ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΚΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ;

Τελευταία γίνεται πολύς ντόρος για το που πάει ο δήμος μας τα μπάζα αλλά και τα φύκια που μαζεύει από την παραλία.
Αν πραγματικά μαζεύει μόνο φύκια και αν τα μπάζα είναι από παραλιακό κατάστημα που γκρέμισε κάποιο κομμάτι του που ήταν μέσα στον αιγιαλό.

Κάντε μια βόλτα πίσω από το Δημαρχείο στην Αρτέμιδα και θα σας λυθεί κάθε απορία.
Βουνά από φύκια,τα μπάζα απλωμένα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
Δείτε τις φωτογραφίες και βγάλτε συμπεράσματα.....





10 σχόλια:

  1. Την αμμο παντως απο τους αμμολοφους, ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΝΕ.Φτιαχνουν πιτες μπαλωμενες για ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και ξαπλωστρα οπΟΥ η φυση δεν ευνοησε τον καταστηματαρχη.Απο περισυ φωναζω ...ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΜΟΛΟΦΟΙ....ΚΥΚΛΩΝΕΤΑΙ Η ΤΑΥΡΟΠΟΛΟΣ.... Εσεις το χαβα σας, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ?
    ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ,αυτην που μου την καταπατησατε ,την βιασατε,την ξεφτιλησατε .ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ .
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ .
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑ ΒΟΛΙΑ....
    Και θα σας γανωνω το κεφαλι μεχρι να το ζητησετε ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ.Δεν βαριεμαι, δεν ξεχνω, δεν εχω ΑΜΝΗΣΙΑ .ΟΥΤΕ ΔΙΝΩ ΑΜΝΗΣΤΙΑ.
    ΑΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ..ΚΟΨΤΕ ΜΕ....ΜΗΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,η το βρισιμο ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.
    Το αποτελεσμα με νοιαζει και μονον .
    ΥΠΟΘΕΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ και επαυξάνω αγαπητέ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ. Έχω ακριβώς την ίδια φιλοσοφία, πολύ γερά νεύρα, άφθονο θράσος και ατέλειωτη επιμονή. Αυτό το ζεϊμπέκικο θα το πάω ως το τέλος και θα πιω μέλι όταν πιαστεί στη φάκα το πρώτο λαμόγιο! Θα τσιρίξει τόσο, που τα υπόλοιπα θα σκορπίσουν πανικόβλητα σαν ξερά φύλλα στον άνεμο!! ΚΥΝΗΓΟΣ ΛΑΜΟΓΙΩΝ λοιπόν. Όσοι πιστοί προσέλθετε, η Λούτσα έχει από τα καλύτερα κυνήγια στην Ελλάδα, δεν είναι εποχιακό, "οργιάζει" όλο το χρόνο και το θήραμα είναι πανούργο, κρύβεται οπουδήποτε μυριστεί "ευρώ", σε παραλίες, σε αεροδρόμια, ακόμα και στα ακατέργαστα βοθρολύματα συχνάζει το σιχαμερό!! Καλό κυνήγι!

      Διαγραφή
  2. ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ,ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΣΟ.Αιτησεις ΟΜΑΔΙΚΑ στον δημο.Να μας δοθει η αποφαση ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ,ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.Κανεις δεν την εχει δει ,και τα γηπεδα προχωρανε.Το μπλογκ να αναρτησει τα βιντεο που πηρε αλλο μπλογκ,για να δειτε τι ετοιμαζουν.ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ, ΤΙ EVENTS ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΑΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.Εκει που αφου απελευθερωσαν την παραλια,επανερχονται με νεα κολπα.ΑΘΛΗΤΙΚΑ ME EVENTS ,CELEBRITIES,BOLLYWOOD,KAI αλλα τετοια...ειναι το πλανο.
    Η μπουζουριερα ειναι η ...ΑΘΛΗΣΗ...ΜΕ ΜΠΑΡ ΠΟΥ ΣΑΝΙΔΩΝΕΙ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΦΙΑ.....ΤΕΤΟΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. Εκει διπλα που εθαψαν τον Βενιζελο στην αμμο,που ολα τα πλακακια ειναι σπασμενα, ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΣΟΥΛΗΣΕΙ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΕΠ ,ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΥΜΑ, Κολλητα στον πεζοδρομο,στηνουν κλουβια με διχτυ γυρω γυρω ...ΓΙΑ ΤΑ ΘΗΡΙΑ......

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ...ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ....ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ...γιουκα,διχτυ,και αμμοληψια...με δημοτικα ΟΧΗΜΑΤΑ.Αυτα του προυπολογισμου....θυμαστε τα κονδυλια.....ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ,ΟΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ,Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,....ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ.....
    Αν περασει και αυτο στα μουλωχτα ...μην ξανα ακουσω περι Αγ Νικολαου...που ειναι στην ακρη....ΤΗς Λουτσας.....
    ΗΘΕΛΕΣ ΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣ ΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακούω ότι ότι ετοιμάζονται μηνύσεις κατά όσων υπαλλήλων του Δήμου και του Δημοσίου βλέπουν παρανομίες και δεν επεμβαίνουν. Δεν είναι σωστό να την πληρώνουν οι μικροί μόνον. Ο αντιδήμαρχος της περιοχής θα μείνει στο απυρόβλητο; Τα μέλη του αθλητικού οργανισμού; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ; Είναι δυνατόν να γίνονται έργα σε δημόσιο χώρο χωρίς να έχει βγει ένα χαρτί, μια απόφαση, μια άδεια; Στη διαύγεια δεν υπάρχει τίποτα! Ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες δε συμβαίνουν αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΟΤΙ
    ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ...Και να λενε οχι σε παρανομιες.Ο δημοσιουπαλληλικος κωδικας προβλεπει την αρνηση εκτελεσης παρανομης εντοληςαπο προισταμενο.Επισης προβλεπεται ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.Ας ΤΟΥς ΔΩΣΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Ο ΔΗΜΟΣ...ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ .....ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ.Κανεις δεν ειναι στο απυροβλητο,να βαλουν τους συνδικαλησταδες να μας εξηγησουν ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.Το καλο διχτυ πιανει και μικρα και μεγαλα ΨΑΡΙΑ ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΨΗΝΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ.
    ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΛΗ ΤΟΥΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ.Εξ αλλου φετα φετα κοβεις ρτο σαλαμι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανεις δεν ενδιαφερεται ΑΝ ΕΔΩΣΑΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΜΠΗΤΣ ΒΟΛΛΕΥ?Κανεις δεν κανει αιτηση να μαθει?ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ?Στο Ντουκου και αυτο?ΕΜΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?
    ΑΜ ΔΕ..ΦΙΛΟΙ ...το φιδι απο την τρυπα θα το βγαλετε μον οι σας ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΤΕ....ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.Εγω βγαζω μονον τα φιδια της γειτονιας μου ΑΠΟ ΑΡΙΩΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.....ΑΛΛΑ, ΦΩΝΑΞΑ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΦΙΔΙ ....ΤΩΡΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.....
    PUT THE BLAME ON ME ...BOYS.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ.
    Κυνηγι της παρανομιας με νομιμα μεσα.
    ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ.
    Οχι μονον λογια αλλα και εργα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα ηθελα να ρωτησω με ποια νομιμη διαδικασια μπορει και υπαρχει τοσα χρονια και φετος ακομα το παρανομο αυθαιρετο παραπηγμα στην παραλια του DAVIS.
    το εν λογω παραπηγμα δεν εχει αδεια εντος αιγιαλου, και βαση καμιας διαταξης δεν μπορει να υφισταται αφου δεν υπαρχει αλλο καταστημα κυριο που να μπορει να στηριξει το παραπηγμα σαν παραλιακο υποκαταστημα.
    το μονο που γνωριζω ειναι οτι εδω και πολλα συναπτα ετη η μαμα του ιδιοκτητη εχει μονιμα το κυλικειο του δημου και ετσι ανεξαρτητα απο τις δημοτικες αρχες που ανεβοκατεβαινουν στην εξουσια αυτη ειναι εκει σταθερη.
    σκεφτωμαι λοιπον οτι με καποιο μεσον το παραπηγμα στην παραλια davis χαιρει της ευνοιας των αρχοντων του δημου που καμια διαθεση δεν εχουν να χασουν τον καφε τους απο την μαμα!!!
    εχετε κυριοι την δυνατοτητα να πραξετε τα νομιμα εκει στο δημο??? η ερχονται εκλογες ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ(ή) κύριε (κυρία),
      Δεν είναι μόνο το παράπηγμα που αναφέρετε. Από τον Άγιο Νικόλαο μέχρι τη Βραυρώνα η τοπική διαπλοκή και διαφθορά έχει στόχο την παραλία. Την παραλία όλων μας. Ασελγεί και κερδοσκοπεί ασύστολα. Το ίδιο έχω να πω και για τους κατοίκους του Αγίου Νικολάου. Δεν είναι μόνο εκεί η καταπάτηση και όλα τα ακολουθούντα (ρύπανση, ηχορύπανση κλπ.). Δεν καταγράφω εδώ τις αυθαιρεσίες κατά μήκος, διότι θα κουραζόσασταν να διαβάζετε τόσες σελίδες. ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΛΙΑ.

      Διαβάζω στα ιστολόγια ότι έχει ξεκινήσει μια Κίνηση πολιτών για το θέμα. Δε γνωρίζω περισσότερα μέχρι στιγμής. Γνωρίζω μόνο το σύλλογο Αγίου Νικολάου που δραστηριοποιείται για την περιοχή του. Ίσως μια καλή ιδέα είναι να συσπειρωθούμε σε πρώτη φάση εκεί, μέχρι να υπάρξει γενική κινητοποίηση κάτω από ένα φορέα, μέχρι να πέσουν κεφάλια για το αίσχος αυτό. Μέχρις αποδείξεως του εναντίου, ενοχοποιούνται άπαντες. Δημοτικοί Άρχοντες, δημοτικοί υπάλληλοι, υπάλληλοι Κτηματικής. Και πιο πολλοί ενοχοποιούμεθα όλοι μας, για την αδιαφορία μας. Εκεί πατάνε οι κάθε λογής απατεώνες.
      Ούτε είναι σωστό να ενδιαφερόμαστε μόνο όταν ενοχληθούμε στη δική μας γειτονιά. Θέλω να πω σε όποιον λέει ότι δεν ενοχλείται από τίποτα: Η παραλία και η θάλασσα είναι κοινό αγαθό. Σε αφορά. Εκεί κανεις βόλτα, εκεί μπάνιο εσύ και η οικογένειά σου. Επίσης ούτε κανείς σου διασφαλίζει ότι δε θα ξεφυτρώσει δίπλα σου οποτεδήποτε, ένα αυθαίρετο παράπηγμα, ένα μπαράκι που μπορεί να σου διαλύσει τη ζωή. Και αν αδιαφορούσες μέχρι τότε, ίσως δε θα υπάρξει κανείς να σου συμπαρασταθεί όταν εσύ χρειαστείς.

      Διαγραφή
  8. Αυτη η κινηση πολιτων ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ,να γινουμε πολλοι?
    ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ που δεν εχουν να επιδειξουν αγωνες και κινητοποιησεις.Ερχονται εκλογες και θυμηθηκαν το ......ΑΕΡΟΔΡΟΝΙΟ...ΤΙΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ...και δεν βλεπουν τι γινεται 50 μετρα απο τα ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΤΙ (μεταφερω λογια δημαρχιακα)επιτελουν περιβαντολλογικο και πολιτιστικο εργο..........ΕΕΕΕΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ...σαν αυτο που ειδαμε τρια χρονια, ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ, ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΩΝΟΥΝ.Μονον νεα ατομα, νεοι οργανισμοι,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ,ΤΙς Αρμονιες, τις ομοσπονδιες ,τα συμβουλια και τα ΔΙΑΒΟΛΙΑ.....ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΣΤΟΥ ΡΑΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΙΒΟΛΙ ΠΛΕΟΝ.ΤΕΡΜΑ.Καθαρα και ξαστερα..ολοι οι αναμεμειγμενοι μεχρι τωρα ΜΗΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας