ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Δείτε πως πήρε άδεια το ΡΙΒΙΕΡΑ... τα πρακτικά μας τα έστειλε ο κος Κασίμης για να ενημερωθούν οι κάτοικοι του Αγ. Νικολάου



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
   ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                                  Αριθ. Πρωτ. Αποστολής στην
                                                                                                   Περιφέρεια Αττικής :         



ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ.   169
           (απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης  της    16/ 17.6.2009    )  


ΠΕΡΙΛΗΨΗ:  Έγκριση ενεργειών κ Δημάρχου για συμπλήρωση της 160/2009 απόφασης της Δημαρχιακής Επιτροπής περί << Προέγκριση  ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ  στην Τσολιάς Παράσχος και ΣΙΑ ΕΕ.  και επί της οδού 25ης Μαρτίου 34>>.




                 Η Δημαρχιακή επιτροπή συνήλθε σε συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα επί της Λ. Καραμανλή (στάση Ο.Τ.Ε) , στις  17.6.2009  , ημέρα   Τετάρτη   και ώρα 14,00  ύστερα από την υπ΄. αριθμ :                            πρόσκληση του κ. Δημάρχου-Προέδρου .

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν :  ο Δήμαρχος-Πρόεδρος , κ. Γεώργιος Αλτιπαρμάκης  και τα μέλη κκ: Σωτηρόπουλος Αλκιβιάδης , Κατσικόγιαννης Ιωάννης, Κουλοχέρης Γεώργιος ,  Ηλίας Γεώργιος , Κασίμης Γεώργιος και  Μπερτόλης Δημήτριος  .

Απουσίαζε αν και είχε προσκληθεί νόμιμα το μέλος κ. Κατσικόγιαννης Ιωάννης .

Χρέη Γραμματέα ανατέθηκαν στον Δημοτικό Υπάλληλο κ . Κωνσταντίνο Παπασίμο.




      Στην ημερήσια διάταξη και με αριθμό  5ο ήταν  και το θέμα   που αναφέρεται στην περίληψη της επικεφαλίδας.

    Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Πρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής αναφέρει:
      Με την υπ΄αριθ. 160/3.6.2009 απόφαση της Δημαρχιακής Επιτροπής χορηγήθηκε  προέγκριση  άδειας ίδρυσης λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος    ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ στην Τσολιάς Παράσχος και ΣΙΑ ΕΕ.  και επί της οδού 25ης Μαρτίου 34. 
     Ο ενδιαφερόμενος , υπέβαλλε την υπ΄αριθ. 8512/5.6.2009 αίτηση με την οποία ζητήθηκε η συμπλήρωση της αιτούμενης χορήγησης προέγκρισης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και ως ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ .
Ο Δήμαρχος έκανε δεκτή την αίτηση του ενδιαφερομένου και εξασκώντας τις αρμοδιότητες της παρ. 2. του άρθρου 86 του Δημοτικού & Κοινοτικού Κώδικα , δεδομένου ότι:
-- δεν διαφαινόταν πιθανότητα  σύντομη σύγκληση σε συνεδρίαση της Δημαρχιακής Επιτροπής ,
-εφόσον συντρέχουν όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις, η Δημαρχιακή Επιτροπή υποχρεούται να χορηγήσει την προέγκριση (και εν συνεχεία ο Δήμαρχος την άδεια). Αδικαιολόγητη άρνηση μπορεί να συνιστά για μέλη της Δημαρχιακής Επιτροπής το ποινικό αδίκημα της παράβασης καθήκοντος (ΑΠ 1645/1999), ή/και πειθαρχικό αδίκημα.,συμπλήρωσε την υπ΄αριθ. 160/2009 απόφαση της Δημαρχιακής Επιτροπής  περί << Προέγκριση  ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ στην Τσολιάς Παράσχος και ΣΙΑ ΕΕ.  και επί της οδού 25ης Μαρτίου 34>> σε <<Προέγκριση  ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ στην Τσολιάς Παράσχος και ΣΙΑ ΕΕ.  και επί της οδού 25ης Μαρτίου 34>>.
Η Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος είναι η πράξη των αρμοδίων οργάνων του Δήμου ή της Κοινότητας, με την οποία, αφού διενεργηθεί προέλεγχος, διαπιστώνεται ότι συντρέχουν ορισμένες από τις νόμιμες προϋποθέσεις ίδρυσης συγκεκριμένου καταστήματος και ειδικότερα αυτές που ορίζονται στην παρ. 3 του άρθρου 80 του ΚΔΚ.
Κατά την αιτιολογική έκθεση του ΚΔΚ, η προέγκριση έχει την έννοια ότι ο Δήμος ή η Κοινότητα εξετάζει εάν το αίτημα είναι νόμιμο, λαμβανομένου υπόψη του συνόλου της νομοθεσίας που διέπει τη συγκεκριμένη περίπτωση, συμπεριλαμβανομένων και των τοπικών κανονιστικών πράξεων που τυχόν έχουν εκδοθεί από τα όργανά του. Η αναφορά που γίνεται στην αιτιολογική έκθεση για το σύνολο της νομοθεσίας προφανώς περιορίζεται σε εκείνη τη νομοθεσία η οποία ρυθμίζει τα ζητήματα που εξετάζονται κατά τον προέλεγχο και όχι όσα εξετάζονται μετά τη χορήγηση της προέγκρισης.

Σκοπός της προέγκρισης
Με την προέγκριση επιδιώκεται αφενός η επιτάχυνση της όλης διαδικασίας, αφού ο Δήμος υποχρεώνεται εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός μηνός από την κατάθεση της αίτησης να χορηγήσει ή όχι την προέγκριση και αφετέρου ο ενδιαφερόμενος πολίτης δεν παραμένει σε καθεστώς παρατεταμένης αβεβαιότητας για την έκβαση του αιτήματός του. Στο ίδιο πνεύμα, αυτό της ταχείας διεκπεραίωσης του αιτήματος, κινείται και η ΚΥΑ 10551/2007, η οποία, αντλώντας εξουσιοδότηση από το άρθρο 10 παρ. 4 του Ν. 3230/2004, καθιέρωσε την κατά πλάσμα αποδοχή του αιτήματος, μετά την παρέλευση της 30ήμερης προθεσμίας του άρθρου 80 παρ. 3 του ΚΔΚ. Μετά τη ρύθμιση αυτή της ανωτέρω ΚΥΑ, η ακύρωση της παράλειψης του Δήμου βάσει του άρθρου 150 παρ. 1 του ΚΔΚ, σχεδόν παρέλκει, αφού το (θετικό για τον προσφεύγοντα) αποτέλεσμα της προσφυγής στο Γ.Γ. της Περιφέρειας το παρέχει αυτομάτως η παρέλευση της προθεσμίας. O χαρακτηρισμός της αδράνειας του Δήμου ως παράλειψη οφειλόμενης νόμιμης ενέργειας, θα είχε ουσιαστική αξία για τον ενδιαφερόμενο, μόνο εάν η παρέλευση της προθεσμίας θα συνεπάγετο την απόρριψη του αιτήματος. Έτσι, υφίσταται έννομο συμφέρον, απαραίτητο στοιχείο για την άσκηση προσφυγής εκ μέρους του ενδιαφερομένου, μόνο σε περίπτωση απόρριψης του αιτήματος προέγκρισης.



Δεδομένου ότι η αιτούμενη συμπλήρωση της προέγκρισης άδειας ίδρυσης λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος από ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ σε ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ  στην Τσολιάς Παράσχος και ΣΙΑ ΕΕ.  και επί της οδού 25ης Μαρτίου 3,  ρητά προβλέπεται από τις χρήσεις γής , σύμφωνα με το το υπ’αριθμ. πρωτ    5992/570/15.5.2009   έγγραφο της Νομαρχιακής Αυτ/σης  Ανατολικής Αττικής – Δ/νση χωροταξίας , πολεοδομίας   στο Ο.Τ  578 της 1-2ης Π.Ε προβλέπονται μεταξύ άλλων <εστιατόρια , αναψυκτήρια , κέντρα διασκέδασης -ταβέρνες >  .
και κατά τεκμήριο η Δημαρχιακή Επιτροπή χορηγεί τις αιτούμενες προεγκρίσεις βάσει των χρήσεων γής ο Δήμαρχος με απόφασή του προέβη στην συμπλήρωση της υπ΄αριθ. 160/3.6.2009 απόφασης της Δημαρχιακής Επιτροπής και εξέδωσε αυτή με την παραπάνω συμπλήρωση.
Υποβάλλεται λοιπόν στη Δημαρχιακή Επιτροπή η υπ΄αριθ 160/3.6.2009 απόφαση της Δημαρχιακής Επιτροπής όπως αυτή τελικά εκδόθηκε και ο φέκελλος της προέγκρισης με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και καλείται η Δημαρχιακή Επιτροπή για την έγκριση των ενεργειών του κ. Δημάρχου σύμφωνα  με την παρ. 2. του άρθρου 86 του Δημοτικού & Κοινοτικού Κώδικα ,





Η ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αφού άκουσε τα παραπάνω ,έλαβε υπόψή της ,τις διατάξεις της Νομοθεσίας και ιδία
Του άρθρου 80 του N. 3463/06 ,τα συνημμένα δικαιολογητικά που απαιτούνται από το Νόμο για την εξέταση του αιτήματος της προέγκρισης , ήτοι:

α) Την με την υπ΄αριθ. πρωτ. 8512/5.6.2009 αίτηση του   ενδιαφερόμενου     . 

β) Τις χρήσεις γης, τους όρους δόμησης, την προστασία του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος και τη δασική νομοθεσία. Σημειώνεται με ότι σύμφωνα με το υπ’αριθμ. πρωτ                             5992/570/15.5.2009   έγγραφο της Νομαρχιακής Αυτ/σης  Ανατολικής Αττικής – Δ/νση χωροταξίας , πολεοδομίας   στο Ο.Τ  578 της 1-2ης Π.Ε προβλέπονται μεταξύ άλλων <εστιατόρια , αναψυκτήρια , κέντρα διασκέδασης -ταβέρνες >  .

γ) Το προβλεπόμενο παράβολο των 185,00€ .

δ) Τοπογραφικό διάγραμμα και διάγραμμα κάλυψης της περιοχής


Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι      ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ


  1.   Εγκρίνει, σύμφωνα με την παρ. 2. του άρθρου 86 του Δημοτικού & Κοινοτικού Κώδικα  (Ν. 3463/2006) , τις ενέργειες  του κ. Δημάρχου περί  , συμπλήρωσης και έκδοσης της υπ΄αριθ. 160/3.6.2009 απόφασης της Δημαρχιακής Επιτροπής ως  <<Χορήγηση   προέγκρισης  άδειας ίδρυσης λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος    ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ  στην Τσολιάς Παράσχος και ΣΙΑ ΕΕ.  και επί της οδού 25ης Μαρτίου 34.>> δεδομένου ότι συνάδει με την τρόπο λειτουργίας της Δημαρχιακής Επιτροπής για την χορήγηση των προεγκρίσεων αφού αυτές χορηγούνται κατά τεκμήριο σύμφωνα με τις χρήσεις γής και στην συγκεκριμένη περίπτωση η ενέργεια του κ. Δημάρχου είναι απολύτως σύμφωνη με τα παραπάνω.



  Μειοψήφισαν τα μέλη κκ Κασίμης Γεώργιος και  Μπερτόλης Δημήτριος θεωρώντας ανντικανονικό τον τρόπο συμπλήρωσης  της 160/2009 απόφασης της Δημαρχιακής αφού στη συγκεκριμμένη συνεδρίαση δεν τέθηκε υπόψη της Δημαρχιακής Επιτροπής αίτημα περί χορήγησης προέγκρισης άδειας καταστήματος ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ  αλλά ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ και που είχε εγκριθεί από την επιτροπή , ενώ με τον τρόπο έκδοσης της απόφασης από τον Δήμαρχο  εμφανίζονται όλα τα μέλη της Δημαρχιακής Επιτροπής να είναι σύμφωνα και άρα αλλοιώνεται η απόφαση της Δημαρχιακής Επιτροπής .   Επί πλέον η χρήση και ως κέντρο διασκέδασης θα έπρεπε να συζητηθεί στην Δημαρχιακή Επιτροπή ώστε να συζητηθούν και άλλες παράμετροι σχετικά με την φυσιογνωμία της περιοχής και για τυχόν άλλων προυποθέσεων που θέτει ο Νόμος για την Χορήγηση ως κέντρο διασκέδασης .

Προς το σκοπό αυτό συντάχθηκε η απόφαση αυτή από το πρακτικό και υπογράφεται
                                                     Άρτεμις    4/6/2009

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 ΤΑ ΜΕΛΗ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝ. ΑΛΤΙΠΑΡΜΑΚΗΣ                  ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
                                                                              ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ
                                                                              ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
                                                                              ΚΑΣΙΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
                                                                              ΜΠΕΡΤΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
                                                                             
                                                                          
ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


                                      ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝ. ΑΛΤΙΠΑΡΜΑΚΗΣ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
   ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                                  Αριθ. Πρωτ. Αποστολής στην
                                                                                                   Περιφέρεια Αττικής :         

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ.  226
(απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης  της  22 / 12.08.2009)

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:  Χορήγηση άδειας μουσικής μουσικών οργάνων στην ΤΣΟΛΙΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.  για το κατάστημά του ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ με διακριτικό τίτλο RIVIERA επί της 25ης Μαρτίου 34.

Η  Δημαρχιακή  επιτροπή  συνήλθε  σε  συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα επί της  Λ. Καραμανλή  (στάση Ο.Τ.Ε.), στις   12.08.2009, ημέρα  ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα  12.00 μεσημβρινή, ύστερα από την υπ’ αριθ. 12769/11.08.2009  πρόσκληση του κ. Δημάρχου -Προέδρου.

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν :  ο Δήμαρχος-Πρόεδρος  κ. Γεώργιος Αλτιπαρμάκης  και τα μέλη κ.κ.:  Σωτηρόπουλος Αλκιβιάδης, Κουλοχέρης Γεώργιος, και  Ηλίας Γεώργιος. 
Απουσίαζαν αν και είχαν προσκληθεί νόμιμα τα μέλη κ.κ. Κατσικόγιαννης Ιωάννης, Κασίμης Γεώργιος και Μπερτόλης Δημήτριος.
Χρέη Γραμματέα ανατέθηκαν στον Δημοτικό Υπάλληλο κ . Άλυπο Βίκτορα.
Πριν την έναρξη της συνεδρίασης η επιτροπή, ομόφωνα, σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 95 του Δημοτικού & Κοινοτικού Κώδικα  (Ν. 3463/2006), αποφάνθηκε θετικά για το κατεπείγον της πρόσκλησης.
Στην ημερήσια διάταξη και με αριθμό   6ο  ήταν  και  το  θέμα   που  αναφέρεται στην περίληψη της επικεφαλίδας.
   Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Πρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής αναφέρει:

Η ΤΣΟΛΙΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. με την υπ΄αριθ. πρωτ : 11347/20.07.2009 αίτησή της ζητά να της χορηγηθεί από τον Δήμο, άδεια λειτουργίας μουσικών οργάνων για το κατάστημά της ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ με διακριτικό τίτλο RIVIERA επί της 25ης Μαρτίου 34  περιοχή Αγ. Νικόλαος.
Η ανωτέρω αίτηση διαβιβάστηκε στην Υγειονομική Υπηρεσία Νομ/κής Αυτ/σης Ανατολικής Αττικής για τον προβλεπόμενο έλεγχο σύμφωνα με την αριθ. Α5/3010/85 υγειονομική διάταξη καθώς και το Π.Δ.180/79 που γνωμάτευσε θετικά με τα αριθ. πρωτ. 2405/7.5.2009  έγγραφό της για την χορήγηση της ανωτέρω άδειας  και με τους εξής απαράβατους όρους :
1.              Η άδεια χρήσεως μουσικών οργάνων (στερεοφωνικό συγκρότημα μικρής ισχύος ή τρία μουσικά όργανα χωρίς ενισχυτή θα έχουν ένταση μέχρι 80 db (Α) μέσα στο κατάστημα με κλειστές πόρτες και παράθυρα.
2.              Εφόσον κατά την διάρκεια λειτουργίας του καταστήματος διαπιστωθεί από υπαλλήλους της Δ/νσης Υγείας και Δημ. Υγιεινής ή Αστυνομικά όργανα η υπέρβαση του ορίου της έντασης του ήχου η χορηγηθείσα άδεια παύει να ισχύει και το κατάστημα υποχρεούται να λειτουργεί χωρίς μουσική.
Κατόπιν αυτών καλείται η Δημαρχιακή Επιτροπή να αποφασίσει σχετικά.

Η ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Αφού άκουσε τα παραπάνω, έλαβε υπόψη της διατάξεις της Νομοθεσίας και ιδία
α) Τις διατάξεις της Α5/3010/85 υγειονομικής δ/ξης και το Π.Δ.180/79.
β) Την  υπ΄ αριθ. πρωτ. 11347/20.07.2009  αίτηση της ενδιαφερόμενης εταιρείας.
γ) Την αριθ. πρωτ.6172/04.08.2009  θετική γνωμοδότηση της υγειονομικής Υπηρεσίας Νομ/κής Αυτ/σης, και μετά από διαλογική συζήτηση

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι      ΟΜΟΦΩΝΑ


α) Εγκρίνει την χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής, για το έτος 2009 στην εταιρεία ΤΣΟΛΙΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. για το κατάστημά της ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ με διακριτικό τίτλο RIVIERA επί της 25ης Μαρτίου 34 περιοχή Αγ. Νικολάου.

Β) Εξουσιοδοτεί τον κ. Δήμαρχο για τη χορήγηση της σχετικής άδειας στην αιτούσα, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις των μνημονευομένων ως άνω νόμων και υπό τους στο εισηγητικό της παρούσης αναφερόμενους απαράβατους όρους και τις προϋποθέσεις .

Προς το σκοπό αυτό συντάχθηκε η απόφαση αυτή από το πρακτικό και υπογράφεται
                                                     Άρτεμις    12/08/2009

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 ΤΑ ΜΕΛΗ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝ. ΑΛΤΙΠΑΡΜΑΚΗΣ                  ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ
                                                                              ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
                                                                              ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
                                                                           
ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝ. ΑΛΤΙΠΑΡΜΑΚΗΣ

38 σχόλια:

  1. Λοιπόν, τις πονηριές αλλού:

    Ψάχνουμε από τις πάμπολλες εγκρίσεις μία που μειοψηφίσαμε για κάποιο άνευ ουσίας τυπικής φύσεως λόγο και το μοστράρουμε!
    Την επόμενη φορά απουσιάζουμε!

    Δεν είδαμε να μιλήσετε για τη ζημιά που συντελείται στην πόλη και τις παρανομίες του κάθε Ριβιέρα.

    Τώρα για το μυστήριο, κάποιοι σύμβουλοι να λένε για τον ίδιο επιχειρηματία άλλοτε ναί και άλλοτε "θα φέρω διαφωνία" , έ, εμείς είμαστε αφελείς και χαζοί και δεν καταλαβαίνουμε το λόγο των διαφοροποιήσεων αυτών.

    Καλύτερα να μας δημοσιοποιήσουν -αν υπάρχουν- τα πρακτικά και πόσα είναι αυτά που ο κασίμης αντέδρασε μαχητικά στην παρανομία και κόλαση της παραλίας και πήρε το μέρος των κατοίκων.

    Πάντως κε Κασίμη σου έχουν ζητήσει συγκεκριμένα να απαντήσεις για τις τριετείς άδειες μουσικής των αμαρτωλών μπαρ από το τοπικό το καλοκαίρι του 2011. Αν είναι αλήθεια ότι ήσουν παρών, για ποιό λόγο πήγες και τί θέση πήρες. Πάνε δυό χρόνια και άχνα!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι κουτοπονηριες δεν εχουν τελος.Επιμενω ,μωραινει Κυριος, ον βουλεται απωλεσαι.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΥΤΟΓΚΟΛ.
    Ευχαριστουμεν δεσποτα .....
    Τους οφθαλμους μας ανοιξες
    και αποκαλυψες το κυβερνον ΠΝΕΥΜΑ
    Της ταυροπολου Αρτεμιδος
    συνεχισον δε, την αυτοεκθεσην.
    Αριστογειτων ο δημαρχιακος μελωδος.

    Για τον 1 58
    ουκ αν λαβεις παρα του μη εχοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοβαρολογείτε κ.Κασίμη; Πάρτε το αυτοκίνητό σας και ελάτε incognito ένα βράδυ, Παρασκευή - Σάββατο, από τον Άγιο Νικόλαο! Περάστε από την παραλία, εκεί μετά τη στάση του λεωφορείου... Κάντε το ίδιο μια Κυριακή μεσημέρι... Θαυμάστε το αίσχος που δε θέλετε να αγγίξτε!! Τα θηριώδη ηχεία ξεκουφαίνουν με μπιτάδικα όλη μέρα και νύχτα!!!! Δε μπορείς να σταθείς τρία οικοδομικά τετράγωνα παραπάνω!!! Η αηδία και η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο!! Ποιες άδειες μουσικής συζητάμε;;; Δίπλα στα σπίτια;;; Μέσα στη κατοικημένη περιοχή;;; Εκεί στην παραλία σε εξωτερικούς χώρους δίπλα στα τραπέζια και στις ξαπλώστρες, είναι στημένα το καλοκαίρι τεράστια ηχεία και κονσόλες dj και γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια οποιοδήποτε νόμο ή διατάξεις περί ηχορύπανσης!!! Παίζουν προγράμματα όπως στις ντισκοτέκ και στα κλαμπ διοργανώνουν ακόμα και συναυλίες live κι όλα αυτά ΕΞΩ, χωρίς τοίχους, χωρίς ηχομονώσεις, χωρίς κλειστές πόρτες, χωρίς καμία μα καμία υποδομή και νομιμότητα!!! Μη μου πείτε ότι η αστυνομία δεν έχει μηνύσει πάμπολλες φορές τα καταστήματα αυτά, αλλά οι μηνύσεις αυτές που πάνε;;; Γιατί τους ανανεώνουν την άδεια μουσικής αμέσως μόλις κάνουν νέα αίτηση, παρόλο που παρανομούν ασύστολα;;; Δε νοείται άδεια μουσικής κ.Κασίμη σε παρανόμους που επανειλημμένα και εξακριβωμένα από την αστυνομία, δε σέβονται τη γειτονιά, δε σέβονται απολύτως τίποτα και κανένα νόμο, παρά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τσιτώνουν τα ηχεία στο τέρμα για να μαζεύεται η πιτσιρικαρία και να κάνουν τις αρπαχτές το καλοκαίρι!!! Αυτοί οι "επιχειρηματίες" έχουν αποδείξει το ποιόν τους! Μαζέψτε τις καταγγελίες και τις μηνύσεις της αστυνομίας και των ιδιωτών και πάρτε τους τις άδειες μουσικής οριστικά και αμετάκλητα!!! Αυτό θα ήταν η αναμενόμενη αντίδραση ενός δημόσιου προσώπου που σέβεται το ρόλο του, αυτό απαιτούν όλες οι οικογένειες που έχουν την ατυχία να μένουν στην παραλία του Αγίου Νικολάου και τώρα εκδιώχνονται εκβιαστικά από τα σπίτια τους από την ανυπόφορη ηχορύπανση των παρανόμων!!! Δείξτε μας απτά αποτελέσματα κ.Κασίμη, βγείτε να πάρετε σαφή θέση, δεσμευτείτε με σαφήνεια, συγκεκριμένες ενέργειες και χρονοδιάγραμμα, ώστε να καθαρίσει η παραλία από αυτή τη μάστιγα και μετά ζητείστε ψήφο!!! Οι υπεκφυγές, η σιωπή, η αδιαφορία, η αναβολή, είναι στάσεις εντελώς απαράδεκτες, υποκριτικές και γεμάτες ενοχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΞΕΓΡΑΣΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ , ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ , ΓΙΑΥΤΟ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΑΤΕ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ...... ΟΤΑΝ ΧΟΡΗΓΟΥΜΕ ΑΔΕΙ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ) ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΡΝΗΘΗΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ... ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΗΝ 226 ΑΠΟΦΑΣΗ. ΟΜΩΣ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΟΥΣΙΑ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΡΥΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΤΕ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ...ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΙΚΑΝΟΙ!!!!!!! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ Η ΔΗΜ. ΑΡΧΗ ΑΛΤΙΠΑΡΜΑΚΗ;;;;;; ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.........


















    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν το ξέρεις, μάθε το τουλάχιστον τώρα: Σε μας τους πολίτες λογοδοτείς πρώτα!
      Για τα ερωτήματα, καμμιά απάντηση μήπως; Τίποτα; Ντούκου πάλι;

      Διαγραφή
    2. Απλως ......προεδρευει και υπογραφει...και αυτος.Το ΕΞΕΓΡΑΣΕ ....ΘΕΣΜΙΚΑ.Μετα ρωτανε πως τους διακρινεις ...απο τα γραπτα...αμεσως. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.....σχολη πολιτικου στοχασμου.Ο χειροτερος λεκτικα μπλογκιτης,εκφραζεται και διατυπωνει την σκεψη του, πολυ καλυτερα.ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΛΗΡΟ ΩΡΕ.Οπως στην Αθηναικη δημοκρατια, για τους αρχοντες,κατι καλυτερο θΑ ΒΓΕΙ απο αυτο που ψηφιζετε.

      Διαγραφή
  5. 'Έχουν γίνει πάμπολλες καταγγελίες για διατάραξη κοινής ησυχίας, έχουν γίνει με τη σέσουλα μηνύσεις, η αγανάκτηση με αυτή την κατάσταση ξεχειλίζει και το ξέρουν πολύ καλά εκεί πέρα στο δήμο Αρτέμιδος... Οι όροι που υπάρχουν ως προϋποθέσεις για τις άδειες μουσικής παραβιάζονται κατάφωρα και κατ' επανάληψη κι αυτό είναι γνωστό σε όλους όσους κατοικούν στην περιοχή και υποφέρουν από την χωρίς όρια ηχορύπανση των μπαρ! Οι μηνύσεις, οι διαμαρτυρίες και οι καταγγελίες το αποδεικνύουν! Μια απλή βόλτα στην "αμαρτωλή" παραλία του Αγίου Νικολάου τα καλοκαιρινά Σαββατοκύριακα (κυρίως αλλά όχι μόνο)το αποδεικνύει... Τι άλλο χρειάζεται δηλαδή για να αφαιρεθούν οι άδειες μουσικής από τις παράνομες "επιχειρήσεις" που υποτροπιάζουν συνέχεια; Γιατί ο δήμος επιμένει να ανανεώνει αυτές τις άδειες; Δε βλέπει τι κατάσταση επικρατεί στον Άγιο Νικόλαο ειδικά κάθε καλοκαίρι; Δε βλέπει ότι υποφέρει ο κόσμος, οι οικογένειες; Με πιο δικαίωμα δόθηκαν άδειες για ¨"κέντρα διασκέδασης" μέσα στα σπίτια; Αυτοί που το έπραξαν, να πάνε στα δικαστήρια και να ακυρωθούν όλες οι οι άδειες μουσικής άμεσα! Αν νιώθουν ότι θίγονται οι "επιχειρηματίες" ας προσφύγουν εκείνοι στη δικαιοσύνη εναντίον αυτών που παράτυπα και παράνομα τους έδωσαν τις άδειες μουσικής και τις άδειες "κέντρων διασκέδασης"! Θα δείτε τι θα γίνει τότε και ο ένας θα βγάζει το μάτι του άλλου... Ένα είναι το σίγουρο, η κατάσταση αυτή, αυτό το αίσχος που επικρατεί στην παραλία του Αγίου Νικολάου, δε πάει άλλο! Άμεσα οριστική αφαίρεση των παράνομων αδειών μουσικής! Το απαιτεί ο κόσμος, είναι κατάφωρη αδικία για τις οικογένειες και για όλους τους κατοίκους της περιοχής να υφίστανται τέτοια υποβάθμιση στην ίδια τους την ζωή! Να μη μπορούν να σταθούν μέσα στα ίδια τους τα σπίτια από την ασυδοσία κάποιων αναιδών κερδοσκόπων που κρατούν σε ομηρία μια ολόκληρη κοινότητα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στα Σπάτα έχουμε πάντα στο νου μας την λειτουργία των μαγαζιών και άμα ενοχλείτε η γειτονιά και τυχόν δημιουργούνται περίεργα στέκια. Στο συμβούλιο μας υπάρχουν μέλη από όλες τις γειτονιές πάνω κάτω όλοι είμαστε συγγενείς γνωστοί στα Σπάτα δεν υπάρχει περίπτωση σαν συμβούλιο να μην είμαστε καταλυτικοί σε φαινόμενα που ενοχλούν τους κατοίκους! Στο Τοπικό Σπάτων κάθε απόφαση πριν την πάρουμε, λαμβάνουμε υπόψη κάθε παράμετρο με προσοχή. Τα Σπάτα είναι μια μικρή κοινωνία και οποιαδήποτε απόφαση μπορεί να την επηρεάσει! Λαμβάνουμε υπόψη πάντοτε την νομιμότητα, όπως και την υποβοήθηση της επιχειρηματικότητας στον Πόλη μας ! Τα Σπάτα είναι μια ήσυχη και φιλική Πόλη ως προς την συνύπαρξη επιχειρήσεων και κατοίκων, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας! Οι αποφάσεις μας είναι πάντοτε ομόφωνες μέσα από μια δημοκρατική διεργασία! Παρόλα αυτά τελευταία έγινα αποδέκτης επιστολής από τις υπηρεσίες του Δήμου μας που δηλώνουν ουσιαστικά ότι ανησυχούν????? Περισσότερο από εμάς!!!!! Μνημόνιο τυπικότητας και αυστηρότητας ως προς την λεπτομερή τήρηση των παραμέτρων λειτουργίας των μαγαζιών στην Πόλη των Σπάτων! Γιατί εκεί εστιάζεται το πρόβλημα στην πόλη των Σπάτων!!!?????? Το θέμα αφορούσε μια άδεια που δόθηκε πρόπερσι για πρώτη φορά σε μια καφετέρια, απέναντι από το Λύκειο Σπάτων. Ήρθε το θέμα το ψηφίσαμε ομόφωνα, μετά μας είπαν από τις υπηρεσίες του Δήμου συγνώμη είχαμε μετρήσει λάθος απόσταση είναι κάτω από 50 μέτρα και ότι κανονικά μετράς από την μάντρα και όχι από το κτήριο του σχολείου! Ο σύλλογος γονέων διαμαρτυρήθηκε για την λειτουργία της καφετέριας φοβούμενος μη τυχόν γίνει κανένα περίεργο στέκι, κάτι που το σεβαστήκαμε απόλυτα ! Φωνάξαμε στο συμβούλιο τους ιδιοκτήτες και τους είπαμε ότι ακόμα και τα κριτήρια της απόστασης να τηρούνται να είναι προσεχτικοί στην λειτουργία του μαγαζιού και να είναι κλειστό τις ώρες λειτουργίας του σχολείου. Οι άνθρωποι συντοπίτες μας δέχτηκαν τους όρους και από ότι ξέρω μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε προς το συμβούλιο κάποια καταγγελία που να γνωρίζω! Τώρα επανήλθε το θέμα καθώς το μαγαζί μεταβιβάστηκε κάποιο ποσοστό του και ξαναθέσαμε τα ίδια θέματα στους ιδιοκτήτες!Παρόλη όμως την προσοχή που δίνουμε στο Τοπικό Σπάτων, η εντύπωση που μου έδωσε η επιστολή, είναι ότι το πρόβλημα οι αρμόδιες υπηρεσίες το εστιάζουν στην πόλη των Σπάτων, καθώς πιο αυστηρές συστάσεις δεν πιστεύω πως έχουν γίνει σε άλλο Τοπικό???? Δεν πιστεύω να μου κάνουν πλάκα?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετα απο αυτο το σχολιο αρχιζω να υποψιαζομαι οτι αυτο που ελεγαν πολλοι μπλογκιτες, εχει βαση.Η παραλια της Αρτεμιδας Αποτελει το γαστρεντερικο συστημα των Σπατων.Εκει καταληγουν , ολα τα υπολειμματα τροφης αφου χωνευθουν καταλληλα.

      Διαγραφή
    2. Ως καλοκαιρινός κάτοικος και εγώ της Αρτέμιδος και χωρίς να θέλω να εμπλακώ σε θέματα μια άλλης πόλης θα ήθελα να πω ότι πραγματικά οι δυο πόλεις έτυχαν διαφορετικής προσοχής για δεκαετίες ολόκληρες! Ευτυχώς εμείς εδώ στα Σπάτα ως πιο μικρή πόλη (με πολλά βέβαια ακόμα προβλήματα) προστατευτήκαμε καλύτερα από την Αρτέμιδα μέσω των θεσμών μας ! Στην Αρτέμιδα δεν μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ από τα μπουζούκια και για το θόρυβο από τα αεροπλάνα «πανικός»! Εμείς εδώ δίνουμε καθημερινή μάχη για την πόλη σύσσωμο όλο το Τοπικό(συμπολίτευση αντιπολίτευση μαζί ) με ένα αξιόλογο Πρόεδρο Τοπικού το γιατρό μας το κο Γιαννάτο! Από την αρχή δεχτήκαμε επίθεσης για αυτή μας την στάση δεν μα δόθηκε καμία αρμοδιότητα κατηγορηθήκαμε στα καφενεία για γραφικοί και τρελοί! Κανένας μας από το Τοπικό δεν είχε ενασχοληθεί με τα κοινά ξανά καθίσαμε όμως κάτω και παρόλο που δεν μας δόθηκε καμία αρμοδιότητα προσπαθούμε για όλα τα σοβαρά θέματα(ΚΕΛ,ΚΥ ΣΠΑΤΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ) να είμαστε χρήσιμοι για την πόλη μας! Για αυτό και έχω αγανακτήσει με την έγγραφο του Δήμου που προσυπογράφει ο Δήμαρχος με τα αναγραφόμενα του και το στυλ του! Εμείς προστατεύουμε την πόλη μας τους μαθητές μας. Επιδιώκουμε η συνύπαρξη κατοίκων επιχειρήσεων να είναι προς το καλό και των δύο και όταν υπάρχουν προβλήματα που θα διαταράξουν αυτή την συνύπαρξη είμαστε καταλυτικοί!

      Διαγραφή
    3. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα της περιοχής κα Φράγκου όλοι είστε λίγο πολύ συγγενείς γι αυτό δεν πρόκειται να γίνει τίποτα γιατί όλοι έχετε την ίδια παρακμιακή νοοτροπία που πρέπει κάποια στιγμή να γίνει και αντικείμενο ανθρωπογεωγραφικής μελέτης.

      Διαγραφή
    4. Ίδια επώνυμα συναντώνται σε όλα τα χωριά (σίγουρα και στο δικό σου ή σε αυτό των γονιών σου), αλλά αυτό δε σημαίνει συγγένεια και ειδικά όταν μιλάμε για πόλη 10.000 κατοίκων και παραπάνω! Αντικείμενο ψυχοκοινωνικής μελέτης πρέπει να γίνει όποιος ισχυρίζεται ότι όλοι (!) σε ένα τόπο έχουν την ίδια νοοτροπία!
      Τα Σπάτα μια χαρά τα πάνε και έχουν ένα λαμπρό τοπικό συμβούλιο και συμβούλους σαν την κα Φράγκου που συμμετέχει μάλιστα στο δημόσιο διάλογο με ευπρέπεια, αντίθετα με κάποιους από την πόλη μας που θέλουν να γίνουν δήμαρχοι και εκφράζονται κατά το χειρότερο τρόπο...
      Άντε να δούμε τί είδους επιστημονική μελέτη θα γίνει στην έρμη την Αρτέμιδα, που κατάντησε να έχει παγκόσμιο πρωτείο χρυσαυγίτικων κατηχητικών και γίναμε διεθνώς ρεζίλι!

      Διαγραφή
    5. Το ρεζιλι ειναι το λιγοτερο Αλεξανδρε.Η διαστρεβλωση των μυαλων μικρων παιδιων,που κατηχουνται στην βια, την αθυροστομια, στην μαγκια και στον θαυμασμο αμορφωτων ,υποδικων ,θρασυτατων υποκειμενων, που θελουν να επιβαλλουν την δικη τους διαστροφη,στα παιδια τους ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. .Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ της ψυχης των παιδιων ,με υποδειγματα μισους και μισσαλοδοξιας,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥΣ,ειναι το μεγα θεμα . Μιλανε για την δημοκρατια που τους ανεχεται ΝΑ ΤΗΝ ΥΒΡΙΖΟΥΝ και κανουν μαθηματα ελληνικοτητας,οι αγραμματοι,στους Ελληνες εκ παιδειας.Αυτο το θεωρω ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Εγερθητι συμπατριωτες,η βαρβαροτητα,της κιματομηχανης της ΣΚΕΨΗΣ ,ειναι μεσα στα σπιτια σας πλεον και υμεις ....αδομεν.Αυτα τα παιδια, θα παιζουν με τα δικα σας παιδια και θα τα επηρεαζουν.Θα βρεθειτε κατηγορουμενοι στο ιδιο σας το σπιτι,ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΝΕΟΛΑΙΕΣ, στην Γερμανια την Ιταλια,στην νεολαια Μεταξα.Εκμεταλλευτηκαν την φυσιολογικη αντιδραση των παιδιων,στους γονεις,για να την μετετρεψουν σε ταγματα εφοδου και ρουφιανιας των γονιων και συγγενων τους.Ασχοληθειτε, με τι παιδια κανουν παρεα τα παιδια σας για να μην βρεθειτε ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ.ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ ,για τον μαγαζατορα,τον περιπτρερα,τον γειτονα ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ και να εισθε επιφυλακτικοι σε συγκεντρωσεις που μπορει να εκφραζονται αλιως.ΠΧ ΜΕ ΤΑ ΘΕΙΑ.Η ορθοδοξη εκκλησια δεν εχει αναγκη απο στυλιαρια.ΣΤΥΛΙΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΙΧΕ που μονασαν και πεθαναν πανω σε ενα στυλο,δεν πηραν στυλιαρια να βαρανε θεατρινους.ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΔΙΔΑΞΑΝ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ? Δεν βλεπετε οτι σας χρησιμοποιουν ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ? Εγερθητι, το ΜΥΑΛΟ κουμανταρει το σωμα ,ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ.Με λογο διαδιδονται οι ιδεες,ΟΧΙ ΜΕ ΞΥΛΟ.Η βια φερνει απαντηση βια και μονο στον ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΟΔΗΓΕΙ.Αυτα τα σουσουμια ,που βλεπουμε, αποτελουν αρκετη δικαιολογια για να μας ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ.Μην βγαινετε μπροσταρηδες,σε μια ακομα απογοητευση σας,οπως με τους δημαρχαιους σας.Κοιταξτε ποιοι και ποθεν εκπορευομενοι ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.Η ΟΡΓΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ,δεν ειναι καλος συμβουλος,θελει ψυχραιμια και κυριως σκεψη και περισκεψη.Στην αναμπουμπουλα χαιρεται ο λυκος,και τρωει τα προβατα.Μην πατε σαν τα προβατα επι σφαγη ΠΑΛΙ.Ειπαμε ,σωτηρες δεν υπαρχουν ,μονοι μας πρεπει να σωσουμε και να σωθουμε,μαθαινοντας απο τα λαθη μας.ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ, ΚΑΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ. Βλεπω δειγματα πολιτων στο μπλογκ ,ευχομαι να πολλαπλασιαστουνε.ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ,αυτο ξερω να κανω ,αλλοι με εργα ,ο καθεις σε οτι μπορει,ΑΛΛΑ ,ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ.ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ ΜΑΖΙ, ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.Δραση χωρις σκεψη ειναι κλωτσοπατιναδα,σκεψη χωρις δραση ειναι φιλοσοφια,ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ.

      Διαγραφή
    6. Εσείς Εκει στα Σπατα αφού κόψετε τα αμπέλια και τους ελαιώνες σε 200αρια οικόπεδα, κι αφού καταστρεψατε σχεδόν όλους τους αμμολοφους για να πουλησετε την άμμο, μας λέτε ότι τελικά γίνατε άνθρωποι. Εύγε γειτονοι κι ευχαριστούμε και δια το μάθημα.

      Διαγραφή
    7. Τα Σπάτα μας φταίνε τώρα! Όλη την άθλια πολιτική του μεταπολεμικού μας κράτους τη φορτώσαμε στους Σπαταναίους. Και μας που φύγαμε από το χάλι των χωριών μας ή των συνοικιών της Αθήνας και ήρθαμε στη Λούτσα μας φταίνε οι γείτονες, οι Σπαταναίοι και ο πάσα ένας!
      Καταλαβαίνετε, ότι αυτοί που τα λένε αυτά τί πολιτική ωριμότητα έχουνε και τί ψηφίζουν το μαντεύετε. Της Λούτσας μας δεν της έφταναν τόσα προβλήματα γέμισε και με ανεγκέφαλους ρατσιστές και αυτό δεν είναι τυχαίο.

      Διαγραφή
    8. Αυτή η ιστορία με τα παιδάκια που τα πάνε στους νεοναζί έχει κάνει το γύρω του κόσμου. Θλιβερή πρωτιά η Αρτέμιδα. Διεθνές ρεντίκολο. Ίσως φταίει το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο της περιοχής; Αυτά να συζητάμε και όχι εσείς είσαστε κακοί και μεις καλοί και άλλα χαζά.

      Από τη μία τα ξυρισμένα ηλίθια από την άλλη οι αλήτες της παραλίας, η κατάσταση πάει κατά διαόλου. Άντρο νονών και μπράβων θα γίνει η όμορφη πόλη μας. Αδιαφορία από το Δήμο, που κάνει γιορτές εκεί που παρανομούν! Άσε έναν που θέλει να ξαναγίνει(!!!) δήμαρχος και μιλιά δε βγάζει όταν τον ρωτάνε δημότες, αλλά μας λέει με ένα τεράαααστιο πολιτικό θράσος ότι πρέπει να χορηγούνται άδειες μουσικής υποχρεωτικά!!!!

      Όλοι αυτοί κυκλοφορούν γύρω μας και μας χαμογελάνε για να τους ξαναψηφισουμε σε λίγο. Όμως η τύχη μας είναι στα χέρια μας, αρκεί να το καταλάβουμε. Φούμο και μαύρο στον κάθε ανίκανο και στον κάθε νονό πολιτικό. Να ξεδιαλέξουμε καθαρούς και άξιους. Κι αν πάλι κάτι δε μας βγεί, στη δημοκρατία έχει και παραπέρα. Πάντα.

      Διαγραφή
    9. Την δημοκρατια που λειτουργει, την φτιαχνουν οι πολιτες που λειτουργουν σαν πολιτες.Που ασχολουνται, ΕΛΕΓΧΟΥΝ,συμμετεχουν ,Παρακολουθουν συνεδριασεις,μετεχουν σε επιτροπες ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .Μαθαινουν να συμμετεχουν ετσι σε συλλογικες διαδικασιες,να σεβονται τον χρονο του αλλου,την γνωμη του αλλου,την γνωση του αλλου.Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ....ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ.
      Αυτο ειναι το μεγαλυτερο ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.Αυτοι που δεν το σεβονται δεν λειτουργουν σε δημοκρατικα πλαισια, ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ,ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ,ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ. Δεν ειναι ουτε το δικαιο του εργατη ,ουτε το δικαιο του βιομηχανου ,η του φασιστα που θελει να επιβαλλει το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟ.Ειναι το δικαιο του σεβασμου ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ,στα δικαιωματα του και στις υποχρεωσεις του ,οπως απορρεουν απο το συνταγμα και τους νομους.Αν το συνταγμα και οι νομοι απαιτουν διορθωση ,ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ,δεν τους καταργουμε μονοι μας,ο καθεις οπως βολευει την παρτη του.
      Η σκετη ΠΡΟΓΟΝΟΠΛΗΞΙΑ ξεχναει οτι ο Σωκρατης το ηπιε οικειοθελως το κωνειο ,παρ ολο που μπορουσε να διαφυγει ,γιατι σεβαστηκε ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.Αυτα ειναι ιστορια ,και μαθαινω απο την ιστορια ,οχι ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΩ ,ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ,ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΠΟΥ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΩΣΤΑ και μου φταινε οσοι δεν συμμεριζονται την αγνοια μου και την εξ αυτης ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ.Φτανω μαλιστα να ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.Γιατι περι εκμεταλλευσης προκειται,ΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.Αναρωτιεμαι ποιος απο τους υποψηφιους θα χρησιμοποιησει αυτο το ποσοστο ηλιθιοτητας,που με βαση τις εθνικες ΕΚΛΟΓΕΣ, περισσευει στην περιοχη,ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ .ΓΙΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ,ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ....ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ.Η εποχη της αθωοτητας των κουμπαρων των συγγενων και των φιλαρακων, τελειωσε φιλοι.Σας χρησιμοποιησαν αρκετα,καιρος να πειτε εεεεεεε μπαστα εχω και εγω μυαλο και σκεφτομαι σε ποιον το ριχνω.

      Διαγραφή
  7. Προσοχή! Όποιος βγει στο εξής δήμαρχος και θελήσει λαμογιές, περιθώρια γιοκ. Τρόικα, κονδύλια ελεγχόμενα, κράτος πτωχευμένο κλπ. Και όμως! Ο δήμος μας έχει κάτι που προσφέρεται για παράνομες οικονομικές συναλλαγές, χοντρές κιόλας : THN ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΗΣ Π-Α-Ρ-Α-Ν-Ο-Μ-Ι-Α-Σ. Ουαί κι αλίμονό μας αν βγάλουμε στο δήμο άτομα αμφίβολης ηθικής. Τη βάψαμε. Να εκλέξουμε ανθρώπους με σοβαρότητα και ήθος και όχι παλαιοκομματικούς και αποδεδειγμένα βουτηγμένους στα σκ..ά. Διαφορετικά, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.Αλωστε συλλογους ,καντε κινητοποιησεις, ετσι θα αναδειχθουν νεα προσωπα.Εσεις του Αγ Νικολαου,πρεπει να βγειτε μπροστα,ο κοσμος ψηφιζει προσωπα που ξερει,τυχαια νομιζετε βαζουν ηθοποιους και ποδοσφαιριστες?Τα νεα προσωπα πρεπει να γινουν γνωστα και οικεια απο πριν.Προσεγγιστε και οσους παλαιους ξεχωριζουν, δεν μπορει καποιοι θα υπαρχουν εντιμοι, αυτοι ξερουν τους μηχανισμους,το εχουν ξανακανει,ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ,ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.Δεν γινεται να γνωριζω εγω ανθρωπους που δουλευουν στον συνηγορο του πολιτη ,στον ΟΗΕ ,μηχανικους ,γιατρους και να μην τους ξερετε εσεις.Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.Ανθρωπος αγραμματος ξυλο απελεκητο ελεγαν παλια.ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.Ξεχαστε τον φιλο, τον κουμπαρο, τον συγγενη.ΟΥΔΕΙΣ ΕΚΩΝ ΚΑΚΟΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΛΑΤΩΝ.Σε απλη αποδοση, η παιδεια κανει καλο τον ανθρωπο ,η αγνοια και η αμορφωσια, βγαζει τα χειροτρερα στοιχεια του θηριου, που ολοι κρυβουμε μεσα μας και το τηθασσευει.Δεν μπορει να μην βλεπετε ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.Ελεος συμπολιτες,την κανατε στις βουλευτικες,τωρα κανατε και νηπιαγωγειο εκπαιδευσης στην βια, γινατε παλι διασημοι παγκοσμιως,με το να βαζετε νηπια σε πολιτικους σχηματισμους.Ποτε θα καταλαβετε ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΥΘΥΝΗ,ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ?
    Και αυτο ειναι ΑΠΟΨΗ,για οσους βλεπουν οτι κανω μονον κριτικη.Οι καλοι καγαθοι, δεν πεφτουν σαν το μαννα εξ ουρανου ,σε ενα κακο χωραφι.Σπειρετε καλο σπορο για να θερισσετε καλη σοδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστογείτων, αρχή άνδρα δείκνυσι βέβαια, αλλά έκανες την τέλεια πρόταση για δημοτικούς άρχοντες! Το μυαλό μου πήγε σε άτομα που αντιστοιχούν ακριβώς στα επαγγέλματα που αναφέρεις (ανάμεσά τους και μία κοπέλλα). Μπορεί να είναι σύμπτωση, μπορεί και όχι. Πάντως είναι σίγουρο ότι η ταπεινή Λούτσα και το χωριό των Σπάτων έχει ικανό αριθμό αξιόλογων ανθρώπων. Αρκεί να ανοίξουμε τα μάτια μας και να κάνουμε στην άκρη για πάντα τη λέρα.
      Αριστογείτων, δεν είμαστε λίγοι τελικά. Μου 'φτιαξες το πρωϊνό του Σαββάτου!

      Διαγραφή
  9. Μη δουλευόμαστε! Πέρασαν και άξιοι άνθρωποι επιστήμονες και δραστήρια κοινωνικά άτομα ακριβώς όπως τους περιγράφεται! Τίποτε δεν έγινε ποτέ???? Δεν αρθρώσαν λέξη! Τίποτα! Θέλει αποφασιστικότητα και δύναμη χαρακτήρα για να μπορέσεις να καταπολεμήσεις το σύστημα! Το χειρότερο ήταν όταν άτομα με γνώσεις και δυνατότητες ήταν πίσω από τα «άσχημα» και κινούσαν τα νήματα! Εδώ που έφτασαν τα πράγματα χρειάζονται άτομα δυναμικά ριψοκίνδυνα ικανά για όλα όμως τίμια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά τα άτομα που υπονόησα, έχουν (σχεδόν όλα) ξεπροβάλλει στα κοινά, όχι μόνο στο δήμο, αλλά και σε επιπεδο σωματείων και φορέων. Και βέβαια δεν είναι μόνο θέμα συγκεκριμένου πτυχίου, αλλά τί καλύτερο να συμπέσει η ειλικρινής διάθεση για τα κοινά με τη μόρφωση και την εμπειρία! Ας τους εμπιστευθούμε, ώστε να συμπορευτούν με όσους από σας παλεύουν για τις πόλεις μας και συμπεριλαμβάνω σ' αυτούς και σένα, που και παρούσα είσαι και δε διστάζεις να κάνεις διάλογο ωραίο χωρίς μαγκιές και ύβρεις.

      Διαγραφή
  10. Δεν είναι τυχαίο ότι η πολιτική ζωή του τόπου μας και η περιοχή μας 40 χρόνια κατρακυλάει! Άλλες περιοχές έγιναν Ανάβυσσος, Εκάλη και άλλες ………..! Άξιοι πολλοί όλους για άξιους τους επιλέξαμε! Οι γνώσεις όμως χρησιμοποιήθηκαν για άλλους σκοπούς το αποδεικνύει η σημερινή κατάσταση! Βέβαια υπήρξαν και εξαιρέσεις λίγες όμως! Εκτιμώ πλέον ότι μόνο δυναμικές επαναστατικές δημοκρατικές επιλογές θα βοηθήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και μη πιστεύεται πχ ότι επειδή εγώ είμαι τοπικός στα Σπάτα έχω κάποιες δυνατότητες. Όσες επιστολές και να έστειλα όσες παρεμβάσεις και να έκανα προς όλους του φορείς προς όλα τα επίπεδα δεν έγινε τίποτα ! Τι σέβεται/ φοβάται το σύστημα τον αγώνα το κατέβασμα στον δρόμο την ενότητα των θεσμών και των κατοίκων! Η δύναμη του ενεργού πολίτη είναι απίστευτη την τρέμουν! Μη τους κάτσει τρελός με την καλή έννοια πολίτης! Ο καθένας έχει δύναμη, για να σας δουν στον δρόμο χωρίς κομματική ή παραταξιακή ταμπέλα, θα τρομάξουν!!!!! Πρέπει να κυνηγάμε πάντα το δίκιο ακόμα και μεμονωμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΥΡΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΟΥ, οσες φορες πετυχα κατι ,ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ ΩΣ ΤΡΕΛΛΟΣ,που ειχε ομως αρκετη γνωση να παιξει τον τρελλο ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ.Δεν σας λεω λεπτομερειες αλλα ,και η μαφια ακομα ,οπως εξ αλλου ολοι οι πολιτισμοι,τρεφουν μεταφυσικο φοβο για τους τρελλους.Ποσο μαλλον αν ειστε ΛΕΛΟΓΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΤΡΕΛΛΟΙ.Εξ αλλου το αυτοφωρο τι ειναι?Μια διανυκτερευση, ΕΜΠΕΙΡΙΑ ,αλλα μετα φοβουνται.....μην ξαναβρεθουν μπροστα σας και δεν ...προκανουν..... Εξυπηρετειστε κατα προτεραιοτητα ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ,για να φυγει ο τρελλος,και να προσεξουμε πριν μας μπλεξει.Η αποτελεσματικη τρελλα θελει και γνωση,πχ το περιφημο εννομο συμφερον, που σου πετανε να σε ξεφορτωθουν .ολοι εχετε εννομο συμφερον για δημοσιο χρημα, καταπατηση δημοσιου χωρου,δημοσια ρυπανση κλπ κλπ.η ΓΡαφειοκρατια πολεμιεται με τα ιδια οπλα.Ζητατε για καθε αρνηση ονομα ,στοιχεια, νομους ,καθετους και παραγραφους,δεν λετε επαγγελμα ,αφηστε να αναρωτιουνται αν ειστε δικηγορος,και.... επιμονη.Επισης Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ,ΑΜΕΣΑ.ΟΧΙ ΠΑΛΑΒΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. θα σας δωσω λοιπον μια καλη ατακα.
    Δεν θα φυγω μεχρι να παρω το......Αλλα δεν θα φυγετε και εσεις .ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.....και σρογγυλοκαθεστε απεναντι τους. ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΜΠΑΣΤΑΚΑ,ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΙΩΠΗΛΟς ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ?Συνηθως θελουν να σε ξεφορτωθουν ανωδυνα,δεν γουσταρουν παρακολουθηση και το βρισιμο ειναι το καθημερινο τους φαγητο.Δεν τους νοιαζει πια, ισα ισα λενε τι τραβανε με τους τρελλους και ζητανε επιδομα,το να τους παρακολουθεις τους δαιμονιζει, ιδιετερα αν ανοιγεις πορτες οπου παει το φουμο ,αυτο που απαγορευεται, συννεφο......βηχεις κιολας για να δουν οτι το προσεξες.ΜΕΧΡΙ ΣΕ ΑΤ Η ΠΑ πιανει το κολπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αξίζει να επισημάνουμε την διοργάνωση του χορού του ΜΠΑΣΚΕΤ του δήμου μας , στο περιβόητο "Riviera" !!!!! Ετσι νομιμοποιούνται τα πάντα.!ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.! Τόσα νόμιμα καταστήματα υπήρχαν στην Αρτέμιδα...Και ακούγονται πολλά για "προσφορές".. Κατοικοι του Αγ. Νικολάου πού είστε ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν προσθεσεις και το ΡΟΜΠΕΣ , κανεις ακροστοιχιδα,ΣΑΘΡΟ, τετοιο ειναι το ΘΕΜΕΛΙΟ του σπαταρτεμισιανικου ΣΕΡΑΓΙΟΥ.θΕΛΕΙ ΒΑΘΥ ΣΚΑΨΙΜΟ και νεα θεμελια .Εκεινο που με προβληματιζει εμενα ειναι ,μηπως η συσσωρευμενη οργη ,αναδειξει ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ,οπως κανατε στις εθνικες εκλογες.Προσοχη φιλοι δεν βαζουμε τον λυκο να φυλαει τα προβατα, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΚΟ ΤΣΟΠΑΝΗ.Οποιος γκαριζει περισσοτερο, δεν ειναι ο καλυτερος φυλακας.Ο συνμπλογκιτης Αλεξανδρος εβαλε ενα σοβαρο θεμα.Ειστε ευαλωτοι, οπως ακριβως τα παιδια,ερμαιο του θυμικου.Τωρα ειδατε ,ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΘΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ.Αν παλι θεωρειτε οτι καλως πραξατε ψηφιζοντας εντελως αμορφωτους φωνακλαδες,τοτε .....μετα λυπης μου.... την κατσατε την βαρκα ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ και δεν ξαναβγαινει στην επιφανεια.ΣΤΟ ΗΔΗ ΜΠΑΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΛΕΟΥΜΕΝΟ , σαλταρει πιο ευκολα ο καθε ασχετος ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ .Μην ...τσιμπατε.....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,που δεν κανουν κατηχηση σε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙΟΝΕΙ ΠΑΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΚΟΥ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΓΕΤΗΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ (ΒΕΒΑΙΩΣ), ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΑΡΓΕΤΗ ,ΗΤΑΝ ΟΟΟΛΟΙ ΕΚΕΙ..!!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΚΡΗ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να μην ξεχνιόμαστε ο δήμαρχος ορκιζότανε το καλοκαίρι ότι δεν ξέρει που πέφτει το Ριβιέρα και έβγαλε ανακοίνωση ότι κάποιος άλλος δήμαρχος της Βορειανατολικής Αττικής διασκέδαζε και τον προσφωνούσε η τραγουδιάρα του Ριβιέρα.
      Δεν του έχουν πεί ότι τα καλά παιδιά δεν λένε ψέματα;;;;

      Η κα Μαργέτη είναι αυτή που θα έβγαζε και το πλαίσιο κανονισμών για να σταματήσει η ηχορύπανση !!

      Λοιπόν είναι προφανές ότι πήγανε στο Ριβιέρα όχι για να σκυλοδιασκεδάσουν αλλά, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεια τους "μέσ'σε καπνούς και σε βρισιές", να κάνουν αυτοψία για το που έχει φτάσει η πόλη. Θυσία δηλαδή οι άνθρωποι.

      Διαγραφή
  17. Οι οικολόγες που κάνουν προσφυγές για μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο τεως το εγραψε ΣΑΦΩΣ .Οταν χορηγουνε αδεια κεντρου διασκεδασης ειναι αδυνατον να μην παρουν αδεια μουσικης.Για να καταλαβω......γιατι δινουν αδεια κεντρου ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ,ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΜΠΑΡ?Ποιος τις εγκρινει,με ποιες προυποθεσεις? Οπου ναναι, γινονται ΤΑ κεντρα ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ?Να βαλουμε και ενα ΔΙΑΣΚΕΔΑΤΗΡΙΟ ,πανω στο ιερο,της ταυροπολου, να εχει και αρχαια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπως έπρεπε να δικαιολογηθεί και αμολάει μια απάντηση για το πόπολο. Τέως είναι κατι θα ξέρει, σου λέει. Τον παράτυπο καταλογισμό μόνο δεν πρόβλεψε, που τους ξέρει όλους τους νόμους! Τυχερός ήτανε πάλι. Ββγάλανε νόμο και γλυτώσανε την πληρωμή των καταλογισμών οι δήμαρχοι που παρανόμησαν.
      Με την ευκαιρία, θα μας πεί πότε αντέδρασε στους μαγαζάτορες της παρανομίας; Τί ήθελε στο τοπικό όταν έδιναν τριετείς (!) άδειες μουσικής; Αν δεν αληθεύει, ας μας το πει.

      Διαγραφή
  19. ΕΓΩ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΕΡΦΟ ΜΕ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΒΑΡΑΕΙ ΔΙΑΠΑΣΩΝ, ΚΑΤΑΠΑΤΑΕΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΚΛΠ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΟΜ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ, ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΜΟ ΤΟ ΨΗΦΑΛΑΚΙ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέσα στο συνδυασμό αυτό, τα γνωρίζουν οι υπόλοιποι αυτά; Αν τα γνωρίζουν ας πάρουν τις αποφάσεις τους γιατί πρέπει να σκεφτούν αν όντως θέλουν να χαντακωθεί ο ίδιος τους ο τόπος και τόπος των παιδιών τους.
      Βέβαια κανείς δεν μπορεί να ξέρει τί θα συμβεί αν κάποιος πάρει την εξουσία αλλά σίγουρα ξέρει κανείς αυτούς που ήδη ανέβηκαν στην εξουσία...

      Διαγραφή
  20. Γεια σου ΑΡΤΕΜΙΔΩΡΕ και δωρα φεροντα.ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ.Βαλανε τους λυκους να φυλανε τα προβατα,και μετα...ΑΜΑΝ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ.Της καταπατητης το καγκελλο ψηφιζανε,μετα ΑΥΤΟΙ,διοριζανε, μετα ......ΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΥΦΛΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΜΕΤΑ.... ΞΕΝΟ ΦΩΝος, μετα.... ΔΕΑΔΑδα που εκαιγε και μετα φταιει ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ ,που εχει μεγαλη γλωσσα αντε και ο Αρτεμιδωρος που εχει μεγαλα αυτια και ακουει αναμεσα στους κουφους.ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ, πλακωσε στο zooo ,ξεφυγαν απο το Αττικο παρκο και πηγαν παραλια.ΚΑΚΟ,ΧΑΖΟ ΚΑΙ ΜΟΧΘΗΡΟ ΠΟΥΛΙ,και ιδου το αποτελεσμα.Αντε να το μαζεψεις τωρα ,που πεταξε ψηλα και εμαθε να γραφει(τροπος του λεγειν)Διαβαστε το ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας