ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Τα στοιχεία του απαγωγέα...


Πρόκειται για τον AJAZI (επ.) MARJON (ον.) του FATMIR και της RAZIE, που γεννήθηκε στις 25-03-1990 στην Αλβανία, προσωρινά κάτοικος Λουτρών Ελευθερούπολης Καβάλας.
Δείτε πληροφορίες για τον ίδιο και το μουσικό του συγκρότημα στο Facebook.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ, το 13χρονο κορίτσι έφυγε με τον 23χρονο από την Αθήνα και πήγαν στην Καβάλα.
Εκεί έχουν επικεντρωθεί και οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. Αστυνομικοί ξεκίνησαν την αναζήτηση και εντόπισαν τα εγκαταλειμμένα σπίτια όπου κοιμήθηκαν οι δύο, καθώς και το αγρόκτημα όπου αναζήτησαν τροφή και νερό, επιβεβαιώνοντας πως είναι καλά στην υγεία τους. Οι έρευνες τώρα εστιάζονται στο Παγγαίο Ορος.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 23χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή ανήλικης (13χρονης) ημεδαπής.
Ειδικότερα τις βραδινές ώρες της 26-05-2013, η γιαγιά της ανήλικης κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων ότι η 13χρονη εγγονή της αποχώρησε από την οικία, όπου διέμεναν μαζί.
Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 23χρονος Αλβανός, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα, διατηρούσε συχνή επαφή με την ανήλικη, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης (facebook), ενέχεται στην αρπαγή της.
Από 27-5-2013 διενεργούνται εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το πρωί της ίδιας ημέρας η ανήλικη βρισκόταν μαζί με τον 23χρονο δράστη σε αγροικία, όπου ο ίδιος διέμενε προσωρινά, σε αγροτική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερούπολης του Δήμου Παγκαίου.
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 23χρονου Αλβανού.
To προφίλ του αλλοδαπού από την Αλβανία στο Facebook.

2 σχόλια:

  1. Τα στοιχεια του νεαρου, ειναι ΟΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ.
    Αυτα ειναι τα στοιχεια που τον εκαναν ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ,απο τοσους που κυκλοφορουν.Οταν μιλησα προ μηνων, ΓΙΑ ΒΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ,μου επιτεθηκατε συλληβδην.Η βια οταν γινεται ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ.Τα παιδια τους αμορφωτους και τους ανεγκεφαλους.Αλοιμονο αν οι μεγαλοι επικροτουν τετοια φαινομενα λογω και εργω, η ακομα χειροτερα ,ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ....
    Συμβαινουν παντου φιλοι ,παντου οπου δεν υπαρχει ΕΝΗΛΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.Παντου οταν τα παιδια δεν δια παιδαγωγουνται απο την κοινωνια που τα περιβαλλει.ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ, αλλα και αφορμη να σκεφθουνε γονεις και δασκαλοι,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.Τα μυνηματα στην τοπικη κοινωνια ειναι εμφανη,αν δεν θελετε να τα δειτε ....θα πολλαπλασιαζονται.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΤΟΜΙΚΟ,απλως το κοριτσακι, για αλλους λογους ,ηταν πιο ευαλωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ευτυχως γυρισε....Η κινητοποιηση ΑΠΕΔΩΣΕ.Η κοινωνια αντεδρασε και τους ανακαλυψε.Δεν χρειαζεται να φθασουμε ως εκει.ΚΑΛΛΙΟΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας