ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΠΑΤΩΝ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών και Εκπολιτιστικών Συλλόγων Αρτέμιδος,
σας καλεί σε ενημερωτική συζήτηση με θέμα:
« ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΠΑΤΩΝ»
που θα γίνει την Τετάρτη 10 Απριλίου  2013 και ώρα 19:00 μμ
στο Πνευματικό Κέντρο Αρτέμιδος, Λεωφόρος Βραυρώνος 5η στάση.


Κεντρικοί Ομιλητές:
Ζώτος Σωτήριος,       Υποδιοικητής 1ης ΥΠΕ (Αρμόδιος θεμάτων Υγείας Α/Α)
Σμέρος Γεώργιος,     Αναπληρωτής Διοικητής Σισμανογλείου και
Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής.                                                                                                                         

 Είσοδος ελεύθερη

 
              Τυχόν  ερωτήσεις θα κατατεθούν εγγράφως στο προεδρείο.

9 σχόλια:

  1. Όταν ενημερώθηκα για την διοργάνωση ημερίδας από την Ομοσπονδία Συλλόγων Αρτέμιδος για το θέμα της υγείας χάρηκα ιδιαιτέρως, καθώς από το 2011 μαζί με τους Δήμαρχο Σπάτων Αρτέμιδος μετέπειτα και με τον Δήμαρχο Παλλήνης δημοτικούς, τοπικούς συμβούλους, εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας Σπάτων, γιατρούς και με συλλόγους των εργαζομένων νοσοκομειακών μονάδων και άλλων ΚΥ της περιοχής, δίνουμε μια μάχη για την διατήρηση της 24ωρης λειτουργίας τους και την αναβάθμισή τους. Βέβαια μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι μιλώντας μαζί τους, έμαθα ότι δεν είχε έρθει σε επαφή κανένας από τους υπεύθυνους της ημερίδας, για να μάθει το ιστορικό του αγώνα, καθώς και που βρίσκεται αυτή την στιγμή, ώστε να υπάρξει κάποιος συντονισμός. Όταν έμαθα τα ονόματα των δύο κύριων ομιλητών της ημερίδας εξεπλάγει, καθώς η διαφωνία μας όλων των προαναφερομένων, που τρέχουμε εδώ και καιρό, με τους δύο κύριους ομιλητές της ημερίδας είναι γνωστή και έχει σχέση με τους χειρισμούς/ σχεδιασμό τους για τα θέματα υγείας στην περιοχή μας. Οι θέσεις τους για περιστολή λειτουργίας του ΚΥ Σπάτων και η δημιουργία μόνο δύο κέντρων εφημερίας(Μαρκοπούλου, Ραφήνας,) καθώς και η υπάρχουσα υπολειτουργία( κλειστή η εφημερία Τετάρτη και Κυριακή) και υποστελέχωση του ΚΥ Σπάτων, είναι οι λόγοι που μα οδήγησαν να διαφωνήσουμε έντονα με τους κυρίους. Δεν ξέρω κάτω από πιο πλαίσιο συζητήσεων/ συμφωνιών καλέστηκαν οι κύριοι και τι είδους διαπραγματεύσεις έγιναν. Ο αγώνα για την επαναφορά της 24ωρης λειτουργίας του ΚΥ Σπάτων και την αναβάθμιση του βρισκόταν σε κρίσιμο σημείο θέλει προσοχή και λεπτούς χειρισμούς και συνεννόηση ειδάλλως η ζημιά μπορεί να είναι ανυπολόγιστη!
    Ελένη Φράγκου
    Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Σπάτων
    Μέλος της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών για την Επαναφορά της 24ωρης
    Λειτουργίας του ΚΥ Σπάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπολειτουργια ΔΕΝ ειναι μονο το ωραριο αλλα κυριως το γεγονος οτι εδω και χρονια το κεντρο υγειας ειναι μονο τοιχοι και προσωπικο.Γιατρους και μηχανηματα ακομα τα ψαχνουμε!η 24ωρη λοιπον σκετη ΔΕΝ σημαινει ΤΙΠΟΤΑ! σταματηστε την κοροιδια επιτελους

      Διαγραφή
    2. ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥ ΣΠΑΤΩΝ που καταφερνουν μονοι τους, χωρις ακτινολογο, να βγαζουν διαγνωση,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ,ΑΝ ..ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ. Εξιλαστηρια θυματα ψαχνουν ολοι οι ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΙ,ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ......
      24 ωρη ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ 1950.

      Διαγραφή
  2. Φανταστείτε να χειροκροτούμε και μετά να κλείσουν την εφημερία στο ΚΥ Σπάτων. Στην περιοχή μας δυσκολεύονται να προωθήσουν τον σχεδιασμό θα μας τάξουν πολλά θέλει προσοχή.
    Και κάτι άλλο στο πνευματικό κέντρο του Δήμου που πληρώνουν οι δημότες εκτιμώ ότι σε κάθε ημερίδα η είσοδο εξυπακούεται ότι είναι ελεύθερη κλειστού τύπου ημερίδες γίνονται μόνο σε ιδιωτικούς χώρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΠΑΤΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ. ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΑΙ ΔΥΣΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΤΕΤΡΑΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΠΑΤΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ. ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ομοσπονδια εχει δωσει δειγμα γραφης και στο παρελθον.Μην μου πειτε οτι τα Τερλεγκεια πανηγυρια γινονται εν αγνοια της.Μετα τον πολιτισμο αποφασισε να ασχοληθει και με την υγεια....λογω ΚΑΛΗΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
    Το λεει και ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ.
    ΕΚ ΠΟΛΙΤΙΖΕΙ τους ιθαγενεις με καθρεφτακια,εξ ωραιζει την παραλια,βγαζουν λογο οι Δημαρχαιοι,ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ .Βαστα καημενο Μεσσολογι που αυτες τις ημερες, ειναι και η επετειος της ΕΞΟΔΟΥ.

    Εδω σαν προσφορα θελω να σας γραψω κατι ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ.
    ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΠΤΟΥ ΓΕΝΝΑΙΟΥ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥ ΚΟΣΟΜΟΥΛΗ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ

    Η φρουρα ειχε συνηθισει να κρατα το τζαπι το φκιαρι και το τουφεκι εις το χερι.
    Το σπαθι εις την μεσην η το γιαταγανι εις το ζωναρι με ταις πιστολαις.
    Να εχει σιμα του το πετζι να ζυμωνει να ψηνει το ψωμι το γουδι για την σκορδαλια του ,να μαγειρευει κανενα ψαρακι εις την θεση του και νυχτα μερα ακουραστος να εργαζεται.


    γραφει ο Σουλιωτης Λαμπρος Βεικος

    Χωρισε του το παστρικα,καθως μας γνωριζει ,οτι να ηξευρει καλα χωρις να κανει γιουρουσι να εμβει με το σπαθι του ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ.


    Και τελειωνω το μικρο αφιερωμα στην ιστορια αυτου του τοπου ,με κατι που εγραψε ο Αμερικανος φιλλελην γιατρος Χαου ,που συμμετειχε ενεργα στην Ελληνικη επανασταση,στο Ελληνικο κομμιτατο της Αμερικης που μαζευε χηματα για τον Ελληνικο αγωνα.
    Την ενοχοποιητικη αποδειξη της ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    Μπορει να μου μιλησεις για εθνικη πολιτικη ,την αναγκη για ουδετεροτητα ,αλλα εγω λεω .ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

    Εξοδος του Μεσολογγιου
    26 Απριλιου 1826
    Η Ιστορια μιλαει μονη της ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΠΤΩΝ ΜΑΡΥΤΥΡΩΝ ΤΗΣ ,και οχι απο τα κατευθυνομενα...βιβλια που δινουν στα παιδια μας.


    ΜΗΝ ΜΕ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΟΥ.
    Ο λορδος Μπαυρον το ειπε και αυτος ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ.
    Σας θυμιζω, πως κληθηκαν οι Αμερικανοι ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ,ΠΩΣ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ κατα καιρους σε συναντησεις δημαρχων με υπηρεσιακους παραγοντας, ο εδω εκπροσωπος της Αμερικανικης εταιρειας,πως γινονται οι Διαβουλευσεις, πως ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ δεν βρισκεται ενας Ακτινολογος για να βγαινει διαγνωση,και πως βγαινουν ανακοινωσεις ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ,ΠΧ..ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ,ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ, ΚΛΠ ΚΛΠ ΟΙ ....ΑΛΛΟΙ τα κανουν και η ομοσπονδια ειναι οι αλλοι.
    Δες τε την ανακοινωση του δημου,εδω ειναι αναρτημενη ,.....οι αλλοι ..κανουν ημεριδες ο δημος καταγγελλει σαν ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.....
    ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ.ΤΟ ...ΑΠΡΟΣΩΠΟ.ΟΛΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΡΟΣΩΠΑ.

    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ...ο αλλος .....αυτος ο μισογυνης, ρατσιστης,ο ξενος,
    ο Αριστογειτονας τα ΓΡΑΦΕΙ.Τριτοπροσωπη αφηγηση,αγαπημενο σχημα λογου τυπικα ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ....ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ ....ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ?ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΩ? Μπορει να ειναι και προεδρος ομοσπονδιας εκπολιτισμου.Καμμια σχεση δεν εχω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μία διόρθωση. Η έξοδος του Μεσολογγίου έγινε στις 10 Απριλίου 1826.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παναθεμα με ττην εκανα,,,ενω ηθελα να ειμαι ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ.Το εγραψσ στις 10 του μηνος.Πασχα δεν ητανε τοτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας