ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Για την Συνεδρίαση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για την Συνεδρίαση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ
του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος

-          Το ζήτημα του αποχετευτικού και η λύση του,
-          το σχέδιο σύμβασης παραχώρησης του Δικτύου ύδρευσης του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος στην ΕΥΔΑΠ,
-          και άλλα κανονιστικού περιεχομένου θέματα (ανάπτυξη περιπτέρων με περιορισμένη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου, άδεια χρήσης παραλιακού χώρου από καταστήματα της περιοχής)
εξέτασε η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ του ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, που συνεδρίασε την Πέμπτη 16/5/2013 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ.


Μετά τις εισηγήσεις του Δημάρχου και των καθ’ ύλην αρμοδίων αντιδημάρχων αναπτύχθηκε μέσα από τη διαδικασία του διαλόγου μια συγκροτημένη επιχειρηματολογία και παράθεση απόψεων, που συμπερασματικά διαμόρφωσαν ένα πλαίσιο θέσεων που καλείται το Δ.Σ. να λάβει υπ’ όψη του.
Ειδικότερα για το θέμα του ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ.
Ομόφωνα τα μέλη της επιτροπής διαβούλευσης συμφώνησαν στην αναγκαιότητα της τάχιστης επίλυσής του. Εκφράσθηκαν επιφυλάξεις για την τεκμηρίωση της ΕΥΔΑΠ σε σχέση με την αδυναμία της Ψυτάλλειας να δεχθεί τα λύματα της περιοχής όπως επίσης επιφυλάξεις υπήρξαν για την δυνατότητα κατασκευής δεύτερου βιολογικού στα όρια της Διοικητικής  Περιφέρειας Παιανίας.
Αναφορικά με τον βιολογικό στο «Πλατύ Χωράφι» όπως ειπώθηκε απ’ την Διοίκηση του Δήμου αυτή γίνεται αποδεκτή μονάχα υπό τους όρους που η πλειοψηφία του Δ.Σ. έχει αποφασίσει (κλειστού τύπου, υπερσύγχρονης τεχνολογίας, μικρού μεγέθους, χωρίς αγωγό στη θάλασσα).
Όσον αφορά το σχέδιο σύμβασης παραχώρησης του Δημοτικού Δικτύου ύδρευσης στην ΕΥΔΑΠ, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος κ. ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΜΑΡΚΟΥ, δεν γίνεται δεκτό σ’ αυτή τη φάση όχι μόνο διότι δεν συμπεριλαμβάνει τους όρους και τις προϋποθέσεις του προσυμφώνου του Αυγούστου του 2011 (Διαγραφή οφειλών σε ΕΥΔΑΠ για προγενέστερες χρήσεις, καθορισμός τελών χρήσης Δικτύου κ.λ.π.) αλλά κυρίως  διότι το εν λόγω σχέδιο ζημιώνει επί της ουσίας τα συμφέροντα του Δήμου.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

31 σχόλια:

  1. Η ΔΙΑΔΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΙΔΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΤΙ ......ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΒΟΘΡΟΥΣ.....
    ΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠΑΑΑΑΑΑΑ......
    Τα υπολοιπα..... επιφυλασσονται, με επιφυλαξη ,...κλπ,κλπ κλπ
    το ειδατε το στημενο διαδουλεμα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ
    (Εκπροσώπου του ΟΠΑΣ στην Επιτροπή Διαβούλευσης)
    Η Δημοτική Αρχή Σπάτων – Αρτέμιδος αυθαιρετώντας για μια ακόμα φορά, εκδίδει Δελτία Τύπου κατά το δοκούν, υποκαθιστώντας τη συλλογική βούληση της Επιτροπής Διαβούλευσης, αφαιρώντας της το Δικαίωμα να έχει καταλήξει Η ΙΔΙΑ ως αρμόδιο, αυτοτελές, συλλογικό, γνωμοδοτικό όργανο στην έκφραση ελεύθερης γνώμης, για κάθε ένα θέμα χωριστά (ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ) και βεβαίως την αποτύπωση των επιμέρους απόψεων, όπως επίσης οι ίδιοι νόμοι περί συλλογικών οργάνων αναφέρουν, για την Ελληνική Διοίκηση και την Αυτοδιοίκηση στη χώρα μας.
    Η απαράδεκτη εμμονή του αρμόδιου – προεδρεύοντος Αντιδημάρχου, κ. Αθ. Μαργέτη, να παρεμποδίσει πραξικοπηματικά την διεξαγωγή ψηφοφορίας στα θέματα διατύπωσης γνώμης της Επιτροπής (κατά τη συνεδρίαση στις 16.5.2013), αποτελεί ένα ακόμα δείγμα του πως οι αρμόδιοι της δημοτικής αρχής αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία, την Αυτοδιοίκηση και το θεσμό της Διαβούλευσης.
    Οι αρμόδιοι της Δημ. Αρχής Σ-Α κατάλαβαν καλά μέσα από την πραγματικά αποκαλυπτική συζήτηση που έγινε, μεταξύ των μελών της Επιτροπής Διαβούλευσης, ότι σε περίπτωση ψηφοφορίας θα καταδικαζόταν (ακόμα και από δεδομένους «φίλους») η πολιτική τους και στα δυο κρίσιμα, κορυφαία ζητήματα (1ο και 2ο της Ημερήσιας Διάταξης της 16.5.2013), για το λόγο αυτό επέλεξαν να φιμώσουν την συλλογική έκφραση της Επιτροπής, με τις αυθαίρετες ερμηνείες του κ. Μαργέτη, τον οποίο όπως φαίνεται συνεπικουρούσαν στην ενέργειά του αυτή τόσο ο παρευρισκόμενος Δήμαρχος, κ. Χρ. Α. Μάρκου, όσο και οι άλλοι αντιδήμαρχοι, κ.κ. Χρήστος Γ. Μάρκου, Χ. Σερέτης και Π. Πουλάκης
    (ΠΡΟΣΟΧΗ: για τεχνικούς λόγους διαβάστε τη συνέχεια της δήλωσης στην επόμενη ανάρτηση που ακολουθεί αμέσως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (ΠΡΟΣΟΧΗ: συνέχεια της δήλωσης του Χ.Π. από την προηγούμενη ανάρτηση)
      - Αλήθεια, οι αρμόδιοι της Δημοτικής Αρχής εξουσιοδοτήθηκαν από εμάς τα μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης για την έκδοση του Δελτίου Τύπου που συνέταξαν, χωρίς εμάς;
      - «Αναφορικά με τον βιολογικό στο ¨Πλατύ Χωράφ騻, ΓΙΑΤΙ δεν κατέγραψαν την παρουσιασθείσα – επιβεβαιωθείσα, αδιέξοδη πολιτική της Δημοτικής Αρχής, που εμμέσως πλην σαφώς ομολόγησε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χ. Γ. Μάρκου, αναφέροντας ότι «εμείς εφαρμόζουμε το πρόγραμμά μας» (!), απέναντι όμως στις προ πολλού αντίθετες και εντελώς διαφορετικά θεσμοθετημένες (νομοθετημένες) λύσεις και αποφάσεις (βλ. Κοινοτικούς Κανονισμούς – έγκρισης των Επιχ. Προγραμμάτων ΕΣΠΑ από το 2007, έγγραφη Κρατική απόρριψη όλων των προτάσεών τους από 3.4.2011, κλπ);
      - ΓΙΑΤΙ απέκρυψαν ότι στα δυσβάστακτα βάρη (αναγνωρισμένο χρέος 30.260.000 ευρώ, έως 6.6.2011) που κληρονομήσαμε από τις προηγούμενες δημοτικές διοικήσεις σχετικά με το χρέος στην ΕΥΔΑΠ ΑΕ, προστέθηκαν και οι αστοχίες τις σημερινής Δημοτικής Αρχής, με την υπογραφή του από 28.5.2011 προσυμφώνου «παγίδα» για τα συμφέροντα του Δήμου, που ενώ αυτό έληξε από 30.4.2012, δημιουργώντας νέα αδιέξοδα για τον Δήμο, ο Δήμαρχος και οι υπόλοιποι αναληθώς το επικαλούνται αρμοδίως;
      - Μήπως αρνήθηκαν την ψηφοφορία πάνω σε προτάσεις, όπως για παράδειγμα την έκφραση γνώμης – πρότασης προς το Δ.Σ. για σύσταση Διαπαραταξιακής Επιτροπής αντιμετώπισης του προβλήματος του αποχετευτικού, θέλοντας να συνεχίσουν να κινούνται και να χειρίζονται τα πράγματα με απόλυτη αδιαφάνεια;
      Μετά και την τελευταία πραξικοπηματική ενέργεια σε βάρος του θεσμού της Επιτροπής Διαβούλευσης, είναι πια ξεκάθαρο το πώς αντιλαμβάνεται η Δημοτική Αρχή Σ-Α το διάλογο, τη διαβούλευση, τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση. Προφανώς αποκλειστικά και μόνο ως πεδία πελατειακών σχέσεων και μηχανισμών.
      Για το λόγο αυτό καλώ όλα τα μέλη της Επιτροπή Διαβούλευσης να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, καταδικάζοντας την αυθαιρεσία που έγινε από τον Προεδρεύοντα αντιδήμαρχο και τους υπολοίπους παρευρισκόμενους, με την κατάργηση του δημοκρατικού δικαιώματος της ψηφοφορίας των μελών, για τη διαμόρφωση γνώμης, όπως προβλέπει ο νόμος.
      Καλώ προσωπικά τον Δήμαρχο, να τιμήσει το θεσμικό του ρόλο, διαβάζοντας με τη δέουσα προσοχή ΟΛΟΚΛΗΡΟ το άρθρο 76 του Ν. 3852/10 και το άρθρο 15 του Ν. 3463/06 (σε συνδυασμό με το άρθρο 1), για να διαπιστώσει το τεράστιο ολίσθημα του αντιδημάρχου του και στη συνέχεια διαπνεόμενος όπως θέλω να πιστεύω από τα ανθρωπίνως κοινά standard του ορθώς νοείν, να αναλάβει πρωτοβουλίες αποκατάστασης της προσβολής που έλαβε χώρα σε βάρος της Επιτροπής Διαβούλευσης και όλων εμάς των μελών της.
      Ελπίζω και αναμένω …………………. διαφορετικά, δικαιωματικά πλέον, επαυξάνω την κριτική μου.
      Αρτέμιδα, 21.5.2013
      Χ.Π

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΣΟΧΗ μια διόρθωση
      Στην προ-τελευταία παράγραφο της Δήλωσής μου, αντί «άρθρο 15 του Ν. 3463/06», να τεθεί «άρθρο 15 του Ν. 2690/99».
      Ευχαριστώ
      Χ.Π.

      Διαγραφή
  3. ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΔΑΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΕΒΓΑΛΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ?
    Δεν το υπογραφει κανενας ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΔΕΛΤΙΟ .
    Δελτιο τυπου για.......την συνεδριαση ..ποιος το εγραψε ,ποιος το υπεγραψε ,κρατηθηκαν πρακτικα?
    ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ...ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ, σαν σχολιο στο μπλογκ, οπου, οτι θελει γραφει Ο ΚΑΘΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΔΑΣ Η ΠΟΛΙΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δελτίο τύπου από αυτά που ΦΥΣΙΚΑ δεν δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Δήμου.Μερικοί έχουν μείνει στην εποχή της σούστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να δημοσιευθει φιλε?ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ?Ενα δελτιο , χωρις τιτλο του δημου που το αναρτα?ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ?
      Να σε ρωτησω ,ποιος μου λεει εμενα, του πονηρου, οτι δεν το εγραψε πχ ,λεμε τωρα ,ενας απο τους φιλοζωικους που συμμετειχαν για να προστατευσει ΤΑ ΖΩΑ?
      ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΣΤΑ.......ΜΑΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΟΥΣΤΑ.Μπορει και στρουθοκαμηλος....ανταμα, ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ το γνωστο.

      Διαγραφή
  5. Aυτη η δυστυχη πολη εχει δυο βλαμενους με....αρχικα!τον Κ.Π και τον Χ.Π....ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ,μας εχουν τρελανει στις ανακοινωσεις ,τους φταινε οοοολοι οι αλλοι,ειναι,υποτιθεται,αποφασιστικοι, αδεκαστοι,αδιαλακτοι...αλλα εμεις παραμενουμε βουτηγμενοι στα προβληματα ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;;;;;T.Σ:Tαλας Σπαταναιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΙΔΙΩΣ ΤΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ. ΤΟ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ - ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΛΛΩΝ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΜΑΡΓΕΤΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρακολούθησα ως πολίτης τη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης. Έ, λοιπόν αυτός που εσύ 12:57 πμ μάλλον υπονοείς (τον Χ.Π.) μόνο που «βλαμένος», όπως θες να λες, δεν μπορεί να είναι. Μιλάς γενικόλογα και προφανώς κακόβουλα, με την ασφάλεια που δίνει η ανωνυμία. Όμως ο κύριος αυτός που εσύ κατηγορείς μιλά και υπογράφει τις θέσεις του επώνυμα. Αντιπαρατίθεται με επιχειρήματα, όπως έκανε και στην Επιτροπή έχοντας απέναντι όλοι τη Δημοτική Αρχή, Δήμαρχο και αντιδημάρχους. Θυμάμαι πολλά σημεία στα οποία τους κώλυσε στον τοίχο. Τον Δήμαρχο που όπως του είπε κατάμουτρα υπέγραψε έγγραφο προς άλλη υπηρεσία με ψευδείς ισχυρισμούς για ανύπαρκτη συμφωνία με την ΕΥΔΑΠ. Το ίδιο μίλησε με έγγραφα για το έως τώρα φιάσκο για τον βιολογικό στο πλατύ χωράφι, όπου όλες μα όλες οι προτάσεις του Δήμου έχουν εγγράφως απορριφθεί και οι ιθύνοντες επιμένουν στο λάθος. Να γιατί ο Μαργέτης δεν άφησε να γίνει ψηφοφορία. Γιατί ένας «βλαμένος» όπως εσύ, αλλά και άλλα μέλη της Επιτροπής, εγώ δεν υποτιμώ κανέναν, θα έπαιρναν την πλειοψηφία και τότε θα απογυμνωνόταν ο Δήμαρχος και η παρέα του. Προσοχή λοιπόν όχι τυφλή εμπάθεια. Λίγη σκέψη δεν βλάπτει. Άλλωστε η απουσία της πολλά χρόνια τώρα έκαμε «δύστυχη την πόλη μας», αφού επιλέγουμε ανίκανους (και όχι μόνο) στη διαχείριση των υποθέσεών μας και δεν καταλάβαμε ότι ήταν οι πραγματικά βλαμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΜΑΤΑ,ΟΥΤΕ Η ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΟΥΤΕ Η ΕΜΠΛΟΚΗ.Μεχρι ο ΚΠ διορθωθηκε και οχι μονον ορθογραφικα,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ,και ελπιζω να δειξει αρκετη κατανοηση με τον 12 57.Η ΑΥΠΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
      Early to bed early to rise, makeς a man healthy ,wealthy and wise κπ.
      Γελαμε με το γελοιο παιδι μου ,δεν του απανταμε σοβαροφανως.Πρεπει να ξερουμε ποτε γελαμε και ποτε θυμωνουμε,οχι για κανενα αλλο λογο, αλλα για να κανουμε οικονομια διαθεσης με τοσους βλαμενους,που δεν βλεπουν στον καθρεφτη......

      Διαγραφή
  8. Αγαπητε Σπαταναιε.Η ΤΑΛΑΙΝΑ πολις σου, ΔΕΝ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΠ ΤΟΥ ΧΠ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕς ΜΟΥ.Κατηντησε ετσι απο τα μυαλα που κουβαλατε, τους δημαρχιδες που βγαλατε και κυριως γιατι δεν εισθε σε θεση να ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΑΝΑΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΛΟΙΘΩΡΑ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ.
    Αυτο εμενα με οδηγει στην βασιμη υπονοια ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.ΕΕΕΕ γιαυτο υπαρχουν οι καθρεφτες αγαπητε .Συνεχιστε ωστε να σας εντοπισω καλυτερα...αυτο ειναι προκληση ... αν θελετε την απαντατε, αλλα σας ειδοποιω ,ειμαι εμπειρος στην γραφη, το καλυτερο ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ του νου και των προθεσεων.

    keep on writing......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ....ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΕΙΣΑΝ ...ΓΙΑ ΨΑΧΤΟ ΛΙΓΟ,,ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ...ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Ο ΑΛΛΟΣ!!!ΑΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ,ΕΣΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΡΥΘΜΟΣ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ.ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ...ΤΟΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ,ΤΟΣΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ,ΤΟΣΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ!!!!ΜΠΑΜ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚ-ΟΥΣ-ΑΝΤΗΔΕΣ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙΣ ΩΡΕΣ-ΩΡΕΣ.....Τ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλε αν ο ΚΠ ειναι δημοτικος συμβουλος εεεεεεεε ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑ ΚΟΙΝΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΩ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ..ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ .Παντως βελτιωνει τον λογο του και αυτο ειναι θετικο, αν δει κανεις, πως ξεκινησε.ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ με πληθυντικο σε δημαρχαιους ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ,εχει καποια σημασια και το επισημανα αλλα εσυ που ...να το καταλαβεις....Το θεμα ειναι οτι συνεμορφωθη απο τους μπλογκιτες και μπραβο στην ΑΝΝΟΥΛΑ που τον μαζεψε με το κουταλακι. Για τον αλλο,ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ,και εμενα αυτο μου αρκει.ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΙΟΛΟΥ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ.Παρθενογενεση δεν γινεται,οι παρθενες τελειωσαν, ΕΣΥ ΜΟΝΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΨΑΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.Αν ΓΙΑ ΣΕΝΑ ,αποτελεσμα ειναι, να βρω την παρθενα εεεεεε εμενα δεν με κοφτει με ποσους εχει παει ,ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ ΨΑΞΤΗΝ .Δεν με κοφτει επισης αν σε απογοητευω, ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΚΙΟΛΑΣ.θελω να με ψηφιζουν μονον εξυπνοι και πεπαιδευμενοι ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟς ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ.
    Αντε γεια και παρθενες θα βρεις στην Σαουδικη Αραβια...ΚΑΤΑ ΕΚΕΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΛΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....ΚΙ ΑΓΕΝΕΙΑ ,ΠΟΛΥ ΑΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ.....Τ.Σ

      Διαγραφή
    2. Τι σοβαρή άποψη !! Συμπαράταξη με τα "Λ.......α" και αυθαίρετη λάσπη σ' αυτόν που δεν διοίκησε και ίσως ούτε θα διοικήσει ποτέ τον Δήμο, ούτε ως Δήμαρχος, ούτε ως Δημοτικός Σύμβουλος, γιατί απλά δεν παίζει ποτέ με την πλευρά της συμπολίτευσης - εξουσίας, ούτε της αντιπολίτευσης. Γιατί αν είχε τους κρυφούς πόθους που εσείς 12:57 πμ, 1:02 πμ και 12:44 μμ καταλογίζετε δεν θα τα έβαζε με όλους μη χαριζόμενος σε κανένα. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ

      Διαγραφή
    3. Ελαβον το πληρες ευγενειας μυνημα σας των 1 02 και εσπευσα να απαντησω εις αναλογον υφος.Δεν εξεφρασατε αποψη, λοιδωρησατε δυο ατομα,σκαιωτατα και εμβαλλατε υποψιας δια την προελευση των .Ουτως εχοντων των πραγματων ,διαπραξατε συκο φαντια , δεν διευκρινησατε οτι προκειται περι απλης υποψιας,την εμφανησατε ως γνωση.ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΘΕ ΓΙΑ ΑΓΕΝΕΙΑ ΜΕΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑ ΠΡΑΞΑΤΕ ...ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ......,επανερχομαι στην καθομιλουμενη ,φωναζει ο κλεφτης να φοβηθει ο νοικοκυρης.....
      Πολυ λιγα σας ειπα αναλογα με το τι σας αξιζε,θα σας τα πουν αλλοι καλυτερα.Την γνωμη του κανεις την εκφραζει με ρημα,πχ νομιζω η πιστευω .ΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΛΠ ΤΑΛΑΝΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΧΩ ΓΝΩΣΗ.ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΕΕΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ...ΦΑΙΝΕΣΑΙ ......ΟΥΤΕ ΕΞΥΠΝΟΣ ΟΥΤΕ ΠΕΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ.Δεν σε ειπα συκοφαντη οπως θα επρεπε..... ουτε με πειραξε που σε ......ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑ.ΔΙΟΛΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΛΟΙΜΟΝΟ....

      Διαγραφή
    4. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ Κ.Π,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ...(ΤΥΧΑΙΟ;;;;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!)ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΤΟΥ Χ.Π ,ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ....ΠΩΣ ΛΕΜΕ ,Η ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ;;;;ΗΤΑΝΕ ΔΥΟ...ΓΙΝΑΤΕ ΤΡΕΙΣ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΧΙΛΙΟΙ ΔΕΚΑ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!Τ.Σ

      Διαγραφή
  11. Ένας ΔΗΜΟΤΗΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ και Ο.Π.Α.τζής
    Όταν κανένας δεν μιλάει για το χάλι στο οποίο μας έφεραν όλοι μα όλοι οι πρώην και οι νυν στα δημοτικά θέματα, εγω προβληματίζομαι για τη σιωπή συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, αλλά και των διάφορων άμεσων ή έννεσων υποστηρικτών τους. Εγώ διαβάζω φίλοι μου τα δημοσιεύματα αυτού του ΟΜΙΛΟΥ, που ο Χ.Π. είναι Πρόεδρος - που δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά ασπάζομαι όσα λέει με τον ΟΠΑΣ - και βλέπω τα όσα αποκάλυψε για το σκάνδαλο της ύδρευσης (Το τεράστιο χρέος που μας φόρεσαν Τυράκης, Κασίμης, Αλτιπαρμάκης και λίγο οι Σπαταναίοι) που με έγγραφα και στοιχεία αποδεικνύει ότι τους πήγε στον εισαγγελέα. Διάβασα επίσης τελευταία ότι επειδή η Περιφέρεια δεν ελέγχει σωστά τους πήγε στον Ρακιντζή για τα ανείσπρακτα 18.000.000 ευρώ που είχαν και εκείνοι για να κάνουν πλάτες και να μην ενοχλούν τους δικούς τους μεγαλοοφειλέτες ζητούσαν να μας φορτώσουν και δάνειο 5.000.000 ευρώ. Διάβασα που ζήτησε επίσης ελέγχους για τα Σπαταναίϊκα σκάνδαλα στους Μυκηναϊκούς τάφους και τα Επιχειρηματικά Πάρκα, τις απευθείας αναθέσεις, τις σκανδαλώδεις παρανομίες στην παραλία της Αρτέμιδος και ξανά την ύδρευση. Τα πήγε όλα στον Γενικό Επιθεωρητή και εκείνος προφανώς επειδή τα είδε τεκμηριωμένα και ενυπόγραφα διέταξε γενικευμένο έλεγχο. Οι συμπολίτες μας που παίρνουν έτσι ανοικτά θέση και δεν χαρίζονται ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, σίγουρα ενοχλούν πολλούς, μεταξύ των οποίων προφανώς και τους προαναφερθέντες 1:02 πμ (22.5.13) και 12:57 πμ (23.5.13), για αυτό υβρίζουν και «δαιμονοποιούν» το κάθε τι προκειμένου να σπείρουν αμφιβολίες, με χαρακτηρισμούς περί «βλαμένων» και «πολιτικάντηδων». Τους ενόχλησε ο έλεγχος που ξεκινά. Ξέρουμε και σαφώς θα ελέγχουμε και τον όποιον ΟΠΑΣ, αλλά πρώτα βλέπουμε τα πράγματα καθαρά όπως είναι. Κανένας έως τώρα δεν τους έχει βάλει χέρι όπως αυτός ο Χ.Π., γι’ αυτό του βγάζω το καπέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑ ΤΟΟΟΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΟΠΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο .....Χ.Π!!!!!ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ....φυσικα ο κλαυσιγελως επιτρεπεται ,ισως και εν προκειμενω να επιβαλλεται....

      Διαγραφή
    2. Διαβάζω κύριε 12:48 μμ, ΔΙΑΒΑΖΩ και παρακολουθώ τις διαδικασίες και τα γεγονότα. Κρίνω και συγκρίνω, δεν πετάω κουταμάρες και εμπάθειες αστήρικτες όπως εσύ που σε πονάει μην πάθει τίποτα το "σύστημα" της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. Οι άνθρωποι δημοσιεύουν έγγραφα και αποδείξεις, εσύ γράμματα δεν ξέρεις; Εφημερίδες δεν διαβάζεις; Μη μας κάνεις τον «Κινέζο» !! Τα πράγματα έχουν βγει στη φόρα, μιλάνε μόνα τους τα δημοσιευμένα έγγραφα, δεν χρειάζεται να πάμε στον ΟΠΑΣ, ούτε να γνωρίσουμε τον εκπρόσωπό του προσωπικά, φθάνει που διαβάζουμε και σε δημόσιες διαδικασίες ακούμε με προσοχή τι λένε. Εσένα όμως όλα αυτά σε πειράζουν ως παιδί του «συστήματος», του πελατειακού και όχι μόνο. Άντε μη κρύβεσαι πίσω από ψέματα και κακόβουλους αναπόδεικτους ισχυρισμούς.

      Διαγραφή
    3. ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΟΟΟΟΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΧΡΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ..ΠΟΣΟ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ;;;

      Διαγραφή
    4. Άκου, ανορθόγραφε και κακόβουλε λασπολόγε της πεντάρας, κανενός μάνατζερ, σε τοπικό επίπεδο, δεν υπήρξε αυτός που υπονοείς, αλλά με όλα αυτά που αναμασάς συνεχώς από την πλευρά σου θέλεις να εξυπηρετήσεις άλλα συμφέροντα και ενόχους του συστήματος διαφθοράς που υπηρετείς, επειδή προφανώς εσύ ή οι φίλοι σου φαίνεται ότι άρχισαν να κινδυνεύουν από αυτόν που υπονοείς. Σε προκαλώ λοιπόν να αποδείξεις αυτά που λες όχι λασπολογώντας, αλλά με στοιχεία εκ μέρους των εργοδοτών του υποψηφίων σε δημοτικές εκλογές, που θα τα δημοσιεύσεις επώνυμα για να έχεις τις συνέπειες του νόμου ως κοινός συκοφάντης. Αυτά γιατί όπως φαίνεται το μίσος, η κακόβουλη και άρρωστη φαντασία σου πλάθει όνειρα και συγχέεις την όποια συμμετοχή κάποιου σε δημοτικά σχήματα, με τις εν συνεχεία αμαρτίες των δημοτικών συνδυασμών, όπου ο εν λόγω που υπονοείς ουδέποτε συνέργησε, διαφωνώντας προκαταβολικά σε κάθε περίπτωση κακοδιοίκησης από όπου κι αν προερχόταν (επίσημα, εγγράφως, κλπ), άλλωστε και γι’ αυτό δεν ανάλαβε ποτέ καμία υπευθυνότητα ή θέση μαζί τους.
      Τελικά από πού κι ως που, όποιοι εδώ και πολλά χρόνια έτυχε να έχουν συνεργασθεί κατά καιρούς με καθαρές σκέψεις και θέσεις, έστω και για μικρά διαστήματα (και μάλιστα χωρίς να διοικήσουν ποτέ) με κάποιους συνδυασμούς, ενοχοποιούνται από τον ως άνω κακόβουλο «πολίτη» 8:20 πμ; Με αυτή τη λογική ο εν λόγω λασπολόγος βάζει στο ίδιο τσουβάλι ανθρώπους άσχετους με αυτούς που άσκησαν διοίκηση και η οποίοι (μόνο αυτοί) ευθύνονται για το κακό μας χάλι.

      Διαγραφή
    5. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ
      «Σε προκαλώ λοιπόν να αποδείξεις αυτά που λες όχι λασπολογώντας, αλλά με στοιχεία εκ μέρους των εργοδοτών του υποψηφίων σε δημοτικές εκλογές, που θα τα δημοσιεύσεις επώνυμα (Δηλαδή : ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΑΡΙΘ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ) για να έχεις τις συνέπειες του νόμου ως κοινός συκοφάντης

      Διαγραφή
  12. Πριν από λίγο γύρισα από μια εκδήλωση που έγινε απόψε στην αίθουσα του λιμανιού της Αρτέμιδος, όπου παρουσιάσθηκε ένα ντοκιμαντέρ γύρω από την κρίση και τις μεθοδευμένες ιδιωτικοποιήσεις από τους δανειστές, με ειδικές αναφορές και στην Ελλάδα (Έδειξε την πολιτική της τρόικας, για τις μεθοδευμένες ιδιωτικοποιήσεις ΔΕΗ, τραίνων, ΕΥΔΑΠ, κλπ). Άξιζε τον κόπο. Οι διοργανωτές μάλιστα είχαν καλέσει τον Ποθουλάκη να μιλήσει μετά το ντοκιμαντέρ σε σχέση με την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ και το τεράστιο χρέος του Δήμου μας προς αυτήν. Έγινε συνοπτική αλλά μεστή ενημέρωση, διάλογος και αποκαλύψεις από τον εν λόγω ομιλητή και με την ευκαιρία να μεταφέρω μια χαρακτηριστική στιχομυθία μεταξύ δυο κυριών που καθόταν δίπλα μου. Λέει η μία στην άλλη. Ά, αυτός είναι ο Ποθουλάκης, γιατί δεν τον πάνε καθόλου από τον Δήμο; Και η διπλανή της απάντησε: "Άκουσέ τον τι λέει τώρα και θα καταλάβεις γιατί". Αυτά και για τους εδώ λοιδορούντες …. έτσι για να καταλαβαινόμαστε, μη μας περνάτε κουτορνίθια γυρνάμε, ψάχνουμε, κρίνουμε, συγκρίνουμε και μαθαίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ...ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ "OI ΚΥΡΙΕΣ";

      Διαγραφή
  13. Αγαπητοι μου συνδημοτες ολαος μας μεσα απο μια παροιμια του λεει <>.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αφιερωμένο στον Χ.Π για αυτούς που του επιτίθενται.
    Ο ποιητής Μανόλης Αναγνωστάκης σε ποίημά του λέει:
    «Φοβάμαι τους ανθρώπους που με καταλερωμένη τη φωλιά πασχίζουν τώρα να βρουν λεκέδες στη δική σου».
    Πραγματικά τους φοβάμαι ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ακομα μωρε ασχολεισθε με τον ΤΑΛΑΝΑ?
    ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ ΕΥΓΕΝΗΣ?
    Αντε κοψτε δρομο ,ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
    Καταλαβαμε ολοι .....ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΙ,ριξτε τους φουμο στις εκλογες.
    ΜΩΡΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας