ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κίνδυνος για τις πτήσεις η εγκληματικότητα στην Αρτέμιδα! - www.notioanatolika.gr

eglimatikotita aerodromio

Απρόβλεπτες συνέπειες ακόμη και για την ασφάλεια των πτήσεων του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» μπορεί να έχει η έκρηξη της εγκληματικότητας που παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή του Πράσινου Λόφου Αρτέμιδας, όπου βρίσκεται το ραντάρ που κατευθύνει τα αεροσκάφη στις προσγειώσεις και απογειώσεις τους!

Αυτό σημαίνει ότι χιλιάδες επιβάτες που έρχονται ή φεύγουν από το «Ελ. Βενιζέλος» μπορεί να διατρέξουν εξαιρετικά μεγάλο κίνδυνο παράλληλα όμως με τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Αρτέμιδας η οποία ήδη ταλανίζεται από τη λειτουργία του πρώτου αεροδρομίου της χώρας.
Δεν είναι τυχαίο ότι τα μέλη του Πολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου Πράσινου Λόφου Αρτέμιδος κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τους με αφορμή και το ενδεχόμενο απομάκρυνσης από την Αρτέμιδα του αστυνομικού τμήματος.
Μάλιστα σε επιστολή που κοινοποιήθηκε προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη αλλά και προς τη διοίκηση του αεροδρομίου, ζητείται να μην απομακρυνθεί το αστυνομικό τμήμα «ώστε να υπάρχει η απαιτούμενη προστασία των κατοίκων από τους κακοποιούς πριν θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα ή τυχόν δολιοφθορά»!
Αυτή η τελευταία αναφορά σε δολιοφθορά δείχνει, εν πρώτοις να ξενίζει, όμως έχει την εξήγησή της.
Σύμφωνα με τα μέλη του Συλλόγου, το σημείο όπου βρίσκεται το ραντάρ του αεροδρομίου και βρίσκεται στην περιοχή του Πράσινου Λόφου, δεν φυλάσσεται μόνιμα και μόνον κάποιες περιπολίες του τοπικού αστυνομικού τμήματος μπορεί να διαπιστώσουν πρόβλημα ασφάλειας.
«Αν δεν υπάρχουν ούτε αυτές οι περιπολίες κανείς δεν ξέρει πόσο μακριά μπορεί να φτάσουν κάποια κακοποιά στοιχεία τα οποία στην προσπάθειά τους να αποκομίσουν ένα ελάχιστο έστω χρηματικό όφελος, μπορεί θα θέσουν σε δοκιμασία την ασφάλεια ενός ολόκληρου συστήματος» αναφέρουν στο notioanatolika.gr χαρακτηριστικά!
Και προσθέτουν ότι είναι πάμπολλα τα παραδείγματα συμμοριών Ρομά, κυρίως, τα μέλη των οποίων έχουν φτάσει στο σημείο ακόμη και να διακόψουν σιδηροδρομικές συνδέσεις ή να δημιουργήσουν πρόβλημα σε οδικές αρτηρίες κλέβοντας υλικά.
Και αναρωτιούνται: «τι θα συμβεί όμως αν – τώρα που καλοκαιριάζει και η κίνηση αεροσκαφών αυξάνεται ραγδαία – κάνουν επιδρομή στα ιδιαίτερα ευαίσθητα μηχανήματα του ραντάρ του αεροδρομίου;».
Βέβαια οι κάτοικοι των Πράσινου Λόφου θέτουν θέμα και για τη δική τους ασφάλεια αφού σύμφωνα με τους πλέον μέτριους υπολογισμούς τουλάχιστον το 10% των σπιτιών της περιοχής έχουν «χτυπηθεί» από σπείρες διαρρηκτών, ενώ δεν λαμβάνονται υπόψη και τα αλλεπάλληλα κρούσματα ληστειών και μικροκλοπών στην περιοχή της Αρτέμιδας.
Το πρόβλημα πάντως φαίνεται ότι έχει φτάσει στο απροχώρητο όχι μόνον εξαιτίας της επιστολής του Συλλόγου της περιοχής αλλά και της σχετικής συνεδρίασης που συγκαλείται το απόγευμα της Τρίτης από το Τοπικό Συμβούλιο Αρτέμιδας.

5 σχόλια:



  1. Ενω με ρανταρ και χωρις Ρομα
    οι πτησεις στα 1500 ποδια ειναι ασφαλεις....

    Τωρα καταλαβαινετε συνδημοτες γιατι μας εχουν
    παρει στη πλακα...

    Μην τα γραφετε αυτα λεβεντες μου

    ΕΚΤΙΘΕΜΕΘΑ

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ρανταρ στον πρασινο λοφο ειναι εφεδρικο. Το βασικο βρισκεται στη Μερεντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα κρασα αδερφε
    με δυο ρανταρ στο κεφαλι
    δουλευει η ακτινοβολια στο φουλ.....

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  4. Συγκλονιστικό βίντεο από την συντριβή Boeing 747 στο Αφγανιστάν


    Η πτώση του αεροσκάφους, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του από την βάση Μπαγκράμ στο Αφγανιστάν, προκάλεσε τον θάνατο του επταμελούς πληρώματος.


    Δραματικές εικόνες από τα τελευταία δευτερόλεπτα «ζωής» ενός αμερικανικού πολιτικού αεροσκάφους Boeing 747, το οποίο συνετρίβη την Δευτέρα λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του από την βάση Μπαγκράμ στο Αφγανιστάν, κατέγραψε κάμερα αυτοκινήτου.

    Η πτώση του μεταγωγικού αεροσκάφους προκάλεσε τον θάνατο του επταμελούς πληρώματος. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί και ερευνώνται. Μετέφερε πέντε στρατιωτικά οχήματα συνολικού βάρους 70 τόνων και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως η πτώση ίσως οφείλεται σε μετατόπιση του φορτίου κατά τη διάρκεια της απογείωσης.

    Το βίντεο δείχνει το 747 κατά την απογείωσή του, προτού αρχίσει αιφνιδιαστικά και βασανιστικά την πτώση του προς το έδαφος. Έχει τραβηχτεί από βιντεοκάμερα σε ταμπλό αυτοκινήτου, ενώ εντύπωση κάνει η σιωπηλή αντίδραση του οδηγού. Επίσης, το βίντεο δείχνει ημερομηνία "2013/02/01" ενώ το δυστύχημα έγινε στις 29 Απριλίου, κάτι όμως που μπορεί να εξηγείται λόγω της μη σωστής ρύθμισης της ώρας και ημερομηνίας της κάμερας.

    Τα επτά θύματα ήταν πολίτες Η.Π.Α., πέντε εκ των οποίων ήταν κάτοικοι της πολιτείας Μίσιγκαν.


    πηγη ΣΚΑΙ 2/05/13
    YOUTUBE: BAGRAM AIRFIELD CRASH 29 APRIL 2013


    Και εσεις κυριε δημαρχε ακομη ασχολειστε
    με τις χεστρες...

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πειραζει,ο συλλογος του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΟΦΟΥ διοργανωνει χοροεσπεριδες με χορηγο τον Ζαχαριαδη!η ακτινοβολια και τα προβληματα ουδολως τον απασχολουν!η δε επιστολη για τη μετακομιση της αστυνομιας ητανε για κλαμματα!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας