ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΤΗ 20:30



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣ             κ. ΔΗΜΑΡΧΟ & κ.κ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ
Σας καλούμε να προσέλθετε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, που θα γίνει στις 16 Απριλίου 2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 08:30 μ.μ., για συζήτηση επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1.      Λήψη απόφασης για παραπομπή της υπ’αριθ.088/2013 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο και εξέταση της πιθανότητας τροποποίησης ή μη των όρων διακήρυξης, δεδομένου ότι ο σχετικός διαγωνισμός, κατέστη άγονος.
2.      Λήψη απόφασης για Δημιουργία Συντονιστικής Επιτροπής στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων και ορισμός υπευθύνου συντονιστή – στέλεχος.
3.      Λήψη απόφασης για Δημιουργία Υγειονομικού Μπλοκ στα Βορειοανατολικά προάστια μεταξύ των Νοσοκομείων: ΓΝ Σισμανογλείου, ΓΝ Αμαλία Φλέμινγκ και του ΓΝ Παίδων Πεντέλης.
4.      Λήψη απόφασης για την υποβολή πρότασης στην πρόσκληση του ΠΕΠ «Αττική 2007-2013» Υποδομές Φροντίδας Παιδιών.
5.      Λήψη απόφασης περί κατανομής ποσού 22.845,68 € από την 2η κατανομή ΣΑΤΑ 2012 για επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων.
6.      Λήψη απόφασης περί κατανομής ποσού 66.699,10 € από τους Κ.Α.Π. Α΄ και Β΄ δόση 2013 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων Α/Βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου.
7.      Λήψη απόφασης έγκρισης του 5ου Α.Π.Ε. (Τακτοποιητικός) του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ».
8.      Λήψη απόφασης για έγκριση ονοματοθεσίας στους τομείς 1, 2, 4, 10, 12, 13, 14 της Δημοτικής Ενότητας Αρτέμιδος.
9.      Λήψη απόφασης περί συγκρότησης Επιτροπής Παραλαβής Φυσικού Εδάφους για το έργο: «Κατασκευή Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος».
10.  Λήψη απόφασης για έγκριση διενέργειας «Προμήθειας Ελαστικών οχημάτων έτους 2013 Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος» για κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου.
11.  Λήψη απόφασης για έγκριση διενέργειας «Προμήθειας μπαταριών  οχημάτων  Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος»  για κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου.
12.  Λήψη απόφασης για έγκριση διενέργειας «Προμήθειας υποχρεωτικών ειδών Α΄ ανάγκης οχημάτων Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος» για κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου.
13.  Λήψη απόφασης για έγκριση διενέργειας «Προμήθειας συσκευής αποθήκευσης δεδομένων ψηφιακών ταχογράφων» για κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου.
14.  Λήψη απόφασης για έγκριση διενέργειας υπηρεσίας με τίτλο «Συντήρηση και τεχνική υποστήριξη Υπηρεσιών Δημοτολογίου, ετήσιο Release OTA-Δημοτολόγιο, Αναθεώρηση εκλογικών καταλόγων».
15.  Λήψη απόφασης για έγκριση της υπηρεσίας «Συντήρηση-Επισκευή μηχανικών μερών (πλαισίων) των οχημάτων του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος» για κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου.
16.  Λήψη απόφασης για έγκριση της υπηρεσίας «Μεταφορά ακινητοποιημένων λόγω βλάβης οχημάτων Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος» για κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου.
17.  Λήψη απόφασης για έγκριση της υπηρεσίας «Πλύσιμο οχημάτων Δήμου Σπάτων -Αρτέμιδος» για κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου.
18.  Λήψη απόφασης για έγκριση της υπηρεσίας «Συντήρηση - Επισκευή ελαστικών οχημάτων –Μηχανημάτων έργου του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος» για κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου.
19.  Λήψη απόφασης για έγκριση της υπηρεσίας «Τεχνικός έλεγχος οχημάτων Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος έτους 2013» για κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου.
20.  Λήψη απόφασης για έγκριση επισκευής και συντήρησης οχημάτων του Δήμου ποσού 67.381,45 ευρώ.
21.  Λήψη απόφασης για έγκριση διενέργειας «Προμήθεια συστήματος ελέγχου καυσίμου δεξαμενών» του Δήμου.
22.  Λήψη απόφασης για ορθή επανάληψη της υπ’αριθ.087/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί “Εκσκαφής Χανδάκων για τις ανάγκες της Υπηρεσίας Ύδρευσης”.
23.  Λήψη απόφασης περί «Προμήθειας Μειωτών Πίεσης, Πιλότων και Λοιπών Εξαρτημάτων».
24.  Λήψη απόφασης περί χορήγησης άδειας ίδρυσης & λειτουργίας επιχείρησης προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου, στον κ. Πατσιούρα Σπυρίδωνα του Βασιλείου.
25.  Λήψη απόφασης περί διαγραφής οφειλών λόγω τακτοποίησης με γραμμάτιο είσπραξης.
26.  Λήψη απόφασης για διαγραφή οφειλών του κ. Αλεξανδρή Σταύρου από χρηματικό κατάλογο ΚΟΚ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΓΚΙΚΑΣ

5 σχόλια:

  1. ολο το ΔΣ αφορα ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.
    Τα οχηματα των οχηματων .....
    ΔΑΠΑΝΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ .
    θεμα 20 Επισκευη και συντηρηση ΟΧΗΜΑΤΩΝ
    19 Τεχνικος ελεγχος ΟΧΗΜΑΤΩΝ
    18 συντηρηση επισκευη ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
    17 Πλυσιμο ΟΧΗΜΑΤΩΝ
    16 Μεταφορα ακινητοποιημενων ΟΧΗΜΑΤΩΝ
    15 Συντηρηση και επισκευη μηχανικων μερων ΟΧΗΜΑΤΩΝ
    13 ταχογραφων ΟΧΗΜΑΤΩΝ
    12 υποχρεωτικων ειδων πρωτησ αναγκης
    ΟΧΗΜΑΤΩΝ
    11 Μπαταριων ΟΧΗΜΑΤΩΝ
    10 ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

    Πηρατε μια γευση ισοσκελισμου,σπασιματος των δαπανων σε πολλα μικρα,ελαστικα απο εδω ελαστικα απο εκει ,τιμες πουθενα ,πλην του θεματος 20.
    Μονο σε αυτο ,επισκευη συντηρηση .....67 000 χιλιαρικα.
    καλα ...ΠΟΣΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ?Καλα εγραφε ο μπλογκιτης 1.500000 σε .....ΟΧΗΜΑΤΑ....ΧΩΡΙΣ ΚΑΥΣΙΜΑ,ΑΣΦΑΛΙΣΗ.Και 100 οχηματα να εχουν 15 000 τον χρονο το ΟΧΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ...ΠΟΣΟΥΣ ...ΣΥΝΤΗΡΕΙ?

    Κατα τα αλλα τιποτα σημαντικο δεν συμβαινει στην ευρυτερη περιοχη.....
    το κεντρο περιθαλψηςηλικιωμενων , (εργολαβια)και τα ΟΧΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν εσύ πηγαίνεις το αυτοκίνητό σου για βουλκανιζατέρ, ΚΤΕΟ, μηχανικό, φαρνατζή, ηλεκτρολόγο, εξοπλισμό φαρμακείου, αναγόμωση πυροσβεστήρα και πλύσιμο μέσα - έξω, σε ένα μόνο συνεργείο και ξεμπερδεύεις είσαι μέγας. Να μας το πεις όμως και σε μας που το έχεις βρει αυτό, μη τρέχουμε κάθε φορά αριστερά δεξιά.

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ.....ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....
      ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΑΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΝΤΕ ΑΠΛΕΣ αριθμητικες πραξεις.
      Αυτο με ενδιαφερει γιατι αυτο ΠΛΗΡΩΝΩ,ΤΟ ΑΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΤΟ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ,ΠΟΣΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΣΕς ΦΟΡΕΣ, ΠΟΣΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ.......ΠΟΣΑ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ,ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΛΑΣΤΙΧΑ,ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ.Αυτα ειναι ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΝ ΠΟΝΟ δεν τον ακουω,ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ. Σε λαθος ανθΡωπο απευθυνεσαιγια τον πονο σου.Να απευθυνθεις αρμοδιως σε αυτους που σε διορισαν.
      ΓΚΕΚΕ?
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑ....ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ.....ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΖΗΤΑΩ ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙΣ ΠΟΙΟΝ.Δηλαδη για σενα ολα καλως καμωμεναΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ...ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ...
      ΕΕΕΕΕ την χασαμε την μπαλα εντελως....ακατοικητον.

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΤΙΚΟ , Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΪΣΤΑΤΑΙ..!!!! Η ΜΑΡΙΑ ΤΟΥΝΤΑ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ.. ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ;;;ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΟΜΑΔΟΥΛΑ" ,ΤΙΠΟΤΑ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ντιρλα ντα ντιρλα ΝΤΑ ΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας