ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΘΕΜΑ: Ανακατασκευή κόμβου στην συμβολή των οδών Αγ. Ιωάννου και Λ. Καραμανλή.



Κατά την κατασκευή του εν λόγω κόμβου μέλη της Ομοσπονδίας παρατήρησαν την κακή κατασκευή που γίνεται και προφορικά διαμαρτυρηθήκαμε στον κατασκευαστή ο οποίος και μας καθησύχασε. Όταν όμως το έργο έπαιρνε την τελική του μορφή ήταν πλέον ξεκάθαρο πως πρόκειται για μια εστία ατυχημάτων και δυσκολιών.

Στις 28-03-2013 με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 149 έγγραφο μας προς τον Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο του εφυστήσαμε την προσοχή και του ζητήσαμε να παρέμβει και να ελέγξει την μελέτη.
Στις 23-04-2013 με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 160 έγγραφο μας προς την τεχνική υπηρεσία της περιφέρειας εκφράσαμε την δυσαρέσκεια μας για το έργο αυτό και ζητήσαμε τον άμεσο επανασχεδιασμό του και την άμεση ανακατασκευή του.
Η περιφέρεια στις 25-04-2013 μας κοινοποίησε το υπ’ αριθμ. πρωτ. 83239/25-04-2013 έγγραφο της προς την κατασκευάστρια εταιρεία του κόμβου ADT ΩΜΕΓ. Στο έγγραφο ανέφερε χαρακτηριστικά : « σας διαβιβάζουμε το ανωτέρω (γ)  έγγραφο της Ομοσπονδίας Εξωραιστικών και εκπολιτιστικών Συλλόγων Αρτέμιδος Αττικής και παρακαλούμε όπως επανεξετάσετε τις αναγκαίες διαμορφώσεις-προσαρμογές του κυκλικού κόμβου.( υπήρχαν και άλλα δύο σχετικά από την περιφέρεια).

Σήμερα τα έργα ανακατασκευής της πλατείας έχουν ξεκινήσει και είναι υπό την στενή επίβλεψή μας.
Για ότι νεότερο θα επανέλθουμε.
Για το Κ.Σ.
O Πρόεδρος                                                                 H Γραμματέας




             Κωνσταντουράκης Νικόλαος                                                Ραφτοπούλου Άννα

16 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ και ολα τα επιβλεπουν.ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ .
    ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ.
    ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΑΡΓΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιός τα παρατήρησε αυτά από την Ομοσπονδία; Αυτήν που κατά περίεργο τρόπο, δε βλέπει καθόλου κατά παραλία μεριά (όπως πολύ καλά γράφει και ο Αριστογείτων παραπάνω), αλλά παρ' όλα αυτά συχνάζει εκεί! Ρε τί κάνουν οι εκλογές που κοντοζυγώνουν! Θα μας πλημμυρίσουν με έγγραφα για να μας πείσουν πόσο νοιάζονται για μας!
      Θα ήθελα να ρωτήσω:
      -Θα μετέχουν πάλι κάποια μέλη του Δ.Σ. σε κριτικές επιτροπές ...καλλιστείων στη λουτσιώτικη ριβιέρα;
      -Θα συνεχίσουν για πολύ να κλείνουν τα μάτια στην ηχορύπανση των αλητών αλλά και των συλλόγων μελών της ομοσπονδίας που βαράνε τέρμα στα γήπεδα και τυραννάνε την πόλη;
      Το στρογγυλό του δρόμου τους μάρανε!

      Διαγραφή
  2. Kαι ποιός πληρώνει το βαρκάρη-κακοτεχνία κ.κ. επιβλέποντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού τα έργα είναι υπό τη στενή επιβλεψή σας(!), εσείς της Ομοσπονδίας δεν επιβλέπετε λίγο και την ορθογραφία σας; Έτσι, για να μην "εφυστήσετε" πάλι την προσοχή και σας ....εφυστήσουμε τελικά όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εργολαβικα εχουν παρει την ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΡΑ ,ΕΚΕΙ ΕΙΣ ΤΑΣ ΛΟΥΤΣΑΣ?
    ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ, μην μας βομβαρδιζετε με εγγραφα γιατι ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    Κρειττον σιγαν.Δεν θα υφισταμεθα την υφισταμενη ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΕΤΙ.ΤΟ ΤΙ ΜΕ ΓΙΩΤΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ, ΤΟ ΤΗ ΜΕ ΗΤΑ.Υπαρχουν και εγγραμματοι ici.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τί θα ακούσουμε ακόμα! Η Ομοσπονδία συλλόγων εμφανίστηκε μετά από παρατεταμένη σιωπή και μας λέει πως τώρα ....επιβλέπει τα τεχνικά έργα της Περιφέρειας, για λογαριασμό μας! Μη χειρότερα. Η Αρτέμιδα ζει ακόμα την προεκλογική ατμόσφαιρα της δεκαετίας του 50. Και άλλοι θέλουν να πάρουν ψήφους αλλά δεν κάνουν έτσι! Για μαζευτείτε γιατί θα γελοιοποιηθείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΝΑΖΙΑΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ..κα πιαστε φτιαρι.
    η κοπρος ξεχυλισε ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΡΩΜΑ...ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ....ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ οσο και αν αρωματιζεσθε.....
    τΟ ΠΑΤΣΟΥΛΙ ΚΑΙ Η ΚΡΕΜΕΖΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΙΑ ...ΦΑΝΤΙΝΑ....
    Μεσαιωνικη παροιμια ειναι,καταλληλη για την περιπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πεντε φαναρια αναμονη για να φτασεις στα αποκλεισμενα Σπατα απο Παλληνη.ΑΠΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ.ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚ ΑΡΘΟΥΡ ΜΕΣΩ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΧΡΗΣΤΙΑΣ.Μωρε αντισταση ,ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΩ ,καλυτερα να τα καψω σε βενζινη ,που θα με δουλευουν οτι ταχαμου τυχαια, δεν φτιαχνονται δυο δρομοι που οδηγουν στα ΣπαταΤΟΟΟΟΟΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.....
    εκει δεν εχει επι ΒΛΕΨΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AYTOI OΙ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ που ενωνουν τα Σπατα με τον εξω κοσμο δεν σας ενδιαφερουν ομοσπονδοι? ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΕΡ ΧΟΝΤΖΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΘΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ?Αποκλεισμος της πολης, παρκα στα κορακοβουνια ,σκυλογλεντια στην παραλια,και ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ?Εσεις εχετε αποκλειστειΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ, που στελνουν τους παντες γυρω γυρω ολοι, στην μεση ο Μακ Αρθουρ.
    ΠΑΡΚΟ αχρηστιας ηθελα να γραψω ΟΧΙ ΓΗΠΕΔΟ αυτο ειναι ααααλη ιστορια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ. ΜΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΟΥΛ ΣΕΖΟΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ. ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΙΑΣΤΗΚΕ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΥΓΙΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνεχιζω την λαθος ορθογραφια σαν παιδι που ειχα την τυχη των κοντεινερ της Λουτσας για να αποδειξω οτι απο τα κοντεινερ σπανια βγαινουν μορφωμενα παιδια.

      Διαγραφή
  10. Η επιβλέπουσα ομοσπονδία εγκρίνει την ασφαλτόστρωση που γίνεται σήμερα στον κόμβο;
    Άντε γιατί το Σάββατο θα περάσει ο "πολιτισμός" για τον Άγιο Νικόλαο και να μην γλυστρήσει στις καταγγελθείσες κακοτεχνίες..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαρήκαμε προς στιγμήν νομίζοντας ότι κατάλαβαν τη χωρίς νόημα ύπαρξη μιας πλατείας μές την μέση της Λ.Καραμανλή και την ξύλωναν, αλλά σήμερα διαπιστώσαμε ότι απλά τους φαινόταν μικρή και την μεγάλωσαν περισσότερο.... Το μόνο που λείπει είναι το περίπτερο στη μέση,(να μην δίνω και ιδέες..).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. επιβλεπει η Μπαρμπι μην φοβοσαστε τιποτα. θα κανει επιβλεψη και ο μπαμπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η πλατεία όσο και να χτυπιόμαστε θα γίνει.Θα γίνει για να σκεπάσουν το μισό έργο που έγινε..γιατί μισό;για κοιτάξτε πιό προσεκτικά που φωτίζουν οι κολώνες της ΔΕΗ στην αριστερή πλευρά της Καραμανλή μέχρι τη pizza fun και θα καταλάβετε..Η ΔΕΗ μόνο έκανε τη δουλειά της,δηλαδή μετέφερε τις γραμμές για να ανοίξει ο δρόμος,κάτι το οποίο ποτέ δεν έγινε.Αραγε το έχουμε πληρώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας