ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Συνελήφθη 46χρονος να πουλά ηρωίνη στα Σπάτα!

astinomia-portoΣτα χέρια της Αστυνομίας έπεσε 46χρονος άνδρας, τον οποίο οι Αρχές παρακολουθούσαν εδώ και καιρό, καθώς λειτουργούσε ως βαποράκι ναρκωτικών στην περιοχή των Σπατών και της Αρτέμιδας.


Η ευκαιρία για τη σύλληψή του τους δόθηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης όταν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του notioanatolika.gr, τον σταμάτησαν για έλεγχο στη συμβολή των οδών Χρ. Μπέκα και Αγ. Δημητρίου στα Σπάτα.
Αρχικά δεν βρέθηκε τίποτα επιβαρυντικό επάνω του, όμως η παρατηρητικότητα των αστυνομικών βοήθησε στο να αποκαλυφθεί ο ρόλος του έμπορου του λευκού θανάτου.
Στο δάπεδο του αυτοκινήτου, στη θέση του οδηγού βρέθηκε λευκή σκόνη που πολύ σύντομα κατάλαβαν οι αστυνομικοί ότι επρόκειτο για ηρωίνη.
Μόλις τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. τον σταμάτησαν, o 47χρονος σκόρπισε στο δάπεδο την ηρωίνη που είχε σε ένα σακουλάκι, προφανώς για να την εμπορευθεί.
Το… παζλ άρχισε να «δένει». Ο 47χρονος εδώ και αρκετό καιρό προμήθευε με ηρωίνη και χασίς τις πιάτσες του θανάτου στην ευρύτερη περιοχή της Αρτέμιδας.
Μάλιστα χρησιμοποιούσε τις… τρέχουσες τιμές του «εμπορίου» αφού πουλούσε προς 20 έως 25 ευρώ το γραμμάριο.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίστηκε και στο σπίτι του έμπορου του λευκού θανάτου όπου βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, μια ματσέτα με λάμα 70 εκατοστών, ένα μαχαίρι με λάμα 12 εκατοστών αλλά και υπολείμματα χασίς και ηρωίνης.
Πηγή: notioanatolika.gr

3 σχόλια:

  1. Σοβαρά; Υπάρχουν ναρκωτικά στη Λούτσα; μα πωσ είναι δυνατόν με τοσα ωραία παραλιακά ξενυχτάδικα! Δεν το πιστεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν θα πιασουν και τους νταβατζηδες....ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.
    Οταν λεω προσεξτε τα παιδια σας...ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟ.ΕΜΕΙΣ ΑΠΑ ΠΑ ΠΑ...
    Το σκατο παει πακετο.
    ΝΥΧΤΟΜΑΓΑΖΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΠΟΜΠΕΣ ΠΟΡΝΕΙΑ.
    Πρεπει να γινει καυση για αποστειρωση.
    Οσο υπαρχειΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΑΝΕΠΑΦΗ η εστια ,η λοιμωξη δεν υποχωρει.Ασπιρινουλα ειναι η συλληψη ,θελει ξηλωμα ολη η ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.Αυτη που την ανεχονται οι αρχοντες, και την υφιστανται τα νεαρα παιδια,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ. Τα παιδια της περιοχης, ζουν πανω σε ναρκοπεδιο...τι πιο ευκολο να πατησουν κσμμια ναρκη ειτε ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΠΟΡΝΕΙΑ ΕΙΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και όλα αυτά τα πολυτελή μαγαζιά-σκυλόμπαρα επιβιώνουν πουλώντας αγνό παγωμένο φρέντο και παγωτό κασάτο. Μέχρι και η δημοτικές μας αρχές το βεβαιώνουν και τους δίνουν άδειες λειτουργίας γιατί πιστεύουν στην αναβάθμιση της Λούτσας ....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας