ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Ο ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ



Δεν θα σταθούμε στο δίκαιο ή άδικο του κλεισίματος της ΕΡΤ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την άνανδρη, ξεπουλημένη και υποκινούμενη απεργία της ΕΣΗΕΑ.

ΖΗΤΟΥΜΕ να την σταματήσουν αμέσως.

ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ όσα θα γίνουν τις επόμενες ώρες.

Μακάρι να κάνουμε λάθος!!!   

45 σχόλια:

  1. Αν αυτη την στιγμη βρηκαν να κανουν απεργια.....
    να μην ενημερωνεται η κοινη γνωμη ...για το μεγα θεμα ....ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    Η ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΟΗΤΟΙ Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.
    Ο ΤΡΟΠΟΣ που εγινε το κλεισιμο ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    Οποιος δεν το αντιλαμβανεται αυτο ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΤ που εκει πολλα μπορει να πει κανεις,ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ,Ο ΑΙΦΝΗΔΙΑΣΜΟΣ ,ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    Μην τσιμπαμε σε διαμαχες αν ηταν καλη η κακη η ΕΡΤ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .....ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ.
    Το θεμα επισης ειναι πως αντιλαμβανονται τον ρολο τους οι συνδικαλιστες και τι ευθυνες φερουν για τις καταστασεις που βιωνουμε.
    Η ΕΡΤ δεν ειναι BBC ,αλλα και εμεις δεν ειμαστε εγγλεζοι.Εχει καει η γουνα μας πλειστακις και δεν μπορει να ειμαστε ακομα ΑΦΕΛΕΙΣ.

    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ,αφου οι συναδελφοι, συναδελφικα ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΡΟΥΝ, ΑΡΑ ΣΤΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ...ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.Να θυμομαστε οτι οι συχνοτητες εχουν δοθει παρανομα ,οτι οι καναλαρχες χρωστουν, οτι οι δημοσκοποι οργιαζουν ,ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
    Αυτα ειναι τα δεδομενα ,ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΟΙΡΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν η ΕΡΤ δεν γίνει ΒΒC να πάει στα τσακίδια!!

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΟΒΑΣΘΕ ΕΣΕΙΣ...εγω φοβαμαι οτι θα περασει ....αβροχοις ποσι για τον πρωθυπουργο ,ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ,να γραφει τους εταιρους,ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.Τους εχει κολλησει στην γωνια με εκβιασμο τις εκλογες ..ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.ΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΗΤΑΝ ΕΜΠΕΔΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ δεν θα εβλεπαν την ανεργια μονον των 2.500 εργαζομενων ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ.Η ΕΡΤ ειναι το δεντρο, η δημοκρατικη λειτουργια ειναι το δασος και εκει επικεντρωνουμε.Αυτο ειναι ο μεγαλυτερος κινδυνος ,απο την επιδειξη ισχυος.Αν περασει,αδιαμαρτυρητα ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ που βγηκε με 50% και αρχισε τις απαγορευσεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η ΕΡΤ έπρεπε να κλείσει. Το φαγοπότι που γινόταν εκεί μέσα ήταν άνευ προηγουμένου. Οι μισθοί που έπαιρναν οι δημοσιογράφοι, οι τεχνικοί και οι διοικητικοί ήταν ασύλληπτοι. Γιατί? Τί παραπάνω υπηρεσίες προσέφεραν από έναν άλλον δημοσιογράφο, ο οποίος αμείβεται το πολύ με 1000 ευρώ? Είχαν μεγαλύτερη αντίληψη? Ήταν εργατικότεροι? Ήταν εξυπνότεροι? Τί απ' όλα αυτά είχαν? Απολύτως τίποτα. Διορίζονταν με "μέσον" και είχαν ήσυχο το κεφάλι τους.
    Τώρα τους ενοχλεί γιατί ξεβολεύονται. Γιατί καλό το βόλεμα. Το ξεβόλεμα όμως?
    Η ΕΡΤ θα επαναλειτουργήσει με νέο προσωπικό από ΑΣΕΠ με κριτήρια και αξιοκρατία. Ήταν ένα δείγμα ότι κάτι καλό πάει να γίνει σ' αυτή τη χώρα. Εδώ θα είμαστε και θα ξανασχολιάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε φίλε 11.58, φιλοκυβερνητικέ, μνημονιακέ, εσύ κι΄εγώ τους διορίσαμε όλους αυτούς; Αυτοί, οι κυβερνώντες τους διόρισαν και τους εκμεταλλεύονταν, να περνάνε την γραμμή τους. Αν ήθελαν να εξυγειάνουν τον χώρο, δεν ήταν απαραίτητο να τον κλείσουν. Τώρα, ΑΣΕΠ και αξιοκρατία, το έχουμε ξαναδεί το έργο. Δημοκρατία δεν βλέπω. Κάτι λάκκο έχει η φάβα.....έχει δίκιο ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το να ειναι καποιος φιλοκυβερνητικος, δεν αποτελει μειονεκτημα, και παραγματι η ΕΡΤ αποτελουσε το ΛΙΒΑΝΗΣΤΗΡΙ της εκαστοτε κυβερνησης και το χαιδεμενο παιδι της,ΑΥΤΟ ΔΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ.
    ΟΜΩΣ το να δημιουργηθει ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ το βρισκω πολυ επικινδυνο.Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα ,να δεχθεις ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ,
    η να ταχθεις ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ,που ομως ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΝΙΠΤΟΥΝ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥΣ. Αυτο ειναι το αδιεξοδο,ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΑΔΟΥ.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ, Δυσκολευαν ,την οποια προσπαθεια εξορθολογισμου.Ειναι μια τεραστια παγιδα ,να σε δεσμευουν με παρατυπιες και μετα να σε εχουν στο χερι ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ,ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΤ.Επεφταν στην παγιδα των εκαστοτε κυβερνησεων και ποτε δεν απηργησαν ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.Γιαυτο εγραψα αλλο BBC αλλο ΕΡΤ.Εκει εχουν εξασφαλισθει καποια στοιχεια ανεξαρτησιας των ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ....ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ....ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥΣ.
    Απλως ειναι 2500 ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΚΟΜΑ...και ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Οσο για το μελλον, ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΣΕΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΡΙΝΩ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ Η ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΑ.Ελπιζω να μην οδηγηθουμε σε εθνικη κριση για αυτο το θεμα,ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΚΩΝ,θα επιβιωσουν και λαθος συνδικαλιστικες πρακτικες για το μελλον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τί να την κάνει την ΕΡΤ ο Σαμαράς αφού η προπαγάνδα του περνάει τώρα πολύ καλύτερα απο το ΜΕΓΚΑ και τον ΣΚΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατάπτυστο μέτρο, το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης ούτε οι Γερμανοί ούτε η χούντα δεν το έκαναν. Δεν είναι άλλοθι η εξυγίανση, την οποία άλλωστε άπαντες θεωρούμε καί επείγουσα καί απαραίτητη. Όμως ποιός θα την εξυγιάνει; Εγώ και σεις διορίσαμε το Λιάτσο και τη Σαλαγκούδη; Εγώ και σεις διορίσαμε αποκλειστικά Μεσσήνιους στο Υπ. Πολιτισμού; Αυτά ακριβώς τα "παιδιά του Σαμαρά" εξαιρέθηκαν κιόλας από την εφεδρεία.... Αυτός θα εξυγιάνει, που μόλις εξελέγη πρόλαβε και έδωσε γενναία επιδότηση εκατομμυρίων ευρώ στο Ίδρυμα Μπενάκη, του οποίου πρόεδρος είναι ο αδερφός του και αμέσως μετά ανακοίνωσε ότι κόβονται όλες οι επιχορηγήσεις στις ΜΚΟ; Αυτός; Απλώς ο παντελώς ανίκανος πολιτικός συγχρόνως είναι και εξαιρετικά επικίνδυνος όχι μόνο μόνο για την πορεία των οικονομικών της χώρας, αλλά για το σπουδαιότερο αγαθό που είναι Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
    Οι πολιτικες ισορροπιες ηταν τετοιες ....που ΟΛΟΙ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΔΙΩΧΝΕ,
    Αλλαζαν μονον τις κεφαλες.....ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ...ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ.....το συστημα και οι ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ...ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΩΝ... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.... ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ οχι υπερ της εκαστοτε κομματικης τηλεορασης.Ειμαι αντιθετος ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ,αλλα οχι υπερ του μοντελου οπως ειχε εξελιχθει. Δεν με ενδιαφερει να αγωνισθω για τους καημενους... ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.Μου χρωστανε δεν τους χρωστω.Τους πληρωνα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ.
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ .Ας παρουσιασουν ενα ρεαλιστικο προγραμμα ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ..να τους στηριξουμε.ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ...και τοτε εφταιγε ο Μοσιαλος..εκτοτε τι εγινε?το ξεχασαν οι συνδικαλησταδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέτοια στεναχώρια για την ΕΡΤ δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ!!
    Υποθέτω ότι όλοι οι διαφωνούντες και φωνασκούντες τώρα ήταν μεταξύ των ντοκυμανταίρ της ΕΤ3 και του Τρίτου προγράμματος. Και τώρα αναγκαστικά ακούνε Τερλέγκα και βλέπουν τούρκικα.
    Άσε που στις ειδήσεις αναγκαστικά βλέπουν παράθυρα με Χρυσαυτίτες, Συνασπιστές, κλπ φάρες που δεν τα έβλεπαν ποτέ στις ειδήσεις της ΝΕΤ......!!
    Μ'αρέσει που "γουστάρουμε να δουλευόμαστε" σ'αυτή τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια στο στόμα σου!! (το πληκτρολόγιό σου ήθελα να πω)

      Διαγραφή
    2. Να δειτε που θα ανακαλυψετε και εσεις, χαρη στην ΕΣΗΕΑ , οτι περνατε μια χαρα χωρις παραθυρα χωρις εφημεριδες ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΥΠΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ,καποτε που επεστρεψα απο ΕΝΑ ΜΗΝΑ στο εξωτερικο , ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΡΑΚΗΤΣ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.Εκπληκτοι μου ειπαν οτι δεν το ειχαν αλλαξει προσφατα.Τοτε αντιληφθηκα οτι το εβλεπα και παλιοτερα απλως ΕΙΧΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ .Ειχε καθαρισει το ματι και το μυαλο ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ. Χρειασθηκε μονον ενας μηνας για αποτοξινωση.ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.
      Μετα τιποτα δεν θα ειναι το ιδιο, ουτε για μας, ΟΥΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
      ΠΟΛΛΟΙ ΜΥΘΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
      ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΟΥΝ.

      Ετσι μονον μπορει να προελθει κατι καινουργιο.
      Σε σαθρα θεμελια δεν χτιζεις νεο σπιτι,ΜΠΑΛΩΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΕΙ.Αυτο ζητανε τωρα,μπαλωμα και οσο αντεξουν και οσο αντεξουμε.

      Εγω χωρις ΕΣΗΕΑ ΑΝΤΕΧΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ .Ας κανουν τις εκλογες τους, ας παιξουν τις κουμπαρες,ας πανε στα κομματα τους να παρουν γραμμη, αλλα ας ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που ειναι για ολους τους Ελληνες, οχι μονον για οσους κρατανε το μαχαιρι και κοβουν το πεπονι κατα τα γουστα τους.

      Διαγραφή
  10. Το πρόβλημα δέν είναι το κλείσιμο της ΕΡΤ γι'αυτό δέν με ενδιαφέρει καθόλου είχα πολλά χρόνια να πατήσω το κουμπί στην ΕΡΤ όπως πολλοί άλλοι, το πρόβλημα είναι ο φασιστικός χαρακτήρας του ανθρώπου που είναι σήμερα πρωθυπουργός της Ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητε ειναι Η....ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ Η ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΡΤ.Δεν προσεξατε ισως, οτι επισημαινω συνεχως ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΤ.Αυτο υποννοουν ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ.Εγω που ακουγα το γ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ δεν διαμαρτυρομαι για την ΕΡΤ.Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ.Γουσταρουμε να μην βλεπουμε το δασος αγαπητε και αυτο ειναι μεγα προβλημα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΤ ΟΥΤΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ,που μεταξυ μας ,ετσι οπως ασκειται η αντιπολιτευση, ηταν αναμενομενο ειτε ΕΡΤ, ειτε οτιδηποτε δημοσιο.ΙΣΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟ ΦΕΟΥΔΟ ΤΟΥΣ ,για να κοψουν αντιδρασεις.....το διαβολοκαναλο της βουλης ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΕΣΗΕΑ εχει εκλογες.ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΓΚΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ,πανω στο μαυρο σημα της ΕΡΤ.Αυτο εξηγει και την νεα απεργια.Τα γκαλοπ εξακολουθουν να ευνοουν τον Σαμαρα.
    Αυτο ομως δεν τους ενδιαφερει,ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΤΟΥΜΕΝΟ,ΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ..και να μου το θυμηθειτε .....θα εχει ληξει το θεμα....ΣΗΜΑ.Μετα......οι αγορες εχουν προεξοφλησει την συνεχεια.....τοσο τα αλλα καναλια οσο και διεθνης παικτες του χωρου.Εκλογες ....μαλλον δεν βλεπω ...απο τις αγορες βεβαια συμπεραινοντας....ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ .....
    Εξακολουθω να πιστευω οτι το θεμα δεν ειναι η ΕΡΤ ,αλλα ποιος με ακουει...εδω εχουμε εκλογες....ΙΣΧΥΡΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ...
    Δες τε την αναμεταδοση και θα καταλαβετε πολυ περισσοτερα ...αν δεν ειστε σκετοι οπαδοι καποιου ,δεν εχει σημασια ποιου....ΚΡΙΤΙΚΟ ΒΛΕΜΜΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΑΔΙΛΙΚΙ ...το τοπιο αρχιζει να ξεκαθαριζει.Δες τε ξενα καναλια...εκτος ΡΙΚ βεβαια γιατι εκει......ιδια γευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το πρόβλημα δεν είναι ότι έκλεισε το μπάχαλο που λεγόταν ΕΡΤ. Το πρόβλημα που καταστρέφει αυτή τη χώρα είναι ο φασιστικός χαρακτήρας των αντιπολιτευόμενων δήθεν προοδευτικών και ψευτοαριστερών παρατάξεων, που αποτελούν στην ουσία και το κατεστημένο στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση και μετά! Εμετικές φυσιογνωμίες μεγαλοσυνδικαλιστών συντεχνιών, αναρχοσοσιαλιστών μπαχαλάκηδων, βολεμένων δημοσιουπαλλήλων με τρελούς μισθούς και επιδόματα, ημέτεροι που τρώγανε με χρυσά κουτάλια επί χρόνια και πρωτοστατούσαν σε απεργίες για ψύλλου πήδημα με σημαία τους τάχα μου τα δίκαια του εργαζόμενου, υποκριτές χείριστης μορφής που δεν άρθρωσαν κουβέντα οι ελεεινοί όταν έγιναν συνοπτικά και κυνικά οι φασιστικές απολύσεις στον Περισσό και στα ΜΜΕ του ΚΚΕ, λες και οι εργαζόμενοι που έμειναν στο δρόμο τότε ήταν κατώτερου θεού!!!! Δε βλέπετε την απαξίωση και τη χυδαιότητα όλων αυτών των υποκειμένων; Τι θέλετε, μια ζωή στην Ελλάδα όλοι αυτοί οι πιθηκάνθρωποι να χοροπηδάνε στα φεστιβάλ και στις πλατείες και να τους τρέφει πλουσιοπάροχα με τον ιδρώτα του ο λαουτζίκος; Ποια δημοκρατία ρε υπαινίσσεστε;;; Ποια αριστερά ιδεώδη βρε φασίστες συμφεροντολόγοι;;;; Εσείς είσαστε ο πραγματικός φασισμός, η πραγματική υποδούλωση, τα φίδια που κατατρώτε τη σάρκα των μεροκαματιάρηδων και του λαού, οι υποκριτές λαοπλάνοι!!! Αλλά η ηλιθιότητα, η κοντή μνήμη και η αποχαύνωση, είναι ανεξίτηλα χαρακτηριστικά της νεοελληνικής κοινωνίας μας που έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο σκυλάδικο με ανεγκέφαλα ανθρωποειδή να σέρνονται μισομεθυσμένα στις βρωμερές πίστες του... Κάτι σαν τα θλιβερά ριβιερομακαμποκαλτοκόχυλα της παραλίας του Αγίου Νικόλαου σε μεγαλύτερη όμως κλίμακα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελήφθη, όβερ! Πέρνα τώρα από του Μαξίμου να πάρεις το μισθό σου και μετά πέρνα από τα χρυσαυγά για τα οδοιπορικά.

      Διαγραφή
    2. Ποιό Μαξίμου, μου λες... Δε βλέπεις ότι πρόκειται για ...αφρίζοντα νεοναζί σε κατάσταση παράκρουσης; Ξερνάει τα ίδια με τον αρχηγό του (αυτόν ντε, που σακάτεψε αθώους με βόμβες και για χρόνια αμειβόταν από τη "γνωστή" υπηρεσία με ιλιγγιώδεις μισθούς). Το μόνο ευχάριστο είναι, ότι έχει μπει στην τελική ευθεία για νοσηλεία...!

      Διαγραφή
    3. ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ....ΡΕ.....υπαινισσεστε? εεεεεεεΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ......
      ΕΓΕΡΘΗΤΟΣ ......ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΟΣ.....
      ΗΓΕΡΘΗ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ
      ΧΑΙΡΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΩΣ......

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14 Ιουνίου 2013 - 3:52, μ.μ.Φράου Χέλγκα15 Ιουνίου 2013 - 1:47, π.μ.ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ15 Ιουνίου 2013 - 9:05 π.μ. Καμία μα καμία σχέση οι εκτιμήσεις σας λυπάμαι!!! Αστοχήσατε, στο γάμο του καραγκιόζη τα πικρόχολα βόλια σας! Όσο κι αν νομίζετε...είστε ΠΟΛΥΥΥΥ εκτός... Δε θα πω περισσότερο πρόβατά μου, αλλά όποιος έχει λίγο διαφορετικές απόψεις από αυτά που πιπιλάνε οι εγκάθετοι των συντεχνιών και του υποκριτικού αριστεροφασισμού που κατατρώει τούτη τη χώρα, αυτόματα του κρεμάνε το ταμπελάκι του φασίστα, του ναζί, ακόμα και του υπαίτιου σακατέματος αθώων (κα... Φράου!!), τι άλλο θα ακουστεί!! Απλά πλανεμένοι μου, είμαι ένας αγανακτισμένος, ένας αηδιασμένος με το νεοελληνικό αλαλούμ , με τα αδιόρθωτα χάλια και σπατάλες, στο δημόσιο, στην ΕΡΤ, στα νοσοκομεία και παντού, αλλά και την τόσο πρόδηλη υποκρισία των αριστερόστροφων πολιτικών εκφραστών σ΄αυτή τη χώρα (σταλινιστών και μη), που μια πραγματικά προοδευτική, γοητευτική και ανθρωπιστική ιδεολογία απαξιώνεται τόσο ταπεινά και ύπουλα μέσω των εμετικών και προκλητικά συμφεροντολογικών κομματικών τακτικών, που διατηρούν φανατικά τα τελευταία χρόνια για σχεδόν οποιοδήποτε φλέγον ζήτημα... Ότι και να πω δε θα σας πείσω, γιατί μάλλον στην κατηγορία των προνομιούχων θα ανήκετε, στο κατεστημένο, ίσως είστε καλοβολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι, ίσως υπερμύωπες συνδικαλιστές,ίσως ανήκετε στους ευφάνταστους που βλέπουν σκοπίμως όλο δήθεν συνωμοτικές κοσμοθεωρίες πίσω απ΄την κατάντια της Ελλάδας, για να απενοχοποιηθούν οι αμαρτίες τους,ίσως, ίσως, ίσως... Ο φασισμός να ξέρετε ανέκαθεν ευδοκιμούσε από τέτοιες δεξαμενές σκέψης και πάντα πορευόταν συμφεροντολογικά και μεροληπτικά...Έτσι ακριβώς εκφραστήκατε νωρίτερα, χωρίς επιχειρήματα, με εγκάθετο αφορισμό και "μαύρο" ταμπελάκι, θυμίζοντας "Νταχάου" με το ανεξίτηλο μαρκάρισμα του μητρώου στις σάρκες των έγκλειστων... Ποιος είναι φασίστας και ποιος δεν είναι λοιπόν; Ο φασισμός δεν έχει χρώματα αγαπητοί μου, κάλλιστα μπορεί να είναι ΚΑΙ... κατακόκκινος (και με όλες τις αποχρώσεις του), άπαξ και το χωνέψετε αυτό, όσο κι αν δεν σας αρέσει, δογματικοί μου οπαδοί, έχετε κάνει ένα μεγάλο ξεκόλλημα από το βούρκο προς τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη, συνεννοηθήκαμε;;;

      Διαγραφή
    5. Εντάξει, σκούπισε τώρα τους αφρούς

      Διαγραφή
    6. Το να δέχεσαι ότι πιθανόν να σφάλεις απαιτεί ανωτερότητα και απελευθερωμένο πνεύμα, καμία τέτοια τύχη με την αριστεροφασίζουζα μειοψηφία που τρώει στεγνά τις σάρκες μας ενώ μας ναρκώνει με την παραμύθα του ψευτοσωτήρα...

      Διαγραφή
    7. ΑΧΟΥΟΥΟΥ! ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΓΑΡΟΥ...ΦΑΗΛΟΥ!!!

      Διαγραφή
    8. Αυτό το αριστεροφασιζουσα αν τολμάς πέστο μπροστά στο Γλέζο. Αν τολμάς.
      Όσο αφορα το σωτήρα αυτός ανάλογα της εποχής έχει διάφορα πρόσωπα, εσύ ποιο προσκυνας σήμερα; του τραπεζίτη, του εφοπλιστή, του τουρίστα, του Σαμαρά, του Τσίπρα; ή μήπως βαδιζεις το δρόμο των καθαρόαιμων πατριωτών που ξεπουλαν τη μάνα τους και το μέλλον των παιδιών τους;
      Δημοκράτη της φακής...

      Διαγραφή
    9. Θα επρεπε να σας προβληματισει ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑ.Εκεινο το γραπτο σας βριθει κοσμητικων επιθετων ΕΜΕΤΙΚΕΣ ,ΕΛΕΕΙΝΟΙ ,ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ,ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ.

      Αυτα ειναι λεξεις δικες σας.ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙς ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ.Ειστε εντελως καταλληλος να συνδιαλαγειτε μαζι τουςΜιλατε την ιδια ακριβως γλωσσα ,εχετε τον ιδιο ακριβως θυμο ,και επιτιθεστε σε οτιδηποτε θεωρειτε ΕΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ.Αρα τα κοινα σας σημεια ειναι παρα πολλα ενα βηματακι καντε και θα συναντηθειτε.Αν μου απαντησετε, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.Ηγλωσσα αγαπητε μου εκφραζει το βαθυτερο ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ και οχι οι δηλωσεις που ,γιατι να τις ΠΙΣΤΕΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣ ΤΕ ?
      Επειδη το δηλωνει καποιος που γραφει σαν...... ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΑΣ?

      Διαγραφή
    10. Τί ασχολείστε με νεοναζιστικά παραληρήματα του κάθε κλόουν;

      Διαγραφή
    11. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΛΕΖΟ ΗΣΥΧΟ.Θα σας εφτυνε με τεοιο λεξιλογιο ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ.ΤΟΝ ΔΥΣΦΗΜΕΙΤΕ .....ελεος τις αηδιες σας και τους ψευτοτσαμπουκαδες .....ΟΛΩΝ ΣΑΣ.
      Δεν ειναι η αριστερα αυτο το ηθος,ντροπη.
      αλλο ειναι η αριστερα του σεβαστου Γλεζου.

      Διαγραφή
    12. 12:12 πολύ ωραία τα γράφεις πέσμας πρώτα πόσα παίρνεις απο τους δύο σου μισθούς έναν απο τον Σαμαρά και έναν απο τον Μιχαλολιάκο δέν θα συνεργαστούμε μετά η Νέα Δημοκρατία με την Χρυσή Αυγή βγαίνουν να μας πούνε, ο καραγκιόζης Άδωνης ο χρυσαυγίτης δέν συνεργαζόμαστε με την Χρυσή Αυγή
      Ούστ ψεύτες υποκριτές
      Για το Ναζί όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό τί μεγαλύτερη απόδειξη θέλεις?

      Διαγραφή
    13. Σου υπενθυμίζω τέλος ο Καρατζαφέρης ο πρώην για πολλά χρόνια αρχηγός της ακροδεξιάς τί λέει για την Χρυσή Αυγή

      Διαγραφή
  14. Μεγάλωσα βλέποντας Εκπαιδευτική Τηλεόραση (θυμάστε;), παρακολουθούσα το Θέατρο της Δευτέρας μόνο όταν είχε κωμωδίες (κατάλαβα όμως τη διαφορά από τον κινηματογράφο), τα καλοκαίρια έβλεπα τένις και μαγκάιβερ, ακόμα ψάχνω στο youtube να βρω επεισόδια του Μια φορά και ένα καιρό ήταν ο Άνθρωπος, θυμάμαι που γελούσαμε με τον Μπακογιαννόπουλο όταν προλόγιζε τα σινεφίλ (προσπαθούσε να αποδείξει ότι σινεμά δεν είναι ο Κόναν και ο Σταλόνε). Αλησμόνητη η εκπομπή του Νέτα με ανοιχτά χαρτιά όπου οι παππάδες (ο Χριστόδουλος ένας εξ αυτών) πλακώνονταν με τον Τρίτση (θα μας φορολογήσετε και τα καντήλια;) Αξέχαστη η βλοσυρή Δεμίρη που έκλαιγε όταν περιέγραφε τις σκηνές που έζησε στο Λίβανο. Πολλά από τα τότε προγράμματα και τις εκπομπές χρειάστηκαν χρόνια (και ευτυχώς επαναλήψεις) για να τα εκτιμήσω. Είχε βέβαια και το Χατζάρα, τον Κουικ, το Συνοδινό και την προπαγάνδα του πασοκ. Αλλά είχε και Σαββόπουλο, Χατζιδάκη, Θεοδωράκη, Ρίτσο, Ελύτη (την ημέρα της απονομής του Νόμπελ δεν είχε καλό σήμα και είδα την τελετή σουρεαλιστικά).

    Μετά ήρθε ο Μέγκας και ο Αντένας, η τηλεόραση που κυρίως έδειχνε: ληστείες, φόνους, tutti fruti, Μπονάτσο, τη -μαιουμού πανεπιστημιακό- Παναγιωταρέα, το 321, τα βρακιά στα πρωινάδικα, τη Λάμψη και ελάχιστες (αλλά ελάχιστες) φωτεινές εξαιρέσεις.

    Και όταν κατακάθισαν οι εφηβικές και οι νεανανικές ορμόνες ξαναγύρισα στο 1 και στο 2 και λιγότερο στο 3. Μέχρι πριν λίγες ημέρες στο σπίτι επέβαλα στρατιωτικό νόμο όταν παιζόταν το Σαν Σήμερα. Ξεστραβωνόμουν με τους Ανταποκριτές και απολάμβανα την Εποχή των Εικόνων. Ο Εξάντας προσανατόλιζε και ο Μπαξεβάνης εξόργιζε.
    Για αυτούς (περιληπτικά) τους λόγους ήθελα και αποδεχόμουν να πληρώνω 4€ το μήνα.

    Και παλικάρια να μην ξεχνάμε ότι και σήμερα που οι νεοφιλλελεύθεροι-τσαρλατανο-ευαγγελιστές πονούν για τη σπατάλη της ΕΡΤ, σήμερα λοιπόν έχουμε 45€δισ μαύρη οικονομία (το 2010 ήταν 50δισ και σήμερα 45...), για αυτό άλλωστε δε βγαίνουμε στους δρόμους.
    Άλλος βολεύεται, άλλος είναι καβατζωμένος, άλλος πουλά προστασία, άλλος ρουσφέτια, πολλοί λαδώνουν, πολλοί λαδώνονται, οι μίζες πάνε σύννεφο ακόμα και στον ιδιωτικό τομέα, κλέβουμε στο ζύγι, κλέβουμε στο μάτι, άλλος απλώνει χέρι και μια νέα κάστα κόβει χέρι.
    Βράστα κι άστα πατριώτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τοσες ημερες λεωωωω....δεν μπορει καποιος θα Το προσεξει.....κανεις...

    Ημερησιων ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ Ε Σ Η Ε Α
    Ετσι που το γραψατε δικαιουμαι να γραψω
    Ενωση Συντακτων Υπαλληλων Ελληνικης Αφασιας η Ανορθογραφιας.ΕΣΥΕΑ
    ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ευτυχως..... η επανασταση ειναι ευκολη λεξη γραψτο οπως σου το λεω......
    ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ...ο Σαμαρας κατορθωσε το ακατορθωτο.ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΤ απο κομματικη τηλεοραση που διοριζε τα γαλαζια παιδια, κατα ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.... ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ .....ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΜΑΡΟΠΑΣΟΚΟΠΑΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ....ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ.ΕΕΕΕΕΕΕ θα τρελλαθουμε εντελως.
    θαυμα θαυμα ελληνικο ......βραστα και αστα ....εχεις δικιο .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπραβο που το διορθωσατε....αυτο δεν αφορα μονον εσας,αφορα και τους μπλογκιτες που δεν το προσεξαν.Ειπαμε φιλοι, ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ.Δεν ειναι ολα για πεταμα, εδω δεν ειναι επεα πτεροεντα ,ειναι scripta.
    Η εκτιμηση μου ειναι οτι ο κ.Τριμης ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ οδηγει τον κλαδο των δημοσιογραφων σε ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΠΧ Ανακαλυψα οτι κανω μια χαρα χωρις εφημεριδα,Δεν θα ξαναπαρω,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ που περιμενουν πως και πως οι εκδοτες να ρεφαρουν.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ, ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΥΠΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.Επισης ανακαλυψα οτι ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ.
    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑ.....αντε και στα δικα σας που θα ειναι το ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ.Ειδησεις εχει ξενα καναλια και ηλεκτρονικο τυπο.....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΗ ΕΡΤ ....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 10 εφημεριδες Κυριακατικες μεταξυ αυτων και ο Ριζοσπαστης...εσπασαν την απεργια.
    καλα τοοοοοοοοοσο ξεκομΜενοι ειναι στην ΕΣΗΕΑ?Η ΤΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟ κομματικοεξαρτωμενοι διπροσωποι?
    ΠΑΕΙ....θα του περασει του Σαμαρα...μπρος γκρεμος και πισω ρεμα παναθεμα με.Η ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ....κομματοσκυλα η δεχεσαι την καταλυση των θεσμων ,η παμε εκλογες ΠΑΛΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ....παει το 2013.ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΦΙΔΑΚΙ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ για την Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τωρα χαριν της σοφης ΕΣΗΕΑ εσπασε και η απεργια στην τηλεοραση.
    και βλεπωμεν Αδωνη και παλι Αδωνη ΜΕΧΡΙΣ ΑΗΔΙΑΣ....ΑΔΩΝΕΙΑΣ.
    Και μπραβο στα αριστερα κεφαλια ...ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,
    Μια Αγ Παρασκευη μια Συνταγμα
    ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ.
    Αν γινουν εκλογες ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ...ΚΑΙ Ο...ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ.
    ΕΝΑΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΡΑΨΟΥΝ....
    ΠΑΡΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ....


    Μου θυμιζει την Σικελικη εκστρατεια των Αθηναιων .ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ.Γνησιοι απογονοι και δεν παει να λεει ο Φαλμεραυερ...δεν προσεΞε τα ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


    Δεν εφταιγε ο Αλκιβιαδης, οι Αθηναιοι εφταιγαν, με τις αλλαλουμ αποφασεις της δημοκρατιας μετα Περικλη.ααααα ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ?Τον Αλκιβιαδη που ηταν ορφανος τον μεγαλωσε ο Περικλης και ειχε δασκαλο τον Σωκρατη.Μονος του,δεν μπορουσε να κανει τοσο κακο στην πολη του,τον βοηθησαν η δημαγωγια,η ανωριμοτητα και η ΕΠΑΡΣΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ .ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ....ΑΠΛΗ ΟΜΟΙΟΤΗΣ ως προς το αποτελεσμα.

    καλη η μερα σας και ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΕΣ.ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ...ΜΕΣΑ.....
    New York Times. ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.....
    Δεν εγιναν εκλογες στην Γερμανια,
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ...ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.....
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΕ ΕΔΩ ΚΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ? Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ? Αυτο ειναι ΤΟ τριτοκοσμικο.
    Δημοσιος δεν ηταν, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ .Διοριζε ο ΣΑΜΑΡΑΣ ,Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ , Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ, Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ,Ο ΑΚΗΣ Ο ΣΑΚΗΣ .....ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ.ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ?
    Το προβλημα ειναι οτι ξεχναμε...οχι την ιστορια ,αλλα την συμμορια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτη η κριση αποκαλυψε.
    Την γυμνια της ΕΣΗΕΑ
    Την γυμνια της πολιτικης,που περιμενε να λυσει πολιτικα θεματα, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    Την πραγματικη πιεση ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ.(ΞΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ)
    ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΧΡΗΣΜΟΣ.......που καθενας ερμηνευει ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ.
    ΟΜΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΗΚΕ ΧΡΗΣΜΟΣ....
    Η ΕΣΗΕΑ ανεστειλε την απεργια που εσπασε ουτως η αλλως και παει σε εκλογες.
    Ο Σαμαρας ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ
    Οι εταιροι προσπαθουν να χρυσωσουν το χαπι.
    Η αντιπολιτευση τωρα πρεπει να ασκησει ουσιαστικη αντιπολιτευση, με ρεαλιστικη ΠΡΟΤΑΣΗ.
    Οι εργαζομενοι ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙς ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΦΟΡΕΑ.
    ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ....ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ .Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΜΕΛΕΣ ΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ......
    Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ.... ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ.
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ....ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.....
    ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ
    Κυβερνα η κυβερνηση και ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΘΕΣΗ η αντιπολιτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ευτυχως που εγινε η γιουροβιζιον ....ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΓΙΟΥΡΟ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ενας συνταγματολογος και ενας μεγαλοδικηγορος...ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΕΝΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΣΜΟ.
    Ενας πολιτικος μηχανικος διαφωνει ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.....
    ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜ ΟΛΟΓΟΣ.....ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ.
    Τυφλα να εχει ο αληστου μνημης Μαρουδας που ηθελε να απαγορευσει τις κεραιες για τα δορυφορικα.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΕΜΕΙΣ.......ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ...και παιζουμε τα παιχνιδακια τους σαν κομπαρσοι σε βουβο ρολο, μια στο Συνταγμα ,Μια στην ΕΡΤ ,ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ....... και θελω και δεν θελω ....ΕΚΛΟΓΕΣ.....

    Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ...ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΑΣ.....
    πολιτικαντηδες του κ......
    Στο ιδιο εργο το περσινο ..ΜΕ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ.....ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΛΑ....ΚΑΙ ΤΑ ΟΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ.....
    Ουτε ενα χρονο μωρε?ουτε ενα χρονο ?εμας γιατι μας ζητατε υπομ ονη απο το 2009?
    Η υπομονη μας εξαντληθηκε ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΙΑ....
    Μπηκατε στην παρτουζα και τωρα ποναει ο πο....του καθενος?

    Τι την νομισατε την κυβερνηση και την συν κυβερνηση?Παιρνω το κουβαδακι μου και παω να παιξω με τα αλλα παιδακια?ολα χωρις κοστος θα ειναι ?ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ.ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ END ΠΟΥ ΔΕΝ EINAI AΠΑΡΑΙΤΗΤΑ huppy για ολους,αυτο οφειλατε να το ξερετε.Δεν μιλαω για το ΠΑΙΔΙ .Α υτο μικρο ειναι τουπεσε μεγαλο φορτωμα,που θα παει θα μαθει.Εμαθε στο δρομο, στις καταληψεις ..μια ακομα καταληψη κανει.... ΣΑΝ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ.Παιζει και τον ρολο ΤΟΥ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΥ.....ασε να τον βγαλει περα αφου περναει.....ΓΙΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΓΕΡΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΥΡΙΟ ΚΛΗΡΩΝΕΙ.....
    ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΜΟΣ..ΝΕΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ....ΝΕΕΣ ΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΣΕΥΣΕΙΣ ,ΠΑΛΑΙΟΤΑΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑ....
    Εγω για αλλο ανησυχω.Αν ο Σαμαρας θελει εκλογες...ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΡΑ.....
    Πρεπει επειγοντως να σαρωσω τα διεθνη ,τα ΔΝΤ , τις Γερμανικες εκλογες,ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ,να ξερω τι θα κανω οσο αυτοι θα μας δια δουλευουνε.....με την ΕΡΤ.....ασε γιατι η Κυπρος ειναι πολυ κοντα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αντε βγαλτε το τωρα
    the game is over
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ,τωρα πρεπει να φροντισουμε τους εαυτους μας, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙς ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ,το επομενο παιχνιδακι θα παιχθει στην δικη σου πλατη ΠΑΛΙ.
    Και θα ειναι ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ,ΚΩΠΑΙΔΑ και δεν συμμαζευεται,και εκει ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ SHOW.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΜΑΤΑ...ΣΤΟ ΣΑκΚΑΚΙ ΠΟΥ ΒΕΛΑΖΕΙ (θεατρικο εργο ,οποιος δεν το ξερει χανει,με πολυ πικρο χιουμορ )Προβα τζενεραλε εγινε απο τον Σαμαρα ....η παρασταση ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ αλητες ρουφ...δημοσιογραφοι ...του λαου .....ΣΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ....μυστηριον.....
    Εκαναν τις εκλογες τους στην ΕΣΗΕΑ , εχασε ο ΣΙΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ (περιπου στο μισο σε ψηφους)
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΦΟΥ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ....Ο ΜΠΕΝΥ ΓΛΥΤΩΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΚΥΨΕ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΚΑΙ Ο ΚΥΡ ΦΩΤΗΣ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΤΑΚΟΥΤΕΛΑ
    Ετσι,δεν θα βλεπουμε πλεον τον υπουργο των δικηγορων να κλαψουριζει,και τον αλλο υπουργο ,να μετραει ...ποσοι ειναι οι επιορκοι ....ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.ΕΕΕΕΕΕ δεν χασαμε και τιποτα σπουδαιο.
    Η δημοκρατια ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ,ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΑΛΛΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ.

    Οτι και να γινει ο χαμενος εκλογικα, θα ειναι η ΔΗΜΑΡ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΑΙΦΝΗΔΙΑΣΜΟΥΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ......

    Εν τω μεταξυ το μεγα θεμα της ανακαιφαλαιοποιησης των τραπεζων ΟΧΙ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ,50 δις παρακαλω ,ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΓΚΡΟΥΠ ΚΑΜΜΙΑ ...ΣΗΜΑΣΙΑ....
    ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ 1000 Η 2500 ΣΤΗΝ ...ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ.... ΦΙΛΗ.... ΤΗΝ ΕΡΤ .....ολοι... οι διπλοθεσιτες,οι αορατοι...να συνεχισουν να πληρωνονται ...για να διασφαλισουν την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ.....

    ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ?
    ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας