ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Α Π Α Ν Τ Η Σ Η ΤΟΥ «ΟΜΙΛΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ – ΣΠΑΤΩΝ», στις λασπολογίες του αντιδημάρχου Σπάτων – Αρτέμιδος, κ. Γ. Γκινοσάτη

ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ
ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - ΣΠΑΤΩΝ (Ο.Π.Α.Σ)




Α Π Α Ν Τ Η Σ Η
ΤΟΥ «ΟΜΙΛΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ – ΣΠΑΤΩΝ», στις λασπολογίες του αντιδημάρχου Σπάτων – Αρτέμιδος,
κ. Γ. Γκινοσάτη

«Η ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, είναι (κ. Γκινοσάτη) η καλύτερη «ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ» των πολιτών, απέναντι στις αυθαιρεσίες των διοικούντων της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής»


Με αφορμή την χθεσινή (27.4.2013) λυσσαλέα και συκοφαντική επίθεση του κ. Γκινοσάτη (που έγινε στα πλαίσια εκδήλωσης του «ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ»), σε βάρος του ΟΠΑΣ (αν και δεν τόλμησε να τον κατονομάσει και ενώ είχαν αποχωρήσει οι εκπρόσωποί του), ο Όμιλός μας δηλώνει και καταγγέλλει τα παρακάτω:
1.    Για μια ακόμα φορά ο αντιδήμαρχος, κ. Γκινοσάτης (συνεπικουρούμενος από τον Δήμαρχο, κ. Χρ. Α. Μάρκου), εκμεταλλευόμενος την εκδήλωση του «ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ», εξαπέλυσε απροκάλυπτη επίθεση συκοφαντίας κατά του Ομίλου μας, αναφέροντας ότι δήθεν εμποδίζουμε το (προφανώς) κατά παράβαση του νόμου «έργο» της Δημοτικής Αρχής για «τακτοποίηση τυχόν αυθαιρεσιών κτιριακών χώρων του Δημοσίου Ακινήτου με Α.Β.Κ.705 (γήπεδο Αρτέμιδος) σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4014/19-09-2011». Έργο που προωθείται με ιδιαίτερα τεχνάσματα και προφανώς παραπλανητικές εισηγήσεις του εν λόγω αντιδημάρχου ενώπιον του Δημ. Συμβουλίου (βλ. 26.7.2012) και αρμοδίων δημοσίων υπηρεσιών, χωρίς και αυτές να είναι άμοιρες ευθυνών, για την επί χρόνια τώρα κατάσταση στην παραλιακή ζώνη της Αρτέμιδος, που τελικά όπως (αυτή) εξελίσσεται βλάπτει τα πραγματικά συμφέροντα τόσο των επαγγελματιών εστίασης και αναψυχής, όσο και κυρίως των πολιτών, αλλά και του Δήμου, με ότι αυτό σημαίνει και συνεπάγεται παραπέρα.
2.    Η Δημοτική Αρχή Σ-Α με την επίθεσή της αυτή ενάντια στον ΟΠΑΣ αποσκοπεί να αποπροσανατολίσει τους δημότες (ενδεχομένως και τους επαγγελματίες) με τα προφανή ψεύδη της, στοχεύοντας σε πολιτικά οφέλη (επηρεασμό - παραπλάνηση ψηφοφόρων) και συγκάλυψη αστήρικτων υποσχέσεών της, αποκρύπτοντας ότι:
α) Σε αντίθεση με όσα αναφέρει ο κ. Γκινοσάτης για δημιουργία εντυπώσεων, στρεφόμενος εναντίον μας και καλώντας τους δημότες να σταθούν απέναντί μας (συνεπικουρούμενος και από τον κ. Δήμαρχο), ΟΥΔΕΠΟΤΕ η Δημοτική Αρχή Σπάτων – Αρτέμιδος έθεσε με τις αποφάσεις της θέμα νομιμοποίησης του γηπέδου της Αρτέμιδος, που βρίσκεται στη Ζώνη Β.1. απολύτου προστασίας. Άλλωστε δια της υπ’ αριθ. 178/26.7.2012 επίμαχης αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Σ-Α, αποφασίσθηκε μόνο η «τακτοποίηση αυθαιρεσιών κτιριακών χώρων του Δημοσίου Ακινήτου με Α.Β.Κ.705 (γήπεδο Αρτέμιδος)»
β) Τα αίτια του προβλήματος (που άλλωστε προ-υπήρχαν και δεν προέκυψαν από τον ΟΠΑΣ, όπως αναληθώς διατείνεται τόσο ο κ. Γκινοσάτης, όσο και ο κ. Δήμαρχος) βρίσκονται στο πραγματικό γεγονός ότι η επίμαχη περιοχή του γηπέδου βρίσκεται σε Ζώνη Β.1. «ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ……», σύμφωνα με το Π.Δ. της 6.3.2003 - ΦΕΚ 199/Δ/2003, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε να κάνουμε με «Περιοχή απολύτου προστασίας τοπίου, αρχαιολογικών χώρων και μνημείων, στην οποία απαγορεύεται κάθε δόμηση ή κατασκευή, καθώς και η  αλλοίωση του εδάφους» (άρθρο 2, § ΙΙ του εν λόγω Π.Δ.)
- Το γεγονός αυτό αποδεδειγμένα και επιμελώς αποκρύπτει από τους Δημότες και τον «ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ», ο κ. Γκινοσάτης (αλλά και ο Δήμαρχος, κ. Χ. Α. Μάρκου), καλώντας τους συμπολίτες να στραφούν ενάντιά μας και ουσιαστικά ενάντια στον νόμο (περίπτωση που εμπίπτει στα άρθρα 259 και 261 του Π.Κ.), ιδίως όμως εκείνους που για συγκεκριμένους λόγους έχουν συμφέρον να δημιουργηθεί ένα τέτοιο τετελεσμένο προηγούμενο στην εν λόγω προστατευόμενη περιοχή. 
γ) Τόσο ο εν λόγω αντιδήμαρχος, όσο και ο Δήμαρχος Σ-Α, απέκρυψαν, τον παραπάνω χαρακτήρα (Ζώνη Β.1) της επίμαχης περιοχής, προφανώς κατά παράβαση καθήκοντος (αν και γνωρίζοντες ως μηχανικοί), κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 26.7.2012 (βλ. έγγραφη εισήγηση του κ. Γκινοσάτη και Πρακτικά του Δημ. Συμβουλίου).
δ) Σε κάθε περίπτωση και σύμφωνα με τα επίσημα δημόσια έγγραφα (αρ. 45150/40044/15.10.2912 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής), η προσφυγή του Ομίλου μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ της μη υλοποίησης των νόμο αβάσιμων σχεδιασμών και υποσχέσεων των ιθυνόντων του Δήμου Σ-Α στην εν λόγω υπόθεση, αφού όπως εγγράφως αποδεικνύεται ουδέποτε εξετάστηκε το περιεχόμενο και τα στοιχεία της Προσφυγής μας, δεδομένου ότι αυτή απερρίφθη (άρα πως εμπόδισε;), γιατί δεν είχαμε έννομο συμφέρον (τυπικός λόγος), χωρίς ουδέποτε να κριθεί επί της ουσίας η δική μας επιχειρηματολογία, ούτε φυσικά να ληφθεί υπόψη το περιεχόμενό της.   
3.    Είναι προφανές ότι η Δημοτική Αρχή Σπάτων – Αρτέμιδος δια των επιθέσεων του κ. Γκινοσάτη και ορισμένων άλλων στελεχών της, επιδιώκει σκόπιμα να στρέψει τους συμπολίτες μας ενάντια στον ΟΠΑΣ (βλ. το πρωτοφανές  διχαστικό κάλεσμα - παραλήρημα του κ. αντιδημάρχου στην χθεσινή εκδήλωση), επειδή ενοχλείται από τις υπεύθυνες και τεκμηριωμένες προτάσεις και θέσεις μας πάνω στα κρίσιμα δημοτικά ζητήματα (βλ. υπεύθυνες δημοσιεύσεις μας, που ουδέποτε αποτολμήθηκε να αντικρουστούν ή απλά να συζητηθούν ανοικτά ως έχουμε ζητήσει), τις βάσιμες αντιρρήσεις μας σε μη νόμιμες και αποδεδειγμένα πλέον αδιέξοδες ενέργειες του Δήμου (βλ. υποθέσεις νομιμότητας, αεροδρομίου, χρέους ΕΥΔΑΠ, ΚΕΛ, οικονομικά, κ.ά), οι οποίες παίρνουν πλέον το δρόμο της διερεύνησης εκ μέρους των αρμοδίων ελεγκτικών οργάνων και όχι μόνο (βλ. και την από 15.4.2013 τελευταία παρέμβαση εκ μέρους του Γεν. Επιθεωρητή Δημ. Διοίκησης, στα θέματα του Δήμου Σ-Α)
4.    Καλούμε τον Δήμαρχο, κ. Χ.Α. Μάρκου, να επανεξετάσει τη στάση του στο εν λόγω θέμα (Αλλά και συνολικά να επαναπροσεγγίσει  το λαϊκό αίσθημα εμπιστοσύνης ένεκα του οποίου ανεδείχθη ως αυτοδύναμη προσωπικότητα στη θέση του Δημάρχου, το 2010) φροντίζοντας να συνετίσει και τον κ. Γκινοσάτη επαναφέροντάς τον σε αυτοδιοικητικά πλαίσια λειτουργίας και συμπεριφοράς, ως αρμόζει στους υπεύθυνους δημόσιους λειτουργούς του χώρου της αυτοδιοίκησης, αναδεικνύοντας τις θεσμοθετημένες διαδικασίες διαβούλευσης με τους φορείς και τους πολίτες (κατ’ άρθρο 76 Ν. 3852/10 και άρθρα 214, 215 του Ν. 3463/06) και φέρνοντας το θέμα του γηπέδου Αρτέμιδος για συζήτηση ενώπιον της δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, το συντομότερο δυνατόν, καλώντας να παραβρίσκονται σ’ αυτήν και εκπρόσωποι της Κτηματικής Υπηρεσίας (ΕΑΔ ΑΕ), ώστε να λάμψει η αλήθεια και να βρεθεί βιώσιμη, νόμιμη, διάφανη και πραγματοποιήσιμη λύση, στα θέματα του εν λόγω αθλητικού χώρου, χωρίς λαϊκισμούς ή άλλες σκοπιμότητες.

21 σχόλια:

  1. Μα καλά θέλετε να πείτε ότι αυτός ο ακρογωνιαίος λίθος της διαφάνειας, ο ήρωας δημοκράης υποψήφιος βουλευτής του συναπισμού και της καθυστέρησης δεν κάνει καλά τη δουλειά του; και είναι διαπλεκόμενος με τοπικά μικροσυμφέροντα; και δεν καταλαβαίνει τι λέει; και προσπαθεί να αποκομίσει προσωπικά μικροκοματικά οφέλη;
    Ε λοιπόν αγαπητοί είστε άξιοι της μοίρας σας γιατί προσπαθείτε να βάλετε λογική στον παραλογισμό. Ο κος Γκινοσάτης ως επαγγελματίας και συνεταίρος του δημάρχου Σ-Α χρεώνεται το μεγαλύτερο μέρος της κατάντιας της Λούτσας, έκανε τον εξαγνισμό του με την πεντανδρία και την ψήφο των ανοήτων και τώρα μας βγαίνει και θιγόμενος.
    Εσείς δε του απαντάτε με επιχειρήματα, λες και πρόκειται για άτομο που καταλαβαίνει από πολιτική ηθική και τεχνική γνώση.
    Συγνώμη αλλά δυστυχώς εδώ το μόνο που χρειάζεται είναι πίσσα και πούπουλα. Μας απάτησαν, μας ξεφτύλισαν, κατστρέφουν τη ζωή μας και την πόλη μας και εμείς τους μιλάμε με επιχειρήματα και λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ Η ΖΩΝΗ Β1 της απολυτου προστασιας ειναι εκεινη της ΣΕΛΙΔΑς 23 ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο φύλλο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ που τυπώνεται απόψε είναι μέσα.

      Διαγραφή
  3. Πολυ τζωρας ο ΑΝΤΙ.Πλακωθηκε με τους Ραφηνιωτες,πλακωθηκε με τον ΟΠΑΣ,τι παιρνει και τον φτιαχνει ετσι?Απα πα με ουσιες δεν τα βαζεις....ασε.... αλλη φορα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποθουλάκη μπράβο, συγχαρητήρια για την παρέμβασή σου απόψε στην εκπομπή του Σπίνου. Αρχίζω να ελπίζω στον ΟΠΑΣ για το ξεσκέπασμα της κατάστασης. Όλοι οι άλλοι ίδιοι. Δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΙΣΩ...ΤΙ ΤΟΥ ΣΟΥΡΝΑΝΕ ΤΟΥ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ...ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο σκοπος ειναι να ..πεσουμε και σε καποιον της προκοπης!Οχι απο τα λαμογια να παμε στους παλαβους!

      Διαγραφή
    2. Απο μικρο και απο τρελλο ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.Εγω μικρος δεν ειμαι,αλλα τοσο τρελλος οσο ο ΟΠΑΣ ειμαι και τιμη μου και καμαρι μου ΛΟΓΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ.Ηρθε και ενας ΛΟΓΙΚΟΣ να μας φωτισει.....ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΗΤΕ που πεφτετε απο τα συννεφα σε καθε καινουργια λαμογια,λες και θα αλλαξουν τα ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ....ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ.

      Διαγραφή
  6. Κύριε Ποθουλάκη,προχωρίστε,είμαστε όλοι μαζί σας,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να βγουν τα φίδια απο τις τρύπες,ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κι ας μας εξηγησει καποτε ΓΙΑΤΙ εχει συνεργαστει με ολους οσους μετα κυνηγαει ο ΟΠΑΣ;;;;;;;;πολυ...ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ ο τυπος!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τους κάνει αφού συμφωνούν μαζί του για διαφάνεια και νομιμότητα, υπογράφουν τον ΚΩΔΙΚΑ ΤΙΜΗΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ και μετά παρανομούν σε βάρος όλων μας. Ο άνθρωπος είναι καθαρός. Τζάμι ... Είμαι μαζί του με χίλιά. Τους πήγε όλους μα όλους στον Ρακιτζή. Φαίνεται καθαρά και ο ΨΕΥΤΗΣ (πρώην της Αρτέμιδος) είχε το θράσος να πει στο EXTRA ότι αυτός ενήργησε για τον έλεγχο. Αν άκουσα καλά στην εκπομπή ο Ποθουλάκης του πήρε τα στοιχεία με κατάσχεση (αφού αυτός ο ΓΚ) τα αυγάτιζε, και τα πήγε στον Ρακιντζή. Ξανά μπράβο στον Ποθουλάκη

      Διαγραφή
    2. Ο μπλογκιτης 9 05 και 9 09 ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΣΗ.Δεν γινεται φιλε τελειωσε .ΕΓΙΝΕ ΑΠΑΞ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.Αν πιστευεις στους κρινους,κατσε και προσυχησου να σου στειλουν καποιον εξ ουρανου να τον σταυρωσεις.

      Διαγραφή
  8. Αν είδατε καλά χθες στο πάνελ του EXTRA 3 όλοι θαύμαζαν δημοσιογραφικά την εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ. Τα συγχαρητήριά μου στον Ποθουλάκη που γράφει τα επίμαχα πρωτοσέλιδα άρθρα και αποκαλύπτει το βρώμικο σύστημα της διαφθοράς στο Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος.
    Ποθουλάκη προχώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποθουλάκη, όπως σου ζήτησαν να πας την Μ. Πέμπτη στο EXTRA 3. Πρέπει ο κόσμος να μάθει όλες τις λεπτομέρειες. Ζήτησε άδεια όπως είπες, πρέπει να σου τη δώσουν. Οι δημότες θέλουν να ολοκληρώσεις την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ στο Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τον 9.09 . Φίλε, για άλλοθι παίρνουν μερικούς αδιάφθορους , γιατί νομίζουν ότι θα τους κάνουν σαν τα μούτρα τους..! Μερικές φορές είναι σκληρά τα καρύδια για τους δημαρχίδες.... Δεν τους κάνουν καλά...Θα ήσουν ευχαριστημένος αν συνεργαζότανε;;; Μπράβο σε όσους δεν βολεύονται...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ κ. ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ
    Φίλοι, φίλες, πριν από λίγο (περί ώρα 16:30) έζησα ένα σοβαρό επεισόδιο που συνέβη σε παραλιακό μαγαζί της Αρτέμιδος και συγκεκριμένα στην Ταβέρνα ΟΣΤΡΙΑ. Καθόμουν σε διπλανό μαγαζί όταν αντιλήφθηκα έντονη λεκτική επίθεση από άνδρα γεροδεμένο και ψηλό, εναντίον του κ. Ποθουλάκη, ο οποίος καθόταν μόνος του σε άλλο τραπέζι και τον αναγνωρίζω ως βασικό αρθρογράφο της εφημερίδας ΑΛΗΘΕΙΑ. Δεν μπόρεσα να διακρίνω την καθαρή αιτία της επίθεσης πλην του ότι αυτή πρέπει να συνδεόταν με δημοσιεύματα της εφημερίδας ΑΛΗΘΕΙΑ, έντυπο της οποίας είχε μαζί του ο κ. Ποθουλάκης (πάνω στο τραπέζι), καθώς επίσης ότι ο απειλών του έλεγε "γιατί τον άφησες να πάει στο κανάλι" (Ενδεχομένως εννοούσε το EXTRA 3 και την εκεί παρουσία του Γκόντζου εκδότη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, που κατά τύχη παρακολούθησα χθες βράδυ). Ο επιτιθέμενος κάποια στιγμή κάλεσε ένα τηλέφωνο και τον άκουσα να συνομιλεί με κάποιον Πέτρο, και ενώ ο Ποθουλάκης τον παρατηρούσε (ακούστηκε να τον λέει Γιάννη), χαρακτηρίζοντας την επίθεσή του ως απροκάλυπτη (ναι θυμάμαι ακριβώς αυτή τη λέξη) λέγοντάς του για το πόσο αδικαιολόγητος είναι για τη συμπεριφορά του αυτή (έχουμε μιλήσει εμείς ποτέ του έλεγε), εκείνος μιλώντας στο τηλέφωνο σηκώθηκε και κινήθηκε απειλητικά έως το τραπέζι του Ποθουλάκη (απείχε 5-6 μέτρα) και σηκώνοντας το χέρι του τον αποκάλεσε χυδαία "μ.......", για αυτά που γράφει, κλπ. Στο σημείο αυτό παρενέβη άνθρωπος του μαγαζιού (μάλλον ήταν ο ιδιοκτήτης) και η κατάσταση δεν εξελίχθηκε στα χειρότερα για τον απειλούμενο, ώσπου αποχώρησε ο επιτιθέμενος που συνοδευόταν από μια γυναίκα. Ακολούθησε ολιγόλεπτη φιλική συζήτηση μεταξύ του κ. Ποθουλάκη και του υπεύθυνου όπως φαίνεται του ΟΣΤΡΙΑ και στη συνέχεια αποχώρησε και εκείνος. Αποχώρησα και εγώ από το διπλανό μαγαζί και διερχόμενος από το περίπτερο έμπροσθεν της MEDUSAS αγόρασα τσιγάρα και είδα την εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ της οποίας πήρα αντίγραφο. Τώρα που την διαβάζω σπίτι μου στην Αρτέμιδα δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο επιτιθέμενος (Γιάννης) σχετίζεται ή θίγεται άμεσα ή έμμεσα (αυτός ή άνθρωποί του) από τα δημοσιεύματα της εν λόγω εφημερίδας που είναι το φύλλο 122/29.4.2013 και ως κύριο θέμα έχει την παρέμβαση του Ρακιντζή για έλεγχο στο Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος. Πιστεύω εξ όσων είδα ότι του επεισοδίου πρέπει να επιληφθεί σήμερα κιόλας η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Διάβασα στην εφημερίδα για τις απειλές που ήδη δέχεται και καλεί τους αρμόδιους ενώπιον των ευθυνών τους. Τα συμφέροντα έχουν αρχίσει να γίνονται επικίνδυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποια συμφέροντα φίλε/η 6:59 εδώ πρόκειται για καμόρα της παραλίας. Και ποιος δεν κατάλαβε με ποιον «Πέτρο» μιλούσε ο "Γιαννης" που απειλούσε τον Ποθουλάκη. Να παρέμβει αμέσως αυτεπάγγελτα η υπηρεσία δίωξης της αστυνομίας, να μάθει από τον απειλούμενο Χ.Π. ή από τον ταβερνιάρη ποιος είναι αυτός ο τραμπούκος (Γιάννης) και από τις συνομιλίες του στο κινητό να βρεθεί ο «Πέτρος» που μετά ή κατά το τηλεφώνημα μαζί του έγινε η επίθεση. Απλά πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εχασαν εντελως την ψυχραιμια τους.Το θεμα ειναι ο ΧΠ να ξαναπαει στο ΕΧΤΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ,ΒΟΥΚΙΝΟ.Ετσι προστατευεται αυτος και εκτιθενται οι αλλοι.ΔΗ ΜΟ ΣΙ Ο ΤΗ ΤΑ.Η καλυτερη αμυνα.φΙΛΕ 6 59 ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΟΠΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΕΝΟΡΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ,ετσι να την εχουν αν χρειασθει.Εσυ δεν εκτιθεσαι προς το παρον και ο ΧΠ εχει ενορκη βεβαιωση για οτι ηθελε προκυψει.Η αστυνομια ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΕΣΘΕΙ ΑΝΩΘΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑς ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ.Κοινως την παπια.ΑΛΙΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΥΛΙΓΜΑ.Εσυ βρε χριστιανε δεν ειχες κινητο με βιντεονα μας το στειλεις για αναρτηση να ξερουμε ποιον φτυνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δημήτρη Μπερτόλη, ήσουν πρώην αντιδήμαρχος δηλαδή δημόσιο πρόσωπο, ποιος ήταν ο κύριος Γιάννης που απείλησε στο μαγαζί σου (OSTRIA) τον Χ. Ποθουλάκη και με ποιον "Πέτρο" μιλούσε στο τηλέφωνο διαπράττοντας το αδίκημα της έργο εξύβρισης και απειλής; Οφείλεις δημόσια απάντηση αν σέβεσαι το μαγαζί σου και τη δική σου υπόληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παιδες ο ανθρωπος εχει μαγαζι.Δεν ειναι ζητημα να το πει στο μπλογκ αλλα να καταθεσει εκει ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.Εμεις οι απλοι μπλογκιτες εχουμε τα κινητα μαςσε ετοιμοτητα.Εγω τουλαχιστον, γιατι ποτε δεν ξερεις ποτε θα πεσεις σε λαυρακι.Δεν ειναι και πολυ κομοδο να ξερουν οτι, οτι κανουν δημοσια ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥς ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ .τουριστες παιδια ,τουριστες που τραβανε βοντεο τις ομορφιες της Λουτσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ EXTRA3 23:30

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας