ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Διαρκής ο εφιάλτης του θορύβου από το αεροδρόμιο

thorivos aerodromio

Στο απροχώρητο φαίνεται ότι έχει φτάσει το θέμα του θορύβου από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της Αρτέμιδας να ψάχνουν τρόπους αντίδρασης και μάλιστα άμεσα.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών και Εκπολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής κάνει λόγο με ανακοίνωσή της για την αναγκαιότητα πρόσληψης τεχνικού και νομικού συμβούλου για να διαχειριστούν το όλο πρόβλημα.

Πέρα όμως από την έκφραση της μακροπρόθεσμης αυτής «λύσης» η Ομοσπονδία ζητά να λειτουργήσει αποκλειστικά ο δυτικός αεροδιάδρομος.
Στόχος του αιτήματος αυτού είναι «η άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος ηχορύπανσης της πόλης της Αρτέμιδος και ενόψει της αναμενόμενης προσέλευσης 17 εκ. τουριστών που θα καταστήσουν ανυπόφορη της καθημερινότητά μας και θα θέσουν σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή μας».
Μάλιστα ζητείται η συμπαράσταση και του δημοτικού συμβουλίου με απόφασή του ώστε στη συνέχεια να υπάρξει κοινοποίηση σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς όπως τα υπουργεία Περιβάλλοντος και Μεταφορών και η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

72 σχόλια:

  1. Wоah! I'm really enjoying the template/theme of this blog. It's sіmple, yet
    effeсtive. A lоt οf times it's difficult to get that "perfect balance" between usability and visual appearance. I must say you have done a superb job with this. In addition, the blog loads very quick for me on Internet explorer. Exceptional Blog!

    My website best solihull double glazing

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΠΕΡΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ? Τοτε που λυθηκαν τα προβληματα......με συνεπεια .....Γυριστε 10 ημερες πισω....
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΙ?Συμβουλο.....ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ.....ΠΡΟΣ ΠΟΣΟ?
    Αντε καλες συμβουλες,καλο καλοκαιρι, καλα μπηταδικα,και το νεον ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΗΡΙΟΝ...
    ON THE BEACH ,που εγινε εντελως bitch......με happenings,bollywood,KAI ΑΕΡΟΠΛΑΝΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.
    ΛΟΥΤΣΑ...Αηρ ,γη και θαλασσα ......και πυρ το εξωτερον......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβερή πρωτοβουλία!μετά 12 χρόνια ΘΑ...προσληφθεί ....σύμβουλος!και θα .....συμβουλεύει ...ε! Στα επόμενα 50 ίσως διεκδικήσουν κατι....και εντεταξυ εμείς και τα τρίσεγγονα μας θα τραβάμε ΤΑ μαρτυρία!φοβερη η ομοσπονδία χαλάλι οι χορηγίες του αεροδρομίου προς αναξιοπαθούντες συλλογους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΝΑΔΕΖΙΚΕΣ ...ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ....ΓΙΑ ΑΛΛΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ....ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΕΣ 3 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.ΤΕΩΣ ,ΝΥΝ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τουλαχιστον η ομοσπονδια εμαθε να
    ζητα κατι σοβαρο, την αποκλειστικη χρηση του δυτ διαδρομου
    για απογειωσεις.

    Δεν βαριστε συνδημοτες σιγα σιγα . Που η ξεκαθαρη διεκδικηση
    του δυτικου διαδρομου για απογειωσεις...

    και που μαζευομαστε 60 νοματαιοι και
    αρχιζουμε και κανουμε μηνυσεις προς την ΥΠΑ για μη σωστες διαδικασιες SID (αναθεμα αν ξερει ο ερημος κατοικος του Αι Γιαννη τι ειναι αυτο)..και
    προς το ΥΠΕΧΩΔΕ για μη σωστη οριοθετηση ζωνων NEF!

    Η παραπανω διεκδικηση ειναι ξεκαθαρη και θα ανακουφισει την αρτεμιδα. Ακομα και ψευτικη να ειναι, ειναι ξεκαθαρη και πραγματοποιησημη.

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μή το παρατραβάμε τώρα ο Μάρκου φταίει και γι'αυτό; Το συγκεκριμένο αεροδρόμιο είχε κατασκευαστεί πάρα πολλά χρόνια πρίν γίνει δήμαρχος αυτά έπρεπε να τα είχαν προβλέψει ρωτήστε τους κατοίκους του Αλίμου και της Γλυφάδας που είχαν το παλιό αεροδρόμιο πάνω απο το κεφάλι τους τα ίδια προβλήματα είχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τωρα ρε φιλε πλακα μας κανεις ...
    Ειπαμε εμεις οτι φταιει ο μαρκου για το οτι ηρθε το αεροδρομιο?

    Ο Μαρκου φταει στο οτι δεν πιεζει σε τιποτα
    χαρακτηριστικα σου θυμιζω.

    Α Στο ελληνικο ο δημαρχος πιεζε συνεχως για καθετο διαδρομο προκειμενου
    να ανακουφιστουν οι ελαχιστοι πολιτες που ενοχλουνταν (μιας και το αεροδρομιο ηταν διπλα στη θαλασσα). Το ιδιο εγινε και στο Αεροδρομιο Μακεδονια με το διαδρομο 10-28 αλλα και στο Ηρακλειο. Αυτα τη δεκαετια του 80..

    Β.Υπαρχουν απειρα παραδειγματα Δημαρχων ανα την ευρωπη για περιορισμους οσον αφορα τη λειτουργια αεροδρομιων μεχρι και κλεισιμο...
    Το 2008 ο δημαρχος του Βερολινου κατεβασε το κοσμο στο δρομο. Εγινε δημοψηφισμα
    για το αν θα πρεπει να το αεροδρομιο Τεμπελχολφ να συνεχισει να λειτουργει επειδη προκαλουσε ηχορυπανση. Δεν θες να μαντεψεις τι εγινε. Εκλεισαν το αεροδρομιο και φτιαξαν καινουργιο για να μην προκαλουν ηχορυπανση σε κατοικημενες περιοχες!!! Αυτο το 2008...

    Εμεις δεν ζηταμε ουτε να κλεισει κανενα αεροδρομιο ουτε να φταχτει κανενας καθετος διαδρομος που θα μπορουσε και αυτο να γινει.

    Εμεις ζηταμε να βαλουνε δυο γ@μοηχομετρα στον αη Γιαννη και στη Νεαπολη προκειμενου να ξερουμε καταρχην τα επιπεδα θορυβου.
    Εμεις ζηταμε να απογειωνονται τα αεροσκαγη απο το δυτικο διαδρομο προκειμενου
    να γλιτωσουμε απο θορυβους 90 Db σε υψομετρο 1000 ποδων. Και αυτα οχι το 1980 ουτε 2008 αλλα το 2013 και με ετοιμη κοινοτικη οδηγια 49/2002.

    Τωρα καταλαβες που φταιει ο Μαρκου...

    Κ.Π.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γενικά η ανικανότητα (επίκτητη ή κληρονομική !!) του - καλού παιδιού - Μάρκου καταστρέφει την πόλη και τη ζωή μας.

      Διαγραφή
    2. Ρε πάτε καλά στην Ελλάδα του 2013 που μαστιζεται απο κριση και περιμενουμε τουριστες να ερθει συνάλλαγμα θα μας συρει μια πιτσι-κ..λ..γρια και μια χαζη και ολοι οσοι χτισανε παρανομα και απόκτησαν αυθαιρετα μετα το 1977 που ολοι ηξεραν για το αεροδρομιο???

      Διαγραφή
    3. Απαντηση απο τη χαζη ( τωρα η κ..λ..γρια δεν ξερω τι θα
      θα γραψει..)

      Α.Παρανομο ειναι το αεροδρομιο και οχι εμεις μιας και η πρωτη μελετη εγινε το 1967 επι χουντας εκτος αν θεωρεις τη χουντα νομιμη κυβερνηση..

      Β.Κανενας δεν μιλαει για κλεισιμο του αεροδρομιου. Καθε αλλο εμεις θα υποστηριζαμε και την αναπτυξη του μιας και ετσι θα ανοιγανε θεσεις εργασιας και θα ερχοταν ζεστο χρημα στο δημο.Αλλο αυτο και αλλο πεταω 1000 ποδια πανω απο κατοικημενη περιοχη...

      Γ. κε δημαρχε παρατηρουμε οτι ξαφνικα ανοιξανε τα ηχομετρα της Eans.
      Σωστο καταρχην ομως πειτε σε αυτους που εχουν πειραξει το λογισμικο για να φαινεται μικροτερος ο θορυβος οτι δεν μπορουμε να δουμε τους μεσοσταθμικους θορυβους...

      Δ. Κε δημαρχε παρατηρουμε οτι εχει σημειωθει προοδος στο θεμα του θορυβου. Πιεστε παρακαλω ετσι ωστε με τη καινουργια συμβαση να τηρουνται αυστηρα τα ορια θορυβου ετσι οπως οριζονται απο την Κυα 211773/27-04-12 και τα οποια δεν μπορει να ειναι ανω των 70 Leq

      E. Κυριοι της δημοτικης αρχης μην πιεζεστε απο τοπικους αρχοντες και τρεξτε το προγραμμα συνδεσης του δημου μας με το δυκτιο της Ευδαπ.

      Ελευθεροτυπια 28-5-13
      η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει κονδύλια του ΕΣΠΑ άνω των 300 εκατ. ευρώ και να καταδικαστεί ξανά από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, πληρώνοντας υπέρογκα πρόστιμα, επειδή η κατασκευή των έργων αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων στην Ανατολική Αττική λιμνάζει εδώ και χρόνια.

      Σημειώνεται ότι η ανάθεση του έργου, που θα οδηγήσει μέσω αγωγού τα αστικά λύματα Κορωπίου και Παιανίας για επεξεργασία και διάθεση στην Ψυττάλεια, ολοκληρώθηκε πρόσφατα, ύστερα από 2,5 έτη διαγωνιστικών διαδικασιών και εμπλοκών.

      Ειναι αδιανοητο να τρεχουν να μπουν στο προγραμμα περιοχες σαν το κορωπι και εμεις να μενουμε απεξω.

      Ελπιζουμε οτι εσεις θα κανετε το καθηκον σας για μια
      ανθρωπινη Αρτεμιδα η οποια θα αναπτυχθει με σωστους περιβαλλοντικους ορους, ετσι ωστε κατι προηγουμενοι Μεγαλοδημαρχαοι που μοιραζαν αδειες καταστηματων αριστερα και δεξια , που κοντευαν να απογειωσουν τα αεροσκαφη απο τις ταρατσες των σπιτιων μας κλπ κλπ.., με γαλαζια κοστουμια
      να τοποθετηθουν εκει που πρεπει απο τους πολιτες της Αρτεμιδας

      ευχαριστω

      Κ.Π.

      Sorry φιλοι Bloggers για την ορθογραφια μου...

      Διαγραφή
    4. H XAZH ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ?

      ΕΕΕΕ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ....τοποθετηθει εκει που πρεπει ...ΟΠΩΣ ΟΡΘΩΣ ΓΡΑΦΕΙ.....
      ΑΧ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΟΥ.....ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ........ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΩΣΑΝΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ.....ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.....ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΦΤΑΙΝΕ....
      ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ.....

      Διαγραφή
  8. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ...ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.... ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ στο top 5.
    Οποιος δεν καταλαβε εκει ,τι μελλει γενεσθαι ,και κλωθογυριζει ,παλι τα ιδια και τα ιδια...ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ.Αν ειναι να εκτονωθειτε... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ....ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ.....
    Το προβλημα της ΛΟΥΤΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΩΩΩΩΡΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ....
    Οι ομοσπονδιες,ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ ΜΕ τον αερα στα μυαλα τους.... ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ .......ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΕΡΙΖΟΥΝ ....Η ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΙΚΑ ΑΕΡΙΑ...ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ να μην βλεπουμε ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ.
    ξυπνηστε λοιπον και ...ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ.Εδω δεν μπορειτε να αναχαιτησετε ενα Πουλακι και μου θελετε αναχαιτιση πολεμικου αεροσκαφους με σφεντονα.....?
    ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ....
    EVENTS,BOLLYWOOD,KAI ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΙΚΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ.MOYNTAIN VOLLEY ..ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΔΙΚΕ ΜΟΥ......ΚΑΙ ΜΠΗΤΑΔΙΚΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.....HIT THE ROAD JACK.... AND TAKE THAT LOAD FROM ME.....ADIOS AMIGOS.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η μόνη παράγραφος που βγάζει νόημα είναι του ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ (1 Ιουνίου 2013 - 9:47 π.μ.). Οι υπόλοιποι μακάριοι, θα περιμένουν μέχρι τη δευτέρα παρουσία να χτιστεί ο νέος διάδρομος (κάθετος, θα φάνε και το λόφο οι μπουλντόζες για να χτιστεί) ή να διακοπούν οι πτήσεις στο Βενιζέλος ή να μπουν φίμωτρα στους κινητήρες των τζετ ή ξέρω γω να ξαναχτιστεί το Βενιζέλος στη Μακρόνησο για να μη τους ενοχλεί!!! Αλλού είναι τα χοντρά προβλήματα δε βλέπετε, τα καθημερινά με την ηχορύπανση, αλλά ή αφελείς είναι κάποιοι και τα αγνοούν ή πανούργα λαμόγια της σπαταρτέμιδας που ρίχνουνε στάχτη στα μάτια να μη προβληθούν αυτά τα ΑΛΛΑ τα ΜΕΓΑΛΑ και χειροπιαστά προβλήματα... Άντε καληνύχτα στους αόμματους, όσο για τα λαμόγια να ξέρουν ότι ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ και η γούνα τους θα ξυριστεί σύριζα πολύ σύντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφε μακαριε 11:18,

      Λες να περιμενουμε μεχρι τη δευτερα παρουσια
      για να χρειαστει να μπουνε φιμωτρα σε αεροπλανα ...χα

      The Clean Sky JTI is one of the largest European research programme ever, with a budget estimated at €1.6 billion, equally shared between the European Commission and industry, over the period 2008 - 2013.

      Μεταφραση : To Clean Sky Programme ειναι ενα μεγαλο προτζεκτ που αφορα
      καθαροτερους ουρανους στην ευρωπη μπλα μπλα


      Clean Sky will demonstrate and validate the technology breakthroughs that are necessary to make major steps towards the environmental goals sets by ACARE

      •50% reduction of CO2 emissions through drastic reduction of fuel consumption
      •80% reduction of NOx (nitrogen oxide) emissions
      •50% reduction of external noise

      Mεταφραση : Σκοπος του Clean sky programme ειναι ο περιορισμος της ρυπανσης απο την εναερια κυκλοφορια που μεταφραζεται σε μειωση του αεροπορικου θορυβου κατα 50%, των ρυπων διοξ του ανθρακα κατα 50% μπλα μπλα

      Ενα λοιπον αποτελεσμα αυτου του προγραμματος (πριν τη δευτερα παρουσια)


      Brussels 26 April 2013 - The official celebration of the first rotation of TECH800 turboshaft demonstrator took place on Friday 26 April, in Pau (France), in the presence of Siim Kallas, Commissioner for Transport and Vice-President of the European Commission, Eric Dautriat, Executive Director of Clean Sky,

      μεταφ : Η παρουσιαση του νεου κινητηρα της γαλλικης Safran Τech 800 εγινε στο Pau της γαλλιας στις 26 απριλιου 2013 παρουσια του επιτροπου μεταφορων Sim Kallas μπλα μπλα

      TECH800 demonstrator has been developed in cooperation with 34 partners from ten European countries including 18 SMEs and 12 universities and research centres.

      μεταφ: O Tech 800 κατασκευαστηκε απο 10 ευρωπαικες χωρες , 12 πανεπιστημια και το δημαρxο Λουτσας..

      If successful, these technologies will be integrated in future products beyond 2016, in line with the needs of the European aeronautics industry.

      μεταφ: Αν ολα πανε καλα οι παραπανω κινητηρες θα αρχιζουν να τοποθετουνται
      απο το 2016 και μετα, πολυ πριν απο τη δευτερα παρουσια..

      Τωρα εσυ για να γραφεις αυτα που γραφεις δυο τινα συμβαινουν:

      A Ειτε εισαι εγκαθετος του Αεροδρομιου και της δημοτικης αρχης που τα παιρνεις χοντρα για να ριχνεις σταχτη στα ματια του κοσμου. Αν ειναι ετσι να μας ποσα για να δουμε μηπως και σε εκμεταλευονται.

      ειτε

      Β. Ειτε εισαι ο γνωστος-αγνωστος κακομοιρης κατοικος του Αγιου Νικολα που περα απο τα παρανομα μπουζουξιδικα δεν βλεπεις τιποτα αλλο. Σε αυτη τη περιπτωση εισαι πραγματικα ατυχος γιατι δεν παιρνεις φραγκο για τις μ@λ@κιες που γραφεις, λυση στο προβλημα σου δεν προκειται να δεις- μια δημοτικη αρχη που γραφει στα παλια της παπουτσια πορειες χιλιαδων ανθρωπων και μηνυσεις προς το αεροδρομιο εσενα θα κοιταξει;- , ενω τελος η ατυχια σου δεν εχει ορια μιας και το οτι συμφωνεις με ενα καραγκιοζη διεθνους εμβελειας σαν τον 9:47 - το κυριο εκφραστη του λαικισμου και της αγνοιας - σημαινει οτι πρεπει να το ψαχτεις λιγακι παραπανω.

      Ο κοσμος προχωρα και γινεται συνεχως καλυτερος , τωρα αν εσυ νομιζεις οτι ο κοσμος
      ειναι ολος σαν το Ελλαδισταν κανεις λαθος.

      Κ.Π.

      Διαγραφή
  10. Μόνο την Λούτσα ψεκάζουν;;
    Όλη την Ελλάδα προπαντός την Αττική λόγω κόσμου άν και έχουν ηρεμήσει λίγο τώρα τελευταία κατάλαβαν οτι τους πήραμε χαμπάρι.
    Σταματήστε να βλέπετε μερικοί το θέμα της Λούτσας σαν να είναι το κέντρο του κόσμου (Αρβανίτικη νοοτροπία) υπάρχουν και άλλες παραλίες γύρω που έχουν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεί Λούτσης: Μακράν, η χειρότερη (και πόλη και παραλία).

      Διαγραφή
    2. LOUTSIAN PEOPLE απο Αρβανίτες τί να περιμένεις ειδικά αυτούς των Μεσογείων τα μεγαλύτερα τομάρια είναι

      Διαγραφή
    3. ΒΡΕ ΣΥΝΤΕΚΝΕ... Εγω εκει στην ΔΙΑΔΟΥΛΕΥΣΗ, ειδα συλλογους Μωραιτων,Κρητων,Ηπειρωτων ,ΕΙΔΑ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.Δηλαδη τους βαλανε χερι οι Αρβανιτες, κατ εσενα,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΝΕ?ΕΕΕΕΕΕ τοτε ...ΠΟΛΥ μαγκες οι αρβανιτες,ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΙΑ....ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ Η ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ.....Βρηκε το προβλημα....της ασυνενΝοησιας ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ.

      ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ,ΟΙ ΜΩΡΑΙΤΕΣ ,ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ....ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.....

      Διαγραφή
    4. Μπορεί να μή φταίνε οι Αρβανίτες αλλά οτι σε Αρβανίτικες περιοχές συμπεριφέρονται σε αγνώστους που δέν είναι απο τα μέρη τους σαν να είναι λαθρομετανάστες είναι γεγονός.

      Διαγραφή
    5. Μου φαινεται οτι δεν εχεις γνωρισει Τριγλιανους...Τυχαιο ειναι που επιασε διψηφιο, το τρισαυγουλο στην ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ?Ολοι ξενομεριτες ειναι που μας χαλασανε τον τοπο μας....ΑΥΤΟΙ.....ΦΤΑΙΝΕ....ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΣΑΝΕ.....ΤΟ ΘΕΜΑ.....ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

      Διαγραφή
    6. Βρε loutsian people,και εσυ δεν ακους ροκ? people have the power ....ωραιο τραγουδι....ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΟΝ DJ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ?SOMEBODY J USED TO KNOW....και αυτο ωραιο και προσφατο......σχετικα....για παππουδες που λενε τα καπαπιδια.....

      Διαγραφή
  11. Το κεντρο του κοσμου δεν ειναι ,ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ,ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ...ΧΡΕΩΝ ΕΕΕΕΕΕΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.Οποτε, viva arbanitos amigos.....το σομπρερο εφτασε στα γονατα και σας εμποδιζει να δειτε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. θΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ .......Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ...ΛΟΥΤΣΑΣ.....ΜΕ 12 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ . ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟ ......
    ΤΕΤΟΙΟ Πραγμα δεν γραφεται στο αγγλικο κειμενο.ΑΡΑ, Η ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΔΗΜΑΡΧΙΔΑΣ Η ΚΑΠΟΙΟ ΚΩΛΟΣΦΟΥΓΚΙ....
    Σιγα δικε μου, μην ξερουν να μεταφρασουν ΟΙ ΨΗΦΟΙ ....ΡΙΞΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΑΕΡΙΑ ......
    Τα υπολοιπα... bitch ........η μπιταδικο η μπητς βολευ ,η μπητς μπου ,τυπου πητσι μητσι τουτσι ....ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ......ΑΕΡΟΒΑΤΩΝΤΑΣ σε υψηλα νεφαλωματα....... ΜΕΓΑΛΗΣ ΘΟΛΟΥΡΑΣ.
    Τι πλακα και τουτη σημερα......το συφοριασμενο....ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.....ΓΕΛΙΟ ....ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εισαι τοσο γελοιος που
      ουτε το χιουμορ δε πιανεις γελοιε ε γελοιε

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    2. Ανορθόγραφε, έ ανορθόγραφε. Άσε που, έμ δεν ξέρεις ελληνικά, έμ έχεις γνώμη!

      Διαγραφή
    3. χαχα εχεις μεγαλη πλακα ρε συ
      καλυτερα να μην ξερω ελληνικα παρα να
      γραφω τις μ@λ@κιες που λετε εσεις ...

      Αυτο
      πιστεψε με δεν διορθωνεται...

      K.Π.

      Διαγραφή
    4. ΒΡΕ παιδες, δεν σαν μαθανε οτι ΔΕΝ ΒΑΡΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΙΤΑΛΙΑΣ(porca miseria)ειτε εξ Αγγλιας?Δεν ειμαστε μεγαλοι για να βλεπουμε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ?ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ εχει πολλα ζωα ,πουλια ,ερπετα,απ ολα εχει.....Επικεντρωστε στο τσιρκο ,ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ.Το τσιρκο της παραλιας,το τσιρκο του μακ ταδε,το τσιρκο του Κελ ,της ΕΥΔΑΠ,των οχηματων ,των δανειων ,ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ EVENTS,τοοοοοοσα εχετε να δειτε.ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΚΟΜΑ?Που δεν ξερει καν απο ροκ?ΠΩΣ ΜΩΡΕ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ celebrities,ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΦΑΡΟ?Πωw θα χορεψετε bollywood? ΤΕΡΜΑ Ο ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ....BRITISH ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ..γιαυτο σας προπονει στα αγγλικα ...τι Βρυξελλες τι Λουτσα? ΕΕΕΕΕ θα μαθετε και ΛΙΓΟ ΦΛΑΜΑΝΔΙΚΟ ΧΙΟΥΜΟΡ Η ΒΑΛΛΩΝΙΚΟ,και ποιος σας πιανει ...θα κυνηγατε ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΕ ΑΕΡΟΒΟΛΟ....ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΝΥΧΤΑΤΕ ......ΣΤΑ EVENTS.....

      Διαγραφή
  13. Αριστογείτωνα
    μην κατηγορείς τη δημαρχάρα μας!!

    Δεν χρειάζεται δώδεκα πτυχία, ένα έχει και καλό.
    Πουλήθηκαν τα παπουδικά οικόπεδα στη Λούτσα για γίνει το καλό παιδί πολιτικός μηχανικός στην Ιταλία γιατί στην Ελλάδα δεν αναγνωρίστηκε το ταλέντο του.
    Πήγε το '72 γύρισε το '78 και απο τότε μαζί με το άλλο το αστέρι τον αντιδήμαρχο και υποψήφιο του Συριζα, γέμισαν τη Λούτσα παρανομίες.

    Δώσανε άδεια ολοκλήρωσης εργασιών στο Ριβιέρα, που ήταν εγκαταλελημένος σκελετός σαράντα χρόνια και όσοι το είχαν δεί έκριναν κατεδαφιστέο. Μιλάμε για μηχανικάρα!!!!!!!

    Που να είχε και δώδεκα πτυχία τι θα έκανε;
    Με ένα και είδες τι έχει φτιάξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλα βρε φιλε...5 19, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΤΕ δεν τα ξερατε?Μετα την απομακρυνση εκ του ταμειου, ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ.Εσεις το δωσατε το δημαρχηλικι,με τους συνεργατες...ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ.....Δηλαδη τι περιμενατε?ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ.....ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.....ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΟΥΡΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΠΟΥΝΑΔΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποιον εννοεις φιλε Αριστογείτονα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΕΕΕΕ δυο ονοματα εχουν τα Σπατα...

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ τα δυο ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ .4 ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΤΟΜΑ... ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ.....
      ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΦΙΛΕ ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΩ?Πηγαινε στα γκαλοπ και θα καταλαβεις ποιος .....ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ....τον υποστηριζουν ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ Εχει να πεσει φωτογραφια χιλιαρα η σελιδα.....συννεφο.ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΝΕΝΟΥΣ.....να παψουν να τα σκανε και μετα να πρεπει να τα ...μαζεψουνε....με χαρες και χαρουλες.ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΛΕΙΣΤΑΚΙΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ?ΠΑΛΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ?ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΝΙΚΟ ΤΣΙΦΛΙΚ ΜΠΑΧΤΣΕ?

      Διαγραφή
  16. Πιστεύω οτι ακόμα και άν θέλει ο Μάρκου δέν μπορεί πλέον να αλλάξει τίποτα σημαντικό επειδή ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχει μειωθεί αισθητά μετά τον Καλλικράτη απο την κεντρική εξουσία που έχει το πάνω χέρι σε όλα ακόμα και στους δήμους.
    Τα παράπονα σας λοιπόν σε κάποιον κύριο με γυαλιά στο μέγαρο Μαξίμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά το πρόβλημα είναι μόνο η Τοπική Αυτοδιοίκηση και όχι η κεντρική εξουσία. Ο "Καλλικράτης" δίνει πολλές αρμοδιότητες στην ΤΑ και η ΤΑ τις μεταβιβάζει στην τσέπη της.
      Αυτό είναι το πρόβλημα και μόνον.
      Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι το μεγάλο της διαφθοράς πανεπιστήμιο.

      Διαγραφή
  17. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ.....ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ....
    ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ...Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ ΦΤΑΙΕΙ......
    Και η βλακεια των οπαδων,ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ?Ο Καλλικρατης πιτιασε την παραλια?Αυτος εδωσε της πασης φυσεως αδειες στα μαγαζια?Αυτος διορισε?Αυτος εκανε τα χρεη γιατι δεν ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ,και οταν εισεπρατε δεν απεδιδε?

    το ξερουμε δα....Η ΤΡΟΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ..... ΤΟ ΛΕΝΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ,ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα
      φταιτε ολοι εσεις που δεν ξερατε τι ψηφιζεται
      ενω εγω που τα ξερω ολα... (και σεις καθεστε και του μιλατε ακομα)..

      χαχα
      Αναθεμα στη δημοτικη αρχη που τα παιρνει χοντρα μπλα μπλα

      Αναθεμα στους πολιτιστικους συλλογους που ολοι ειναι διαπλεκομενοι..

      Αναθεμα στους πασης φυσεως σκυλομαγαζατορες που λαδωνουν το δημαρχο
      και παιρνουν αδειες.

      Αναθεμα στο σπατανεικο σκυλολοι που μοιραζει οικοπεδα για να γινει Κελ στα μεσογεια.

      ΜΕΣΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΕΜΑΤΟ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ
      ΠΙΝΕΙ ΑΡΑΧΤΟς ΤΟ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ.

      ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ


      Κ.Π.

      Διαγραφή
    2. Υγ.
      Αλλα να σε καλα γιατι δινεις Tempo
      και μας κανεις και γελαμε

      K.Π.

      Διαγραφή
    3. ΕΛΑ ...ΑΣΗΜΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ...σε ...ΛΕΩ......ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ..ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟ
      ΨΗΦΙΖΕ ται .Μονος του ψηφιζετΑΙ, δεν τον ψηφιζε ΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΟΠΟΤΕ... ΤΙ ΣΑΣ ...ΝΟΙΑΖΕΙ ....ΝΑΣΕ, ΝΑΜΑΙ...ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΤΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ . ΠΑΝΙ ΜΕ ΠΑΝΙ Ο ΠΑΝΥΒΛΑΞ ... ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΚΑΘΕ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ......ΠΙΝΕΙ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ....ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ.

      ΥΓ Δεν πινω φραπε ποτε.Πειραζει τα νευρα και το στομαχι,οι φραπεδιες ειναι για ελληναρες....ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟΥΣ.....ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ...

      Διαγραφή
    4. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ.
      Αυτος γιατι τα πΑΙρνει, καθε φορα που ΠΕΡΝΑΕΙ απο το μπλογκ το βρισιμο του δημαρχου?Αυτοςγιατι του γραφει στον πληθυντικο?ΤΗΑΝΚ U κυριε δημαρχε κλπ κλπ κλπ
      ΛΕΣ?ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩΩΩΩΩΩΩ ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΛΑΘΡΑ....ΘΑ........ΠΕΘΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩ
      Ζητω βοηθεια απο το κοινο.....ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΞΥΠΝΙΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....
      ΡΙΧΤΕ ΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ....τοση μανια...μαζι μου .... δεν ειναι εξηγησιμη αλιως...
      Εγω φταιω, εγω ο λαικιστης,ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ,Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΛΩΣ ΚΑΘΕΥΔΕΙ.....
      ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ..... ΜΕ ΚΑΠΑΠΙΔΙΑ....ΣΤΟΝ ΣΑΚΚΟ ΤΟΥ .....

      Διαγραφή
    5. τωρα ποιος γελαει με ποιον
      αστο τρελογερε

      χαχα

      Κ.Π.

      Διαγραφή
  18. Εσείς που λέτε οτι δέν φταίει ο Καλλικράτης άν δέν ήταν ο Καλλικράτης θα είχε η Λούτσα τον Μάρκου δήμαρχο που είναι απο τα Σπάτα τα οποία είχαν για πολλές δεκαετίες αποκοπεί απο την Λούτσα και τώρα ξανάσμιξαν?
    Στο θέμα της κεντρικής κυβέρνησης πραγματικά αυτή έχει τώρα τις περισσότερες εξουσίες, αυτή διορίζει όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους μετά τον Καλλικράτη ενώ πρίν τους διόριζε ο δήμαρχος.
    Ελλάς Ελλάς Γυαλάκιας Σαμαράς λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ..ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.....ΚΑΙ ΝΑ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΗΝ ΑΜΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΜΟΛΟΦΟΥΣ.....ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΤΑ ΜΠΑΛΩΜΕΝΗ .
      Δεν μπορει να ειναι τοσο στραβοι οι Αρβανιτες.....ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ.....
      Ειδατε που φταιει ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ?Σας ειχα προ ειδο ποιησει.ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΔΗΜΑΡΧΙΔΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ....ΕΙΝΑΙ ...ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ .....στους δημοτες,ΑΠΛΩΣ ΔΗΜΑΡΧΕΥΟΥΝ....ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?
      ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ..ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙΤΕ...ΜΕ EVENTS....ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ....απο τον δυτικο διαδρομο, να μην κανετε ...θορυβο.....ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.....

      Διαγραφή
    2. Ρε ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΣΙΜΗ??? ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ?ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΤΥΡΑΚΗΔΕΣ, ΑΛΤΙΠΑΡΜΑΚΗΔΕΣ???? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΤΕ Η ΛΟΥΤΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΤΕΜΙΔΑ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ .....ΤΣΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΑΝΑ. ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝΕ...

      Διαγραφή
    3. ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ...ΣΥΝΤΕΚΝΕ.....ΠΟΛΥ ...ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ...ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ....ΛΕΣ? ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ?Εδω που τα λεμε..τετοια ανορθογραφια εχει ονοματεπωνυμο και οχι αρχικα...

      Διαγραφή
  19. Tοԁay, I went to thе beach front with my chilԁren.

    І fοund a ѕea ѕhеll and gavе іt tο mу 4 year οld ԁaughteг and
    saіd "You can hear the ocean if you put this to your ear."
    She placed the shell tо her eаr аnd scгeamed.
    Theгe ωas а hеrmit сrab inѕide and it pinched her eаr.
    She nevеr wants to go baсκ! LoL I
    knοw this is completely off tоρiс
    but Ӏ had to tell somеοne!


    Μy hοmeрage: how to get bigger boobs naturally

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το ξερουμε ...παλιο ειναι....

    εκ συγχρονισθειτε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φταίει και η Τοπική Αυτοδιοίκηση φταίει και η κεντρική εξουσία παράδειγμα άν δέν έρχεται κάποιος στην Λούτσα το καλοκαίρι για μπάνιο μπορεί να το κάνει επειδή είναι χάλια η Λούτσα αλλά μπορεί να το κάνει και επειδή δέν θέλει να χαλάσει λεφτά για βενζίνες κατά τα άλλα ο Καλλικράτης έχει περιορίσει πραγματικά τις εξουσίες των δημάρχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΕΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ.
    Πανε μακρυτερα που ειναι καθαροτερα,πιο ησυχα ,και πιο πολιτισμενα.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΟ ΔΙΧΤΥ, ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΗΤΑΔΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.Δεν θελουν να καβαλλανε ξαπλωστρα για να μπουνε στο νερο,θελουν να φανε σαν ανθρωποι το ψαρακι τους,να αφησουν τα λεφτουδακια τους,να πιουν μετα καιτο καφεδακι τους και να φυγουν ηρεμοι.Εκει μονο για ξεσαλωμενα μπητοπληκτα πιτσιρικια το κανατε....ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ και οσα τα εχουν, πανε Σαρωνικο μερια.ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΙΧΕ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΚΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΦΥΓΕ ..ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ....Πηγαινετε Μπρεξιζα να δειτε τι κοσμο μαζεψε απο ολα τα Β προαστια...τι εστιατορια ανοιξαν στην Ν. Μακρη και ποσα καταστηματα Ρουχων.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ..ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ..ΟΛΑ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΤΑ....Μεχρι και τα κινεζικα εχουν προβλημα εκει και πανε Ν. ΜΑΚΡΗ.Η ΚΡΙΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΟΥ ..ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ,και να μην τα πεταει ..οπου ναναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε Αριστογείτονα δέν είσαι απο την Λούτσα, δέν σου αρέσει η Λούτσα, δέν πάς στην Λούτσα τί ασχολείσαι όλη μέρα μαζί της? Ο καθένας πάει για μπάνιο όπου του έρθει και η Νέα Μάκρη εκτός απο το Ζούμπερι δέν έχει τίποτα σημαντικό, το ήσυχο καφεδάκι μπορείς να το πιείς και στο κοντινότερο καφενείο της γειτονιάς σου. Έχω παρατηρήσει μάλιστα οτι οι περισσότεροι απο αυτούς που έχουν το πάνω χέρι στην Λούτσα είναι απο Ραφήνα την Μικρασιάτικη Ραφήνα που δέν είναι Αρβανίτικη, το θεωρώ φυσιολογικό αφού η Ραφήνα είναι πολύ κοντά στην Λούτσα πολύ περισσότερο ακόμα και απο τα Σπάτα και δέν έχει δικές της παραλίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
    Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΙΔΙΑ ,ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ .
    ΕΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΦΗΝΙΩΤΕΣ (ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ)δεν με νοιαζει .Τοσο το χειροτερο για σας που σας βαζουννε χερι .Η Λουτσα ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ,ειναι τα παιδικατα μου ,ειναι οι φιλοι μου ,οι συγγενεις μου,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ .Αυτους θα τους κυνηγαω με την γραφη μου,αυτο ξερω ,αυτο μπορω να κανω ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ.
    Δεν ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα,δεν ηρθαν οι αναλφαβητοι να διωξουν τους σπουδασμενους ,ΜΕ ΑΣΥΝΤΑΞΙΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑς ΤΟΥΣ. Παω οπου θελω και βλεπω ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ.
    ΓΚΕΚΕ?CAPICE?
    ΕΣΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ, που δεν ξερουν καν τι εχει μια παραλια ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ,παρκο ,ντους,καμπινες,ποδηλατοδρομο,ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗΣ,παιδικες χαρες,.......ΠΑΡΚΟ ΜΠΡΕΞΙΖΑ,ΚΑΙ ΣΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ....ΜΙΑ ΚΑΛΟΒΑΛΜΕΝΗ ΚΑΝΤΙΝΑ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΣ Ν. Μακρης.Μηπως σκεφθηκες γιατι κλεινουν τα μαγαζια στον κεντρικο στην ΛΟΥΤΣΑ?Γιατι γεμισε ενοικιαστηρια στα διαμερισματα δυο βηματα απο την παραλια?Γιατι δεν παιρνει ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΝΩ Η Ν. Μακρη παιρνει καθε χρονο?Γιατι οι μον οι ενοικιαστες ειναι μεταναστες?αΝ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ νεκρος τοπος θα ειναι η Λουτσα ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΑΠΑΝΤΟΥΠΑΔΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ.Ολα τα ακριβα προαστια της Ραφηνας,ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ,ΠΟΥ ΣΑς ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ...καποτε ερχοντουσαν Λουτσα,τωρα πανε Ν. Μακρη ,Μαραθωνα.Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ...δεν το καταλαβες ακομα?Πηγαινε στο καταστημα ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ Σαββατο να δεις να φευγουν με σακκουλες ρουχα απο εναν εξυπνο επιχειρημματια ,τεως κοινοταρχη..που εβλεπε παραπερα....απο την μυτη του.Που ΕΒΛΕΠΕ ΓΥΡΩ ΤΟΥ,εκει που δεν βλεπετε εσεις ,που ειναι το κοινο σας συμφερον, που ειναι οι πελατες σας και σας ψεκαζουν με φουμαρα.... οι δημαρχιδες σας.Η Λουτσα ειναι το επινειο ΠΟΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΟΝ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝΤΩΝ ,,παρα την κριση.Γιατι δεν ερχονται πελατες?Αν μαλιστα σας πηραν και τις ...επιχειρησεις ...ΟΙ ΡΑΦΗΝΙΩΤΕΣ....ΕΕΕΕΕΕ πολυ κοροιδα δεν εμφανιζεσθε κατ εσενα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΒΟΛΤΑ ....ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ....Ξεκινας απο το λιμανακι στην Ν Μακρη ΚΑΙ ΦΘΑΝΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ GOLDEN COAST στον Μαραθωνα ΜΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΜΕΤΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΜΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ ΠΑΛΙ ...Τεως δημος Μαραθωνος..ενιαιο καλογουστο καθαρο μετωπο ΔΥΟ ΤΕΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ.Ομπρελλοκαθισμα μονονΜΕΤΑ ΤΟ GOLDEN KAI που και που.χιλιομετρα δικε μου χιλιομετρα διαμορφωμενα ..ΟΧΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΘΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ,ΣΠΑΣΜΕΝΟΠΑΓΚΑΚΙ ,ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ ,ΚΑΙ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΜΑΚΤΑΔΕ....ΚΑΙ ΠΑΡΚΑ ....ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η Σπαταρτεμισια κοινοπΟλιτεια ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ.τοοοοοοση ξαπλωστρα τοοοοση καταπατηση παραλιας τοοοοοοοσα εμπορικα κεντρα ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΣΑ?ΕΕΕΕ πως διαβολο τα βγαζουν περα η Ραφηνα η Ν. ΜΑΚΡΗ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ?ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ?Το προβλημα σου ειναι που παει ο Αριστογειτονας?Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΛΩΣ ΚΑΚΩΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,σου λεω κατι να το σκεφθεις λιγο.ΟΙ μεγαλοι ασχολουνται με ΙΔΕΕΣ ,οι μεσαιοι με ΓΕΓΟΝΟΤΑ,και οι ΜΙΚΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.Γινε τουλαχιστον μεσαιος, γεγονοτα ειναι, δεν τα βλεπεις?ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ?Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ ΤΑ ΣΤΗΝΕΙ?Αν σταματησω να φωναζω θα ευχαριστηθεις,την πολη σου?ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ.Ετυχε να δουλευω με υπολογιστη και μου ειναι πολυ ευκολο να κανω σχολια ,ΜΠΑς ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ,για το εγκλημα της παραλιας,ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ,αλλα ισως, δεν εχουν τον χρονο και την ευχερεια να γραψουν γιαυτο.
    Για να τελειωνω μαζι σου ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ..αλλα μπας και καταλαβει και κανενας αλλος...που στριφογυριζει γυρω απο τον εαυτουλη του και το τι κανει ο γειτονας του,...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΩ.ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ,Γιαυτο βαζω ψευδωνυμο ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΣΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ.Απεναντι στην βλακεια, την διαφθορα,τον ωχ αδερφισμο και το κουτσομπολιο του τυπου ποιος ειναι αυτος κλπ κλπ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΜΑΙ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΥΦΛΩΣΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟ ΚΥΚΛΩΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ...ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ....Η ΑΡΚΕΤΟΙ....ΤΟ ΜΥΜΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ..και δεν αφορα μονον εσενα ,,ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑ ΤΟΣΗ ΑΞΙΑ ...να γραφω για χαρη σου τοσες σειρες,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.

    ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.....ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ...ΚΑΙ ΕΣΣΕΤΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΛΑΝΗ....ΣΑΣ ..ΑΥΤΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν σου πα εγω παλι μαλακια θα γραψει...

      K.Π.

      Διαγραφή
  26. Θελω τη παραλια ΜΟΥ
    Θελω την ησυχια ΜΟΥ
    θελω τη ξαπλωστρα ΜΟΥ

    Ολα δικα ΜΟΥ , εγω ετσι μεγαλωσα ρε με Αλικη με Παπαμιχαηλ
    με μια παραλια δικια μου ,σε ενα ταβερνακι που ημουνα εγω το αισθημα
    και ο τυπος με τη κιθαρα...

    Ο κοσμος προχωρα μπροστα παππου αρκει να προχωρα σωστα.

    ΕΣΥ ΠΑΠΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΠΟΝΩΩΩΩΩ

    ΜΑ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΩΩΩΩ

    ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΥΡΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θελω ξαπλωστρα,ουτε ομπρελλα.θΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΜΠ ΠΧ,Γαλλικη ριβιερα,ΟΧΙ ΛΟΥΤΣΑ ΡΙΒΙΕΡΑ.Εχω ταξιδεψει εκει που δεν μορεις να φαντασθεις καν.Δεν βαραω αναπηρους,ΟΥΤΕ ΚΛΕΒΩ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, γιαυτο σταματω εδω.
      Δεν ακουω Τερλεγκα ,
      ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΡΟΚ δεν πας μπροστα.....,σε κανενα πεδιο.
      .....when the smoke is going down( by scorpions )τοτε
      θα καταλαβεις ισως...
      σουπα ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΒΑΛΛΩΝΟΥ.....

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ στην κοσμάρα σου παντού κλέβουν τις παραλίες μακάρι να ήταν μόνο στην Λούτσα, σε όλα τα μέρη που υπάρχει κύμα λουομένων τα ίδια γίνονται τα χειρότερα δέν είναι στην Λούτσα είναι στις δυτικές παραλίες του Σαρωνικού.

      Διαγραφή
    3. H Κοσμαρα μου δεν ειναι η κοσμαρα ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ .Εσυ που τους δικαιολογεις εισαι ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΣΜΑΡΑ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ,ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ,,ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ....Παντου ο κλεφτης δικαιολογειται με το ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι κλεφτης.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΛΕΦΤΗΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΙ.Καταλαβαμε μην κουραζεσαι τσαμπα... .....

      Διαγραφή
    4. Αριστογείτωνα άφησε τις βλακείες και στην Νέα Μάκρη που τόσο πολύ είσαι κατενθουσιασμένος μαζί της δέν υπάρχει καμιά παραλία για μπάνιο στην Λούτσα τουλάχιστον κάτι βρίσκεις.

      Διαγραφή
    5. Σωωωωωωωπααααααα ...ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΩ ΚΩΛΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟ ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΝΙΚΟ ....που να μην ξεκολαει απο πανω μου σαν το βαρεμμενο.ΦΟΒΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΜΑ ΒΡΗΚΕΣ....
      ΤΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΣΤΟ ΧΑΡΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΤΑΚΙ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ....
      Ελεγα οτι θα λεγατε για τον ΔΗΜΑΡΧΟ,που ειναι στην λιστα ....ΑΛΛΑ ΠΟΥΟΥ ΟΥ ΟΥ ΜΥΑΛΟ.....ΤΟ ΒΑΡΕΣΕ Η ΜΠΑΛΑ...ΑΠΟ ΤΟ BEACH VOLLEY....

      Διαγραφή
    6. Άστους ρε Αριτογείτωνα Αρβανίτες είναι εκεί στην Λούτσα περιμένεις τίποτα καλό απο απογόνους Αλβανών?

      Διαγραφή
    7. Από απογόνους του Χίτλερ;

      Διαγραφή
    8. AAAA Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ.Ανε και στους θαυμαστες του,εκτος αν το αμισβητουν και αυτο σαν το ολοκαυτωμα.Παιδες, η αυτοχειριστηκε ,η τον φαγανε( ΕΤΣΙ ΛΕΤΕ?) ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΑΘΕ Ο ΑΡΕΙ ΑΝΟΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΕΠΑΘΕ ΣΑΝ ΚΩΤΣΟΣ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.....Δεν κοβετε δρομο να πατε κατ ευθειαν για αυτοχειρια ...να γλυτωσει και κοσμος... απο την ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ....

      Διαγραφή
  27. Τελεωσε γεροντα το σκεφτηκα και
    κατεληξα οτι τη ζημια στη Λουτσα τη κανουν ....

    ΤΑ ΜΠΛΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ!!!

    οσο ειχαμε ΚΤΕΛ ουτε μπιταδικα ειχαμε ουτε ξαπλωστρες
    ουτε αεροδρομια ουτε τιποτα γ@μω το συντακτικο μου γ@μω!!

    Η Ν μακρη εχει απο αυτα εμ δεν εχει ,Μαυρο στο Μαυρογιαλουρο που
    εφερε το 304 λοιπον...

    Μη μου ταραζεσε γεροντα. Το να γινουν οπως θες εσυ λιγο δυσκολο. Το να υπαρχει μια ταξη, εκει μας βρισκει ολους συμφωνους.


    Και εχεις δικιο οσοι πρεπει να σε ακουσουν σε ακουν, μην στεναχωριεσε καθολου για αυτο.


    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΑΙ ΚΑΙ ΣΑΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ?
    ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ,ΣΕ ΟΛΑ .... ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕΣ... ΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ....ΣΟΥ,ΤΗΝ ΧΑΖΗ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ
    WE ARE THE WORLD....AND WE WILL ROCK YOU.....ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...
    2 ΧΩΡΙΣΤΑ τραγουδια ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Παλι καλα που δεν εγραψες καψουρικο ΠΑΛΙ .ΑΚΟΥ ΜΩΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ.....ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ....ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΛΑΨΟΜΟΥ...ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΙΚΑ....που σαπιζουν και το λιγοστο νιονιο που μπορει, ισως... να εχει κανεις ΣΤΗΝ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΡΛΕΓΚΕΙΑΣ.....ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ...ΑΠΟΨΗ.....Πηγαινε μωρε να ακουσεις ποιηση στον Ξενοφωντα,ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, γεμισε αφισες με Μαχαιριτσα.Ωραιος μουσικος .Ο Τερλεγκας της
    Σπαταρτεμισιας διασκεδασης ποτε ερχεται?ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ το Ζγουρο μαλλι,ο Δημαρχος Μαρκοπουλου ...
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΙΩΤΕΣ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ...ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥ ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΒΑΖΩ ΘΕΜΑ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΟΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΦΕΤΟΣ.Να ησυχασουν και οι περιοικοι,πατε Μαρκοπουλο,Ραφηνα, Ν Μακρη....ΕΧΟΥΝ ΩΡΑΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ,ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ......ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ.Δυο βηματα απο την Αριωνος.ΟΑΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑΣ.....ΚΑΙ ΣΩΣΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.Στολιδι για ολη την περιοχη.
    ΜΟΝΟ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΝΙΚΑ EVENTS.....να μεινουν μονοι τους, να εκφωνουν λογυδρια απο χαρτακι στην κωλοτσεπη......με τους σπιτωμενους πολιτιστικους ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η δημαρχάααααρα μας δεν σέβεται ούτε την παράδοση του τόπου του.Αυτό που βρήκε από τον παππού και τον πατέρα του.
    Έκανε το πανηγύρι του "Αγίου Πέτρου" στο 1ο Δημοτικό, κακόφημο σκυλάδικο.
    Δεν ξέρω αν φέτος θα βάλει και "στυλιάρα" για να χορεύουν τα κορίτσια στα πλαίσια της θρηκευτικότητας και της παράδοσης που δίνουν αυτές οι εμπνευσμένες εκδηλώσεις.
    Ε ρε στυλιάρη που σου χρειάζεται, ρε Κατσαλήρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ....
    ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ....μην κολλησουν κανενα ΣΚΥΛΟΜΙΚΡΟΒΙΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΜΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ ..ΤΙ ΛΕΕΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ?ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΕΡΛΕΓΚΑ.....ΓΚΕ ΓΚΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΜΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ ..ΤΙ ΛΕΕΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ?ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΕΡΛΕΓΚΑ.....ΓΚΕ ΓΚΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας