια σκυλομαγαζα -και οχι ολα- που δουλευουν χωρις κανενα ελεγχο να σταματησουν επιτελους να ενοχλουν τους κατοικους της παραλιας.

      Νομιζω Αννα η δυναμη σου ειναι μεγαλυτερη απο το να απλα να βριζεις
      εμενα εδω μεσα .

      thank u

      Κ.Π.

      Διαγραφή
  46. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΥΝΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
    ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΤΟ ΒΑΡΕΜΜΕΝΟ ....ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα με σενα τα παμε

      για δε ρε πανιβλαχε απο το μπαλκονι βλεπεις τις
      ροδες της επομενης πτησης....

      Αντε χασου μου σπασες τα π@π@ρια

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    2. Άννα Σ. έγραψες! Μας τιμάς που μπήκες στη συζήτηση. Καίρια παρέμβαση!

      Διαγραφή
  47. ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ....ΗΡΕΜΙΑ ΠΛΕΟΝ
    Οτι ηταν να βγει βγηκε,οτι ηταν να φανει φανηκε,τι χρειαν εχομεν μαρτυρων ?
    Ειχα δικιο, υπαρχουν και ευφυεις ανθρωποι σε αυτο το μπλογκ και αυτο ειναι το ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ.Αμποτες να γινουν οι περισσοτεροι.ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ .
    Καλωσοριζω και εγω τις νεες αφιξεις.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗ,η μεγαλυτερη μαγκια ειναι η παραδοχη του λαθους.ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΟΠΩΣ ΕΘΕΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.Η ουσια παραμενει η ιδια αλλα δεν ηταν αναγκη να ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ τοσο πολυ.Η ΒΙΑΙΟΤΗΤΑ της αντιδρασης με εξεπληξε.
    ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΕΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ τελικα,αφου το κακο ανεδειξε και το καλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αγαπητοι συγκάτοικοι ντεσιμπελόπληκτοι, υπρχουμε κι εμείς που βρισκόμαστε στη ροτα του δυτικου διαδρόμου. Κάνουμε υπομονή που συνεχώς λέτε να πετάνε μόνο από τον δυτικο διάδρομο. κι εμείς πληρώνουμε δυσβάσταχτα χαράτσια για τα σπίτια μας (είμαστε κάτοικοι παλιάς Λούτσας- και οικισμών Σπάτων ) Φτάνει πια η αδικία σε βάρος μας, Πάντα κάθε μεσημέρι από τρεις μέχρι πέντε , οι πτήσεις γίνονται συνεχώς απόπάνω μας.Οι κοινές διεκδικήσεις είναι. 1) Τη νύχτα να σταματάνε οι πτήσεις , τουλάχιστον από 12,30 έως 6 το πρωι. Ειναι το μοναδικο αεροδρόμιο που λειτουργεί συνεχώς με σοβαρες συνέπειες για την υγεία μας.2)Τα βοθρολύματα ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΊΟΥ στο εκκλησακι ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΑΓΙΟΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ. 3)Τυπώστε οι σύλλογοι διαφημιστικά για το κλεψιμο του ΦΑΠ από τη ΧΟΦΤΙΧ (ΚΛΕΦΤΙΧ) που δεν απέδωσε στο Ελληνικό Δημοσιο.4) Υπάρχουν κι άλλα αεροδρόμια σ΄όλη την Ελλάδα , πολύ φτηνότερα από το αεροδρόμιο των Σπάτων.5) Να λειτουργήσει εφεδρικά το αεροδρόμιο του Ελληνικού.6) Αποχετευτικο στην Ψυτάλλεια και όχι στη θάλασσα,που τα ρίχνουν τα μαγαζιά και το αεροδρόμιο. 7) Οχι άλλη κηροζίνη από πάνω μας από τα παλιά αεροσκάφη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Εσείς του αεροδρομίου έχετε πραγματικά πολύ σοβαρότερο πρόβλημα απο αυτούς με τα ντεσιμπέλ και μάλιστα ολόκληρο τον χρόνο χωρίς ο δήμος να μπορεί να κάνει τίποτα επειδή το αεροδρόμιο δεν είναι δικό του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας